27 de gener del 2007

En Balboa encara s'aixecaria!!

A meam si no nedam... Aquest és es primer video... després ja passare a penjar videos tipo salvemos a las ballenas!

xiste

s'ha de dir q quan he llegit q es tio havia un xiste sobre en Ronie he pensat q no tendria ni puta gracia pero sa veritat es q he rigut

Jornada 12

16:00 The Buidadotes vs Deforasport
partit per evitar es "farolillo rojo"
17:00 Els Angels den Tomeu vs Roca 29
2n contra 3er classificat
18:00 F.C. Gerrets vs Ses Xapetes Taronjes
A donar-ho tot per seguir somiant!
19:00 Ses Bistis vs Cocos Locos
David contra Goliat

26 de gener del 2007

Jornada des Cicle de Cinema "dígali" Clàssic


1. Barry Lyndon, Stanley Kubrick
http://www.filmaffinity.com/es/film921503.html

2. Chinatown, Roman Polanski
http://www.filmaffinity.com/es/film786390.html

3. El halcón maltés, John Houston
http://www.filmaffinity.com/es/film174261.html

4. El Nacimiento de una Nación, D.W. Griffith
http://www.filmaffinity.com/es/film915417.html

5. El Mago de Oz, Victor Fleming
http://www.filmaffinity.com/es/film615537.html

6. Eva al desnudo, J.L. Mankiewicz
http://www.filmaffinity.com/es/film412657.html

7. Memento, Cristopher Nolan
http://www.filmaffinity.com/es/film931317.html

8. Psycho, Alfred Hitchcock
http://www.filmaffinity.com/es/film363992.html

9. El crepúsculo de los dioses, Billy Wilder
http://www.filmaffinity.com/es/film536488.html

10. La batalla de Argel, Gilo Pontecorvo
http://www.filmaffinity.com/es/film757557.html


"esperem retornat aviat a nes dies d'esplendor d'aquest gran cicle, perquè ses darreres vegades s'assistència ha estat pobre. Fins dilluns!"

internacionalització

Com ha comentat en canobbios en es post anterior (a partir d'ara poster) es nostre blog ha començat a agafar sa trascendencia q se mereix i ja ha sigut comentat per algun blog i/o forum de sa xarxa. Crec q entre tots aixo s'esta convertint en conjunt en un document historic, un document unic que recopila vivences, sensacions, botxors, culturilla i trajes per un tubo. Akesta entrada només la vull fer perque noteu q hi ha entrades q no tenen cap comentari, i q? publicau sense por gent, se tracta d'aixo, de q si algu te ganes de dir alguna cosa la publiqui i punt. Se troben a faltar ses publicacions de n'Edu, cuads i fins i tot den manti (fa una estona hi havia un cosi teu per ca meva, un tal Miquel Puig), menos mal q en kedam un parell que donam es callo a mort, i publicam tot lo q mos pasa per es coions sense gens de censura i faltant al respecte totalment a qualsevol (notar q en canoves al post de ses gloses me diu pagafantas, aixo no kedarà així).
Pues res gent lo dit, anim q aixo serà es millor blog d'internet i punt pilota

Remember when...

Bones a tots,

ahir cinc integrants des nucli dur de sa cofradia des cans vells (Quempes, Xeva, Neta, Marga i jo) vàrem trencar amb sa monotonia i vàrem anar a berenar/sopar/beure a sa Champanyeria (també conegut com Ca'n Paixano). És un lloc níquel, ja que per 6 eurets sopar de bocatas mediàtics i surts amb mitja ceba, gràcies en es seu excel·lent (i barat) cava. A més, sempre está petat de guiris, i és una xapada fer-li's trajes i escoltar expresions com "croquietes de poio" i "pasienta caliento" (panceta caliente). Vos ho recoman a tots.
Després vàrem anar a un concertillo a Les Enfants d'un grupet que se deia Pegatina Sound System (quin system!), que feien versionetes de Che Sudaka, Kiko Veneno, Muchachito... tot amb un punt molt ska.
Sa qüestió és que, amb so cego, vàrem començar a xerrar de lo increïblement gran que és es Blog, i des joc que dóna (apart de fer trajes a ses amigues des senyor Xeva...). I vàrem recordar que, una miqueta (un poquito...), s'embrió de lo que ara és es Blog des Cans Vells va ser això:

Fàcil, fàcil, fàcil

Es Gerrets desfan els possibles dubtes i destrossen (6-1) a The Buidadotes en el primer amistós

Negre. Així es pot definir el futur dels nouvinguts "The Buidadotes" en el sí de la lligueta de l'Eixample esquerre. Després d'un estiu sorollós, intens, de negociacions a tres bandes, "Es Gerrets" van recordar a l'equip verdesc que hi ha altres aspectes al futbol sala apart de la demagògia i la lluita als despatxos, tals com la tàctica, la preparació física, la concentració i la qualitat tècnica. Tot i les baixes de futbolistes com Puceu i Xavi Santvi, i amb un jugador del filial a l'equip titular (Albert), els vigents campions de la Champions demostraren que estan a anys llum dels (eterns?) aspirants. Cal destacar la gran actuació del veterà Company, amb 2 gols i 3 assistències de gol, una d'elles a un gran Manti, que demostrà la seva adaptació a aquesta competició batallant al centre del camp. El de la família numerosa ha afirmat després del partit: "Necessit minuts per rendir a un millor nivell". Els altres dos gols foren aconseguits per Marc (després d'una gran triangulació de tot l'equip) i Fire en pròpia porta. I The Buidadotes què? Hi ha esperança? Haurem d'esperar a les incorporacions de pilars bàsics com Marco "Redaccions en diumenge" Vallejo, Marco Llull, Gaspar "Excursions INEF" i el sempre temible Edu "el Rompepiernas". A més, es va constatar el baix to físic d'algun dels seus integrants, que ens remet a la pèssima pretemporada plantejada pel preparador físic Gaspar. Esperem que l'equip pugui resoldre tots aquests contratemps amb l'inici de la temporada. Així i tot, en el partit d'ahir es va poder veure clarament la inoperància en atac de l'equip del jugador-president Cuadros, ja que l'únic gol el va aconseguir un jugador que no podrà estar a l'equip a les competicions oficials, Manu Hoyas. En definitiva, molt a millorar per part dels The Buidadotes si no volen veure's abocats a la lluita cos a cos amb Los Angeles den Tomeu per tal d'evitar el pou de la Segona, i demostració de força dels Gerrets, que aspiren a tot.

Marc Canovas, tocat

No tot són flors i violes pels Gerrets, ja que sembla ser que en Marc va abandonar el terreny de joc amb dues lesions. La primera, provocada per una terrorífica entrada al bessó esquerre de Juan Alberto "Caniggia" Cuadros, que va pagar la seva impotència amb la cama del davanter gerret. L'altra, i possiblement la més greu, afecta el tendó d'Aquil·les del peu dret i, a l'espera del diagnòstic mèdic del doctor Ricard Prunes a ses Dunes, sembla ser que l'apartarà dels camps d'esports al voltant d'un mes. Aquest matí hem vist a Canovas totalment coix i amb cara de circumstàncies, dolgut per la seva malastrugança. "L'important és que em recuperi correctament i que aquesta lesió no tingui conseqüències posteriors", ha afirmat el calaboní. Esperem que els Gerrets, amb la seva equilibrada plantilla, pugui fer front a aquest contratemps i doni noves alegries a les seves seguidores.
Seguirem informant.

La Redacció de El Món Esportiu


He cregut necessari penjar aquest document històric, on se gestaren grans frases que han trascendit fins en es nostros dies. S'està gestant també un megapost de fotos mítiques que donarà que xerrar. Meam si aquest cap de setmana mos hi posam...
Vos deix, cómo no, amb una cançoneta...


25 de gener del 2007

Article cultureta

Continuarem fent un poc de país, després des post de Bel Canto un altre llibret q surt de sa nostra illa. Vos deix amb sa notícia extreta de vilaweb que m'ha agradat i com q no tot han de ser botxors... a ca una puta, qui el vulgui llegir q el llegeixi i qui no, no.

DIJOUS, 25/01/2007 - 06:00h

Antònia Vicens: 'Mallorca és el femer d'Europa'
L'escriptora publica la novel·la 'Ungles perfectes' (Proa)

Antònia Vicens (Santanyí, Mallorca, 1941) ha presentat una nova novel·la, 'Ungles perfectes', que publica l'Editorial Proa. És protagonitzada per dues dones, la Isabel i la Carmen, amigues per atzar, antagòniques en molts aspectes, però que comparteixen els fracassos sentimentals, la solitud, la dificultat de relació amb els fills... Dues vides immerses en una Mallorca plena de corrupció, droga, prostitució, 'el femer d'Europa' diu l'autora.

L'escriptora fa quaranta anys que va entrar per la porta gran en el món literari català, quan va guanyar el Premi Sant Jordi l'any 1967 amb '39º a l'ombra'. Ha estat una de les veus destacades de l'anomenada Generació dels 70 a les Illes Balears, i representant durant molts anys de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana a les Balears. Ara l'editor de Proa, Isidor Cònsul, diu que amb aquest llibre vol rellançar-la, perquè per diversos motius la seva trajectòria literària ha quedat una mica en secret. Antònia Vicens dóna raó d'aquest fet: 'L'any 67 quan vaig guanyar el premi em vaig atabalar. Em van convèncer per instal·lar-me a Barcelona, però poc temps després d'estar-hi vaig decidir que no, que volia tornar a Mallorca, a la calma. Preferia escriure en soledat i en llibertat'.

Sobre la nova novel·la, l'autora explica: 'La vaig començar fa quatre anys, quan encara no havien esclatat els escàndols de corrupció urbanística i de tràfic de drogues per l'aeroport de Palma, però jo ja ho ensumava i el que m'estranya és que tot plegat no esclatés fins ara'. Continua: 'He tractat el territori com si tingués ànima. Malauradament, tenim un territori humiliat, venut i prostituït'. La degradació de l'illa és un dels temes recurrents de l'autora.

'Tinc tendència a fer una prosa lírica, ha dit Antònia Vicens, però en aquesta novel·la les dones protagonistes em demanaven un altre to, i vaig decidir escoltar-les'. Per Cònsul es tracta d'una novel·la 'moderna, molt moderna, a estones esbojarrada -la podria signar l'Almodóvar- i molt actual'.

Antònia Vicens s'ha documentat per escriure el llibre, que és una ficció però que té molts elements que formen part de la realitat de l'illa: 'M'he documentat, per exemple, sobre com es pot passar droga per l'aeroport, en vaig parlar amb un alt càrrec de la policia secreta, i també he fet recerca sobre l'argot que s'utilitza en certs ambients'.

I malgrat retratar ambients i situacions socials i personals dures, la novel·la és àcida però també irònica, perquè segons Vicens, 'he preferit provocar un somriure en el lector més que no pas llàstima per les protagonistes. La novel·la té un punt d'alegre que no farà plorar ningú'.

Combat de glosadors a s'Espai Mallorca

Avui dijous 25 de gener a les 19.30, Mateu Xuri i Margalida Pipiu es batran en un combat de glosadors a l'Espai Mallorca de Barcelona.
Com a autonominat ministre de cultura, oci i poques feines recoman aquest acte que mos reafirmarà com a sectaris mallorquins que veneram especialment sa nostra cultura.

S'ha quedat damunt les 6 pes centro per anar a fer unes birres i anar "entonats" a glosar.

Ja direu coses!

Es boixar d´esquena drete
fa molt de mal pes ronyons
sobre tot si ún tè es coions
que li fan sa campaneta.

En Juan caçava mosques
amb un manát de bastons
que me caiguin es coions
si no vos barrin a totes.

Saps que va dir el Bon Jesus
Qüant mos va posar s´aucell
da-li carn de foradell
fins que digui no en vui pus

Quant jo era jovenet
tenia una má molt bona
i ara que no tenc sa dona
ja man fet perdre es cantet

Venia de Son Ramón
de segar sa romaguera
i vaig perdre sa somera
mal d´altres riaies son

El mon está cap-perdut
de cada día s´embruta
tot-hom té sa dona puta
i ningù vol esser banyut

Qüant jo veig aquestes cuixes
que ès vestit et fá alçar ès vent
em fás posar de moment
coses fortes que estaven fluixes

Ses al.lotes de Bunyola
qüant sen van a confessar
li diven an ès capelláno
vui jeure tota-sola

Ses al.lotes d´Orient
qüant sen van a confessar
li diven an ès Capellá
ès meu novio vá calent

Un homo que no té dona
sempre el veurás mal-sofrit
perque qüant vé mitjanit
s´aucellet no vol fer nona

Maria Santissimeta
Sant Josep escagassat
un pardal ben abrinat
que sigui llarg i gruixát
eixampla una poma estreta

Vaja una cosa mes bona
que Dèu del Cel mos posà
ès pardal d´un Cristiá
i ès foradell d´una dona

No puc xerrar de politica
perquè n’han d’estar empapats
jo tenc altres maldecaps
i això an es meu no s’hi afica

Aquets putes capellans
domés miren sa peseta
que es facin sa punyeta
i sen vagin a menjar aglans

Nuñito

Ja que xerrau de n'Arús con leche (tot un ca vell que encara s'arrossega per ses teles)... recordau s'anunci aquell de Bollicao o no sé què polles d'un al·lot petit repelent que se demanava "por qué todo lo que mola está prohibido?"...


Hi ha penjats molts altres vídeos grans tots ells. Menció especial a nes d'en Hristo i en Camacho.

Per cert, es grupo d'es pagafantas és pellós(1) pellós(2) (fuuuck emooo!! x"D).

24 de gener del 2007

la mierda la sole

ja que estam amb es remember de videos, recordau aquest? "endebé com m'ha puesto"

ERIC MOUSSAMBANI, TOT UN "MEDALLA D'OR"

Supòs que heu sentit a xerrar d'aquest jove nedador guineà que va donar tot un recital a ses olimpiades de Syney 2000.
Se comenta que es tio era sa primera vegada que nedava a una piscina i que solia entrenar a la mar; no li vendria super gros ??
Sempre li quedarà es consol d'haver guanyat sa seva serie !

Santi EZQUERRO i avon eres??

M'he trobat amb aquest gran vídeo d'en Santi q ens demostra q no és tan patata com ara mateix mos pensam.
És curiós com es vídeos aquests sempre fan qdar de puta mare. Es pot comparar a nes típic vídeo q ve d'Argentina amb un davanterillo desconegut q t venen com a crack (léase Maxi "la gallina","el alemán","el tanque" López). Bé, realment no es pot comparar a nes cas d'en maxi pq d'ell només hi havia tres gols i punt i en Santi va demostrar moltes més coses abans d'arribar al Barça.
Vos heu de quedar amb es gol de semi-chilena, guapíssim!



Vamos Santi esperam sa teva segona joventut amb impaciència!!!

23 de gener del 2007

El paradís existeix!

Per què dir res? basta amb un cartell...


...descobriment des senyor nate...

CRIDA DE S.O.S. A TOTS A TOTA SA CONFRARIA

Resulta q no son tan beneits com pareixien akesta gent. Quan els hi he dit tot aixo tot d'una m'han dit q si pero ara m'han posat una condició, els hi he d'enviar una copia des meu DNI. Clar, es meu no els hi enviaré ni de coña ni es de ningú de noltros. Peró clar, això a simple vista pareix un obstacle insalvable pero no... algun de noltros que piloti en es tema photoshop o en es tema informàtic en general ha de confeccionar un DNI super xungo, algo q pugui passar per DNI quan li envii per e-mail. Això es lo important, q passi per un DNI, q quan ho vegi no pugui sospitar de q no es vertader. Però clar, ses dades han de ser superxungues tipo:

1.- es llinatges: que siguin Gaucho, saviola, cannavaro, mercado, cabrales, roquefort, cortinas, Regalao o es mes friki q se vos pugui ocorrer
2.- es nom ha de ser es meu perque el saben degut al meu correu electronic
3.- hijo de: cristiano y musulmana, jose maria y ana etc etc
4.- natural de: puertohurraco, paterna, getafe etc etc
5.- sa foto ha de ser d'un petat, q no sigui molt conegut perq no l'han de coneixer ( no pot ser el dioni)


gente, ho hem de fer, pensau q es el nostre passaport a riure tota sa vida, ho faria jo pero no tenc es coneixents necessaris per ferho, no se si en Xisco, canoves, antrax o algu ho sabra fer pero sense akest element sa meva investigació ha acabat, esper que algú m'ajudi per es bé de sa confraria i de s'anti-pagafantisme en general

pagafantasmades (5)

Aquesta entrada la faig per fer publics es meus darrers avenços en s'investigació pagafantanil:

  1. Com vos vaig dir ja tenc es mail des subjecte d'estudi pero ara a més es seu coleguilla de banda m'ha donat es seu i estic seguint akesta linia d'investigació amb sa fantasmada de q els hi estic organitzant un concert a mallorca dins es marc d'un macrofestival de metal. Els hi he fet creure q vendran a tocar a mallorca, cobraran 2500 euros i tendran allotjament i menjar gratis per a ells (4 components) i ses seves xatis.
  2. Resultant des primer punt demà m'enviaran un mail on m'especificaran es noms i dni's des components i de ses seves xatis, aixo mos durà a centrar totalment es nostros objectius:
  • tendrem noms complerts i dni's de cada un d'ells i de ses xatis
  • i lo q es mes important: sabrem si es pagafantastico te xati; podran passar dues coses:
    • q no en tengui: fijo q no se la va follar
    • q en tengui; poden passar dues coses:
      • q sigui sa des video (fatal, ha abandonat es pagafantanisme)
      • q no ho sigui (mes tema pagafantanil)
3. per acabar voldria dir q es seu grupacho (molt enfora des Don't push i sobre tot des Karronya) pareix q tenen una gira montada o algo aixi


Seguiré informant...

Campanya en favor de s'extermini d'es niñato des metro

Vos deix aquí tres vídeo-montatges. Apart de ser graciosos també serveixen de "catarsis" per superar sa indignació que mos provoca a tots aquest simiesc i pre-púber vestigi de sa ruta del bakalao.

#1 - "Niñato vs Abuelo", montatge "El Informal":


#2 - Rap dedicat a n'es niñato des metro de València:


#3 - Sa catarsis final: missatge d'en Chuck Norris a n'es niñato d'es metro:

(quina gràcia es moixet pegantli una patada voladora a n'es canot gros aquest x"D)

!!!

ATENCIÓ COFRADIA!! Deprés de que aquest blog se topés de front amb tot un drama social com es pagafantismo, que mos ha copsat a tots d'indignació amb aquest gran vídeo documental protagonitzat per n'Alberto Pagafantas, arriba a cansvells.blogspot.com un altre video destinat a re-activar sa nostra consciencia social.

Se tracta d'un video on un niñato se creu més guay i més chulo que els altres perquè se fica amb un homonet 60 anys més vell que ell, mentres es seu coleguilla el grava amb so mòvil. Què guay és ser un macarrilla d'institut. Però lo que es pobre imbècil no sap... (bé, crec que lo de "pobre" no resulta adequat) Lo que es puta imbècil (ara sí!) no sap és que sa paciència de s'abuelete té un límit i que els té més quadrats que ell!

- Roba de killo mongòlic: 100 euros.
- Nokia per gravar en video els actes vandàlics d'es teus coleguillas: 200 euros.
- Targeta de metro: 10 euros.
- Que li vacil·lis a un abuelete i acabis humillat davant milers d'internautes... NO TIENE PRECIO!!

I sense més preàmbuls, es vídeo en qüestió:



Aquest video ja ha estat comentat a altres webs:

"El viejuno, hasta los cojones de que un aborto de mandril como ese le toque los huevos le realiza una llave estranguladora al grito de " Hijodeputa a mi no me insultas¡¡¡", que rapidamente sorprende al prepuber obligandole a cambiar el jeto de superioridad relajada a uno PANICO Y TERROR, que culmina siseando con una temblorosa voz de maricon " Ehhh que haces¡¡"

El por que de este vídeo es algo difícil de explicar .Después el simio en cuestión amenaza al anciano que lejos de amedrentarse se quita las gafas para rematar el trabajo y romperle la cabeza al mongo seguramente paternero.Este, envalentonado por la compañía de sus amigotes gangstas reitera "Te pegu un puñetazo abuelu de mielda " mientras hace amenazadores gestos de " Que te meto un kate y te dejo seco " .

Ahora intentemos buscarle explicación al por que del vídeo.Por que grababan el vídeo?Tenían ganas de armar bulla con cualquier transeunte y filmarlo? Lo han subido para demostrar que son los mas chungos de la street ,cuando en realidad quedan como un grupo de retardeds humillados por un viejuno?
"

Sa notícia de darrera hora és que ja han aparescut vídeos-tribut, que dónen tot tipo d'informació per tal de localitzar i rompre ses cames a n'aquest energúmeno:


No voldria despedirme sense antes canviar de terci i compartir compartir amb tots voltros ses repercusions que està tenint dins sa societat s'abans esmentat Alberto Pagafantas:

Com a reflexió final, vui fer notar que vídeos com aquests no serien accessibles per tots noltros si no fos perquè els energúmenos esmentats, en un tremendo arranque de lucidesa, varen pensar que era una bona idea compartir-ho amb sa resta del món, pensant que com a conseqüència directa i inmediata se convertirien en "tíos guays" a nivell estatal/mundial. Aquest fet corrobora lo extremadament mongols que són, i mos dóna es dret i es deure a sa resta del món a riurermos de ses seves lletges cares. Amèn.

22 de gener del 2007

Classificació Lligueta diumenges


Ses posicions no canvien i els equips se van acomodant a nes seus llocs. Sa primera plaça, se jugarà a nes famós partit aplaçat entre els Cocos Locos i els Gerrets, que de no tenir cap denou seràn segons a la lliga. Roca 29 té pràcticament assegurada una plaça als play-off tot i perdre 4 a 0 contra els líders. Els Angels den Tomeu, ses Xapetes i ses Bistis lluitaràn pes darrer passaport per Europa. Els The Buidadotes i Deforasport se disputaràn es "farolillo rojo".

pagafantas (4)

En vista de q s'enquesta d'akesta setmana va sobre es nostre estimat pagafantas, demostrant un cop més que es Master està allà amb sos temes d'actualitat, faré un resumet de tota s'informació que he recopilat sobre ell, així tota sa confraria de cansvells estarà igual d'informada quan emeti es seu vot. Moltes dades de ses següents no estàn contrastades pero les podem donar 100% per certes i així serà més fàcil per a tos:

1.- Es tipejo akest nom Alberto
2.- Es bateria d'un grup anomenat Sin Piedad i dia 17 de Març toca a Barcelona a "Mas Guinardó", a diferents forums/blogs han dit d'anar-hi i es tio ha dit q hi anirà amb es seus coleguillas metaleros a xapar boques.
3.- Te un space allotjat aki
4.- Es tio és de Madrid
5.- Un que toca amb ell se fa dir Yanko (com s'empresa akesta de ses sabates q va kebrar) i te un space aki
6.- es seu e-mail és: derek_vinyard_100784@hotmail.com
7.- Fuma o fumava petillas
8.- Hi ha un membre de sa confraria q especula amb sa seva identitat i afirma q es n'Eloi Yebra
9.- Ell afirma q sa xati des video ara es sa seva costella (no s'ho creu ni ell)
10.- Se comenta q es video fa 2 anys q se va gravar

Més o manco es tota s'informació q he arreplegat en poc començaré una ofensiva directa, vos mantindré informats

Resultats de s'enquesta

Bones a totes (perrangues),

com a bon dilluns, un poc d'enquesta. Aquesta vegada, s'immensa majoria de noltros ha cregut que sa raó per sa qual el Barça no està fi (per cert vaia truño de partit ahir...però som líders!) són ses baixes de n'Eto'o i en Messi (36%). En segon lloc, sa raó des bajón podria ser que van a mig gas (12%). Quin system, com sempre, segueix entre es destacats i continua donant motius per seguir a sa llista una setmana més (27%). Força Barça!

21 de gener del 2007

una de varios

vist q hi comença a haver una mica d'abandonament des tema blog al meu pareixer, crec q es numero d'entrades publicades ha baixat moltíssim en els darrers dies i el de comentaris molt més jo seguiré en sa meva linea de penjar 4 dois

primer de tot en penjaré una de parecidos razonables que he trobat per yonkis (quan de joc segueix donant akesta pagina nen)





jejejeje, no les distingirieu si les vesiu per es carrer...

en segon lloc seguirem amb un video q també he vist per yonkis d'una gent q crec q se mereix un lloc al nostre blog, (mirau el video fins al final perq val la pena)


Jackass 2.2. - video powered by Metacafe


en vista de q no hi ha participació femenina al blog, no es q faci falta, que sempre enriquiria molt més els esperits de sa cofraria penjaré un enllaç a un texte q totes ses dones haurien de tenir present en gairebé tots els aspectes de sa vida...

per acabar només diré q ja q per motius geogràfics no puc asistir al cicle de cinema "Digali Classic" organitzat per es ca vell parera faré un repàs a ses millors pelicules de s'historia (crec q n'Edu estarà d'acord amb ses meves eleccions, altre gent no)

sa primera pelicula a analitzar serà Rocky 4, en akesta peli en Balboa organitza una brega per es q va ser el seu rival i ara amic retirat del boxe Apollo Creed. EL contrincant de n'Apollo és n'Ivan Drago, un boxeador en teoria sparring de s'URRS Resulta q en Drago li pega una manta, aqui vos deixaré penjat es video de sa manta. Després es Rocky s'entrena a matar i li guanya, es video de sa baralla final també el penj. Notar a sa primera baralla q s'idioma no es el mes adequat, i lo ben conseguida q està. També notar es gran espectacle del començament a carrec d'un ca vell q fa poc q ens ha deixat (en el cel des cans vells sia, descansi en pau i sense paparres)



notar en akest segon combat sa duresa des cops i es careto des preparadors den Rocky com també q sa gran arma den Rocky és castigar es fetge de s'oponent. Pero sobretot vos heu de fixar amb sodramatisme q assoleix es combat que només a ses pelicules protagonitzades per en Sylvester es pot aconseguir

pròxima entrega Alien, el octavo pasajero

Resum de sa jornada

Distinta sort per els equips de sa Cofradia
Els Gerrets guanyen a Ses Bistis 4 a 3 en un partit molt disputat mentre els Buidadotes perden per 7 a 1 davant uns pletòrics Angels den Tomeu.

"Minut 25 debacle gerrètica" Aquestes paraules passaven pes cap dels negrescs quan a nes minut 25 Ses Bistis comandaven a nes marcador per 2 a 0 en un partit que podriem calificar de rocòs i intens. Els Gerrets han notat s'absència de tres dels seus puntals (Santvi, Compi i Puceu) però a nes final ho han surat a força d'ímpetu i entrega.

Els dos gols havien arribat en dues nedades defensives i sa sort no acompanyava a s'equip en els aspectes ofensius.

A sa segona part sa cosa aviat donà un gir. Joan "Lliro" en una gran jugada personal posava es 2 a 1 a nes marcador i els Gerrets se veien amb possibilitats de remontar el partit. El mateix "Lliro" marcà es segon amb un gran toc (marca de la casa). Es 3 a 2 el posava en Xisco en un remat de cap a un corner. Però no tot estava fet. En una jugada tonta ses Bistis se posaven 3 a 3 a falta de 5 minuts per acabar es partit. Ja casi a nes final una jugada "tiki-taka" entre en Xisco i en Marc que aquest ha acabat rematant a sa xarxa i posant es definitiu 4 a 3 a nes marcador.

El Crack: Joan "Lliro" que amb dos gols i una assistència ha marcat es ritme des partit.

El Dandy: Marc que ha contribuit com sempre en tasques ofensives (1 gol i 1 assistència)

El Duro: Xisco a punt de liarla amb es porter rival, la seva actuació ha estat decisiva a nes final des partit (1 gol i 1 assistència).

Vaya día!: mestre Toni Cànoves que amb dos errors ha costat dos gols al seu equip.

Els The Buidadotes no han tengut tanta sort a nes seu partit contra els Angels den Tomeu que han acabat perdent per 7 a 1 i que fa pràcticament impossible s'accés de s'equip a nes tant ansiats playoffs.