29 d’agost del 2008

Pur art!



Enorme demostració de força d'aquest ésser mitat Gollum, mitat King Kong...

[thanx Pau!]

28 d’agost del 2008

SORTEIG CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009



16 SETEMBRE BARÇA - SPORTING
01 OCTUBRE SHAKTAR - BARÇA
22 OCTUBRE BASILEA - BARÇA
04 NOVEMBRE BARÇA - BASILEA
26 NOVEMBRE SPORTING - BARÇA
09 DESEMBRE BARÇA - SHAKTAR



Níquel pel Barça, xungo pel Madrid...

AH! Per cert, encara estau a temps d'apuntar-vos a sa SUPERLIGA YAHOO que sa Cofradia des Cans Vells té montada, basada en sa Primera Divisió de sa Lliga Espanyola. De moment som 11 cofrares, i hi ha temps per apuntar-se fins dissabte a les 17 hores. Meam si qualcú més s'anima!! Per unir-vos a sa nostra lliga privada, primer vos heu de registrar a Yahoo, fer s'equip, i després anar a GRUPOS i accedir a sa nostra lliga. Es nom és Lliga des Cans Vells i sa contrasenya és cofradia.



27 d’agost del 2008

DARRER RECORDATORI...


Sí, al·lots, sí. Torn a ser jo amb lo de cada setmana, aquesta és sa darrera però. Demà toca "Las Horas". Pot ser que molts l'hageu vista, o no. Sigui com sigui, si vos fa ganes ja ho sabeu, a les 22'30 a sa galeria. A més a més, volia informar-vos de què està en projecte un altre cicle pes setembre. Aquesta vegada de cine asiàtic NO LENTO,... És que tothom té una mica aquesta idea de "fulles que cauen durant 12 minuts, o més..." i realment no és tot així. De moment no està confirmat però ja vos aniré informant.

25 d’agost del 2008

Tipo hitets estiuencs?

Ara estava escoltant un grupillo q he descobert i m'he decidit a fer un postillo per aquestes contrades :P .

Es tracta d'un grup anomenats The Ting Tings dels quals conec poc però q ja m'han deixat dos hitillos importants de cara a convertir-se en cancion del verano, especialment per poperos de postal, pels asidus al Razz i ambients similars. Dos cançonetes fresques, ferradisses, bona rossa, etc.

Que en trobau?


The Ting Tings - That's Not My Name


The Ting Tings - Great dj

TOPS 10

TOP 10 D'ESCENES LÈSBIQUES DES CINE I SA TELEVISIÓ (megarecomanable)

TOP 10 DE MODELOS MÉS SEXYS DEL MÓN

TOP 10 DE MILLORS CANÇONS DE TOTS ES TEMPS


TOP 10 DE MILLORS GOLS ACROBÀTICS DE SA HISTÒRIA DES FUTBOL

TOP 10 DE MILLORS MONÒLEGS DE PEL·LÍCULES (en anglès subtitulat però altament recomanable)


TOP 10 D'ESCENES REALS DE GUERRA MÉS IMPRESSIONANTS DE TOTS ES TEMPS (desagradable però necessari)


N'hi ha molts més a aquesta pàgina, ja se que se necessita molt d temps per mirar-ho tot, però hi ha coses realment curioses i interessants.

Com a anècdota, casualment s'escena #2 des primer recopilatori i sa #7 des penúltim comparteixen una cançó, que curiosament també coincideix amb sa música que acompanya es millor recopilatori de sa història del F.C. Barcelona, aquest (mos cansarem mai, de veure'l?). Sa peça és es fragment Viens, Mallika, les liens en fleurs... Sous le dôme épais (coneguda amb es nom de Duet de les flors) de s'òpera Lakmé, den Leo Delibes. Aquí el tenim, complet...




Bona nit i bon final d'estiu, cofrares...