14 d’abril del 2007

Canal verde i a von eres?

Bones cofrares! Ultimament escaseja es system de posts al canal verde, així que alla voy!! (m'ha vengut UG fer que els links s'obrin a una altra finestra, Caudi canvieu si pots)

Per començar un poquet de Greenpeace:
S'organització ha tret una campanya per aturar sa caça de ballenes, on convida a tothom a crear la seva propia campanya. Aquí podeu veure tots els videos que s'hi han enviat. N'han sortit qualcun de molt curios. Aquí en deix dos:





Per altra banda, uns apunts en relació a ses el·leccions municipals que ja s'acosten i els afers polítics de s'actual batle:
link
link2
link3

I per acabar i canvi de tema: Waking Life, pel·licula de dibuixos animats però feta sobre fotogrames reals. A estones se pot fer un poquet toston, però totalment recomenable ja que tracta temes interesants desde punts de vista ben curiosos. Aquí deix un trocet que he trobat relacionat amb es post, encara que a youtube en podeu trobar altres:



I per acabar d'acabar: YEEEEEEAAAAH...

13 d’abril del 2007

Torna sa Lligueta dels diumenges!!

Comença sa Champions!!
Diumenge 22 primers partits


Els equips de sa confradia se trobaràn en grups distints. Els Gerrets es veuran ses cares amb Roca 29, Deforasport i uns nouvinguts Kolo-Kolo, que si no vaig malament és s'equip dels cosins mantillosos.
Els The Buidadotes competiràn per una plaça a semifinals amb ses Xapetes Taronjes i els Angels den Tomeu, ja que s'altra plaça serà difícil prendrer-li a uns totpoderosos Cocos Locos.

Els primers partits:
17:00 Cocos Locos Vs The Buidadotes
19:00 Es Gerrets vs Kolo-Kolo

Diumenge 22 s'ha de pagar. Esper que tothom tengui es compte corrent a punt per fer front a nes pagament.

Tornen Los Planetas

Tres anys després des seu darrer disc (Contra la ley de gravedad) es grup indie més important d'Espanya torna amb ànims renovats i nous aires. Se veu que es grup granaíno li ha agafat es gustillo a sa música flamenca (després des disc que va gravar en J amb es nom de Grupo de Expertos Solynieve) i aquest nou àlbum n'està ple de referències. Per començar, es títol des disc, La leyenda del espacio, evoca clarament a aquell disc mític den Camarón dedicat a en Federico García Lorca, La leyenda del tiempo. A més, a una de ses cançons hi col·labora un altre geni des flamenc, n'Enrique Morente. Però no només això; es seu primer single, Alegrías del incendio, tot hi tenir un estil Planeta indiscutible, té també un aire flamenquillo (tant lletra com música) que, a més, encaixa perfectament amb es clàssic estil des grup. Per cert, avui surt una entrevista seva en es prestigiós diari Metro, on deixen anar perles com "Bob Dylan era el primer indie" o "esperamos que [los fans de toda la vida] vean que, sin movernos de nuestro sitio, hemos podío ir a toros sitios, embriagarnos de otras texturas y que el resultado ha sido éste".
Vos deix amb es vídeo d'Alegrías del incendio, molt guapos tant sa cançó com ses imatges.



[OFF-TOPIC]
-S'altre dia xerràvem en es pis buidawave sobre s'experiment amb Mentos+Coke, i es nostro estimat Mantilla se demanava què passaria si un tio se fiqués Mentos a matar i després Coke dins sa boca. Youtube, com no, mos ho respon. I avon eres?
-Avui qui no tengui feines, a les 6 a sa uni, i després en es Xistu! Xerrarem des Viña!

12 d’abril del 2007

Cicle de Cinema



Torna es Cicle de Cinema, després d'una crisis existencial resolta durant ses vacances de Setmana Santa i consensuada per sa necessitat dels nostres organismes de depurar-se i d'evitar activitats que impliquin consum de begudes alcoholiques i altres estupafaents, tot i que acabarem dilluns jugant amb sa Wii, fumant i bevent cervesses!

Sa llista s'ha vist reforçada per s'incorporació d'una trentena de pel·lícules provinents de sa filmoteca de Lesseps.

No record quines eren ses pel·lícules classificades per podium, o sigui que començarem de nou:

1. La ventana indiscreta, 1954, Alfred Hitchcock

2. Johnny cogió su fusil, 1971, Daltron Trumbo

3. El Cabo del Miedo, 1991, Martin Scorsese

4. Descubriendo a Forrester, 2000, Gus Van Sant

5. Extraños en el Paraíso, 1984, Jim Jarmusch

6. Tres Colores: Rojo, 1994, Krzysztof Kieslowski

7. El crepúsculo de los dioses, 1950, Billy Wilder

8. Zelig, 1983, Woody Allen

9. Eva al desnudo, 1950, Joseph L Mankievicz

10. El Mago de Oz, 1939, Victor Fleming


Ja sabeu com funciona

11 d’abril del 2007

PASQUA: Berena 2007 - Son Serra de Marina

Hola a tots!

Ara que ja estic a Irlanda i no tinc més remei que estar davant l'ordinador tot el dia crec que és hora de fer un post sobre sa inoblidable Berena de la setmana passada. S'ha de dir que la presència de la cofradia es va fer notar a Son Serra del dissabte al dilluns, i el mal temps va decidir deixar-nos en pau en aquests dies d'acampada. Degut a un fallo tècnic (bateria baixa a la càmara) no hi ha tantes fotos com hauria volgut. Tot i així crec que són suficients com a record d'unes festes de Pasqua més aviat entretingudes.

També posaré un parell de fotos del divendres abans de partir a Son Serra, on els que no erem a Manacor lligant amb el Nadal i el Moyà varem anar al Pas a Nivell. Quin system de cap de setmana!!!


Tekiss, Loko i Tofòl en la seva linia, "la pared es mi gran amiga" :)
Això era al principi de la nit al Pas

Ja tirant cap al final de la nit els caretos canvien, tothom somriu i sembla que a algú l'han d'aguantar... Sembla que no erem pocs els que ens vam passar de beure... jeje

Primer dia d'acampada. La pregunta que ens pot venir al cap és: "Què feies Marga???"

Entrada triomfal de na Cris i en Pau despés d'una nit de "mini-crucero" y fiestón per Menorca - Cris la gran muda... jeje
Los cuatro niños de acampada: caudi, cuads, chops i gaspi no es prenen les acampades en broma... Si s'ha d'anar guarro, amb pintes de guiri i s'ha de fer un apalancament a saco ells hi son.Un gran fallo de la cofradia inexperta en acampades va ser dur colchons per dormir a les tendes desinflats. Només en Gaspi, tan previsor tot i les ressaques, va mig inflar el colchon abans de partit cap a Son Serra. Els altres (tipo Tòfol i jo, Pau i Cris) vam haver-li de donar a l'inflador durant hores i hores (sense exagerar) per poder inflar-los. Sort que a l'últim minut vam decidir portar un inflador!!!
Que es de guapo tot això... Una nit de relax (weno, almenys al principi eh Manti)...Palermus va ser el gran guitarrista de la primera nit a Son Serra. Molt bé Palerm!! Cada cop que vinc per aquí toques millor!! I no una mica... Un mogollón millor!!!Ses ninetes de sa primera nit. Que mones... jeje ;)Edu!! Ya la estás liando!!! No juegues con fuego... jejeEl system de percussió del Gaspi va ser brutal. No hi ha tambors? Weno, hi ha garrafes d'aigua per algo no???System d'excursió roba-cadires protagonitzada pel cuaters, en gaspi i n'edu... I Edu, ¿que tienes en la mano? Por cierto, ¿dónde està ahora? ¿La perdiste por la montaña...? Ah no, ahora me acuerdo... ¡¡¡La quemaron!!!Com veieu l'excursió en búsqueda de cadires no a acabar malament a excepció d'un susto per la Claudieta i una cagada garrafal del Cuaters dient que havien arrestat a l'Edu i al Gaspi i que se'ls havien endut a Algaida!!! Erem a Santa Margalida, com molt bé va dir el Manu que com sempre està en tot!! ¡¡Muy bien Manu!!Comentari de la foto: Puto Xoparro!!!En Fires intentant parlar, però no hi havia manera eh!! En Palerm s'agafa a la guitarra i no para!! Un bon musicó tota la nit, així m'agrada!!Chilling out by the fire...En Mantilla i en Xops a prop de la beguda per si s'escapava! I Xops, que el flaix de la càmara és molt més potent que el de la llanterna!! Al igual sortia malament la foto!! jeje Quina aura que deixes anar Xops!!Uns més torrats que altres...La nit anava de parejitas ben avingudes... Que és de guapo això... Un bon foc no pot faltar mai a una acampada... Això si, recordeu pel pròxim cop que per molt fred que es tingui només es pot encendre després de que fagi fosca perquè el fum dona el cante de mala manera i també que la carn cremada sobre flames és absolutament asquerosa!! Oiosa!! ¡¡¡Que asco!!!
Va haver-hi una sortida robatòria per anar a buscar una taula amb caballitos, llàstima que algú decidís seure a la taula i en trenqués un... Sort del Tofito i la seva taula de plàstic que serviren de caballito. La cofradia estava en totes i de seguida es va montar la taula per poder-hi posar tota la beguda (ah, i el menjar també..., però en aquelles hores era bastant menys important...)Tothom cau de son o de borratxera, però el Xopo mai!! He dit que MAI!!! Molt bé Xops!!Olé quina marxuki... Hi havia fum per exterminar el que fos, però el Manu i el Cuaters continuaven amb la marxa...En Gaspi, gran guitarrista diürn... Ell guardava el campament mentres tots els altres anavem a la platjeta a tirar amb fona o a fer es ca vell.La gran tendida... Que guapo això!Segón de Balears de tir amb fona... Però Tofito, encara ets segón de la cofradia també... Perquè això de tocar l'ampolla no va anar gaire bé per ningú... En Rufire mantén el seu estimat títol de l'any passat!En búsqueda de la fona perdida... I mira que era aprop eh Marc... Però tu vinga a endinsar la ma dins les algues... I tots ens xapavem... Va ser un gran autoderribo del caudillo, ja era hora no???Ehem... Exhibisionista! (a conjunt)Un altre cop inflant matalassos!! Mira na Marga! Quina gran força... Enga, que queda poc... Ja està quasi inflat!! I la Cris i la Claudieta per la tenda, menjant pipes, jugant a cartes... Bona vida, que és el que toca de vacances!!! Tofito en su salsa envoltat de les dones presents a l'acampada...La gran barrera... Va el Marc i xuta!!! Ya ves! Quin nin! :)Marc campeón! Ueeeeeeeeeeeeee!Segona nit d'acampada... Bateria de la càmara baixíssima... La presència de les dues noies brasileres es fa notar... I per uns més que altres...Anava per això el comentari de dalt... Bé, i aquí tenim els dos abstemis de la nit... Com es pot veure van mantenir una distància bona amb la barra, així com toca en una acampada en mig de la nada...El Pau i el Tofito ens van fer gaudir amb la guitarra la segona nit... Es van marcar un musicón important, i va estar molt i molt bé... I el Pau s'ho passava d'allò més bé tocant... jeje ;)Finalment aquí tenim la última foto que va permetre la bateria... Sa Pobla va fer presència en forma de na Bel (que bé!) que va trobar un bon seient sobre en Xisco. Va ser una gran nit!

Això és tot de moment, espero que us agradi perquè han sigut dues tardes de pujar fotos i més fotos! Com tarda això!! Però bé, és tot un system!!

Kisses d'Irlanda!

Roseta

Don Juan Martin

Recuperando el ritmo prevacacional...

Siguiendo la línea de vídeos que el Sr. Tofito (o Sr. Atlas en camaradería) colgó de los Gipsy, ahí va otro gran maestro, Don Juan Martín. Marcó una época flamenca en los EEUU, donde tuvo y tiene gran éxito. Como recoge no se que web yanqui:

"A celebrated virtuoso of the flamenco guitar who has been voted into the top three guitarists in the world by US magazine Guitar Player, Juan Martín, the Rumba guitar Master, is a native of Andalucía..."

THE SIMPSONS...

Yeah Andrea, veig que sa pàgina comença a recobrar tota sa seva activitat pre-Pasquera... Avui dia light en tots es sentits, he aprofitat per mirar tots es vídeos des darrer Una de Varios den tofito i tot tipo de pollades per sa gran xarxa que és Internet...
Una altra cosa que he fet durant aquest dia tipo light ha estat activar una eina que trob ultraniki anomenada SNAP que, com imagin, ja haureu pogut comprovar voltros mateixos. Si no, posau es punter damunt qualsevol link (com per exemple aquest) i veureu lo que passa. Yeeeeeaahhhh!(pitjau-hi damunt, ja que hi sou, i la veureu de cos sencer...:P)
Per cert, hi ha molts pajeros que encara no han complimentat s'enquesta. Meam si vos hi posau... Esper, per altra banda, que totes ses famelles que demanaven tanta participació al blog votin en conseqüència, ja que aquesta enquesta també és per elles.
Res més, vos deix amb lo que en un principi havia de ser es protagonista des post, un vídeo amb ses millors entrades des Simpsons, un regal per sa vista...

ViñaRock

Mecagondena que som de beneits! coño! ostia puta! joder! cagon l'ou de recristo! desgraciaaaats!!!!
no, no, això, no!!

Com tots sabeu (no ho pareix) es ViñaRock és aquí, i sa cofradia neda... tema cotxos no està gens clar! (em esperat i es preus han pujat, un poquito, però han pujat) Aquest és un tema clau!!!! S'haurien de pillar ja, perque cada dia que pasa es preu puja i puja(igual que ses hores que pasen i pasen...) Aquest post és per a que sa gent que voleu venir amb sa cofradia apunteu es vostro nom i aixi saber quans de cotxos fan falta.
Xavis: sabem ja de quants de cotxos de sa cofradia disposam?? També ho podeu posar per aqui.
Bé, sa situació no és tan alarmant com ho he pintat, però necessitam que sa gent contesti lo més aviat millor!
Menos mal que en Fires amb tot un acte de saber estar s'ha apuntat i ho arregla tot!!

Nins/es prodig$$$$$$?

Bones a tots, cofradia. Avui dematí he quedat flipat amb sa nova cançó que de ben segur donarà molt que parlar i que es ballarà. De la mateixa manera que la cançó que va penjar en Nate (grup on un dels seus components era una mescla entre yoko ono i Heidi, Caudillo posa un link que no en sé encara jejejejeje) (aquí està) s'ha tornat un hit discotequero (l'he sentit en més d'una versió i sino mirau es youtube) aquesta nina es tornarà un hitazo. De fet ja hi ha un monton de blogs que en xerren i ja té inclus club de fans. Aquí vos deix algunes xifres flipants:

Esta niñita rumana, llamada Cleopatra Stratan cobra un promedio de 1000€ por cada canción en cada una de sus funciones, con lo que a sus 4 años se ha convertido en la artista mejor pagada de su país con una remuneración média de 300€ por minuto.

La precoz cantante, que dispone de una singular voz, ha lanzado recientemente su primer single "Ghita", que se ha convertido en un récord de ventas en Rumanía y en la melodía más "descargada" de Internet.

Cleopatra podría entrar en el "Libro de los Récords" como la más joven solista que lanza un álbum, canta y presenta por sí sola un concierto de dos horas.

El concierto estuvo limitado a 400 personas y Cleopatra Stratan fue acompañada por la guitarra de su padre, el cantante Pavel Stratan (un importante artista rumano)





En fi al·lots, aquí vos deix això i voltros decidiu. Nins prodigi o doblers per un tubo?

Des de el curro con amor, Rufire

TELECOGRESCA IS COMING


Un any més, arriba a sa nit barcelonina sa festa universitària més mediàtica i niquelada de Catalunya, sa per tots estimada Telecogresca. Sa data d'enguany és Divendres dia 11 de Maig, i es lloc, repetint, es Fòrum. Es preu de s'entrada aquest any és de 14 € i, com ja sabeu, es cubatas i cervesses a preu system.
Es cartell d'aquest any segueix sa seva línia diversa i de bona marxa assegurada. Com a caps de cartell de s'escenari principal hi trobam dos clàssics de s'escena estatal, com són es mítics Celtas Cortos i es no menys mítics Def Con Dos. A més, omplen s'escenari dos bons grups de diferent estil, The Unfinished Simpathy i Canteca de Macao. A s'escenari alternatiu podrem disfrutar (es que els hi agradi) d'un des clàssics de s'estiu mallorquí: es cracks d'Antònia Font, que presentaran es seu darrer disc Batiscafo Katiuscas. Com a DJ estrella, sa Gresca du a aquest any a un fiera de s'escena bakalera des 90 com és en Gigi D'Agostino. Possiblement a molts de voltros no vos soni, però és un mite per tot pastiller. Per a qui no vos agradi es seu estil, sempre podeu anar a ballar amb es resident de s'Apolo DJ de Mierda. Per acabar, sa nota freak la dóna Ultraplayback, amb un estil semblant en es Gonelles Morts.
De cara a promocionar sa festa, han renovat sa web amb un nou estil i nous continguts. Vos recoman a tots que hi entreu i vos passegeu entre ses diferents seccions, ja que hi podreu trobar fotos d'altres anys, vídeos (ridiculs de tot tipo), cartells d'edicions anteriors, etc.
Res més, esper que, un any més, tots vos hi apunteu i que, aquest any sí [:P], mos vegem de festeta per allà.

Ah, i que vos vagi a tots molt benet sa tornada a sa normalitat. (A mi M.V.E.)

9 d’abril del 2007

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

després d'una setmana plena d'actes lúdics i parca en moviments bloggeracis a causa des trasllat des nucli dur de sa cofradia a terres insulars, ses coses van tornant a sa normalitat. Molts cofrares estan tornant ja cap a BCN, i molts ho faran entre avui i demà. Jo, com manen ses tradicions, vos faig entrega d'un nou post relatiu a s'enquesta. A pesar d'haver estat publicada en periode tipo light, un gran nombre de cofrares hi ha participat. Podem dir que ha estat sa tornada triomfal de Quin system! que s'ha imposat (15%) per un marge molt ajustat a ses sortidotes pes reduit grup de bars des poble (13%). Una demostració de sa unanimitat que té aquesta opció són ses sortidotes efectuades per molts de noltros es dissabte passat (ruta Cala Millor) i dijous passat (ruta Oratge + Agarrotín + Maxi). Ses terceres opcions en discòrdia (9%) per aquestes festes han estat tres: Anar a dinar en es Celler de Petra (molt celebrat i gaudit per un bon nombre de cofrares + R de Rodett + Ses Llebes), menjar panades (qui no n'ha menjat?) i, òbviament, un any més, anar d'acampada (acabam d'arribar de s'edició d'enguany i es balanç es tremendament positiu; a destacar es tresse den Manti es primer dia i ses buidades de mestre Quedres, que està a tope...esperam futurs posts amb imatges...). Així i tot, molts cofrares han decidit acudir només un dia a sa convocatòria acampadil, i han estat pocs es membres de sa cofradia que hi han estat donant-ho tot es dos dies. Per voltros, Manti, Chopo, Cuadros, Tofito, Rosa, Edu i Clàudia, com a membres de s'autèntic nucli dur de sa cofradia aquest finde, va dedicat aquest post.