18 de novembre del 2006

'Mágico' González



ca vell per excel·lencia...sir magico gonzalez...hi ha anonims q pensen q va ser millor q don dios armando maradona...sa putada (o virtud) es q sa seva vida va estar ben lligada a nes cadiz, i sobretot a sa vida nocturna d'alla...gran alcoholic i millor trajeador de defenses.

MD-corporeixon

Al·lots aquest post vol ser un homenatge als nou herois que han apostat fort en aquesta empresa, després de sa dura jornada d'ahir. Confiem en que tot arribi a bon port i que es números millorin.
Vos deix amb un vídeo relacionat sobre es tema, meam si mos inspira...

Visca els equips locals!

Sortidota pa pa pa....

Excel·lent sa sortidota d'ahir, amb esdeveniments de tots colors, i amb persons de tota classe.
Sa cosa va començar a Mallorca 211, amb ses visites especials den Donato i na Cris Atracción Fatal Cuadros. També teniem entre noltros n'Edu, na Galis, en Palermus i n'Oriol, a més de sa plana major des pis, Fire inclòs. Se va sopar de kebabs, i després tipo birres i cubateo. A mesura que passava es temps, es trajes s'anaven fent més elaborats, a destacar ses imitacions gairebé calcades den Gaspar surfer i de la Araña Nocillov. Hi ha fotos d'aquestes performances, pregam que qui les tengui les pengi por tiempos.
Després es que encara no hem arribat a batins vàrem partir a menjar-mos es vespre, amb s'incorporació d'última hora den Xisco P. En Gaspi, en Juanito i n'Edu varen aprofitar que hi havia una jornada important a s'MD-Corporeixon per ficar-se dins es Fellini a donar-ho tot, mentre que noltros vàrem pegar per sa Musiqueta...Gerres de Jackie a matar i en Palerm fent birres, encara que era es que anava més cego...No s'aturava de dir dois, entre d'altres coses se va oferir per fer de Figo i fitxar pes Gerrets a sa segona volta. Com vos podeu imaginar, mos vàrem negar.
Una vegada engegats de sa Musiqueta, vàrem tirar cap a Les Enfants (menys na Cris que li venia un poc gros i va partir cap a cases). Pes camí mos vàrem trobar un portugués amb ulleres de cul de tassó anomenat Thiago, que tendrà un petit paper més endavant. Al final només entràrem a Enfants jo, Xiqui i Cuads, perquè es Duo Sacapuntas (Manti i Palerm)se va rajar i varen anar a Kentucky. Per Enfants bon rollo, bona musiqueta (amb peticions constants al DJ) i traje en clau putada den Xisco a en Cuads. Resulta que en Mágico va pillar pa pa a matar amb una uruguaya (en temps récord), i mentre es tio estava allà donant-ho tot en Xisco li va dir a ses seves amigues que en Mágico tenia 18 anys i era verge. Quina va ser sa nostra sorpresa quan, a ses primeres de canvi, ses amigues varen agafar s'uruguaya por tiempos i se l'en dugueren cametes me valguin cap a defora i ja nunca más se supo...Sa veritat és que va ser un putada de collons però sa xapada de cul no me la lleva ningú...
Tipo les 5 sortim d'Enfants i mos trobam es campeón den Mantilla amb es portugués a davora un tipejo que estava tallant es candau de dues bicis. Aquell parteix amb una por tiempos, i en Thiago pilla s'altra i també pira. Noltros flipant. Després en Manti mos conta (molt confusament, no oblidem que és en Manti) que en Palerm havia pillat amb una tal Angelina. Cómo no, Palerm volem detalls...
Es cuarteto de supervivents vàrem agafar es nostro setentot i vàrem decidir fer unes visites (i unes birres) a sa ja mítica Plaça Reial. Allà vàrem conèixer una de ses parelles més mediàtiques que mos hem trobat a ses nostres sortides pes centre barceloní.

Personatge 1:
Nom: Negro.
País: Argentina.
Edat: 29 anys.
Descripció física: Tipejo rapat amb perilla, 2 metres d'ample.
Estat civil: Casat, i amb dos fills (Martín i Gema)
Accesoris: -Tatuatges varis (es noms des seus fills, sa cara de Jesucrist...), dos d'ells fets pes mateix tatuador que li va fer el Che a en Maradona.
-Un cartonet de tripis.
-Una PDA-mòbil amb fotos des seus fills i múltiples funcionalitats.
Lloc de residència: Arenys de Munt.
Aficions:Drogues, drogues i drogues (ah, i pegar cops de puny a hippies)
Altres:Germà den Fernando.


Personatge 2:
Nom: Fernando (Toto per sa família)
País: Argentina.
Edat:30 anys.
Descripció física: Clavat a n'Ewan McGregor de Star Wars, amb 30 quilos més. Recordava un poc també a aquell gran central de USA anomenat Alexi Lalas.
Estat civil:Solter.
Lloc de residència: Arenys de Munt.
Aficions:Drogues, drogues i drogues (ah, i ficar-se en lios...)
Altres:Germà den Negro.

Idò aquests dos persons estaven a davall ses columnes de sa Plaça Reial i, si bé en principi casi peguen a en Manti, després varen acabar sent col·legues nostros i mos vàrem passar unes dues hores fent trajes amb ells. Entre d'altres...:
-Després de que en Cuadros comencés a xerrar amb dos tipejos amb molta pinta de s'altre acera, en Negro el va pillar pes coll i se le'n va dur d'allà, i després el va anomenar així:Joan,me la mastic, moltet, per enrera. Que bàsicament vol dir que li agrada que li petin s'hojaldre.
-Cada vegada que venia un paki a vendre birra, en Negro li ensenyava es Cristo que duia pintat i li deia: Tres por dos. Si es paki s'hi negava, en Negro li deia: Tómatela, que en argentí vol dir ves-te'n a porgar fum.
-Li vaig comprar (per 30 euros) una superbici a dos moros, robada a sa zona alta de BCN.
-Aquell duo havia estat 3 dies a Mallorca i es lloc que més els hi havia agradat havia estat Son Banya ('el poblao').
-No vaig estar un minut sense tossir, i me vaig guanyar s'apel·latiu de Tuberculoso.
-En Manti, es campeón, va ser forçat a beure birra pen Negro (aquest tio te podia forçar a fer qualsevol cosa), però va fer es redicul i casi pota.
-Al final des vespre, mos vàrem trobar en Gaspi tot enfilat, i de bon principi en Negro li va posar de mote Frodo Bolsón. Es puta duia una enfilada fina,fina...i no entenia massa es modes d'actuar d'aquells dos.

Finalment, els vàrem perdre pujant per ses Rambles, però en Cuads té es seu telèfon i supòs que ens els tornarem a trobar dins aquest món de surrealisme que és Centre de BCN. Per acabar, només fer un incís per comentar sa imatge (també surrealista) que vàrem tenir sa sort de disfrutar en arribar en es pis:en Juanito Donato en pijama dels anys 80 i tot enfilat, seguint encara es ritme de sa música.

Res, una festa més, un setentot més, i a viure, que són dos dies!

17 de novembre del 2006

Cans vells













Pardeza
















El Dioni (donde está el dinero...?)














Juanele selección!















Tenía que ponerlo (ni una firma, ningun documento escrito que pruebe que está detrás del holocausto, tot un ca vell...A.Hitler)

Més cans vells

Olé, Edu...Aquí va una amalgama de grans "cans vells" clàssics junts amb algun de més de culte...
D'esquerra a dreta i d'adalt cap avall, Larsson, Bergkamp, Roger Milla, Costacurta, Ablanedo, Djukic, Rafa Paz, Solksjaer i Thuram.

Elecciones a "Ca Vell"

Puesto que el tema conflicto deportivo lo estamos masticando demasiado y no dejaremos ningún insulto ni declaración calumniosa para la semana de "el clásico" (Evidentemente: Llerrets vs Buidadotes...), creo que va siendo hora de elegir un "Ca Vell de Honor".

El Ilustre "ser superior" Canovas dio la idea en un comentario que hizo al "parecido lejano" Donato-Juanito.

Ahi van mis candidatos...

No podía faltar. Sr Rosendo Mercado


Amigo Fidel (Manty, no te excites)


Menudo "Perro Viejo"


Deivid Jaseljof

Los '80... Si si, buena música, pero puñalada trapera a la estética...


Honorable Pablo Alfaro

Un defensa clásico de los que quedan pocos... De esos que en un córner a los jugadores "de color" todavía les dice "como la chupa tu hermana, negro!"

carta oberta

De tot d'una vaig sentir una certa simpatia cap a s'ekip buidadotes ja q es presi de s'ekip verdesc men va parlar d'akesta lliga. Sempre men va parlar com una experiencia i mai em va demanar es seu suport pero bé, vaig sentir certa simpatia per s'ekip. Després tambe em va parlar d'akest blog. Els primers dies q entrava encara no entenia ses dimensions d'akesta guerra i vaig interpretar malament uns fets q em varen tornar un Gerret-suporter. Després quan vaig haver passat mes temps llegint declaracions a akest blog em vaig adonar q el meu lloc era amb els buidadotes, i q si pogues intentaria aportar una mica mes q dialectica i representen els valors q duc a dins. També men vaig adonar q sa divisio gerretica du per bandera unes idees i uns valors que per res del mon m'hi sent identificat. Amb akesta carta voldria dir que si algun membre dels Buidadotes troba q akesta petita falta mereix no ser reconegut com a buidadota de fet, que ho digui i jo renunciare a tota participacio en akesta guerra. Si algun gerretot vol dir res q se calli i punt.

16 de novembre del 2006

A "Vasco" made in Hollywood

Así ve la máquina de cine norteamericana a nuestros queridos vascos.

15 de novembre del 2006

Welcome to the real world


La setmana que ve s'ha de pagar sa segona volta, són 120 € per equip.

Carta de Ofensiva Belica tipo 3er Reich

missiva en clau bèlica:

tofol com m'agrada poder comptar amb tu a shora de fer trajes i de començar una guerra, era d'esperar sa teva opcio per buidadotes ja q tu aixo de "estar amiraconado" sempre ho has vist d'enfora.vull fer-te màxim mandatari de ses ofensives buidesques dirigides a s'equip "bosses de basura corrensos", aixi s'exercit kda constituit per:

1--infanteria: tofol

2--no fa falta posar una caballeria i una artilleria xq amb sa vostra condicio jerretica no passareu ni de conya de sa nostra infanteriaD'aquesta manera i amb en tofol com a cap militar i n'edu & monx com jefes de premsa pareixem es puta exercit nazi..per lo tant ja no mos referirem a nes jerrets com a perosnes normals sino com a "gabachos" ja q fan sa mateixa pell i es seus comunicats tipo xisco cridant a sa conciliacio me recorden molt a nes gabachos de sa rev.francesa.


DECLAR SA GUERRA MEDIATICA A NES LLORENÇINS/GABACHOS/BOSSES DE BASURA/ DES JERRETS!!

PD: avui 15/11/06 hi ha una reunio-sopar a nes carrer mallorca 211 de tots es buidadotes disponibles..n'edu vendra damunt les 21, natos esteis convidats,,toniet...hauries de venir sino t'enviare en clemenza...

PD2: tofol aki hi ha una camiseta per tu..t la durem per nadal si necessites algun armament especific q no siguin ses teves mans i ses teves paraules (cosa q dubt) mos ho fas saber i tho proporcionarem.

BUIDADOTES!! ALL IN THE JERRET FACE!!

En realitat, ens estimeu d'allò més.

Directius jerretics.

Nosaltres vàrem obrir la caixa dels trons amb tot un seguit de declaracions creuades i això ja no te retorn fins al final de la lligueta.
Ja se que no puc parlar massa al camp, que és el que hauria de fer (tot i que em sento igual de valorat pels meus germans d’equip), i per això no tinc més remei que criticar algunes de les vostres actuacions.
Sincerament, crec que en el fons (i potser no tant en el fons), no sentiu més que una immensa admiració pel nostre estimat club. Conclusions a les que he arribat a partir d’una sèrie de comportaments. Als fets em remeto:

El cas Xavi Santvi, el qual ja esta més que mastegat.

El fracassat intent de fitxar a una de les més preuades perles del nostre planter, Oriol, al qui vàreu intentar temptar durant un sopar de germanor al luxós i emblemàtic restaurant porteny de “Ca’n Tasco”.

El desenfrenat intent de fer-vos amb els serveis de la nostra excel·lentíssima i estimada delegada, la senyoreta Cristina Capó, mitjançant l’oferiment d’apats dignes dels millors establiments del sector de la restauració.

La simulació de sentir-vos interessats en fer-vos amb els serveis d’una de les més preuades promeses del nostre planter, Toni Sureda.

Els continus i frustrats intents de fitxar a la nostra estrella Nato.

Que serà el pròxim?.
Tranquils, entenc la vostra postura, ja que, si jo estigues en la vostra posició, segurament faria el mateix.
Si be és cert que els resultats us acompanyen i que el vostre inici de temporada ha estat bastant millor, no és menys cert que mostreu una gran admiració pel nostre color, la nostra filosofia de club i el nostre esperit competitiu. Ja no es pot fer res par a fer realitat el vostre emmascarat desig de formar part, algun dia, del nostre estimat equip. Però tranquils, si així ho voleu, a final de temporada, sempre us podem regalar una de les nostres samarretes per a que les pugeu lluir fardant davant dels vostres amics i “allegados”, o per a que les guardeu als vostres calaixos de la memòria i al futur, si en teniu, lis pogueu contar als vostres nets que, un dia, tinguéreu el privilegi de conèixer a els The Buidadotes, allò si que era un equip!! i que a més, poguéreu rebre aquesta magnífica e incalculable ofrena.

Declaracions d'última hora

Atenció, notícia d'última hora: En Toni pibito Sureda va fer unes declaracions que l'endinsen de ple a dins sa polèmica dels darrers dies al blog. Resulta que en un moment de fumada, xerrant sobre sa guerra que s'havia creat en torn a buidadotes-gerrets, en Toni va dir: "En puça ja no jugarà més amb els gerrets?" En principi aquesta pregunta no porta a res en concret, però sa polèmica va esclatar quan va seguir, dient..."si en puça no juga, creus que els gerrets necessitaran un jugador?" davant aquest sospitós interés per el plantell de l'equip gerrètic, vaig demanar simplement "per?", i sa resposta, atenció, fou aquesta: "si necessiten un jugador jo vull jugar amb ells. Tenc apreci pels buidadotes, però hi ha gent de l'equip que no me vol com a jugador verdesc". Davant aquestes paraules em va pegar una taquicàrdia. Quan em vaig recuperar, li vaig demanar "qui conyo no te vol a nes buidadotes". Resposta: "a un dels diumenges que vaig venir a jugar, UNA PERSONA em va dir que no em volia a sa foto d'equip, i els gestos com aquests me fan estar incòmode amb la resta de s'equip" Torna sa polèmica

noticia extreta de www.fcbarcelona.com


Marconato: "Aspirem a guanyar-ho tot" Denis Marconato és optimista respecte al futur del "The Buidadotes". El pivot blaugrana ha dit avui que l'equip està en el bon camí per convertir-se en un equip que aspira a lluitar per tots els títols.

nomes queda patent la confiança q dona l'ekip verdesc quan parlen les estrelles de l'esport

Prensa de hoy. Escándalo

crida al desgavell

pq seguim intentant guardar ses formes quan sabem q aixo tard o d'hora petara?
pq hi ha gent q cerca fer d'akest blog un lloc conciliador quan tots sabem q es va fer per crear disputa, polèmica i discusio?
pq no hi ha més trajes per frase escrita?
pq aixo no es dispara i començam a tirar pedrades aixi com hauria de ser des de el principi?
pot ser que nomes sigui jo q ho veu pero de cada dia akest blog pareix mes suau, pareix q hi escriu una versio soft de ses new's, per favor, no se si a voltros vos passa pero a mi sa democracia en general i es sistema penal en concret no em permeten canalitzar tota sa violencia-agresivitat q duc a dins sense pagar per fer-ho i necessit un espai com aquest per dir les barbaritats q se'm passen per el cap, amb les actituts descrites al principi no puc donar sortida a totes akestes ganes de dir animalades i esper q a voltros tampoc. Haguent exposat tot aixo només puc fer una petició a Joan Albert Cuadros i Llinàs, president de s'ekip The Buidadotes, ca vell amb mèrits, projecte de filosof pellos, sortidor com es q més, més magros q en Toni Sureda i ekiparat a Cruyff amb moltes ocasions. Sa meva petició és q declari guerra oberta i ferotge a s'ekip dels innombrables i a tot el seu entorn per varies raons:

1.- son intolerables els atacs soferts per ses buidadotes i s'ha de contraatacar, pensau que pot ser sera l'unica oportunitat q tendrem per lluitar per noltros

2.- si s'ekip de ses buidadotes es millor perq no aprofitarho i establir un nou ordre en tots els ambits? en el mon hi ha dues races:
a) buidadotes
b) totes ses altres

amb akest supòsit i donant com a dogma q es buidadotes som infinitament superiors en tots els ambits, anem a imposarho per sa dialectica agresiva-violenta-destructiva blogger

3.- hi ha 4 persones a l'entorn des innombrables q mereixen esser bombardejats fins a sa seva desaparició:

a) Marc Cànoves: per la seva prepotència i per formar part del nucli dur dels innombrables, ademés es coautor del llibre secret "Manual del Pensamiento Yerred" que es alla on han establit ses bases del funcionament de la seva decadent i putrefacta societat

b) Xavi Santvi: home amb gran pes a dins les altes esferes dels (a partir d'ara els hi dire llorencins) llorencins, molt rapid i amb pinta de jesucrist per enganar el personal, a la seccio de parecidos en Marco LLull publica una foto seva. Aquest element va trair l'esperit Buidadota i ha de pagar per el q va fer (garrote vil)

c) Xisco Parera: els seus atacs son constants i a ferir, mereix ser un dels primers en vinclarse a davant noltros

d) Manti: no es necessita cap tipus d'explicacio per justificar un atac directe per exterminarlo

Haguent dit tot aixo esper q el nostre lider Cuadros i la seva cupula es plantegin seriament les meves peticions

Battle of the Album Covers


Després de comprovar lo que és capaç de donar de sí sa rivalitat, aquí un entreteniment perquè recarregueu forces i vos inspireu a s'hora d'atacar s'equip rival...

Quantes en coneixeu?

14 de novembre del 2006

Un poc més de premsa!


Comunicat diplomàtic

Des de sa seu central de The Buidadotes, vui publicar un comunicat oficial cap a sa cordialitat:

1- Ningú sa de sentir ofès pes comentaris. Sa polèmica d'aquesta setmana, lluny de centrar-se en el panorama futbolístic, ha estat enfocada a dos aspectes: correccions ortogràfiques i estat de forma de'n Canoves. A n'es primer punt, pens que és una soberana estupidesa corregir faltes ortogràfiques en un blog que va dirigit a n'es colegas. Joder!!!Que no va dirigit a s'Institut de sa Llengua Catalana. A més, hem de recordar que es nostre dialecte (per molt que mos pesi) no és una llengua oficial, encara que jo defens s'idea de que sí. Per lo tant si volem correcció, tothom a escriure en català estandard o castellà estandard i PUNT PILOTA (encara que això afecti a n'es catxondeo en general). A n'es segon punt, referent a s'estat de forma dels jugadors, no hi ha per que molestar-se per cap comentari. Ostia,sinò jo estaria més cremat que un misto!!! (i va per tots, jejeje)

2- Es blog no se mos a d'anar de ses mans. Pensaments polítics en té cadascú els seus, però intentaria que no es fes apologia del feixisme (com es saber estar de'n Berlusconi...).

3- Tema trànsfugas i abandonament de vaixell: esper jerrets que ja vos hagi bastat s'abandó de'n puça per que no vos fiqueu en els assumptes deportius des nostro estimat club verdesc, en quant a absències deportives. Tema Toni "rateta" Sureda: al·legau que no el volem, quan ha jugat amb nosaltres dos partits i ho ha fet de puta mare.Bé TONIIIII bé. Ja veurem si voltros el fitxau en cas de necessitat....

4-Tema portada de diaris: Que bien Edunardo. Eso es clase y lo demás son tonterias. Eso es colaborar con ideas originales a este invento que hemos puesto en marcha. Queremos más.

5- Crònica jornada deportiva
Una jornada rodona pels dos equips. Per una banda the Buidadotes, plagat d'absències, varem fer un partit serio de principi a final. Ordenats i amb ses idees clares varem esperar fins a n'es moment que en Cuads va obrir sa llauna. A destacar un altre punt: porteria imbatuda, s'únic equip que juntament amb es Cocos Locos ha acabat un partit amb sa porteria a zero. Lo altre ja ho coneixeu.
Es jerrets van tornar a apabullar a ne's contrari i van aconsseguir una clara victoria contra ses Xapetes, rivals directes de The Buidadotes pels playoffs de sa Champions 2006-2007

De moment això és tot. Esper que no hi hagi mal entesos i que això vagi tan bé com a anat fins a aquest moments de, diguem-li, crisi. Au idoooooooooooo

Amunt Buidadotes

Blog des cans vells

Il·lustríssims i nobles acadèmics de la llengua catalana:

Demano disculpes per la meva manca de coneixements ortogràfics, perdonin les meves excel·lències senyories la manca de temps lliure (del que vosaltres si pareixeu disposar) per aturar-me detingudament a llegir una vegada i una altra un escrit destinat a un blog d’uns tan refinats lingüistes que, sense que ningú els ho hagi demanat, es dediquen a realitzar correccions dels escrits firmats pels pobres ignorants i incultes que també habiten al vostre fantàstic món d'intel·lectuals . De tot cor, gràcies!!.
Si el que vostres senyories preteníeu era humiliar-me públicament, sento comunicar que, a la vista dels resultats, no ho heu aconseguit, més aviat tot el contrari, perquè crec que heu quedat ben retratats. De fet, estimades eminències, el primer que vaig pensar (perquè, encara que no ho sembli, gaudeixo també d’aquesta capacitat) quan vaig reparar els meus terribles errors ortogràfics (dels quals ja me n’avergonyeixo jo mateix i dels que no me n’excuso ja que simplement no tenen excusa que valgui) fou pensar que reaccionaríeu tal i com ho féreu. De fet, i perdonin el meu atreviment, sou francament previsibles, ja que, com en altres ocasions, heu demostrat que us agrada molt ofendre però molt poc ser ofesos.
Titllar-nos de “peperos”, emprant aquesta expressió de mode despectiu, i alhora lloar les excentricitats del senyor Berlusconi com a una gran fita personal que és objecte d’orgull, em sembla, si més no, paradoxal. Crec que els fatxes ho són igual a Espanya que a Itàlia, però aquesta no és més que la meva humil opinió.
El color negre no s’allunya tant del Madrid, ja que, si mal no recordo, aquest n’és el color de la seva segona samarreta.
Finalment, si volem ser uns lingüistes tan pulcres, tal vegada, i seguint els vostres magnànims comportaments demostrats amb aquesta reacció tan magnífica, hauríem de començar tots a escriure amb català estandard, no és així?. D’aquesta manera, deixant d’escriure en el dialecte balear, tal vegada guanyaríem el prestigiós premi atorgat per la Reial Acadèmia de la Llengua Catalana per la defensa de la llengua en la publicació de blogs editats entre amics.
De totes maneres, espero que acceptin les humils disculpes d’un dels vostres serves de la vostra immaculada saviesa. Ho sento molt, no pretenia ofendre la vostra sensibilitat cultural i nacionalista.

Atentament, el més inculte membre del vostre cercle d’eminents i privilegiades ments.

P.D: Agraïria que es corregissin totes les faltes ortogràfiques, lèxiques o gramaticals que pugui contenir aquesta missiva.

Un poco de prensa



Carta aberta al mund dels Llerreds

Querits lectors,

Per tots es sabit les declaracions que nos estam tirant d'un lad a l'altre. Com nuev Jefe de Prensa Adjunt estic obligat a protegir als meus compaÑers. A ver si os pudeu fumar lo que ve ahora.

a) Comparativas Llerreds-Barsa:

Com veo que no per tots es sabit la historia del Barsa, us dare unes lexions. El Barsa es va crear per suizos (Joan Gamper = Hans Gamper). El equip del Espanyol es va crear degut a que en el Barselona sols jugaven suizos y els catalans (evidentement españoles) querien jugar a futbol en su siutat (Eureka! Ya sabem perque el nom del equip es "espanyol").

b) Trato degradant a mi buen amic Moncho:

Comportamient incorrecte. Molt mal hex por part de la cúpula llerrodastica criticar a un hombre comprometit amb sus pensaments y conseqüent con cada palabra que escriu. Es un hombre valient, en mi puebl, criticar a un valient es diu estar amariconado.

c) Espina en el cul Lerretasià:

Pusa. Ese jugador que no se atrev a llugar una temporada entera al futbol... Sera que li despierta mes pasions jugar a les cartes al centre de la 3a edad que llugar a futbol amb els G/J/LLerrets. En mi puebl, no llugar toda la temporada se llama estar amariconado.

d) El intocable "Magico" Cuadros:

Mágico, un fantasma del pasat per vosotros... Moments de magia per nosotros. No teneu carisma, Mágico desborda carisma inclus rascantse el cojons. Sois un equip que no teneis ni patrosinador: En el Mund del futbol SOL VAN DE NEGRE LOS ARBITROS. En mi puebl no tener patrocinador, ser arbitr y no tener carisma se dise estar amariconado.

e) Espirit Buidadotes:

Nosotros no nesesitem estar tota la plantilla tots el partits, pues cualquiera de nosaltres se dellaria la piel empullant del carro. Un conllunt de molts que te en cada un un empullador de carros en potensia, en mi puebl, se llama tenir UN PAR DE COJONES.

Con molt agradecimient, cierr esta carta.
Esper les vuestras respuestes.

Eduardo Otero
JEFE DE PRENSA ADJUNTO

Crisi diplomatica oberta

Com a president en funcions des buides tenc dues tasques per fer:

1-recolzar a s'estimable Monxo per es seus articles sempre objectius i punt. Es traje comparatiu d'en Canoves "tobillo de Aquiles" amb en Ronaldo monstruo de las galletas, es molt bo...es un traje i punt.

2-com a presi i en resposta de sa reclama jerretica per sa convocacio d'un nou corresponsal de premsa declar solemnament a monseñor Eduardo Rouco Varela Otero com a "jefe de prensa" adjunt amb Monxo trajes varis...I si voleu corregir textos au ido aqui ve N'edu

firmat:
(minut5 buidadotes 2---JJJJerrets 0-) pa pa pa

13 de novembre del 2006

Juga Ronaldo amb els Jerrets?

Fins ara, el nostre rotatiu esport de Cala Bona havia tractat amb total venevolència al conjunt negre, inclós alavant el joc exsivit pel citat conjunt. No obstant el seu diari sensacionalista, ha tornat a mostrar la seva cara més rancia de la dreta espanyola atacant, sense cap tipo de motiu al se de l'equip verdesc.
Ben mirat, això no fa més que posar de manifest les semblanses existents entre l'equp jerretic i el Reial Madrid.
1. El seu davanter Canoves, recorda molt al Ronaldo que es passeixa pels estadis espanyols. Ja no és, ni de bon tros, aquell jugador goleixador que era, el seu estat de forma deixa molt que desitjar, i xupa tanta pilota com el brasiler crea problemes i polèmiques. Això si, ell, a diferencia de l'escritor d'aquest article, no reconeix ni reconeixera mai les seves carències i seguira pensant que és el lider indiscutible del conjunt.
2. Company és l'unic jugador que, al més pur estil Van Nistelroy, tira de l'equip, emulant a l'holandes fins hi tot amb el nombre de gols 4, marcats en un sol partit.
3. El seu despotic president, Xisco Berlusconi Perera, és capaç de tot a l'hora de fitxar a un jugador, sobretot si aquest ja tenia un pre-contracte amb The Buidadotes.
4. Finalment, per que no ens volem estendre més, el seu diari només tira de la crítica sense fonaments a l'equip contrari com fa el propi rotatiu madrileny AS.

The Buidadotes ja ha guanyat dos partits, cosa que molts creien i espereaven que mai passaria. No se si aquest atac és fruit de la ignorància o de la por, peò el que si és segur, és que esta totalment fora de context.
A l'hora de parlar de conceptes com la implicació, ens agradaria que ens parlessin del cas Puça, un altre galacti xulesc i pre potent que "por sus huevos" decideix deixar l'equip molt abans d'acabar la primera volta.
The Buidadotes és un equip petit, un projecte nou sense aires de grandesa que vol continuar cresquent i aconseguir un objectiu dificil però pel qual els seus integrants hi depossiten tota la seva il·lusió. Però per la cupula jerretica (l'equipas que ha guanyat tots els partits menys l'unic que ha jugat amb un equip de categoria, el qual va perdre sense marcar ni un sol)això gol), això sembla supossar l'autentic mal de cap d'aquesta lliga.
Això és tot, no esperem cap retracció per que aquest és un acte intel·ligent, però almenys esperem que es senti el nostre malestar, ja que tot i ser l'equip petit de la zona de Llevant (el Nàstic, però mai l'Espanyol per que entre d'altres coses, no se com s'els ocurreix comparar-se amb el Barça) també tenim dret a parlar.

Resum festa freak

Bones a tots. En primer lloc enhorabona als buidadotes i sinceres disculpes per sa meva baixa de darrera hora (ja sé que no valen excuses, però el desajustament de coordenades a sa secció d´enviaments des meu cervell era massa exagerada). En segon lloc, i principalment, vull fer un petit comentari sobre sa festa de dissabte. Bé, s´ha de dir que va ser un desfase en tota regla, amb tot els ingredients necessaris per recordar-la com un dels aconteixements claus d'aquest primer quadrimestre.
-Gent follant pes banyos
-sexe oral per dins es quartos
-en Cuadros fent de ses seves a nes sofà (per que amagar-se??)
- intents de violació a dins un armari
- plors varis i inexplicables
- ballenes amb forma humana acossant sexualment en Toni Serol, trajes espectaculars i memorables den Toni, Xavi i Albert a aquest animal, etc.
-ses potades tradicionals tampoc van faltar

Com veis hi va haver de tot, es cego va ser generalitzat i ses conseqüències de s'alcoholisme van arribar fins i tot als pakis de davora ca nostra. Una de ses anècdotes més curioses des vespre va ser s'esxtranya i sospitosa coincidència entre els membres del pis lesseps i en Cuadros i Cànoves a s´hora d'escollir sa disfressa (batín, esperdenyes, rocky IV, mandos de play station...a qui me deuen recordar tots aquests complements...). Bé, aquí vos deix unes fotos-resum del que fou sa festa.
P.D: vergonyós es comportament d'elements com en xisco parera, en marco vallejo, manti, fires, ramón, company...sobren els adjectius descalificatius
P.D.2: S'animal amb forma humana (o humà amb forma animal) és sa de retxes blanques i vermelles...com va dir en toni: "aquest wally és bò de trobar"
















RIVALDO: quin altre crack


Penya!
acab de veure aquest vídeo des hat-trick des, ja ca vell, Rivaldo.Mare meva aquest home també era impressionant. Es darrer gol de xilena no t canses mai de veure-ho, en es darrers minuts i amb lo q va suposar, sa classificació per sa xampions (aquella època pellosa d'en Rexach q no aspiravem a res més).
A més un gran detall, tots uns cans vells com en Cànoves, Xavi banyo i un servidor presenciant en directe de darrera de sa mateixa porteria tot un gol històric. Quan va acabar es partit vàrem botar a sa gespa, quins grans records!
Ale gent una abraçada a tothom

Espectacular!!!

Espectacular, aquesta paraula serveix per a definir com fou la segona victoria consecutiva aconseguida ahir pels The Buidadotes i, el més important, com aquesta es va produir sense encaixar cap gol, ja que aquesta, va acabar amb un 3-0 final al lluminos.. En aquest sentit, va brillar amb llum propia Agustin "el mono montoya" González. Els seus felins reflexes varen deixar bocabadats a pròpis i estranys i la seva cridoria va acabar de desconsertar a uns deforasport que es varen veure superats en tots els aspectes del joc.
Pau Company, germa petit del veterà jugador jerretic Joan, finalment va debutar amb el seu nou conjunt realitzant una actuació digne dels millors artistes d'aquest espectacle que és el futbol. Sureda "maravilla" va retrobar-se amb el gol, i "màgico Princesita" Cuadros, és va reafirmar com a referent ofensiu del equip aconseguint dues dianes més al seu compte particular.
El partit, evidentment, no va estar exent de polèmiques, quan amb l'ajustadissim resultat d'u a a cero, un jugador rival va titllar de "trampa" a un espectacular tic i taca defensiu i ultraconservador protagonitzat per Palerm i el ja citat Mono Rufire.
Les temudes baixes dels alemanys Natos i del destraler extremeny Edu, finalment no va tenir conseqüències, ja que l'equip va demostrar tenir una excel·lent i completa plantilla.
Ara be, encara no és l'hora de tirar flors i violes, ja que l'equip ha de continuar cresquent passeta a passeta per assolir l'objectiu inicial d'acabar entre els quatre millors classificats, per que una altra cosa, seria vendre fum.

Els jerrets, per la seva banda, continuaren amb la seva apabullant trajectoria i guanyaren (amb gol " d'Andreu, que haces Andreu, Aaaaandreu" inclòs) que còmodament a un dels rivals directes pels play-offs, Ses Xapetes Taronges

12 de novembre del 2006

Alegria que és festa major!

Un poc de sortidota cegada per s'Autònoma! un encontre amb un Tolo mediàtic, saps? ...sobren ses paraules...