3 de febrer del 2007

Una de varis...

Iepa, que deis fieres?

Avorrit des debat pseudopolític que ha inundat es blog aquests darrers dies, ple de tópics i sense gaire possibilitats de treure res en clar, he decidit fer sa mica de post per donar algo de frescura a "este nuestro blog". Per començar, comentar un poc sa notícia del dia, sa tornada des per tots estimat Samuel Eto'o a una convocatòria amb es primer equip, després de sa seva lesió. Convocatòria, pèr cert, sorpresa, ja que s'esperava que no estés amb s'equip fins a dia 11 de Febrer contra el Racing.
Esperem que sa tornada de La Gacela doni a s'equip es punt d'agressivitat i frescura que li ve faltant des de fa uns mesos. Per cert, l'amo en Leo Messi ja és a Catalunya i tot apunta a que debutarà amb s'equip dia 11.

Per altra banda, comentar s'excel·lent sortida d'ahir, amb uns inicis de gran nivell en forma de soparet en es pis de Mallorca 211. A destacar tota sa sèrie de joquets en forma de trajes que vàrem fer abans, durant i, sobretot, després, des sopar. Es jocs de ses monedes i de ses cartes by Gaspar, es trilero màgic by Palerm, es joc des triangles i es de "si això és 1, i això és 1, i això és 3..." per part meva. Importants ses nedades contínues des cans vells Kempes i Rufire, que no pillaven sa mecànica des jocs per cap banda. Ells són més de retroexcavadores i ports USB. Després de fer es monai pes pis, vàrem pegar una baixada por tiempos cap al centre, que podríem definir com a mítica... Xupito de Tequila en es Galway, derribos a balquena, entradotes a lo Pablo Alfaro, autopixades des senyor Neta després d'una sempentota den Cuads i jo, crits i renou... Pareixíem una tribu d'Uruk-hais entrant a matar... Després de fer tres hores de volta vàrem aconseguir arribar tipo les tres i mitja a Les Enfants. Aquí es records se me tornen un poc confusos, només me'n record d'una cridada des Pibito Sureda tot enfilat i de ses nedades den Gaspar tirant tassons a matar pen terra. Una bona sortidota que va acabar amb una entrada tipo light en es cuarto de mestre Kempes, que havia abandonat es barco abans d'hora per fer una de ses seves típiques potades d'última hora. Es guardó de borratxó des vespre el guanyaren ex-aequo es senyor Nate i en Gaspar 'il Bello'. Avui se comenta que es nucli dur de sa cofradia (Kempes, Nate, Sembei i jo) farà de tripas corazón i, obviant sa ressaca, efectuarà una visita a terres vallesanes, amb sa mica de tastavins i marxota a Molins de Rei, poble amb una rivalitat històrica amb Sant Vicenç del Horts. Trajes i derribos assegurats. Se comentaran es més destacats aquí, en es Blog des cans vells.

Canviant de tema, supòs que tots i totes heu vist que s'ha instal·lat (gràcies a sa catenària i a un sistema d'aire comprimit amb caldera) un system de xat perquè tots es membres de sa cofradia puguin fer gala des seu saber estar i des ses seves aptituds trajeadores i derribístiques. Com a Big Brother i Caudillo oficial des Blog, vos anim a tots a utilitzar-lo en es vostros moments d'avorriment, i vos recoman acudir a ses converses nocturnes tipo les 12, són ses que donen més suc... Per tal d'evitar ses suplantacions de personalitat, podeu anar a sa pàgina des xat i registrar-vos (Login), així tendreu un G a sa llista des xat que dóna molta classe. Aquest xat pretén ser una eina més de sa macro-corporació en que s'està convertit es blog, però si es Big Brother veu que es nivell de posts i comments decau a causa de sa seva implantació, no dubtarà en aplicar mano dura i eliminar-lo de un plumazo. Així que ja ho sabeu, si no hi ha activitat bloguística, adéu xat.

En un altre àmbit, aquest blog vol donar s'enhorabona de manera oficial a l'amo en Nate, que ha firmat es seu primer contracte discogràfic (ai, no, cartogràfic) amb tota una empresa puntera des sector. Mirau bé sa pàgina perquè segurament d'aquí a uns dies s'experiència i capacitat den Nate en es món de sa programació provocaran uns canvis que prometen ser desastrossos... Tiempo al tiempo. Per cert, sa incorporació des senyor Neta ve a engrossar sa llista de currantes de sa cofradia. Cada vegada són menos és confrares que no han caigut baix es yugo des món laboral, i que volen com a aucellets per aquests mons de Déu. Es nucli currante vos recomana que disfruteu tot lo que pogueu d'aquesta època daurada de sa vostra vida, perquè després vos esperen uns anys de sinsabores i despertadors implacables. Aquí teniu un vídeo que xerra de lo difícil que és sa vida d'un jove emancipat, que s'ha convertit en tot un fenomen a sa xarxa. Melodia machacona i més d'una frase interessant:

"Vivo en un piso que es más pequeño, que el recibidor de Zapatero.
Duermo en un saco de montañero que extiendo encima del fregadero.
El vater es la silla del ordenador, y uso el microondas como cajón.
No cabe un colchón y si viene mi chica hay que salir al rellano para hacer el amor."




I res, per acabar, com sempre, toca cançó. Uan-chu-nait, Kiwi Melón, Kiwi melón! (o, mal escrit, Night, tonight. Gimme the other, gimme the other!")

2 de febrer del 2007

CODEX III

EL CODI DEL BON CATALANISTA

Art 1.- un bon catalanista sempre defenserà per damunt de tot la independència
en un conglomeradot de Catalunya, Balears, València i no sen pot descuidar mai
de l'Alguer

Art 2.- Un bon catalanista criticarà sempre els canals de televisió propis dels
territoris de valència i Balears tractantlos de polititzats negant en tot moment
que la televisió de catalunya hi estigui i lloant totes les seves virtuts

Art 4.- Un bon catalanista sempre donarà suport a qualsevol iniciativa que sigui
mesclar política a dins el futbol

Art 5.- Un bon catalanista no sap, sabrà, ha sabut ni voldrà saber mai els origens
d'akesta corrent de pensament i negarà accentuadament qualsevol origen econòmic o
burgés

Art 6.- Un bon catalanisme sempre s'estimarà més compartir la riquesa dels paisos
catalans amb qualsevol persona de l'univers que amb un espanyol ja que akests segons no so
mereixen

Art 7.- El fons de cooperació entre comunitats autònomes promulgat per l'estat
espanyol és un cagada i emprenya a qualsevol catalanista de bona fe

Art 8.- Un bon catalanista mai podrà donar suport a la selecció espanyola ja que
akesta està formada per estrangers però tampoc negarà el seu suport al barça que
com tots sabem son fills del Regne d'Aragó

Art 9.- Un bon catalanista del madrid no es un bon catalanista ni es res

Art 10.- l'himne del futurible pais català serà el "boti boti boti espanyol el ki
boti" o sa cançó que no varen deixar cantar a en serrat a eurovisión

Sa Pobla a gràcia

Ja que no vam veure gaire gent que cantas (o al manco jo no), vos pos un vídeo de ses festes de sa Pobla a Gràcia. No es veu gaire bé, però es sent.
Vos present en Toni Ballador cantant cançons de Sant Antoni.



PD: Ah, esper que ho hagi fet bé amb el sistema d'etiquetes...
PD2: Aquest xat que heu posat al blog va com es cul.

1 de febrer del 2007

CODEX (II)

El Nou i definitiu Estatut de Catalunya.

Prefaci: Catalunya no necessita que l’Estat Espanyol aprovi aquest Estatut; ens la bufa el que pensin.

Art.1: El nostre petit país esta composat per 3 grans territoris:

a) El principat.
b) Les illes Balears.
c) El País València. (aquest darrer té caracter de territori colonial).

Art. 2: Tot ciutadà de Catalunya té reconeguts els seus drets i deures així com ho estipula el codi civil mundial, excepte els habitants del territori valencià. A aquests darrers tan sols se'ls reconeixen els deures.

Art. 3: Les llengües oficials de l’estat son el català i el mallorquí. El Valencià és una variant acceptada tan sols a les comunitats bàrbares del nostre territori. La llengua espanyola és tan estrangera i incomprensible com ho puguin ser l’alemany, el francés o l’anglés.

Art. 4: Tot ésser que critiqui el nacionalisme català mereix ser lapidat per espanyol.

Art. 5: “Espanyol” o “valencià” és considera un insult molt greu. (Comparable a “fill de puta”)

Art. 6: Al nostre país no hi ha cap esport oficial, tot i que el futbol és l’esport més ben vist donat el seu gran nombre d’adeptes. En relació amb això, el Barcelona és l’equip català per antonomasia, seguit de qualsevol altre club que representi al nostre país. Al nostre entendre, l’Espanyol no existeix.

Art. 7: Tot català, quan estimi, ho ha de fer en català (proverbi oficial del nostre cantautor català Cesc Freixes).

Art. 8: Les nostres forces armades es caracteritzen pel seu caràcter internacional. Dirigides pel seu general holandés Frank Rikjaard, ja demostraren la seva força fa dos anys quan conqueriren Espanya i l’any passat, quan, emulant a l’imperi romà, aconseguiren la seva gesta més important. Es a dir, conquerir Europa.

Art. 9: Tot català pot formar part de les nostres forces armades, ja sigui al camp de batalla (emulant als nostres admirats herois Oleguer, Puyol, Xavi i Valdès), o com a socis i simpatitzants acudint religiosament al camp, al Galway o a la seu de G-6.

Art. 10: Real Madritz, RCD Espanyol i Valencia CF són els nostres principals enemics.

Art. 11: Si! Carlos Sainz és espanyol. (No tenia mala sort, és dolent de collons!)

Art. 12: Sete Gibernau, com deien a TVEspanyola, és espanyol. També s’accepta la versió no oficial de que és valencià.

Art. 13: És millor ser frances que ser espanyol (Es a dir, d’Extremadura, Madriz, Andaluzia, etc. Forces invasores que volen la nostra aigua.)

Art. 14: El ciutadà català oficial no té cap vestimenta obligatoria. (Només està castigat amb pena de mort, o el que és pitjor, amb l’expulsió a Espanya!!!, portar qualsevol samarreta d’un club de futbol , el color del qual sigui el blanc.)

Art. 15: A la nostra terra no hi ha killos, macarrillas i pagafantas. I si n’hi ha, són fills d’inmigrants espanyols que vingueren a les nostres riques terres, ja que als seus territoris d’origen patien fam.

Art. 16: El bufó de l’Estat Català és Raúl González Blanco. (El más hijo de puta de la clase.)

Art. 17: Manu Sanchéz és un criminal condenat a mort a tots els Països Catalans

Art. 18: Zaplana també. (Per sentir-se orgullós de ser valencià quan en realitat ni ho és.)

Art. 19: Andrés Iniesta és català, a més Puyol mai ha jugat amb la Selecció Espanyola. (No era ell, era un clon. Si realment hagués estat ell Zidane no hauria marcat aquell gol i espanya tendria 10 Mundials i 20 Eurocopes)

Art. 20: El bon català mai menja paella, ja que és un plat originari de les terres bàrbares.

Art. 21: La segona capital més important de Catalunya és Bilbao.

Art. 22: A Catalunya no hi ha canals de televisió, ja que tan sols és considera una cadena culta la TV3.

Art. 23: El millor català de la historia és Jaume I, ja que va conquerir Mallorca als Musulmans, que són una raça equiparable (tot i que superior) a l’espanyola.

Art. 24: El problemes d’immigració a Mallorca no són causats pels magrebins; ho són pels forasters.

Art. 25: Manacor no es considera Mallorca.

Art 26: Cala Bona és la seu del govern català a Mallorca.

Art. 27: Per Mallorca, Palma equival a Andorra en relació amb Catalunya. Si qualque valencià llegeix això i no ho enten, li explicitem: vendria a ser com Portugal en relació amb Espanya.

Art. 28: Els nacionalistes espanyols mai varen trepitjar la Diagonal de Barcelona, com així s’afirma als llibres d’història editats a l’estat espanyol.

El Códex

CODIGO DEL BUEN ESPAÑOL

Art. 1: La Historia Universal de España se divide en 4 fases:
- Imperio Ibero
- Reconquista
- Franquismo
- Época actual, denominada Decadencia o Europeización.

Art. 2: El Templo de la religión española es el bar. La caña y los tacos de jamón ibérico son el cuerpo de Dios en la Tierra. El aceite de oliva, los embutidos y los chipirones son también alimentos divinos.

Art. 3: El Fútbol es religión co-oficial. Es de carácter imperativo conocer alineaciones, resultados y jugadores míticos. Será visto como herejía el desconocimiento y por lo tanto puede acusarse al infractor de francés o, como pena máxima, de marroquí.

Art. 4: El idioma oficial de nuestro Reino es el español. También se aceptan variantes como el español balbuceado (o catalán), el deslenguado (o gallego) y el tartamudeado (o vasco).

Art.5: Las actuales fronteras españolas no hacen justicia a la universalidad de nuestros valores y costumbres, por lo tanto, la reconquista de América es una tarea encomendada por Dios y por lo tanto incuestionable. Para dicha tarea, serán suficientes 6 hombres como el ex-general Rodríguez Galindo.

Art. 6: En el momento de La Reconquista americana, árabes y franceses pueden ser utilizados como esclavos para las minas del Norte o como pasto para los toros de bellota y lidia.

Art. 7: El fútbol es solo superado por el mundo de los Toros, este deporte debe ser mundial y enseñarse en las escuelas. Paquirri y El Gallo son los mejores toreros de la historia.

Art. 8: Siempre y bajo ninguna excepción, la selección de futbolistas patrios es favorita para cualquier competición de fútbol, incluyendo la de carácter mundial (incluso participando en estas, el combinado alemán).

Art. 9: En caso de derrota de nuestro equipo de fútbol (tanto club como combinado patrio), especialmente en eliminación de alguna competición, esta se deberá plenamente a la voluntad del arbitro, quien, claramente, fue en favor del equipo rival.

Art. 10: El camionero español es, indiscutiblemente, el más eficaz sobre la faz de La Tierra. Afirmar que camioneros italianos o franceses son “parecidos”, “iguales” o “mejores” esta penado con la muerte, mediante ejecución publica.

Art. 11: La calidad de nuestras carreteras es totalmente equiparable a la de las germanas.

Art. 12: El 93% de los ingenieros que trabajan en casas de automóviles alemanas, son españoles.

Art. 13: La expresión “buenos días” es valida hasta las 15:30 horas.

Art. 14: El desayuno español se compondrá exclusivamente de un (varios) carajillo (s) y un (unos cuantos) ducado (s). Excepcionalmente, se podrá sustituir el carajillo por un sol y sombra.

Art. 15: El buen español nunca planifica, siempre improvisa.

Art. 16: En una discusión, indudablemente tiene razón quien golpea con más fuerza la mesa (o barra). En ausencia de golpes, tendrá razón quien repita insistentemente la misma idea (con o sin argumento, esto no tiene importancia). Por último, si no se aplica ninguno de estos dos criterios, la discusión se debe resolver a hostias.

Art. 17: Un buen español se pasa 8 horas en el trabajo, 10 en el bar y, si apetece, 6 en el ámbito domestico.

Art. 18: En toda casa española debe constar un pájaro de reducidas dimensiones dentro de una jaula de también reducidas dimensiones o, en su defecto, una jaula vacía con pienso para pájaros.

Art. 19: La mujer, como Dios manda, tiene en nuestra patria el ámbito de acción reducido al domestico

Art. 20: El español medio mide 1’80 metros de altura y es de complexión física robusta.

Art. 21: Los españoles ven en un objeto todas sus potencialidades. Por eso no limitan a tirar ceniza en los ceniceros, es sabido que estos pueden abarcar todo tipo de residuos, bujías, cera de oídos, y cualquier papel/plástico que desprenda una nube toxica al combustionarse.

Art. 22: El pelo en el pecho es condición necesaria para ser buen español, con rango de macho ibérico. Es aconsejable realzarlo con una cadena de oro de contundente densidad.

Art. 23: El trabajo en equipo en España se organizará de la siguiente forma:
a) 1 Trabajador
b) Observadores
El grupo b) marcará las pautas a seguir al a) de la tarea encomendada, mediante sugerencias e indicaciones contradictorias. En caso de discusión se resolverá por lo dispuesto en el Art. 16.

Art. 24: En la esfera sexual el ejemplar macho ibérico (pura raza), esta por encima de todos, especialmente de los llamados “latin lover” italiano o, lo que es mucho peor, el “casanova” francés (ambos ejemplares surgidos de estrategias comerciales de fabricantes de gomina)

Art. 25: Carlos Sainz es:
a) una persona gafada.
b) el mejor piloto de rallies de la historia.
Ambas acepciones son validas. Aceptables para iniciar discusiones violentas en cualquier sitio, excepto en Hospitales y Cementerios.

Art. 26: El aprendizaje del francés en nuestras escuelas será penado con la muerte (previa tortura) sin miramientos de sexo y edad.

Art. 27: Sete Gibernau es francés.

Art. 28: Maradona nació en Alicante y es el mejor jugador de todos los tiempos. Este postulado es incuestionable.

Art. 29: La elegancia no se mide bajo parámetros anglosajones, sino meramente patrios, como debe de ser. Esto supone que cualquier persona con calcetines blancos, zapatos y pantalones negros, parte superior de chándal años 90, colgante de oro(o derivados) de cristo rey o Camarón + gomina mal puesta adrede, tiene un millón de veces mas elegancia y buen gusto que Humphrey Bogart o cualquiera de los denominados "grandes".

Art. 30: La escobilla que encontramos junto al retrete, es únicamente objeto de decoración (Salvo cuando es necesario coger utensilios, como relojes o mecheros, que inexplicablemente se encuentran dentro del retrete)

Art. 31: Un extranjero con nacionalidad española NO será nunca considerado español.

Francisco Franco Bahamonde


Hombre de Honor, maestro del diálogo y poseedor de la fe y la verdad absoluta, la imágen del Generalísimo Francisco Franco Bahamonde Caudillo de España por la Gracia de Dios, se engrandece con el paso del tiempo y, a través de su magistral proverbía, merécese este prohombre castellano pasar a personaje más importante de la Historia de la humanidad...
Ahí van sus dotes orales, cual Dios con los pies en la Tierra...


"Estoy aquí porque no entiendo de política. Este es mi secreto"

"¿Es que ha visto usted algún censor que no sea tonto?"

"¿Y a quien representan Las Cortes?"

"Nuestra Cruzada es la única en la que los ricos que fueron a la guerra salieron mas ricos"

"El trabajo será el único exponente de la voluntad popular"

"La democracia y el liberalismo son palabras trasnochadas"

PD: Ahí va una web sobre un libro, de autores norteamericanos, donde se relata como Franco fue el hombre clave y mas grande estratega político-militar de la II Guerra Mundial. El libro se llama "Hitler stopped by Franco". MIRAD LA INTRO:

http://www.hitlerstoppedbyfranco.com/flash.htm

Ca Vell Chuck

a peticio den tofol, i gentilesa den juaniu (caudillo enviali una invitacio ja)

A- Chuck Norris no se afeita, se da patadas en la cara. Lo único
que corta a Chuck Norris es Chuck Norris.

B- Chuck Norris no nació, se sacó a sí mismo a patadas del
vientre de su madre. Poco después, le creció barba.

C- Chuck Norris no duerme. Espera.

D- Chuck Norris perdió la virginidad antes que su padre.

E- Chuck Norris no lee libros. Los mira hasta absorber la información que
desea.

F- Chuck Norris hace llegar al orgasmo a una mujer apuntándola
con el dedo y diciendo: "Booya".

G- Chuck Norris comió una vez cincuenta kilos de filetes de ternera
en una hora. Los primeros 45 minutos los empleó en follarse a la
camarera que los traía.

H- Chuck Norris derribó una vez un avión alemán apuntándole con
el dedo y diciendo: "Bang!"

I- Chuck Norris vende su orina en lata. Se le conoce como Red Bull.

J- El camino más corto al corazón de un hombre es el que sigue el
puño de Chuck Norris.

K- Chuck Norris tiene dos velocidades: Andar y Matar.

L- Chuck Norris gana en el Monopoly sin comprar propiedades.

M- Hay 1242 objetos en una habitación promedio con los que Chuck Norris
podría matarte, incluyendo a la habitación en sí.

N- Chuck Norris puede dividir entre cero.

Ñ- Chuck Norris no se moja en la lluvia: Es el agua la que se impregna de
Chuck.

O- Cuando Chuck Norris corre con unas tijeras abiertas en la mano apuntando
hacia su cara y tropieza, no es él sino el resto de la gente la que se hace
daño.

P- Cuando Chuck Norris va a donar sangre no usa jeringuillas: Pide un cubo y
un cuchillo.

Q- No existen minusválidos sino gente que ha peleado con Chuck Norris.

R- Chuck Norris puede quemar una hormiga con una lupa... de noche.

S- Chuck Norris es la razón por la que Wally se esconde.

T- Chuck Norris es la única persona que le gana a una pared jugando al
frontón.

U- Chuck Norris puede contar hasta infinito, dos veces.

V- Chuck Norris es 1/8 cheroki. No se trata de que tuviera un ancestro
indio, es que se comió un indio entero por los pies.

W- El Hombre del Saco comprueba debajo de la cama y se va a dormir temprano
porque teme a Chuck Norris.

X- Chuck Norris ha estado en Marte, por eso no hay signos de vida.

Y- De noche, Chuck Norris duerme con luz. No porque tenga miedo a la
oscuridad, sino porque la oscuridad teme a Chuck Norris.

Z- Chuck Norris nunca llega tarde, porque el tiempo se retrasa para él.

a- El oxígeno requiere de Chuck Norris para vivir.

b- McGyver puede hacer un avión con un palillo de dientes, un
cubo lleno de agua y tres chicles de clorofila, pero Chuck Norris puede
matarle y robárselo.

c- Chuck Norris no caza, porque cazar infiere la posibilidad de fallo. Chuck
Norris mata.

d- Las balas esquivan a Chuck Norris.

e- Si ves a Chuck Norris, él te ve a tí. Si no lo ves, en dos segundos
puedes estar muerto.

f- No hay teoría de la evolución, sólo las criaturas que Chuck Norris
decidió dejar vivas.

g- Bigfoot no existe porque Chuck Norris se lo comió.

h- Una vez un hombre preguntó si su nombre era Charles. Chuck no respondió,
simplemente se le quedó mirando hasta que el hombre explotó en 1001
pedazos.

i- Chuck Norris pidió un Big Mac en un Burger King y le hicieron
uno.

j- Chuck Norris jamás sufre estreñimiento, las heces huyen del cuerpo de
Chuck.

Drogas malas, sabeeeis?...

Un video del 1957. Volen demostrar que s'LSD és dolent... però joder, es pobre moix no en té culpa de res! No apte per gent massa sensible:

P.D.: sa reacció no és molt normal, fijíssim que varen fer llarg amb sa dosi... pobre moix.

PELS AMANTS DE LA BIRRA.... I LA PANXABIRRA!



(No sé que putes ha passat que s'ha esborrat tot es post... Torn a deixar es vídeo i intent comentar algo de lo que havia posat en Xavi...)

Vídeo de publicitat esportiva que havia de ser analitzat a un examen de Comunicació Audiovisual ( ...una carrera universitària?...) amb sa conseqüent xapada de cul des personal... Es problema més greu, segons es senyor Xeva, era que durant tot s'examen no podies parar de cantar sa melodia que sona de fons: "Belly is gonna geet you!", que signicaria: "Sa panxota te farà un trajot!"...

Així són els examens de Comunicació Audiovisual, al·lots, però tranquils, voltros feis Enginyeries i coses així, que són més divertides...

(Ho sento Xavi però és lo que hi ha...)

31 de gener del 2007

DERRIBOS UREÑA, S.L.

Bones joves ! Donada sa nostra habilitat en fer "trajes" i "derribos" vos present una empresa puntal amb derribos i vos introduesc un poc a nes sector "derribil", aprofit per penjar dues fotilles fetes avui mateix a s'obra que estic de Poble Nou.


Aqui me teniu amb tot es sistema de maquinària en marxa,





Foto des systemot d'obra, com podeu veure, maquinària vària: oruga retroexcavadora, Liebher de competició i camió banyera a punt per fer un viatjot d'escombros.
Mentres, jo estava xerrant amb un operari i es gruista des sistemes de vertederos que hi ha: "ésta tiene mucha varilla y no la quieren al Puerto, va para Centellas!", m'amolla es camioner. Es dia a dia a s'obra es tot un system!

Sa meva passió pes derribos, ve de sa carrera, sempre m'enrecordaré a una clase d'aspectes legals de sa construcció quan es professor amolla: "Los arquitectos técnicos tenemos competencia exclusiva en derribos", vulguis o no me vaig quedar amb ella, jajaj

Davant un possible canvi de feina tendré molt en compte aquesta sortida professional.

Com que hi ha s'empresa Ureña a s'obra, intentaré pillar un sistema de camisetes per fer show.


Finalment vos deix amb amb sa presentació d'Ureña només pes més frikis.

En DERRIBOS UREÑA S.L, estamos especializados en el derribo de edificios, naves industriales, fábricas y edificaciones particulares.

C/ Garraf, 10 - 14
SANT BOI DE LLOBREGAT
08830 - BARCELONA
Tlf. 936 354 152


DISPOSITIVO

- Operarios: (oficiales de 1ª especializados).
- Camiones: dumpers 3 ejes y bañeras.
- Maquinaria: 1 giratoria Lieber, 1 giratoria Poclain, 2 palas Komatsu, 1 cizalla Komatsu.
- Equipo de arquitectos: 3 arquitectos titulados y colegiados.
- Equipo de Dirección Técnica: 1director técnico y 2 encargados generales.
- Equipo administrativo: 3 instalaciones, nave ubicada en Sant Boi de Llobregat (Barcelona).

TRABAJOS QUE REALIZAMOS

- Fincas particulares.
- Reformas totales o parciales de edificios.
- Naves industriales.
- Fábricas.
- Retirada de uralitas a vertedero oficial autorizado.
- Factorías.
- Complejos industriales.

En DERRIBOS UREÑA estamos especializados en:

- Derribo de edificios, naves industriales, fábricas y edificaciones particulares.
- Estabilización y apuntalamiento de fachadas.
- Reformas totales o parciales de edificios.
- Asesoramiento, confección de proyectos de derribos.
- Estudios de seguridad e higiene y del amianto.
- Tramitación y gestión ante ayuntamientos, policías locales y organismos en relación a los proyectos de derribo.
- Carga y transporte de los escombros a vertederos.


Altres empreses des sector a seguir d'aprop són:

EUROPEA DE DERRIBOS
DERRIBOS ARPER
DERRIBOS TRILLES
DERRIBOS THOR
BUDESA

Coses dels mundials

Un gran video d'aquesta gent de l'APM. Encara que el mundial ja es va acabar i potser no vingui a cuento a mi encara avui m'ha fet riure. Especial atenció a l'apartat de dentadures postisses. A més en el minut 00:28-29 apareix el sr.Uabeuvist
fet que dóna tot una categoría al mencionat video.

Derribo Pachelbel

vos deix aki un video gentilesa des Sr. Penya i sa seva cofradia...es rodets....es un system (ara sí, amb subtítols...)

Viña rock

Estimats membres de sa cofradia,

ja tenc s'entrada des Viña!!!! No se si ho sabíeu, però avui és es darrer dia per comprar ses entrades a 50 euros (més sa merda de suplements). En principi, a partir de demà costaran 65 euros. Per tant, aquest post és per dir-vos que si teniu pensat venir (imagin que sí) i vos voleu estalviar algo de pasta, avui és es dia. Ses entrades se poden comprar presencialment a s'EFENAC (by Rafa), però com que M.V.E. i a més val 53 euros l'he comprada per internet. Se poden comprar a TickTackTicket (54 €) o a El Corte Inglés (53,5 €). Òbviament, sa diferència abismal de preu m'ha fet decantar per sa segona opció. T'has de registrar i tal (res, lo típic) i després s'han d'anar a recollir ses entrades a un El Corte Inglés.




Ja sé que és un poc prest per saber si hi anireu o no, però he pensat que si fos es cas que no hi pogués anar, serà molt fàcil vendre-li a qualcú. Res idò, vos anim a tots a venir, que segur que es derribos, trajes i setentots estaran a l'ordre del dia per aquelles contrades (i fins i tot a lo millor mos trobam es pagafantas!).
Vos deix amb un gruparro que no faria gaire mal que vengués enguany.



Anunci Polo

Hola a tots!!

Crec que és necessari fer menció a n’aquest bloc al mestre Kyle MacDonald, dic mestre perquè a veure si algú de vosaltres aconsegueix fer el que va fer ell amb el bloc des cans vells i les .... (sense determinar)


Per els qui no el coneixeu us faré una mica d’introducció. Imagino que tots vosaltres heu vist l’anunci del Volkswagen Polo, on a partir de mitja llimona es vol arribar a aconseguir el cotxe.



Dons bé, el senyor en qüestió va aconseguir una casa a partir d’un clip vermell en menys d’un any!!!

Va passar per:

1. un clip vermell
2. un bolígraf en forma de peix
3. un pom de porta
4. una barbacoa
5. un compressor
6. un barril de cervesa
7. una moto de neu
8. un viatge a Yahk
9. una furgoneta
10. un contracte discogràfic
11. un any de lloguer a Phoenix
12. un capvespre amb Alice Cooper
13. una bolla de vidre de neu dels KISS
14. un paper a una peli
15. Una casa a Kipling, Saskatchewan, Canadà.

Idò si voleu jugar podeu intentar aconseguir un Polo a http://www.quierounpolo.com/
I sinó, us podeu entretenir amb la història o inventar-ne una altre.

declaracions des pagafantas

El resum no està disponible. Fes clic en aquest enllaç per veure la publicació.

30 de gener del 2007

Enquesta de sa primera setmana de s'any (rectificant...)

Bones a tots (m'estic cansant de començar així...),

després d'una apreciació digna de tot un membre de sa més alta élite de sa cofradia (aka [sí, al·lots, sí, aquesta pedanteria s'utilitza i és una fucking abreviatura de also known as, per si a qualcú li interessa] tofito), aquí vos deix es resultats d'una enquesta que se me va traspapelar... Pertany a un època on es Blog no passava pes seus millors moments, a causa de ses vacances nadalenques; res comparable a ses més que probables 500 visites des dia d'avui... Sa veritat és que lo que va començar com una simple eina per penjar ses quatre activitats que anàvem fent s'ha convertit en tot un fenomen de masses. De fet, m'acaba d'arribar un mail de Google on me diven que mos compren es Blog per 7,5 milions d'€, però els hi he dit que no, que noltros valem més que en Ronaldo.

Res, s'enquesta demanava quin fet vos havia impactat més aquest Nadal, i (apart des 16% de, atenció, Quin puta system!!!!!) es ministre Caldera era es més votat (14%), seguit de es concert de Don't Push (9%) i, quedau-vos, s'introducció d'uns termes que ara són gairebé bàsics en es nostro dia a dia, tals com cofradia, autoderribo i politges. Aquí abaix podeu veure es resultats complets.

Au idò, perdonau pes retràs i per lo poc que pinta aquí i ara aquest post.


PD: Segurament molts de voltros pensareu que són un poc conyazo aquests posts sobre s'enquesta (de fet jo també ho trob), però crec que és s'única manera de que poguem recordar-les en un futur... Pensau que no fa ni un més d'aquesta i ja hi ha coses amb ses que m'he xapat quan les he recordat... Què en trobau?

MADALENISMO ILUSTRADO

Intentaré aprovechar la oportunidad que se me brinda, e intentaré estar a la altura de la literatura de alta calidad que tiene siempre este blog.

Muchos me conocéis, otros no: soy el Lerdo, colega de Spike (me es imposible llamarle de otra manera) y auto-proclamado ca vell.

Antes de comenzar me declaro fan de este blog y es por ello que me he animado a participar en él de una manera activa. Además, muy a mi pesar, usaré la lengua de Cervantes para escribir este post, ya que mi mallorquín, pese a que avanza a pasos agigantados aún no está al nivel. Eso sí, intentaré introducir términos como System, Prunes a ses Dunes, Derribo o Mos en feim unes!, ya que las utilizo ya de forma continuada.

Como veo que este blog durante los últimos tiempos se ha dedicado a hacer un repaso sociológico descubriendo nuevas formas de vida, intentaré aportar mi granito de arena describiendo un común comportamiento demasiado extendido por culpa de la ingratitud de algunas indeseables doncellas. Hablo, como no, del Madalenismo Ilustrado.

MADALENISMO ILUSTRADO

Historia:
El Madalenismo es un movimiento que data de tiempos medievales, cuando la represión católica era más fuerte que nunca y cuando no era socialmente aceptada la cópula o el simple escarceo entre personas que no tenían un vínculo conyugal. Pese a que esa represión está ya casi totalmente superada, algunos vestigios inundan algunas mentes femeninas creando injusticias sociales de solución únicamente pajil.


Definición:
Madalenismo proviene de la palabra madalena, dulce típico que se moja en leche antes de ser consumido. El término madalenismo se acuñó por la relación directa entre la leche de producción vacuna y la de producción testicular. El hombre, hastiado por una interminable sesión de lengua de la manceba en cuestión y harto de no ver prosperar la relación hacia su objetivo final y único (el coito), emprende su camino a casa donde decide, debido a la gran segregación de fluidos escrotales (lo que comunmente se llama "los cojones cargaos de lechaza"), aliviar sus más bajos instintos practicando el onanismo frustrado (lo que en términos mallorquines se conoce como "Prunes a ses dunes"). Como la carga era mucha y el volumen de masa espermática abundante, se realiza el símil que relaciona el acto masturbatorio con el de mojar las madalenas en la leche antes de irse a dormir.

Problemática:
Esta situación, a todas luces un abuso contra la condición masculina, es más común de lo que todos creemos y sobretodo deseamos. Todos los fines de semana, miles de mancebos pasan, muy a su pesar, a engrosar la lista de adeptos del Madalenismo ilustrado. Desde a aquí hago un llamamiento para erradicar de una vez por todas esta maldita lacra de nuestra sociedad.


Señores, espero que les haya gustado esta nueva corriente sociológica. Intentad no pertenecer a este grupo... aunque a veces es difícil evitarlo. Os dejo con una espeluznante imagen de dos afectados por el Madalenismo, extraída de la Biblia Yonkis.




Para próximas entregas dejaré otras corrientes de tanto calado como el pagafantismo, la batinización o el madalenismo, que queramos o no, son muy abundantes en nuestro entorno más próximo.

Bé, al·lots, mos en feim unes!

Concert

Per qui li pugui interessar penjaré es post aquest sobre es concert que hi ha dissabte a Razz de Reincidentes, Porretas, Boikot i Sonora.

També deixaré un dels temes del nou disc de Reincidentes. Au idò, q fariem sense música??!!

Sistema de seccions

Ja feia temps que tenia ganes de xerrar d'aquest tema, i ara que he vist és post den Nato he decidit fer-ho. M'estic referint en es tema Seccions.
Com podeu veure, a sa part dreta des nostro estimat blog hi ha una llista ordenada alfabèticament amb una sèrie de temes generals que ajuden a organitzar un poc es més de dos-cents posts que duim penjats... Com vos podeu imaginar, aquest system existeix perquè jo vaig posant a cada post a quina secció a de pertànyer.
Sa intenció d'aquest post és fer-vos saber que voltros també podeu assignar sa secció a sa que anirà es vostro post, amb lo qual m'estalviau feina i, sobretot, contribuiu a sa dinamització des Blog. Sa gràcia des tema és que qualsevol pot crear una etiqueta, tampoc és qüestió de cegar-se (recordau que com a Caudillo que som ho control tot), està clar que no hi pot haver una secció amb només un post, però si veis que hi pot haver una secció que englobi un parell de posts, creau-la! Sa veritat és que quasi tots es posts tenen secció, però segur que en sortiran que en necessitaran una de nova. De moment, vos faig un breu resum de com veig jo ses seccions actuals:


  • Actes lúdics: per qualsevol tipus d'activitat (que requereixi un cert moviment) de sa cofradia, excepte viatges: concerts, sortidotes, conferències...

  • Barça: tot lo referent en es nostro estimat club, fins i tot quan se xerri del 'odiado'.

  • Cans vells: secció dedicada en ets homenatges a grans cans vells, tipo Tomeu Penya o David Hasselhoff

  • Cicle de cinema: ja ho sabeu (per cert, ahir gran peli: Chinatown)

  • Cultura: tot lo que serien referències a llibres, poesies, exposicions, museus...

  • Enquestes: en general, tot post que xerri sobre s'enquesta de sa setmana

  • Fotomontatges: aquella gran secció on s'hi reuneixen s'esperit artístic amb s'humor més mordaç...

  • Gerrets i Buidadotes: vaig dubtar entre denominar-ho així o posar-hi un VS enlloc de s'i, però era una època de molta tensió acumulada i així s'ha quedat... A lo millor convé canviar-lo...

  • I+D: secció només pes més frikis, léase Rufire, Penya, jo... per xerrar sobre noves tecnologies, plug-in's, actualitzacions, millores informàtiques... Se m'acudeix canviar sa secció a PC World en honor a senyor Noci, ja se vorà...

  • Música: secció ambigua, jo me decant per posar-hi aquí tot post amb referències en es GoEar, així com també amb vídeos que tractin específicament de música (tipo Victor Wooten)

  • Pagafantas and friends: sa secció més demanada per tots, un recull de personatges amb es sentit des ridícul per davall de sa mitja humana, i amb un cervell encara més abaix...

  • Parecidos: una secció que ha anat perdent força però que se renova ara amb es post den Nato.

  • Patologies: secció de nova creació, dedicada a tractar es modes de conducta que considerem nocius. Exemples: batinisme, pagafantisme, macarrisme, magdalenisme...

  • Viatgets: increïble mestre Pina...

  • Vídeos: sa més poblada, gràcies a un mite com Youtube.

Idò això, lo que m'agradaria és que, quan escriviu una nova entrada, vos fixeu en s'espai en blanc que teniu abaix i hi poseu es nom (o noms) que hi pertoqui (a aquest post, per exemple, no li trob secció, si un cas podria entrar dins sa de I+D).


Res més fieres, deix ja de menjar-vos es cap amb frikades, esperem que aquest post serveixi d'algo i aneu posant ses seccions voltros...

Marc, "Caudillo" de sa Cofradia

Quiero ser David Hasselhoff

un poc de música (Víctor Wooten)


Crec que ja havia xerrat d'aquest master, se podria dir que és es Ronaldinho des baix. Alerta,no vol dir que sigui es més bo musicalment, però en espectacularitat n'hi ha pocs que li guanyin. Per cert, els de cala bona-son servera, no li trobau un parecido...?
Toski + Toni "coionarro" (baixista de Sonor) = Victor Wooten

Otra de Calamares

Post tras post, video tras video... este Blog aguanta y sigue vivo. Superados mis problemas de úlcera y puesto que este espacio virtual requiere del idioma de Cervantes, voy a repasar la actualidad CaVellista(PerroViejuna en mi pueblo), claro está, a mi manera(esto es, como me sale de mis sagrados cojones).

Nuevas incorporaciones, nuevos videos, nuevos personajes... si, si, todo esto está muy bien... pero creo que alguien debería explicar que es eso del "Nucli Dur" de Cans Vells.
Supongo que Marc(en adelante Canovas "el Caudillo") podría(o debería) explicar esta especie de subgrupo con, parece ser, aspiraciones totalitaristas y pensamientouniquistas. Como veo muchos(MUCHOS) estamos fuera del "Nucli Dur" del Sr. Canovas "el Caudillo" por la Gracia del Blog, es fácil pensar que(cual "Alternativa KAS" en su momento) surgirán diversas facciones que podrían desastibilizar el concepto en si(y per si) del Blog. Esperamos explicaciones...

Otra cosa que requiere de análisis sociológico son las visitas que recibimos de distintos paises... Las de Turquía tiene fácil explicación, son mis primos, para ellos estas tres líneas:

صالحة وطنية فيبلاده، وهو الشرط المسبق لتقديم الاتحاد مساعدات الية لقوات حفظ السلام في الصومال. من جهة أخرىتعهدت جماعة تدعى حركة المقاومة بلاد الهجرتين بتحرير الصومال من القوات


Pero las de Tailandia... aquí alguien ha conocido más niños de 9 años de los que un joven debiere y no ha dicho nada... Quien seas: "pillín, pillín, cuanto dan de si 2 euros en Oriente"

El debate epistemológico sobre la doctrina batinista lo dejaremos para otro momento...

Resultats de s'enquesta

Bones a tots (i, per fi, a totes...),

aquí abaix vos deix es resultats de sa darrera enquesta. Una enquesta que destaca per s'èxit aconseguit (105 vots!) i per sa varietat de ses seves respostes, ja que no n'hi haguda cap que s'hagi quedat a zero. Si bé Quin system! se'n du la palma (18%), hi ha hagut un important gruix de gent que ha apostat per insultar es pagafantas (11%) i per fer-li un derribot amb s'ajuda den Tòfol (11%). També destaca s'opinió de que pagafantas és tot un system de paraula (9%) i que lo important des vídeo és lo bona que està sa tia (9%). És curiós constatar que hi hagut dues persones que creuen que en es final des vídeo se la tira, i dues més (o ses mateixes, qui sap!) que abracen amb profussió aquesta nova filosofia de vida...

Au idò!

En Pedrito

Aquí va sa meva primera "gran" aportació al blog.

Per si no el coneixieu aquest és el freaky Pedrito de Campanet, un al·lot que va de concert en concert amb la seva guitarra i s'emociona cantant dins carritos de supermercat els dissabtes a vespre en mig de sa plaça de qualsevol poble que estigui de festa. Es dedica a fer versions den Fito i MClan, però lo millor és quan canta una cançó seva.
Per cert, la cançó es diu "El queso".

Que disfruteu amb ell.

29 de gener del 2007

Diumenges Champions League

Aquest podria ser es planning de sa continuació de sa lligueta

Lo que no li passi a un pinero...

Aprofitant ses poques feines que té un, vaig pensar aprofitar es darrers dies de gener per fer un viatget per Gran Bretanya, a fer un parell de visites a amics (jo també en tenc) que eren per allà. Sa intenció era partir dia 18 de gener cap a Edinburgh, al nord, Escòcia, a veure una al·lota de Pina (qualcuna n'hi ha), per després baixar a Anglaterra, primer a Newcastle i després a Sheffield, per tornar dia 28 cap a Granada un altre cop.

Com que es vols són cars i es doblers escassos, vaig comprar un vol entre Málaga i Glasgow, que era més barat. Per això vaig comprar un billet de bus de Granada a Málaga, per les 9’00 h. Per allà prendre un bus fins s’aeroport.

Fins aquí molt bé. Els imprevistos comencen quan ses quatre tapes que sortírem a fer es dimecres vespre, s’allargaren fins a les 4’30 h. de sa nit. Com no podia ser d’altra manera, no vaig sentir cap des tres despertadors que havia posat. A les 9’30 me despert. “He perdut es bus, i tenc dues hores per ser a s’aeroport de Málaga”. La única manera d’arribar era agafar un taxi i pregar-li que fes via. “Este coche no es muy rápido – me contesta es taxista – si quieres pasamos por mi casa y te llevo en el mío”. Jo sorprès “Si así hacemos más vía”. Arribam a s’aeroport amb es temps just, li pag un ull i un ronyó al taxista, i vaig cap al mostrador. Allà endoiant sent una veu “tú diles que hay niebla”. El meu torn: “Su vuelo a Glasgow tiene 2 horas de retraso porque hay niebla en el aeropuerto”.

Bono... vaig a berenar (amb ses presses encara estava en dejú), torn a mirar ses pantalles: hora estimada de sortida: 17’30 h. Molt bé, 5 hores de retard, es menjar de s’aeroport caríssim i ... m’ha fugit sa son!!!

Al final sobre les 18 h. mos criden a embarcar, mitja hora més tard partim, a les 21’30 h. aterram a Glasgow (hora anglesa, a les 22’30 hora espanyola). Més o manco una hora després sóc a s’Estació Central de Busos de Glasgow: tot sol a un país on no he estat mai i amb una llengo més o manco coneguda, però que els escocesos li posen un accent mol extrany. Sense bateria al mòbil intent cridar s'amiga des d’una cabina, me contesta una màquina amb un missatge inintel·ligible i se talla. Res, es bus a Edinburgh està a punt de partir i aquesta gent no fa broma amb sa puntualitat!!

Devers les 23’30 h. (hora britànica) arrib al centre d’Edinburgh. Plou, ningú pels carrers, sense mòbil, sense s’adreça de sa meva amiga i anfitriona i sense poder cridar d’una cabina (després d’uns 10 intents crec entendre es missatge: “no s’ha pogut reconèixer es número marcat”: qualcú s’havia oblidat de dir-me que s’ha de marcar un prefix per cridar d’una cabina). M’acost a s’edifici de s’estació, tancada per obres. Intent explicar-los la meva situació en un anglès macarrònic a un parell de seguratas de 2x2 metres. Quan a la fi els convenç que me deixin passar i provar d’enxufar es mòbil per cridar aquesta al·lota... aquí els enxufes són diferents i no tenc cap adaptador!!!

Res, torn davall s’aigua, cercant portals on poder passar sa nit, estic apunt que m’atropellin mitja dotzena de vegades (que aquí condueixen pes carril contrari!!!), fins que me record que duc una guia dins sa butxaca, cerc un alberg barato i aconseguesc un adaptador per enxufar es mòbil... Sembla que tot s’ha resolt: això s’ha de celebrar amb una bona cervesa... però no!!! És la una de sa nit i tots es bars d’aquest país ja estan tancats!!! Bono, a jeure i demà serà un altre dia...

A partir d’aquí, no hi va haver gaires “incidents” remarcables. Vaig tornar bé i sense perdre cap mòbil ni res, però amb un bon costipat. Conclusió: els britànics són molt extranys i anar de viatge costipa.

Video GREENPEACE

Lo promes es deute! I anau alerta perquè ara no hi haurà qui m'aturi,,,

REMEMBER SESSION

Aquest post és una prolongació des debat creat arrel de sa "Campanya en favor de s'extermini des niñato des metro". A Manacor també en sobra chusma a palades, i no tenc massa clar si lo de "chusma" ho dic per El Gallo o per n'Ariza... Vaja lumbrera es tal Pep aquest:

"...y yo me voy a cagar en tu puta madre". Sí senyor. És lo més sensat que li pots dir a un capo de sa droga.

P.D.
: com bé apuntava en Xisco a nes comentaris anteriorment citats, falta cercar documentació sobre es més mític, El Chicharra!

la batinizacion

Després de grans lacres socials com s'heroina, es sida, es lesbianisme o es pagafantisme...arriba amb força es batinisme.
Es batinisme es una nova forma d'entendre sa vida molt "casera" que cala dins es fons d'un individu anulant ses seves capacitats de vestir-se normalment i sortir de ca seva. Es malalts terminals acaben per no poder sortir des cuarto. Es primer sintoma es clar: no tenen ganes de sortir de marxa, es mes, començen a mollar discursos antialcohol i baixar-se temporades completes de "star trek". Un dia se troben amb un batin posat, i els hi agrada, no s'ho llevaran mai mes, es batin sol ser de per si bastant penos i amaga un pijama cutre que fa puta oi. Es fet d'adquirir es batin com a segona pell li dona uns coneixements d'informatica molt notables, pero que a sa resta de mortals no mos serveixen per res, aixo explica una de ses seves millors aficions: montar i desmontar s'ordenador perque si, realment un disc dur es de lo poc que li dona sentit a sa seva vida, bueno aixo i sa play, a sa cual xerra com si fos una famella (inclus he arribat a veure caricies i abraçades bastant sospitoses). Seguint amb ses motivacions des batmans, tenen un desig clar: que algu li compri un patinete per poder anar des salon a sa cuina fora caminar i poder "cuinar" lo q mes li agrada: sandwich, fruits secs penosos i es seu plat preferit, gelatina (aixo es veridic). Poden estar hores passejant-se de sofa en sofa cual zombi resucitat de s'espant de sa vida d'estudiant. I si, tenen un mòvil, pero es per dir a nes colegues que duguin pa o pugin un paket de tabac cap a sa batcueva. Consideren una gran marxa jugar a sa play, i per ells una aventura es jugar amb brasil i tres defenses. De manera inexplicable s'aficionen a coses molt rares (vease risk) durant llargs periodes vitals i compren revistes escrites per altres batins com PC computer.
Es batinisme s'esta expandit com una epidemia entre es joves llevantins, tenim dues opcions: Auschwitz o Jack Daniel's amb un embut fins q els hi arribi a nes cervell. Son ses uniques teràpies conegudes.

Procés de Batinització

Ronald Koeman

Be, be,,, com que veig que aquest és un blog de maricones,,, que veuen una cameta rompuda i se posen a plorar com a putetes, aqui vos deix algo més "laijt", però no menos impactant... sa discusió Koeman o Puyi està servida!

(Impresionant es gol que ve antes des de Wembley: sombrerito a tota sa defensa i sombrerito a n'es porter. System!)

Furrbol con fatatas & el trident blaugrana

Vídeo amb un parell de golets xulos, detalls tècnics fins fins i traca final amb quatre shows arbitrals. I a von ereu???


Footballs Greats Goals Skill And Referees - video powered by Metacafe

I un altre vídeo pq recordeu lo q enguany mos està faltant al Barça i q és tan clau: el tridente (Ronnie, Eto'o i Messi). Si no ens haguessin fallat en sami i en leo ja seriem campions de lliga.
Per favor q tornin ja!!!! Volem tornar a veure recitalarros de bon futbol


F.C.>Barcelona - video powered by Metacafe

F.C. Gerrets 8 Ses Xapetes Taronjes 6

Victòria amb regust agre
S'equip negresc guanya amb comoditat un partit a nes que sa gran protagonista ha estat sa paella que han dinat sa majoria dels integrants
8 a 6. El resultat no reflexa el que realment s'ha vist sobre el camp. Partit de tràmit on les Xapetes ho han donat tot i els Gerrets casi s'ho treuen tot. Els reflexes i refluxes gàstrics han estat a s'ordre des dia i sa paella des restaurant "El Suquet", mai més ben dit, en boca de molts durant els 50 minuts de joc. Es problema no era només sa paella, sino sa combinació d'aquesta amb un vespre de desfase i alcohol per Gràcia celebrant es nostro estimat Sant Antoni. Si sa cosa no ha anat a més ha estat, sense cap dubte, per es 22 €/person que ha costat es puta arròs! quin auto-derribo treurer-te una cosa que t'ha costat tant!
Possible Champions League
En els moment previs del partit que ha enfrontat els dos equips degans de la lligueta dels diumenges, s'han establert, a proposta gerrètica uns contactes per tal de realitzar una Champions League al concloure la lliga que ara mateix s'està disputant. Aquesta lligueta inclouria els 8 equips de la lliga, i no els 4 primers com altres anys. D'aquesta manera es derbi llevantí se podria tornar a repetir, i potser per partida doble. Sa cúpula directiva negresca ha estat designada per realitzar el planning de l'event. Seguirem informant!

Vídeooooos

Començam amb un clàssic... no hi ha res més a dir, simplement expressar sa indignació i enveja que se sent quant veus per tot on ha pegat, es puta...



Seguirem amb un altre crack des ball... tot un system...



I acabarem amb un altre crack de sa sincronització... dedicat a s'autoderribat monxo...



Per cert, increïble ahir es Sant Antoni a Gràcia, festival de trajes i zona de derribos constant... Vos deix amb un hit que està sonant molt pes nostro pis darrerament, sobretot gràcies a mestre Quempes... Dedicada a tu, ca vell...
...y que baile para mí, la reina del cabaret...

28 de gener del 2007

Ses meves sinceres disculpes!!!

Tots sabem que aquest és un system de blog, que riem molt i tot això.
Ara bé, a vegades, cometem errors infantils i injustificables que poden ferir a persones que, paradoxalment, quasi ni coneixem. Doncs be, això mateix m’ha passat a jo, i per aquesta raó publico aquesta entrada, es a dir, per a demanar ses més sonades disculpes a ses persones a les que hagi pogut molestar.
Ho sento molt, la meva intenció no era aquesta, però tampoc tinc justificació, vaig nedar i punt. Que voleu?, a vegades som així de curt i cometo aquestes errades descomunals.
Estic molt empagait pel que ha passat, però crec que és el preu i el càstig que haig de pagar. Sincerament, demano disculpes a totes ses persones involucrades i els hi prometo que mai més tornarà a succeir una cosa així.

Atentament, un “ca vell penedit”.