29 de febrer del 2008

Pinyos extrems

Per acabar sa setmana laboral amb optimisme, un vídeo amb pinyos extrems mai fa mal...
Estaria bé que després de cada escena posessin un SÍ o un NO commentant si ho ha surat...

[vist a Bar Deportes]


Una de fotos parecidas



...ojo en es peu de pàgina...






...ojo a en Zaplana...





...ojo a sa brotxa...





Bono Jovi

UdParecidos

No és que tenguin una semblança clavada però a mi m'hi ha recordat...



















...i un parell de videos de ignorància pura:

- un de preparat

- Miss Melilla, tot un exemple de saber estar

- Miss South Carolina no se keda curta

- Una d'argentins

- un remember d'un video q se va penjar fa molt de temps en verssió ampliada

28 de febrer del 2008

DIARIO NEW

Clicar en la imagen de la portada para verla en grande y ver mejor los textos.


Desde el 10/1 no hacía una portada..
el lunes en clase, me puse a apuntar las frases para poner en la portada.. No hay mucho humor inteligente, porque el horno no está para churros.
Lo de las ballenas me da muy mal royo, por cierto, ya les podrían hacer un pircing a esos cazadores en el miembro con ese arpon-huelva.

Ninguna foto de la subida al escenario el dia de Sant Antoni-Gracia ?!?!
todavia espero la foto baules Mercè07.

Alè pues, suerte a todos y avanti!!

27 de febrer del 2008

SANT ANTONI + PINTORS

Al·lots i al·lotes ja torn ser per aquí. Ho hauria d'haver fet abans però fins fa poc era per Mallorca i tema fotos me venia enorme.

En vista de sa gran xida que férem a Gràcia, un parell de fotos bones sempre poden anar bé per recordar aquest vespre a nes que s'alcohol (per variar), hi va fer acte de presència, aquesta vegada acompanyat no només de noltros i sa guitarra, també se va unir a sa festa s'acordeon. Que no es guapo?
Vos deix imatges d'aquests grans moments.







Sa botella d'herbes no podia faltar a n'aquesta cita.
















Ara siiiiii, se diu que per Son Servera s´hi passejava una colla de pintors que varen deixar rastre per tot, ses baules de ca ses totes quedaren ben emblanquinades de tant de fregar amb so rodillo ple de merda i alcohol de pen terra. Cobren bé, amb un parell de botelles tot està pagat. Aqui hi ha sa trup. Venga, ja vos tornaré a fer una visita de fotos més envant...record que divendres a laietana hi ha festa mojito i s'hi espera sa major participació possible. D'aquest dia en poden sortir de bones de fotos... Fins divendres!









concert a son servera

QUATRE MANS SOLIDÀRIES


Concert a benefici de la dona maltractada!

Dia 8 de març a la plaça del mercat de Son Servera, els grups:

ANEGATS
TUTU-PA
ES REBOSTER
MAL HERBA
KARRONYA
LITTLE KISS
TIMBALADA DE SON SERVERA (batucada)

Parking gratuït
Servei de bar

22:00h: opertura de portes
22:30h: batucada
23:00h: començament del concert

Entrades: al mateix recinte el dia del concert i anticipada al bar 'Maxi Café' (plaça de son servera)
Preu entrada + consumició: 5€

Organitza: ASSOCIACIÓ JUVENIL 'QUATRE MANS'
Patrocina: BAR S'ORATGE, CAFÉ SUREDA, MAXI CAFÉ
Col·labora: AJUNTAMENT DE SON SERVERA

festa Hawaiana!

Després d’una temporada de relativa tranquil·litat tornen ses mítiques festes al pis de Laietana. Serà aquest divendres 29 i començarem a partir de les 9.30, a veure si així aconseguim no sortir massa tard del pis i evitem sa ja familiar visita de l'urbana. Veniu ben sopats i amb sa quantitat d’alcohol i substàncies necessàries per passar tot el vespre. Aquesta vegada sa novetat és que serà festa Hawaiana i lo seu seria que tothom dugués algun complement-vestimenta adequat a sa temàtica. Per qui no sàpiga arribar, es pis està a via Laietana 2on 3a, devora sa parada de Jaume I.

Ens veim divendres!

LEE: Jornada 11

Bones gorrionets,

amb una mica de retard arriba sa crònica de s'onzena jornada de LEE, marcada (més que res perquè va ser s'únic partit oficial de sa jornada) pes megaderbi New's - Gerrets, que no va decebre a ses expectatives i va deparar un match ple d'alternatives, d'emoció i de tensió, com correspon a un partit entre es primer i es segon classificats de sa lligueta.

Es partit se preveia complicat pes Gerrets, que presentaven un cinc inicial de circumstàncies, degut a sa baixa des seu jugador franquícia Tomevet, que tenia una esquiada programada per terres pirenaiques. Aquest fet, unit a ses baixes de s'especulador X. Parera i de n'Andreu 'Woodgate' Puceu, obligaren a fer un fitxatge de darrera hora (de darrer minut, per ser més exactes) per completar sa convocatòria. Així i to, es partit va començar amb un parcial de 2 - 0 a favor des Gerris, que varen sorprendre en es líders amb dues transicions ràpides protagonitzades pen Santvi i en Marc. Es New's no s'enfonsaren i posaren es 2 - 2 en es marcador en dues jugades marca de la casa. Es negrescs tornaren a imposar sa seva pegada amb dos nous xixarros, però un altre vegada es jovenets s'encarregaren de posar ses coses en es seu lloc i deixar un marcador de 4 - 4 en es final de sa primera part... "Las espadas están por todo lo alto", "la tensión se puede cortar con un cuchillo" i "parece fácil, pero hay que ser muy hábil para hacer eso" eren ses frases que venien en es cap en es nombrós públic present en es Multiusos de l'Eixample. Sa segona part va començar de cara pes Gerrets, que a poc a poc se distanciaren des New's fins a un marcador de 7 - 4 (amb dos golarros den Manti) que, a falta de 15 minuts, pareixia definitiu. Però sa reacció des New's, unida en es bajón físic que patiren es Gerrets, va fer que es gols anessin arribant, fins a deixar un marcadorde 8 - 7 favorable en es New's a falta d'un minut i mig, que ja no se va moure i va atorgar sa victòria final en es nous líders i pràcticament campions de sa LEE, si no hi ha cap catàstrofe... Ara es New's superen per un punt en es Gerrets i tenen una jornada menys, així que haurien de punxar en dos des quatre partits que tenen fins a final de temporada per posar es perill es seu títol...

Per altra banda, a les 5 hi havia previst es partit R de Rodett - Tramuntana Six, però una vegada més es palmesanos no se varen presentar (i van...?), amb s'agravant de que a més aquesta vegada no varen avisar a ningú de sa seva incompareixença. Des d'aquí demanam en es components de s'equip que reflexionin sobre ses conseqüències d'aquestes absències injustificades, que a part des perjudici econòmic per tots (voltros inclosos) són una putada per s'equip que se presenta en es camp amb tota sa il·lusió del món i en bon diumenge... Esperem que no torni a passar...


Resultats de sa jornada




Classificació de sa jornada





Estrella de sa jornada

A pesar de sa derrota, mestre Mantilla va fer un hat-trick que va donar esperances en es Gerrets d'endur-se'n es partit. Aquest fet, unit en es seu saber estar en tot moment i sa seva entrega i compromís amb s'equip el fan mereixedor des guardó d'aquesta setmana.


Propera jornada

26 de febrer del 2008

Barça - Valencia, 20 €


Jo i en Kempes acabam de comprar ses entrades pel Barça - València de demà Dimecres (a les 22h, veure Calendari) , tipo 3r graderia (després se pot fer d'old dog si se vol) per 20 €. Se poden comprar per internet (www.serviticket.com) o pes Servicaixa. Dóna bastants de problems, ara mateix on és més fàcil trobar entrades és a GOL NORD 3a GRADERIA (i en queden poques!).

Qui s'anima a anar a veure es millor equip del món?


Bonus track off-topic total



25 de febrer del 2008

Domingueros

Un domingo cualquiera para una familia de Ohio...

UdVarios

Després d'una llarga absència, fent una aturada de ses llargues jornades de només seure davant caramulls de fulles d'abstracció absoluta, haguent fallat a s'afició i a s'ekip dia 14 i després d'haver tornat d'una passada fugaç per BCN torna UdVarios, avui curtet i per punts per no embossar:

1.- Aquellos Maravillosos Años III

Tornam a reviure vells temps, quan erem més petits o molt petits, quan ho veiem tot de manera molt diferent, quan podiem passar hores i hores a davant sa tele només perque mos agradava. Tots teniem herois i no mos plantejavem segons quines coses.

2.- FC BARCELONA


Estam a 2 punts!!! imprescindibles akests dos links:

- gols barça contra el Levante
- Uchazo!

Pròxim escollo: València!

3.- Whaling

Un poc de caça de ballenes dedicat a en cuadros i a en manti per es mètode de Arpón-granada




Au idò, i ja ho sabeu: digan lo que digan los pelos del culo abrigan!

24 de febrer del 2008

Un monologuillo per anar tirant, molt bo quan xerra de ses mares



I un temazo que heu d'escoltar dels desequilibrats Mamá Ladilla



(crec que goear neda, aquí vos deix es link)