2 d’agost del 2007

LOS MADRILES

Aquest "postet" com podreu comprovar arriba ultratard ! tipo dos mesos després de fer es viatge a Madrid, però bé, més val una crònica tard que mai, iavoneres!

Idò això, es primer cap de setmana de juny aprofitant què dia 4 (dilluns) era festa per sa ciutat comtal, quatre motivats cansvells, Marco, Monxo, Cànoves i jo varem decidir que ja ''tocaua" sa mica de visita oficial a sa capital. Allà teniem de séneca es madrilenyo allegado oficial de 1er ordre, Sr. Jorge de Galapagar, creador des concepte "Pico y pala", què va demostrar ser un amfitrió de puta mare i millor persona.


Es viatge va començar amb una correguda por tiempos per s'aeroport, d'aquelles que se recordaran amb els anys; sa culpa va ser pes tema "estruquen" amb s'anada a nes McDonals amb es temps just i sa meva demanada d'un bocata de llom, enlloc d'un vegetal, fred i ràpid, vàren provocar que amollàs es meu 1er: "Mecagondeu que som de beneït!". Tot això, més sa coa a sa basura des puta control va provocar s'esprint dantesc. Finalment aconseguirem s'objectiu i varem entrar tots suadots a dins s'avió.
Aqui vàrem tenir es primer imprevist des viatge, mestre Monxo, no veia massa clar partir i no les tenia totes de què suràs estar una hora dins s'avió tancat, moment d'estrés màxim. Per sort el vàrem convèncer a nes darrer moment i fins i tot mos na vàrem enriure quan s'hostesa li diu amablement: "Necesita algo?", -"Una buena mujer!" amolla en Marco.

Res, arribam a Madrid. Terminal nova, metros i cap a s'hostal. Hostalillo half-mordor però molt econòmic i sense limit d'hora d'aixecar-se, què bàsicament és lo que importa.
Primera surtideta a verlas venir. Bocata ràpid a una bolera i primers cubis a un bar "modernillo cool" de sa zona de marxa madrilenya: Malasaña. Allà esperam en Jorge que fa una aparició estelar amb sa seva "xupa"; xerradeta i decidir fer sa mica de simpa, no va fer gaire mal! Dues voltes i de cap en es Low, discoteca estil Razz però més petita. Temazos un darrera s'altre i primeres fixades amb ses "diosas" madrilenyes.
Com era de suposar, setantot i cap a cercar més bars oberts. -"hay uno aqui al lado" deia tot es temps en J. Garbajosa. Començam sa visita cultural i gastronòmica rollo les 7 amb la Puerta del Sol i un clàssic i eixut bocata de calamars; decidim què ho haviem donat tot, no se mos podia retreure res i arrib a sa conclusió què quan surts de viatge es primer dia sol ser: a matar! (comprovat). Per cert, primer dia sense fotos, "más que nada por despiste".


Primer dia que mos aixecam allà i debut a nes digali berenar-dinar a nes meson Boñar de León recomenat pers uns de sa feina den Cànoves. Es tema és demanar beure i te van duguent tapes de s'estiil paella o "alitas" de pollastre; níquels!


Tres cofrares berenant de cervessa a les 4 de s'horabaixa tipo tassó de llet


Començam a mourer-mos per sa capital de dia. Primer punt a considerar: "tema diosas", n'hi havia a balquenada.


Seguim per allà fent es paripé i anant a "verlas venir"! Veim es Parque de Retiro i passam per sa famosa Puerta de Alcalá. Una foto amb en Winy de Pooh és sa neta; d'aquestes que se recorden.

La Puerta de Alcalá




Seguim i passam per la Cibeles.
També pegam pes "Palacio de Congresos" (Congrés des Diputats) i mos feim una foto a lo Raúl quan sona s'himne.
Dues volteres més per allà, solucionam es tema "estruquen", vé en Jorge i nova marxa. Es dos vespres estavem apuntants a ses llistes de ses discoteques vàries què vàrem anar, detallasso d'un cada vegada més estimat Jurgen

Ses cinc fieres en su salsa. Destaca a primera fila en Marco i sa seva camiseta Muse què va donar es seu joc durant es vespre.
Com era de suposar, una segona marxa increïble (Independance) que vàrem acabar berenant de ses famoses "porras y churros" amb un xocolate que se podia menjar perfectament amb ganivet i forqueta.

Sa mica de diumenge el vàrem passar berenant-sopant de tapes una vegada més i després cap a la Castellana a veure ses famoses torrres Kio, s'obra den Xisco Villar-Mir i es Bernabeu.
Com no vàrem aprofitar i trobar un moment per mirar ses alineacions de s'OFM.

torres Kio


Ministeri de Defensa, foto dedicada a n'Edu

Es fucking Bernabeu

Es vespre sopàrem amb mestre Jorge, sempre compareixia tipo les 10 per anar per feina. Pegarem per un galleg i sa mica d'entrecot no podia faltar per tres membres de sa Cofradia avesats a nes bon menjar.
Més tard, visita per sa "Plaza Mayor" i zona antiga
Monxo estil "Chueca"



Plaza Mayor

Darrer dia. En bon dilluns vàrem quedar amb en Jorge a sa facultat; més diosas, dinada i de ruta amb cotxe cap a ses afores de Madrid.
Vista de San Lorenzo del Escorial desde una zona amb "unas rocas de puta madre" com deia en Jorge


Un poc de l'Escorial (tipo tancat)


Visitilla rapidissima cap a Galapagar, can Jorge, per acabar i directes a s'aeroport que no mos convenia jugar-mos es tipo i perdre es vol.

En definitiva gran viatge, molt bon rollo, gran amfitrió i destinació a tenir en conta per futurs viatgets.

(Post de Madrid fet! ha costat però aqui està. Es principi d'agost mordor a Bcn dóna joc pes post. Mos veim fieres!!)

Herois

Pels frikis que ja hem estat abduits per aquesta sèrie deixo aquest parell de videos parodia penjats al youtube. La cosa dòna bastant de joc.
Res més, que el temps és or. Només que tots els que estigueu de vacances les disfruteu, i que els que com jo estigueu treballant, beveu molta aigua, que fa molta calor i podrieu sofrir danys fisics irreversibles.


Desde linfern de Santvi, el vostre servidor Sentve.

Més APM

Ja tocaua un postillo amb 4 perles d'aquest meravellós programa, i aprofitant que ja hi torna a haver material per Youtube, en faré una breu selecció...

Començam amb na nina més repelent del món (Por favoooor!!)



El gitano dels Joyos (Poque cuando tiren los pozos de la mierda, va a desparecé Madrí... Eso va a sé como la bomba del Bin Laden...)



Tira pallaaaaaa!! (qualitat horrenda)



Cuatro ruedas tiene mi coche, cuatro pastillas me como esta noche...



Un lloc estrany (Singues, Barcelona)



I, per acabar, un reportatget des reporter del bigoti en es rodatge de 'El Cor de la Ciutat'



Ah, per cert, me les pir a Mallorca!! Es Blog queda encara més desert (intentaré fer algo des d'allà...)

31 de juliol del 2007

Festa Estival BCN

Al·lots i al·lotes, vos deix aquí qualcuna que altra imatge de lo que ha estat una de ses millors festes de pis a BCN en lo que duim de trajectòria a sa Ciutat Comtal.

Vos pos un poc en situació. Es senyor Xeve havia decidit montar una festeta en es nostro pis Divendres dia 27 per celebrar es seu 25è aniversari, que havia estat dia 12 de Juliol. Sa cosa ja estava mig encarada, 4 mails enviats en es personal i es cofrares mentalitzats. Però llavors, en Xavi, amb es making friends habitual de tot banyolí, va conèixer un xileno que resulta que havia llogat un piset a ses Rambles una setmaneta (a raó de 200 €/dia) per montar-li una festa de 30è aniversari a sa seva al·lota sueca. Mr. Xeva li va commentar que perquè no fer sa festa junts, i així va ser.

Ja vos podeu imaginar es parepè... Aquell pis situat a davant mestre Tofito Colom se va convertir en una nova Torre de Babel, on passejaven suecs, irlandesos, xilenos, argentins, catalans, mallorquins i qualcún que altre santvicentí... Per acabar-ho de rematar, s'havia decidit que seria sa Festa de sa P, i que tothom havia de venir disfressat de qualque cosa que comencés amb aquesta lletra. Hi ha haver de tot, pastanagues, palmeres, playeros (noltros), Papa Noels, palomitas, pijames, protons, princeses, pijas, policies (autèntics) i, sobretot, paripés de tota índole...

Aquí en deix una petita mostra.


Foto de grupo amb mestre Xeva & banyolins & BCNines



Mestre Sentve demostrant ses seves arts amatòries



Sa coha s'embruta (devia estar sonant Confusion!)



Sentve & Neta caretos, Puceu saber estar habitual



Ay Xaaaaaaaaaaaavi......



Paripé de DJ's, encara que paresqui lo contrari en Nato no sobava


Secció "que dolent es xumar"




Pucedur, Xileno1 (Vladimir) i Xileno2 (Pato)



Una de ses cançons des vespre

30 de juliol del 2007

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

es Blog segueix funcionant, obviant sa creixent davallada d'acòlits provocada per s'arena de platja, ses terrassetes i es baulisme més genuí. Avui vespre acabaré un post que vaig començar ahir sobre sa festorra de pis de divendres passat, però de moment vos deix amb es resultats d'una de ses enquestes més emocionants des darrers mesos. Es tema Pa amb oli (cómo lo lleváis?) ha tret suc, i s'ha pogut comprovar que cadascú el fa com li surt de sa punta de sa fava. Es guanyador final ha estat sa combinació Tomàtiga, oli i sal (28%), que s'ha imposat per un trist vot a ses combinacions Tomàtiga, sal, oli i tomàtiga (25%), i Tomàtiga, oli, sal i tomàtiga (25%). Ses combinacions sense tomàtiga d'inici no han rebut es suport suficient per aspirar a fórmula default des Pa amb oli cofrare. Torn a repetir ses meves disculpes per no haver pogut posar més opcions, però sa puta enquesta de Blogger me limita (no se perquè) a 5.

Au idò, salut, pa amb oli i whisky!