22 d’octubre del 2009

Anècdotes futboleres colombianes


Ja tocaua fer un postillo.


Avui vos xerraré de dues petites anècdotes de dos cansvellarros colombians, n'Higuita i en Valderrama.


Aquest crackot de sa foto és en Valderrama, migcampista colombià, que tenia classe per vendre.


Organitzava tot es joc de sa selecció colombiana, finals des 80, principios des 90, i aquella selecció vos puc dir que jugava de lo millor.


El fa fitxar el Valladolid.


Un bon diumenge de lliga, a un Real Madrid-Valladolid, va passar això que mostra sa fotarra que vé a continuació.


Vos puc dir que no és una tocada d'ous simple.


En Michel, actual tècnic del Getafe, se va recrear ben recreat, els hi va repicar una bona estona.


S'havia de treure un còrner. Mirau en Valderrama, mirant cap abaix, que no s'ho creu.


Sa qüestió és que varen treure es còrner i es tocat de collons va quedar sembrat, sense enterar-se'n de sa pel.lícula.


Ara ve es video de sa jugada.




I ara ve s'altre, es porter, en René Higuita, qui també va fitxar pel Valladolid, equip que vaig tenir s'honor de dirigir a s'OFM.


Aquest porter, un poc peculiar, durant sa seva carrera profesional va marcar 44 gols en partits oficials, 37 de penalti i altres 7 de falta directa.


Però lo més significatiu d'aquest fenòmen és que a un partit internacional Colombia-Inglaterra va fer per primera vegada "el escorpión", que va repetir moltes de vegades més a partits oficials. Tot un ca vellarro.


Els han de tenir quadrats. Ó no? Mirau es video.



Salut per sa cofradía!

21 d’octubre del 2009

Tornen ses portades a cansvells

una mica de yonkis

bon dia

dues entrades a yonkis que crec que mereixen especial menció al nostre estimat blog

1.- Este es Matthias Schlitte, uno de los más importantes especialistas en la modalidad deportiva de "echar pulsos". Además de por su habilidad en esta disciplina destaca por su brazo desproporcionado en relación al otro. No hay más que ver las fotos para observar la diferencia entre el derecho y el izquierdo.

2.- Una broma de cámara oculta japo donde llevan la situación al límite. Un hombre acude a una reunión cuando de repente un francotirador empieza a matar a todos menos a él. Si el horror tuviera cara, sería esa..

19 d’octubre del 2009

Ciutadans de Catalunya! Ja me teniu aquí!

bones a tothom!

amb una mica de retard arriba aquest post per anunciar que ja estic totalment instalat a sa ciutat de Barcelona. Estic en procés d'adaptació a lo que ve ser tota s'estructura de metro i bus que per un neder com jo se fa megaenorme però weno, partit a partit ja mos ho farem nostre.

Estic instalat a sa zona d'Hospital de Sant Pau, concretament al carrer Trovador, paralel a carrer Industria. Per arribar-hi lo seu és linea groga, direcció Trinitat Nova, aturada de Guinardó, també hi arriba sa blava però no m'enrecord de quina aturada és...

Tema LEE, he fet un coment al post corresponent o s'explica sa meva situació. Tema Tenis: D'aquí poc se publicarà es mètodes de puntuació i possibles seus de tan magne esdeveniment i una mica més endevant lo que ve a ser es calendari sortirà a sa llum. De moment ja he catat ses pistes catalanes amb en Cuadros i mos varem marcar un partidarro a sa pista 1 des Real Club Pompeia que serà recordat durant setmanes.tema Futbol en general: davora ca meva hi ha un camp de cesped que se pot llogar per 75 euros s'hora que crec que li hem de donar minuts.

Ara mateix estic cercant curro, és a dir, dipòs de bastant temps fins que en trobi i ses previsions estàn en que en trobaré a 2014. De moment, i fins a nou avís, no tenc internet, així doncs, si vos heu de comunicar amb jo o hi ha alguna activitat cofràrica que trobau que n'he d'estar assebentat pegaume una teléfonada que no costa res.

Weno penya, de moment això és tot,

Mos veim!

Arriba sa LEE!!!

Idò sí!

Aquest Diumenge comença una nova edició de sa Lliga de s'Eixample Esquerre, aquest any amb un rècord de participació de fins a 8 equips! Això significa que sa jornada començarà a les 4 (Chicharra) i acabarà a les 8, ja que s'hauran de fer quatre partits setmanals.

Vells coneguts de sa LEE com es Gerrets, es Buidadotes, es New's Team o R de Rodett segueixen on fire, mentre que es temibles Güizas repeteixen per segona temporada. Cal destacar també ses dues noves incorporacions (Decadència i Racing Taura), mentre que tot s'Eixample celebra es retorn d'un equip mític, aquesta vegada amb un petit canvi de nom, xerr dels Àngels den Bartomeu. Des de sa Federació lamentam també ses dues absències de cara a aquest any, com són ses de Reial Porcell i, sobretot, ses des degà des futbol eixamplenc, com són ses Xapetes Taronges. Un sentit record per ambdós.

Res més, vos deix els horaris de sa primera jornada, i vos anim a tots que motiveu i activeu els integrants des vostros equips, per a que aquest LEE sigui encara més espectacular que ses anteriors!

Salut i futbet!


Propera jornada