7 de desembre del 2006

Cròniques normandes (I)

Bones,

després de dos dies de viatge per terres normandes, tenim sa necessitat de relatar ets esdeveniments ocorreguts fins ara.

Ahir viatge tipo a matar, partint a les 06:30 des de Son Llobinera i arribant a can Xisco a les 19, es a dir, tipo 12 hores de viatge. Mos repartírem així:
-Cotxo den Xavi Santvi:Xavi Santvi, Llobinera, Marga i jo.
-Cotxo de lloguer (a partir d'ara es gallinàceos):Compi, Nato, Carolina i Rafa (Rapitencs).
Ses coses a remarcar són, bàsicament, ses nedades den Compi a s'hora de posar benzina per primera vegada a França(-twenty four, seven. -Primero tienes que ponerla...), i s'arribada nostra a sa estació de servei tipo les 10 des dematí amb un careto de fumats d'herba horrorós. Es dia va anar passant de benzineres en estacions de servei, i viceversa.
Comentar s'aturada a s'area "Dunes", amb unes prunes a ses dunes.
Una vegada arribats a can Xisco, unes visites a sa mansió Parera i sopar tipo light d'embotits autòctons. Després, SingStars i sidres a matar, a devora es foc. Com a bons cans vells, mos venia enorme i vàrem decidir "aprofitar" per anar a dormir tipo prest i avui "aprofitar" per aixecar-se prest. És a dir, es darrers survivors mos vàrem colgar tipo les dues.
Avui mos hem aixecat a les vuit i, després d'un berenar tipo "no reparamos en" hem partit tipo les nou i mitja cap a Caen, on hi tenen es museu memorial de sa 2a Guerra Mundial. Tot un system de museu (system també es preu: 15 euros), mos hi hem passat tres horetes bones, i després de dinar de Mc hem partit a visitar in situ ses platges des desembarcament des dia D. Primer Arromanches (on hi feren un port artificial en plena guerra), després mos hem topat amb ses bateries alemanes de Longues sur mer, i després hem visitat sa mítica platja d'Omaha. Hem intentat anar en es famós cementeri d'americans (11.000 yankees) però hem fet tard. Hem "aprofitat" per anar fins a Omaha beach avon mos ha pegat s'alegria i hem decidit fer una carrera per damunt s'arena (hi havia marea baixa i sa platja feia 300 o 400 metros). Sa carrera ha confirmat es bon moment de forma dels integrants dels Gerrets Foto finish entre Santvi i Xisco, després Compi i Marc i en cinquena posició el buidador Nato, que ha perdut molts metres a sa sortida. (faig un íncis dirigit a the buidadotes:típica demagogia gerrètica, by Nato). Després hem enfilat es camí de tornada a "Le Bucher" (sa finca den Xisco) fent aturada a Bayeux, tot un system de ciutat, tipo casetes normandes des s.XV i catedrals d'un gran gòtic. Hem fet una volteta i hem comprat un system de tros de carn per sopar. Una horeta més tard mos trobavem a casa. Just ara sóm acabats de sopar. Un parell fan Singstars amb una Marga Llinàs pletòrica que desafia les normes de l'acústica i el ritme, i per s'altre maquinacions maquiavèliques de temàtica sastre-veterinària a sa taula des menjador. S'idea es tirar endavant es projecte amb un sistema de politges i contrapesos, sempre consultant pressupost a un conegut doctor enginyer americà de Massachussets.

Demà visita a sa gran ciutat de Ruán (Rouen)

Per cert, voldríem informes detallats des viatge d'uns altres cans vells en sa seva aventura "mirando a Cuenca".
Seguirem informant.


Cofradia des cans vells

6 de desembre del 2006

AVONEREEEEU!!

Cristo bendito, quanta tensió buidadojerretera!! Això ja pareix es puta congrés des diputats en comptes d'un blog caveller!

Tranquilitat i bons aliments! Alegria, que mos n'anam rumbo a Atenas! (mos hem de desquitar d'es 4 a 0 contra el Milan com sigui!)


Auauau, vos deix un parell de parides futbolístiques perquè vos entretengueu un poc i destenseu ses cervicals:

*** Remember d'un gran anunci de Nike: "It's just a ball...", "NO!! IT'S ROUNDER!!!", <-- només es gran Fangaal podria dir algo tan estúpid a un anunci. Atenció a s'aparició d'es ca-momia Guardiola, que el tenen marginadíssim a n'es fondo de sa flagoneta. Vaja un ca vell de carn tirosa.

*** Quedauvos amb Aquestes chinorris. Fan més poreta que un equipo de 10 Drogba's i un Buffon! Té tota sa pinta de que jugues una patxanga amb elles i acabes humillat i plorant...

*** Un recull de gols d'en Gerrard (que com tothom sap significa "gerret" en anglès). Es gol en que surt com la reb a càmara lenta (min. 2:10 d'aquest video) és INCREÏBLE.

*** I per acabar un
video d'un fan d'en Giuly emulant a n'es seu ídol, intentant fallar un gol encara més clar que es d'ahir... Si falles això mereixes morir.

-----------------

P.D.: Aquest mago és un autèntic crack. Quina pose, quin porte, quin saber estar! Amb tots vostès,
David Chesterfield!

PP.D.: Vaja amb aquests dos chinorris jugant a ping-pong! Toooma puntazo que se marquen!

5 de desembre del 2006

Nit màgica

Bon vespre,

vos vull fer partícips a tots des meus nervis pre-partit. Falta mitja hora perquè comenci es partit més important de lo que duim de temporada i ja no sé on ficar-me. Tenc sa impressió de que serà un partit d'infart i que, com a bons barcelonistes, sofrirem. Confiem en sa qualitat des nostros cracks i preguem perquè tot surti com ha de sortir.
Visca aquest equipàs que tenim i que hi hagi sort!
Força Ronnie!Força Puyi!Força Deco!Força Iniesta!Força Guddy!Força Barça!

Déjà Vu

Des de terres normandes, envoltat de cavalls he tengut una premonició. Una senyal que no vaig saber interpretar a temps, però que ara entenc amb claretat.

Per molts de voltros és coneguda sa meva gran passió, els cavalls, que vaig descobrir per els contactes amb uns amics de Sicilia i de Nàpols que alguns de voltros correu seriós risc de conèixer. Una de ses meves funcions era sa de mamporrero, cosa que hauria d'intimidar, si sóm capaç de manejar tranquilament un animal de 500 quilos en plena eufòria sexual imaginau que puc fer estant jo en ple estat d'ira.

Sa questió és que aquí teniu una metàfora gràfica comentada (pes que no l'entenguin) que no he sabut interpretar fins a nes dia d'avui.
Un semental (Gerrets) exemple de potència (62 gols a favor, 18 en contra), d'energia (6 partits guanyats de 7), una morfologia perfecta (8 integrants), desbordant de força i valentia. Reacciona amb bravura i sabre estar a sa situació que s'acosta (es partit).
Una pobre ego (Buidadotes) acovardada (2 partits guanyats de 8) , senzilla (plantilla idefinida), magre (23 gols a favor, 45 en contra), sense cap tipo de possibilitat d'actuar front a sa potència que li ve damunt i que se passa s'estona pixotejant (amollant parides, provocant a nes contrincants, desviant s'atenció des fets que el poden perjudicar, publicant montatges polèmics i sense cap tipo de fonament i actuant com a autèntiques maricones i victimetes davant es derbi)


Amb aquest panorama es resultat està clar...

...diumenge 17 s'aparcaràn ses paraules, i només valdràn els gols.

Força Gerrets!
Força Gerrets!
Força Gerrets!
Força Gerrets!
Força Gerrets!

no m'emprenyeu...



ara estic en akest estat, q es putes llerreds no m'emprenyin q ja sabeu lo q pot passar...

4 de desembre del 2006

ESCANDOL EN MAJUSCULES!!!




crec q no importa fer comentaris...

parecidos...



lluc cànoves

(protagonista "Barrio")

A TUMBA ABIERTA

Chavales, llega el Derbi.

Llamamiento al estado de odio durante los próximos 15 dias.
Sacaremos un video sobre la verdad del equipo negrecillo.
Ganaremos, a la italiana o a la vasca, da igual. Tenemos que provocar que la encuesta posterior al derbi sea:

"¿Que jugador bolsabasuráceo fue mas humillado en el partido?"

PD1: A partir de ahora, en vez de Llerreds, podría llamarse al equipo bolsabasuresco como "Leprosos".

PD2: En la encuesta de esta semana, como persona rabiable, falta Xavi "Judas" Santvi (No olvidamos!)

PD3: Un golpe en el tobillo duele, una patada en la espinilla hace daño, un codazo en la boca... es un jugador menos en el campo.

¡Arriba Buidadotes! coño...

Això és intolerable!!!

Com que aquets dies no he pogut participar a n'es fòrum deixaré anar una "perla" per començar a encalentir es derbi des 17-D. QUÈ VA PASSAR AMB ES GÈRRETS - COCOS LOCOS D'AQUESTA SETMANA? Per què no es va jugar es partit? Les fonts oficials diuen que es va suspendre per falta de jugadors. Després de crítiques implacables contra The Buidadotes per no fitxar a nen Sureda des de sa cúpula jerretica, aquesta setmana s'ha decidit suspendre es partit per l'absència d'en Parera i d'en Compi (sino m'equivoc). Per què no el varen fitxar si lis faltava gent? No s'enten. I després diuen des nostro estimat club. Noltros varem jugar sense 3 jugadors aquesta setmana. SÍ, hem perdut de pallissa però amb honor i amb es cap ben alt. O que passa que si es Roca 29 no tenen en Tomeu i es de sa camiseta d'Espanya també s'ha d'aplaçar? O que es Joves Tenres, que havien perdut tots es partits, no hauríen d'haver-ne jugat cap per que no tenien es bons jugadors? No sé, em sembla una vergonya però supòs que es sap qui mana.
Estic segur que sa cúpula jerretica contestarà que se juguen es campionat, que es un partit important, que noltros no mos jugam res i tota s'història aquesta. Però jo me deman; el Barça ha de suspendre el partit de demà, que és de vital importància per que no juguen Messi, Eto'o... O, ha de suspendre partits de lliga pes mateix motiu?
No sé, ho deix aquí. Esper que no es torni a donar una situació que me sembla vergonyosa per sa lligueta i per s'emoció des campionat.

Des de el curro con amor, Rufire

PD: Amunt Buidadotes i perdò per sa meva absència d'ahir

Resultats de s'enquesta

Bones, aquí teniu es resultats de s'enquesta de sa setmana passada... Guanya aclapadorament Sofrirem però guanyarem, encara que Quin system! ha estat allà fins al darrer moment.