19 de gener de 2007

nous avenços

Es tema akest des pagafantas i sa kinki m'ha agradat bastant per dues raons:

1.- sa tia esta q vamos

2.- seria xistos poder xerrar amb so tio akest i publicarho al blog

resulta q he fet un avenç q pot ser molt important crec jo, resulta q com vaig dir es pavo akest te un grup i li he enviat un missatge al seu space on li dic q estic organitzant un concertarro a mallorca i q els he sentit a un video de internet i q m'han agradat molt i q si volen venir tendran estancia pagada dos dies, menjars, transport i 2500 euros. Se q sona totalment disparatat pero amb akesta gent ki sap!!! doncs li he dit q me contesti al meu e-mail i aixi podre saber el seu i ja tendrem algo per accedir a ell.

vull recordar q akest tema el va començar en Nato Vallejon sin salida i que crec q se mereix una enquesta (toc d'atenció al master des blog, no ets tu manti)

es pavo en questio es akest, aki encara no duia tants de piercings ni histories pero es ell:
resulta q per youtube vaig trobar un video on el pretenen ridiculitzar pero no l'acab d'entendre, a veure si algu m'ho pot explicar:si akest tio hagues tengut aixo no hagués fracasat:

http://www.yonkis.com/literatura/manualacosoyderribo.htm


au ido, seguiré informant de ses meves averiguacions...

6 comentaris:

Nato ha dit...

aquesta investigació comença a agafar forma. Molt bona sa tàctica q estas seguint. Veig q encara mos farem amics del pagafantas!

per cert des del blog rodett he arribat a aquesta pàgina d'en Michel on després de la seva biografia apareixen ses perles q ha anat mollant com a presentador. Trob q n'hi ha de molt bones i no sabia on ho havia de penjar així q el deixaré caure en aquest comentari.

Nato ha dit...

per qui no ho sapi per veure els comments en panatalla gran abans de pitjar en "comentaris" botó dret i abrir en ventana nueva.
Es q jo nedava sa mica..

tofito ha dit...

gente ja tenc es seu e-mail

Penya ha dit...

ja havia vist aquest video i feia temps que estava mosca, però per fi ho he pillat. Aquest tio no se nom Alberto, com mos volen fer creure, sinó que és clarament s'actor Eloy Yebra (conegut per ses seves intervencions a nes Sense Títol, a sa peli "Los chicos del barrio", Torrente2, etc. etc. etc: si o no?...

tofito ha dit...

mira penya tu i jo no mos coneixem pero per favor publica akest comentari com a entrada perq se mereix estar a dins sa seccio de parecidos

Penya ha dit...

jajaj! Ok, ara mateix el fic a n'es blog. Me conèixes de sa Xmas Cup com a fitxatge extra-comunitari d'es gerrets (aquell que es partit li venia enorme, es de ses ulleres). Salut!