14 de novembre del 2008

LEE: Jornada 4

Bones a tots,

a sa darrera campanada de sa setmana aconseguesc fer es post de sa darrera jornada de sa LEE.
Aquesta setmana no hi haurà cròniques, perquè he estat es finde per Granada, i perquè me n'he d'anar a pegar una pallissa a sa Play a en Manti. Només destacar que es Buidadotes tornen a ser líders després d'una contundent victòria (es millor partit de sa història de s'Atlètic, se comenta) contra es Reial Porcell. A s'altre duel es Güizas guanyaren amb més problemes des previstos a uns guerrillers Rodett's.


Resultats de sa jornada



Classificació



Propera jornada

Es Buidadotes han aplaçat es seu partit per baixes vàries, així que es futbet començarà a les 18 hores aquest Diumenge.

13 de novembre del 2008

GRANÀ, TOT UN SYSTEM!

Poca cosa a dir que no sapigeu ja sobre Granada. Ciutat màgica, misteriosa, però en es mateix temps oberta, festiva i completament sonada. Un sector bastant nombrós de sa Cofradia se va desplaçar aquest finde a veure es ja clàssics cofrares emigrants: aquest any hi són mestre Monx (ex-Buiders) i 'el del Pla de l'Estany' XaviBanyo.

Unes instantànies que recullen es millors (?) moments d'aquests dies. Una vegada més gràcies a tots es granaínos que mos han acollit amb un carinyo i un saber estar impressionant. Monx, Xavi, Resu, Peter, Uri, Cristi, Madeleine, Kesley, Jennifar López... GRACIAS A TODOS!!










Com heu pogut veure es QDEX ha estat a s'ordre del dia. Per acabar, sa cançó més repetida aquests dies en es pisillo, sobretot sa frase 'Lo que pasa es que me cueeeeelgo' per part des cansinos (con el amor del corazón) Xavi i Resu...


12 de novembre del 2008

UdVaries Pelis

Bones a tots! anem a continuar amb sa secció que du camí de ser sa més extensa i sa menys llegida desde s'any 1 dB (para los de la ESO --> any 1 dB = any 1 després des Blog). Avui sa cosa anirà només de pelis, però no de xuminades, de pelis pelis, i com no, per tp (tofipunts)

1.- Desperado

Peli protagonitzada per Antonio Banderas, sa exuberant Salma Hayeki una petita aparició den Quentin. En aquesta peli s'hi troben trons i osties a balquena i en sa seva versió més exagerada i sanguinosa. Que se pot esperar d'una peli que comença d'akesta manera. Si s'escena des començament no vos ha convençut mirau es trailer. I per acabar sa mítica escena des Bar.





2.- Saga Terminator

Anem a xerrar de droga dura. 3 películes envoltant sa vida den John Connor com a líder de sa resistència humana enfrontada a un exercit de màquines dirigides per Skynet, una computadora creada per els essers humans, on hi va tenir molt a veure es sogre den John. N'Arnold interpreta es T-800, una màquina exterminadora d'humans. A T1 és enviat per SkyNet per matar na Sarah Connor abans de que en John neixi. Els humans per sa seva banda envien es coronel Reese per protegirla. A T2 SkyNet envia un T1000, que és sa puta canya des robots. Com no, els humans també envien un protector, aquesta vegada un T800 que se donarà d'osties amb so T1000 fins que no puguin més. A T3 SkyNet envien una TX, molt més agradable a sa vista que els altres 2 però no dona tant es callo. Aquí vos deix una sèrie de videos musicals de ses pelis:

- The Terminator
-Terminator 2
- T3

i akí un bonus track només per es més freekis!



3.- Unforgiven


Canviam de terç però no abandonam es tios duros. Peli protagonitzada per es senyor Clint acompanyat per es sempre secundari Morgan Freeman. Brutal peli on Will Muny abandona es seus fills i sa tomba de sa seva dona per anar a matar a uns tios que havien fet talls a sa cara a una puta de saloon i així poder cobrar sa recompensa. Qui no l'hagi vista ja està fent camí perque és imperdonable.
Per es que ja l'heu vista aquí teniu s'escena final, per frase mítica sa de "he matado mujeres y niños..."
També hauriem de mirar de veure cuantes pelis recordam , obviament sense mirar wikipedias ni res per l'estil,en que en Freeman hagi fet d'actor secundari, a mi men surten un parell: Seven (de poli), Deep Impact (de presi des USA), fis es coions de sentir Yes we Can), El Caso Slevin, (com El Jefe) Como Dios ( fent de Deu), Batman El Caballero Oscuro y Batman Begins (com a peón de armas den Batman), Ciudad sin Ley (com a periodista) y Million Dollar Baby (com a encarregat de manteniment i boxeador retirat) a veure si ens en surten més! Ah i també a The contract (fent d'una espècie de sicario) però és merda merda. Ha fet mai de prota?

recaditos per tofipunts:

1.- segón capítol de Ocaso ja!! Fires, es temps que no jugues derbis emplealos per escriure
2.- a veure quan començam un Hall of fame tipo es de yonkis però a lo Cans Vells
3.- Segona part de Irene ja!


Mos veim penya!

UdVarios Videojocs

bones, amb so UdVaries Pelis no n0he tengut prou i n'he hagut de fer un altre per donar sortida a ses meves ganes de postear, una mica de videoconsolas i videojocs!! com no per tofipunts:



1.- MasterSystem II (o MasterQUIN!System II)


Videoconsola brutal de 8 bits que me varen regalar per sa primera comunió. Diseny brutal i mandos ultrausters que només estaven dotats des pad i botons 1 i 2, es botó de pausa estava a sa mateixa consola. Vaig disfrutar de jocs com SuperMonaco GP, Cyborg Hunter, Asterix y Obelix, Socni Chaos i Land of Illusion, aquest darrer declarat per Videoxoc, mític programa de sa Tv3 com es millor joc de sa consola.



2.- Game Boy


Que vos he de contar sa consola més coneguda de s'historia!!!! grans jocs varen esser insertats a sa meva Game Boy com s'"archiconocido" Tetris, Super Mario Land, Bugs Bunny, Tortugas Ninja , Megaman o Kirby's Dream Land.. 8 bits compactats entre ses teves dues mans, poc color, poc so però molta diverssió!!!

Algú coneix algú que tengués es perifèrics per augmentar es so i amplificar s'imatge??



3.- Super Nintendo

Aquesta consola no la vaig tenir però va ser tota una revolució donat es temps que feia que existien ses consolas de 8 bits i aquesta en tenia 16. Grans Jocs com Super Mario World, Killer Instinct o es precurssor des Proevolution Soccer: es International Superstar Soccer Deluxe. Es mandos ja estaven més currats, s'incorporaven es botons L i R que se pitjaven amb els dits índex, cosa mai vista fins aleshores. Ademés, existia es Supergameboy, un perifèric que permetia jugar a jocs de sa game boy a sa Super.


4.- Arcade

Coneguts per noltros simplement com Màquines amb seu a ca na Maja a Cala Bona, a qui no han enjegat de sa sala? Es millors jocs de s'història per jo en aquest camp han estat, com no: Street Fighter II (aduuuuuuuuken!!!!!!!!), Cadillacs&Dinosaurs, Virtua Tennis.

Bonus:

Ryu perfect



ale penya, post noventero!!!!