30 de novembre del 2007

Més vídeos...

Stewie & Gene Kelly



Bonus track: Escena original, amb es ratolí Jerry

El rap del Cuní



Bonus track: Benvinguts a la república bananera de Catalunya


Bojan: 10 anys




Bonus track: Trajectòria den Bojan a ses categories inferiors

setmanari musical: rare edition

Bones joves desenfeinats, avui una edició una mica rara, sense temàtica concreta. Vos mostraré un parell de videos curiosos que fan riure, peguera, enveja i qualque cosa més que ja comentareu voltros.

En primer lloc un petit homenatge a youtube, a lo que representa per sa gent amb una estètica que no entra a dins els cànons essencials per a ser una estrella. Gràcies a n'aquesta eina, genteta que mai serà ningú a nes mon de sa música pot donar a conèixer ses seves qualitats...atenció a nes chandal anys 90+cable rosa+careto en si...


Bohemian Rhapsody tocat amb guitarra clàssica, molt bò


Agafes un parell de bols de crispis, dos bastons...i a tocar!


Un poc de marimba a tota òstia


Dedicat a nen Dapena, a veure si se torna a posar amb es violí


i per acabar, un solo d'harmònica

Discos:

-David Gilmour "On an Island" 2006

-Extremoduro "Pedrá" 1995

Temazos

-Johnny Winter "Rock and roll Hoochie Koo"

-The Clash "Spanish Bombs"

Salut i melomania cofrares!

Karronya 2004

Hello!

Fent 'recerca' pel meu doctorat he trobat un poster que té com autor el Sr. Servera i que he pensat que havia de ser compartit amb la cofradia i tots els seguidors serverins i no de Karronya. Les fotos daten del 2004, i són bastant impressionants...

Au, salut a tots i fins d'aquí poquet! Ja només queden 25 dies perquè sigui Nadal!! ;)
Rous

concurs de fotos www.cansvells.com

Bones a tots! torna es Concurs de Fotos! sa foto guanyadora de sa darrera edició va ser "Badia Cala Millor '94" aportada per es senyor Nate. Sa foto que proposa per akesta setmana es sa següent:



Títol: Derribos

Els “derribos” estan a s’ordre del dia…com amb tot hi sol haver dues parts, els que els disfruten i els que els sofreixen…i avon ereu??

Ja podeu enviarme ses vostres fotos sobre estema que vos sugereixki sa foto precedent. Enviaules a tofolet.7.bingo@gmail.com, teniu de temps fins dilluns, els que no hem faltat a cap eliminatòria vos demanam una mica de participació en akesta secció ja que podria donar molt de joc.

29 de novembre del 2007

Sicília

GENTETAAAA!!!he tornat, som aqui, no he fuit...

Trob que després des gran viatget que mos pegarem a Sicilia no podia faltar qualque foto que expliqui ses nostres grans aventuretes per allà.
Es primer dia varem arribar totes disposades a anar a enrevoltar per sa ciutat allà on aterrarem, realment molt meravellosa tampoc ho era. Sa qüestió es que va començar a caure una barrumbada d'aigo i un vent que no podiem tenir es paraigües obert perquè tanmateix se girava. Justiment aquesta foto la té na loli i encara no tenc ses seves.
Bé, de lo milloret des viatge va ser sa gran nit de dissabte, només arribar ja mos varem fer notar. I què no és guapo? Varem anar a una pizzeria; beure vi a matar, pizza ben bona i grossa = 10 euros!
Entre na Loli, sa Sureda i jo es vi se va fer avall i ja feiem uns bons dois, tipo trossos de paper a lo " tapete" pes boll.

Seguim amb sa xida i mos posam a cercar un bar on poder beure algo tipo light . Passam per davant un que feia bona pinta, tipo tranqui, música en directe i beure una copitxuela, entram.
Una vegada alla dedins ses camareres mos comencen a convidar a xupitos i venga espectacles de foc per damunt sa barra. Mos donam compte de que hem entrat a un bar " d'ambient" però va ser una bona elecció. Mos comencen a convidar, sa sureda , ja tota arreglada , sen va cap a sa madona que canta amb s'intenció de cantar amb ella. Sa madona passa d'ella i sa sureda agafa, s'hi atraca i s'aferra amb sa boca a nes micro i venga a cantar Radiohead. RIDICUUUL! se'n donen compte de que venim de per Espanya i no els hi pega res més que posar 15 vegades mínim, la camisa negra. Noltros emocionadissimes i ja ben XUMADES mos aixecam i començam a pegar unes bones ballades, mos pujam per damunt taules, començam a tirar coixins per tot, intents de violació per part d¡un gay cap a jo, frasses mítiques de sa Sureda com; VAIG FATAL, VOS ESTIM, GRACIS NINES etc, etc, etc...Sa nit va acabar a les 4:30 i lo que era un bar de tranquis se va convertir en una mini discoteca en tots es seus sentits. Es vespre va acabar amb sa sureda adormida i cap a s'alberg, amb aturades a lo POTAR i ses altres pujades damunt una bici que trobarem per alla.

Hi ha més fotos que no són només de sa gran sortida però ara vos deix només aquestes perquè no importa embafar.
AU IDOOOOOOOOOO!!!!mem si ho repetim...eh nines?

VAGI BE SA XIDA !!!

NO HI HA CICLE DE CINEMA!!

SE SUSPÉN ES CICLE DE CINEMA PREVIST PER AVUI VESPRE.

Resulta que sa meva germana fa els anys i fa un sopar.

Demanam disculpes per ses molèsties que això pugui causar als assistents.

28 de novembre del 2007

27 de novembre del 2007

Producciones Cansvells

Camaradens:

La falta de producciones actuales de la exitosa productora ha sido tema de alguna queja/comentario, lo que me ha hecho pensar en sacar a la palestra el "Video Total". No me refiero a un video de las mejores jugadas de Best, Zico o Weah con musica de Tina Turner de fondo (por mucho que al Sr Tofol le agrade), me refiero a un video que REQUIERE DE LA COLABORACIÓN DE TODOS LOS MIEMBROS DE LA COFRADIA.

Es un proyecto extremadamente ambicioso, el cual no puedo dejar que caiga en saco roto, pues se a ciencia cierta que marcará un hito en la Historia de este Blog.

La colaboración que necesito, contra toda lógica, no es filmar a los distintos miembros de la Cofradía, NECESITO DERRIBOS. Explico:

1) Cada uno, para aportar material al "Video Total", debe escribir lo que consideraría un o unos cuantos brutales derribos a otros miembros de la Cofradía. Puesto que somos demócratas progres, la libertad de expresión queda en manos de quien escriba.

2) Estos "derribos", ME LOS MANDAIS POR CORREO, que nadie sea melonazo y los ponga via comment. No puedo deciros cual es la finalidad concreta de tales derribos, pues mermaria el resultado, pero si que os GARANTIZO EL ABSOLUTO ANONIMATO DE CADA PALABRA ESCRITA que reciba.

3) Todo el material recibido, será complementario a material que ya tengo casi a punto para la edición de este vídeo.


Preguntas via comment. Repitiéndome, este video puede ser el definitivo, que se lleve a cabo esta en vuestras manos.

FIN DEL COMUNICADO.

26 de novembre del 2007

UdVarios

El resum no està disponible. Fes clic en aquest enllaç per veure la publicació.

PRENSA VERDE


La huella, this week!



Amants des cicle de cinema i cofrares amb cinemafília en general,

Aquest setmana (fins Dijous inclòs) passen sa nova versió ("digali" remake) de La Huella en es Cinemes Méliès, que per qui no el coneixeu se caracteritza per programar sempre pelis de qualitat i en V.O.S. Ja que no hi ha previsió de Cicle de Cinema per aquesta setmana, propòs en es cofrares que varen gaudir de sa meravellosa primera versió (protagonitzada per un jove Michael Kane (ya lo seee!) i un ca vell Lawrence Olivier) i a tothom en general una visita a veure què tal és sa nova. Es dies que propòs (per qüestions Xampions), en ordre de preferència, són es següents:

  1. Avui Dilluns a les 22:30 (previsió 0, a verlas venir).
  2. Dijous a les 22:30.
Como lo lleváis? Qualcú s'anima avui vespre? O ho deixam per Dijous?


Resultats de s'enquesta


Com no, aprofit quasevol post half-mordòric per omplir-ho amb aquestes cabòries... Aquesta vegada, mos hem de felicitar perquè hi ha hagut rècord de vots! Fins a 70 ordenadors (que no persones) han votat aquesta setmana, fet que fa pensar en què sa gent s'anima a s'hora de confessar segons quins aspectes sexuals de sa seva vida...
Serà qüestió d'anar més endins...:)

Respecte en es resultats, si bé s'edat més votada per sa Cofradia ha estat 18 anys (20%), m'he permés sa llicència de fer una half-mitja arimètica, aproximant és 'Menys de 15' per 14 i és 'Més de 20' per 21, i obviant és vots a 'La verdad es que...'; i s'edat resultant, sa mitja de totes ses mitges, és de 16,9 anys! Diria que s'acosta bastant a sa mitja estatal, amb sa salvetat de què som en gran majoria mascles, cosa que (si vaig errat) hauria de fer pujar sa mitja, ja que són ses nines ses que tenen més per triar, i solen tenir s'opció d'anar per feina abans que noltros...
Res més, donar ses gràcies a tots pes vostros vots, i animar en es que han contestat (sincerament) sa darrera opció... Hi ha coses més importants, no??

després del derbi

LEE: Jornada 2

Bones a tots, amics de sa pruna...

Una setmana més, aquí vos deix es resum de sa jornada a sa Lliga de s'Eixample Esquerre, on destaca s'assalt en es liderat des New's Team (per goal-average general), sa victòria des Gerrets en es "clàssic" contra s'Atlètic Buidadotes, s'absència des Fabra Coach en es Derbi palmesà de sa jornada (esperem que no se repeteixi), i sa primera derrota des nouvinguts R de Rodett, que sucumbiren davant es torrencial ofensiu de ses Xapetes, capitanejades per s'incombustible Urko Zapi.

Resultats de sa jornada



Classificació





S'estrella de sa jornada

Una setmana més, i van dues, sa Reial Federació ha atorgat s'MVP a en Toni Pibito Sureda, que va repetir sa seva actuació de sa setmana passada i va tornar a liderar es New's amb 4 xixarros de bella factura que el consoliden en es Pitxitxi. Se veu que es seu pas per Balmes 88 en bon Dissabte dematí li va fer carregar ses piles tot es cap de setmana. Qui deia que no era bò es sexe abans des partits? Cal destacar també sa gran actuació den Xavi Santvi, en Lluc Canovas (amb un golarro des de 20 metres) i den Beckenpauer, que aconseguiren un hat-trick.



Propera jornada


25 de novembre del 2007

concurs de fotos www.cansvells.com

Arriba sa nova edició de sa secció amb menos fuelle des blog després de UdVarios. Akesta vegada arriben nous aires amb sa foto den nato. Ses fotos a concurs són ses següents:




Títol: "Cala Millor anys 80"
Autor: Marco Llull

Cofrares en potència i cia. Romans, abelles i automòbils forast



Títol: Badia Cala Millor '94
Autor: Marco Vallejo

l'equip galàctic serverí dels anys 90. Marcaren una època disputant-se es "farolillo rojo" any rera any amb equips de sa categoria des Barracar, Petra, Montuiri, Llosetense, etc.
Components (d'esquerra a dreta, de dalt a baix): Fire, Dani Rodriguez, Txurri, Xino, Marco, Santi, Diego, Juanca, Tià; ¿Francis?, Massinga, Bily, Hristo (Toni/Bonanza), Alex, Txapi, Juanju i Juli.


Títol: germans
Autor: Tof

germans servera a sa terrassa sense cap tipo de motiu aparent i sense cap tipo de taska o joc a desenvolupar.


Au idò! ja podeu votar. Teniu de temps fins dimecres. Heu d'assignar dos punts a sa foto q més vos moli i un a sa segona. Als dos marcos els hi dic q vagin preparant una foto per dimecres perq si guanyen hauràn de presentar sa foto desafiant per sa següent edició.