17 de febrer del 2007

1ª PROPOSTA D'ERRADICACIÓ DEL BATINISME

Es batinisme s´ha d'aturar i, com molt be ha dit algú, s´han de prendre mesures drástiques per tal d'exterminar els cofrares ja afectats amb l'objectiu d'impedir la propagació d'aquest perillós mal que ens condena a una vida monòtona i aburrida.

Jo he de proposar un projecte d'exterminació, el qual s´ha de dur a terme per mitjà d'una arma, no una arma qualsevol, sinó el "lanzapatatas"; un bazoca casolà a mesura, que com podreu comprovar, pot arribar a fer molt de mal... Aquest és un video instructiu explicat pel "capitán trueno" que, a grans trets, ens explica com fer funcionar l'arma.




Aqui hi ha un altre video que demostra la potència del lanzapatatas (fixar-se amb el cotxe).






Per qui estigui interessat en saber quina és la idea del sistema del bazoca:http://www.youtube.com/watch?v=dRLoxg06pcY (explicat clarament per un tipo amb molta facilitat de paraula)

PD: Esper que surtin altres propostes per tal d'acabar amb aquest serios problema que ens preocupa a molts. Hem perdut algunes batalles (com la del Nocillov), però encara no hem perdut la guerra!

Es Batinisme s'exten!!!

Cofraria,
aquest es un post profundament trist que escric amb total indignacio. Com ja sabeu, en Kempes, Ministre Caldera i jo vam partir dijous vespre cap a Lisboa. Es tema va començar molt bé pq només arribar ja mos varem clavar un bon sopar i varem fer una sortidota d'aquestes de culte, per un Barrio Alto mediatic ple de baretos, gent pes carrer, beure barato (tipo whiskys a 2,5), etc. Realment un lloc per venir i pegar-te una festota. Varem fer les tantes i varem riure molt. Tot i aixo ses primeres senyals del q acabaria passant ja es varen donar. Es senyor kempes va aguantar es tipo amb un esforc descomunal i una cara de mvue. Tot i aixo ja dic q cap tipo de queixa ja q vaig disfrutar.
Es problema i sa meva indignacio real arriba en aquests moments on soc davant es puta ordenador de s'alberg escrivint aquest post patetic. Resulta q es puta batinisme es una puta plaga pellosa q avança contagiant a tothom sense cap tipus de control. Despres d'un puta sopar de la hostia (aixo si q no falla pq com a bons batins es mes important menjar com a reis i nar a dormir, q menjar un bocata i sortir a coneixer es gran ambient q hi ha per aki), hem fet dues copetes lights q no han arribat ni al nivell d'un cubata i hem tornat a s'alberg pq es senyors calde i kempes s'estimaven mes anar a jeure. Estic indignat!!!!aixo es penos!!!!i avon ereu??????a ca una puta tots!estic xerrant de les putes 12 hora lisboeta (q aqui esteim una hora menys)en divendres.Q men deis d'aixo??
Pq es batinisme afecti a nes senyor calde, es tema es molt preocupant, hem d'actuar!!aixo se'ns esta escapant de ses mans!!

16 de febrer del 2007

Una de Àudios

Sortint ja des meu letargo (encara no del tot recuperat), m'ha fet il·lusió fer un post sonor, combinant diverses temàtiques i utilitzant sa cada vegada més útil eina que és es GoEar...

Començaré amb un classicot, un mite de ses ones sonores... Carta a Santa Claus.


Qui no se'n recorda d'aquest moment? Interessant sentir sa narració de la COPE...


Eugenio en estat pur...


Per acabar, uns àudios dedicats a tots ets amants (i a es que encara no ho són) d'aquest increïble programa anomenat Minoria Absoluta. Després de xapar-mos es cul amb es montatge des Confidencial CAT, arriba un document sonor que demostra d'una vegada per totes que entre na Heidi i es padrinet i havia algo més que vincles familiars...


Seguim amb un montatge amb una sèrie de frases hilarants d'un mestre de sa comunicació verbal: l'Il·lustríssim ex-alcalde Joan Clos.


Finalment, una de ses aparicions estel·lars des per tots noltros estimat conseller Joaquim Nadal, conegut per sa seva rapidesa a s'hora d'explicar qualsevol tema.

sobera system

un system de video q he trobat per es youtube, mirau-lo fins en es final perq no hi ha cap tros q se pugui despreciar

15 de febrer del 2007

Un par de chistes

Ahí van un par de chistes, dedicados a los amantes de la corrosión (con especial afecto a Xavi Santvi). Algo suaves, para no herir a nadie...

¿Por qué en Ruanda pintan los contenedores de color rojo y amarillo?
Para que parezca un McDonalds...

¿Como matarías 50 moscas de un golpe?
Dándole una patada en la boca a un niño de Somalia...

Un niño judío le pregunta a su padre:
-Papá, ¿puedo bañarme con el abuelo?
El padre coge una pastilla de jabón, se la da y le dice:
-Claro hijo, pero no te lo acabes...

¿Que hace un judío sobre una montaña de cenizas?
Una foto de familia...

¿Que siente un hombre que abre el gas de todos los fogones de su casa?
Impulso de suicidio
¿Que siente un judío que abre el gas de todos los fogones de su casa?
Nostalgia...

¿Como hacer que un hombre blanco sonría y le guiñe un ojo a un hombre negro?
Dándole un rifle...

¿Que le pasó por la cabeza a Lady Di en el momento del accidente?
El radiador...

viñarock!


al.lots, ha arribat es viñarock. Sa novetat és que enguany,i per primer cop, se fa a benicassim (ens queda més aprop). Des cartell destacaria en rosendo, boikot i en muguruza, repeteixen SA i BEBE i hi ha es G5 (muchachito, delinquentes, tomasito i kiko veneno). Ah, tornen a ser tres vespres i si ho compram abans de dia 28 de febrer costa 50euros. Falten dos grups per confirmar, un a matarile i s'altre a reppublica

Ca Vell "Mágico" González.

Aquí esta una nueva entrega de los cans vells mas grandes. Si la semana pasada fue Carlos Sainz, esta vez es el turno de "Mágico" González, el hombre que justificó sus salidas nocturnas diciendo:

"Hay 10 horas de diferencia con mi pais, por eso vivo de noche"


PD: Todavía la lío un poco con el audio...

Pachelbel 2

Bueno senyors,bones a tots. Continuant amb en Pachelbel (i es seu canon) s'altre dia mirant un poc es youtube, vaig trobar aquest colega que sa marca un solo de guitarra que te cags. Bé, que el disfruteu.

PD: per cert es colega deu ser bastant famós per que es vídeo l'han vist més de 14.000.000 de vegades.

PD2: Palerm i Marco Llull: meam quan vos marcau un solo, ho gravam i ho penjam a nes youtube i,sobretot, a nes blog.



el tio Jimi

Se diu que alguns dels guitarristes britànics més importants de s'època com Pete Townshend (the who), Eric Clapton (cream, blind faith) o Jeff Beck varen quedar de pedra quan van veure al tio Hendrix a damunt un escenari..."aquest puta americà mos enviarà a s'atur", degueren pensar. Tanta sort per ells que només va tenir temps de publicar quatre LP d'estudi, ja que una potada en un mal moment (autoderribo) el va deixar mort.
Bé, l'any 67 va tenir lloc a Monterey es primer macrofestival de rock que es recorda, precedent de Woodstock i Isle of Wight a 1969 i 1970 respectivament. També hi tocaren The Who (també la varen liar bastant a damunt s'escenari), na Joplin i alguns horteres com Simon & Garfunkel, The mamas and the papas o The Byrds.
Aquí vos deix un famós fragment de s'actuació d'en Hendrix (Jaume Enric); imaginau que sou al 1967, gaudint des grupillos hippies i "inofensius" des moment, i vos compareix a damunt s'escenari un tipejo amb pintes extranyes del que poc se n'ha sentit parlar...i monta aquest pollo. Històric!



i un temazo des mestre de s'heterodòxia musical...

14 de febrer del 2007

Despedida des boludo Cuads!

com tots sabeu, dilluns un puntal des nucli dur de sa cofradia des cans vell, va emigrar per una temporadeta a Argentina. Com a puntal, el trobarem a faltar molt durant aquestes setmanes q venen.
Aprofitant es tema he decidit escriure aquest post i aprofitar per penjar unes fotetes de dissabte passat (millor tard q mai) quan vàrem fer un poc de festeta de despedida .

Faré un mini resumen de sa vetllada diguent q vàrem anar a nes pis seu dels buidadotes on després de fer unes pizzes començarem a fer four roses a matar. Després d'uns "singerstars", jijis jajas, petillas, cubatas, etc, un grup reduït de cans vells (tipo nucli dur: Kane -atenció a sa perilla-, Santva, Cuads, Xico, Marga, Bel i jo) partirem cap a Razz. .
Un pic allà, mos va venir ultra enorme fer unes cues a les 3 tipo peregrinación a la meca i varem anar per feina anant a nes Cutre (el seu nom defineix el defineix perfectament). Més alcohol a matar, trajes i tot lo habitual.


Qdaran en el record ses robades de jaqueta, sofertes per na Bel i jo mateix, i de matrícula, cotxe des senyor sentvei.
Com q les 5 o les 6 se mos solen qdar curtes, varem a anar a ca sa llobinera a fer es fin de fiesta. Un parell d'horetes per allà fent es paripé q van donar molt de joc. A destacar quan escoltavem aquests fragments i sa cridada a nen pibito sureda q ja no menrecordava jeje:



després de tant d'alcohol i festa i fent les 9 des matí, passa el q passa i tant gerrets com buidadotes varen perdre es seus matxs


Pibeeeee! esperamos noticias de vooooos!

Canviant de tema demà es senyor Calde (ministre), Kempes i jo, partim cap a lisboa en pla a fer un reconeixement des terreny lisboeta. Ja informarem de com esta es tema per alla i de si es factible instalar una seu buidadora ca vellística. Seguirem informant (es promet foto amb cartell publicitant es blog)

per es 4 nedadors

Es puta pinero nedador ha demanat q en cànoves faci una entrada per explicar una mica com va es tema de penjar fotos, videos etc Donat s'estat comatoso den cànoves per causa d'una malaltia vírica no crec q estigui per ferho i agafaré sa resposabilitat.

1.- Penjar una foto

a davora un botonet q diu VISTA PREVIA veureu un cuadret q si ti poses a damunt diu añadir imagen, hi pitjes i segueixes ses instruccions

2.- Hipervínculo

pots fer un hipervínculo quan fas una entrada: escrius sa paraula que tu vols que quan sa gent hi pitji te dugui a una pagina web, la remarques i pitjes es botonet q està a l'esquerra de ALINEACIÓN A LA IZQUIERDA , és es 4 botó, és com una cosa verda amb dos semicercles q no s'acaba de veure que és, te surtirà un quadre de dialeg on hi has d'escriure sa pàgina web. També pots fer un hipervínculo quan fas un comentari però no puc posar lo q heu d'escriure perq me crea un hipervínculo aki mateix pertant si algú ho vol saber q mo demani per es xat o li demanau a en cànoves q per algo es el caudillo
(Com a Caudillo intentaré posar com ho heu de fer per posar un link (o hipervincle) a un comment, on no existeix es boto aquell de "com una cosa verda amb dos semicercles q no s'acaba de veure que és"... Posem per cas que voleu escriure sa paraula Tetas i hipervincularar-la a sa direcció http://www.zorrasvarias.com/iavoneres... Idò bé, heu d'escriure lo següent:

Ca vell... ;)

Sort! I enhorabona tofito per sa superexplicació...!)



3.- Video

anau a sa pàgina des youtube i quan obris es video q vols penjar veuras q a davora hi ha un lloc q posa EMBED amb un requadret al costat q conté un text. Copies akest text a s'entrada q vols publicar i punt. En es cas q es video estigui allotjat a metacafe hi ha un hipervínculo blau que YOUR BLOG HERE, hi pitjes i te surt un requadret amb un text q a davora diu ENBEDABLE i segueixes es mateix procediment q amb youtube

4.-Cançons

quan escoltis sa canço q vols penjar per www.goear.com a davora hi ha un requadret amb un text q a davora diu "
Want this song in your site?", aferres akest text a s'entrada q vols publicar i per avall.

Jo per assegurarme q ho he fet tot bé sempre mir a vista previa abans de publicar-ho i ja te surt exactament així com kedarà al blog.

Au idò, provaho i si no vos surt es q nedau massa o ho he explicat malament, ja veurem.

PD: vos deix akest link a una pàgina q xapa bolla



ALTES, BAIXES I RENOVACIONS

Despres de donar algunes baixes, el F. C. Barcelona ferma les seves noves perles de caràcter mediàtic

Baixes:




La direcció del barça ja no és suficient poder per al nostre estimat Jan.

Samuel Eto'o aprofita el seu carisma per demostrar-mos d'on ve..

Ronaldinho abandona el futbol per dedicar-se al cinema tristesa i desenganys




Altes:



Per a solventar la important baixa del delanter camerunés, el doble del ex-president del Barça (Jan, ara protagonista de Hollywood), ha decidit fitxar a "Paquirrin", si si, amb ell s'espera desesperar a les defences rivals.





Algo molt més difícil es substituir la qualitat inimaginable del crack brasiler. Per aixo hi ha dues opcions, més que tentadores, amb les quals aquest gran equip vol oblidar el passat:





La primera pot ser bastant factible, ja que amb l'humor i carisma d'aquest nou jugador ens farien oblidar aviat l'home que marcà una època al club blaugrana. Les similituts físiques d'aquest sistem de personatge son un altre factor pel nostre interés de fitxar-lo.



S´ha de dir que, els seus vicis, dins i fora del camp, son intocables, es a dir, que si es fitxa, Jan haurà de retocar les normes de la Lliga





La segona opció, potser la més convenient i la més viable, és la de Zapatinho, jugador de gran carisma i "talant", tranquil en la creació, peró contundent en les seves accions. La possible nova figura blaugrana podria dedicar-se a convencer al rival, per mitja de les seves tecniques de ipnotisme.

Renovacions:



El capitá del Barça renova el seu contracte per deu temporades més, amb opció de prolongació a 15 anys més. El destructor de l'equip ha demanat noves condicions en el seu contracte com ara, que li deixin portar les joguines de casa al partits, ja que diu que el no necessita companys i amb elles és més que autosuficient per destrossar, literalment, als rivals.







Frank Rickard renova el seu contracte com a entrenador-jugador demanant sortir al camp els últims 4 minuts de cada partit, ja que diu que, ara que ha marxat Eto'o, ja no te efectius per aquest determinat moment...

una de varios


Donat es gran bombazo informatiu q se va donar ahir migdia gracies al nostre estimat Samuel Eto'o he decidit fer una entrada de tot lo q ha succeit, intentant en tot moment no repetir res de lo q ja s'ha dit:

1.- Resulta ara que en Samu diu que tot lo q va dir no hi havia cap declaració referida a en Frank, que tot anava per en Ronie, anem a analitzar-ho. Es tio sempre ho ha donat tot per el barça:

a- marca xixarros per un tubo
b- corr i lluita com es que més, s'ha de dir q es joc desplegat per el barça
en ses darreres dues temporades no hauria existit sense un davanter
inagotable que presioni i no s'aturi de correr com ell
c- la seva vessant més solidària engrandeix més s'imatge del barça com
més que un club

Perque coño havia de dir tot lo q va dir? anem a veure, es tio se va cegar amb en Ronie. Va dir q ell sempre entrena, tengui cops o no. En Ronie, de tots és sabut, mai entrena es dilluns perq li fan mal ses cames per ses coses i molts de dies no entrena perq te compromisos publicitaris. Tot això li permetem perq el tenim considerat com es crack de plantilla.... però... no vos sona s'història de tenir sa gent consentida i q s'acomodi...? a mi si. Pareix que sempre que n'Eto'o fa algo, q en akest cas no ha estat poc, se l'ha acribillar i s'ha d'olvidar tot el q ha fet. Desde el meu punt de vista en Ronie no rep ses crítiques q hauria de rebre, recordar q ell no defensa una puta merda, és a dir, allà on es veu de veres el treball d'ekip ell gairebé no hi participa, per tant i sempre desde es meu punt de vista no és ningú per donar lliçons de pensar en el grup i menys un tio q sempre q se fan sa foto prepartit vol sortir de costat...Referent a sa bipolarització de sa junta directiva entre ProLaportistes i ProRossellistes és un mal que tenim al barça desde fa molt de temps, recordau que en temps den Nuñez (remember) se'ls anomenaven a ell i en Johan "la Extraña Pareja"
Malgrat tot això si n'Eto'o volgués un consell meu li diria que demanés perdó, que se retractes de tot el que ha dit perq no li és gens bo ni a ell ni al Barça, que encara q no ho entengui, és més important q ell.

Aki vos deix es video de sa lletania q va amollar per si algú el vol analitzar a fons:



Referent a tot això ja han aparegut noticies inquietants al diari de la capital, sa més inquietant de totes ha estat akesta, voltros jutjareu...

I no sé gent, tot això està passant en una setmana complicada en sa que visitam el valència, a veure com mos va

2.- Continuarem amb un tema una mica menys candent. Tots noltros recordarem a un gran ca vell anomenat Jesus Gil y Gil, entre d'altres va ser conductor d'un programa de televisió, Batle de Marbella i president de s'Atlètic de Madrid pero lo q va ser sempre va ser un puta showman:



3.- avui per acabar vos deixaré una cançoneta q esper que mos doni força per superar akesta crisis a tots els nivells q està afectant al barça



Au idò, hasta otra!!!

13 de febrer del 2007

Terratrèmol a ca'n Barça...


Al·lots, m'he quedat de pedra quan he arribat a ca nostra avui migdia, m'he assegut a nes sofa i he vist els esports. Eto'o ha explotat. Tots sabem que n'Eto'o és un tio temperamental i que a vegades no pensa bé les coses i es deixa portar pes moment. Tot i axí, avui l'he vist molt alterat i enfadat, i coneixent les seves ganes per tornar i ajudar s'equip, crec q hi ha algo (q encara no sabem) que ha motivat aquesta reacció.
Temps al temps i ja veurem que passa, però crec que lo d'avui tendrà conseqüències.
Podem aprofitar aquest post per iniciar un poc es debat
FORÇA BARÇA!!!

Cançó de Sa Granja dedicada a ell:

Esper poder sentir això moltes vegades més:

I això també:

Crisis!!

Debacle Gerrètica, i avon eres!!

Angels den Tomeu 5 F.C. Gerrets 3
Poc a dir. No sempre se pot donar sa culpa a sa mala sort. Inoperància en atac i quatre badades defensives. Els Gerrets estàn a un punt del sotscampionat però l'hauràn d'aconseguir contra els imbatuts Cocos Locos. La segona plaça penja d'un fil. Esperem que la incorporació del internacionals Puceu i Lliro i la cessió de la Araña ajudin a arreglar aquesta segona volta tan pellosa.

Intolerable!!!!

No penjaré sa noticia sencera, només vos deix un linkarro perq voltros mateixos jutgeu ses paraules den Salva Ballesta, que en trobau?

12 de febrer del 2007

kin system!!


Campionat Universitari de Poker

23 de Febrer a les 19:00 en es Casino Barcelona
bases i premis

La desmitificación del mito

Si pensau que els actors, actrius, cantants i altres herois famosos made in USA o UK tenen noms arrebatadors i glamourosos, desenganyau-vos...(Post de s'escola From lost to the river...)


– Armstrong, Louis Luis Brazofuerte

– Andrews, Julie Julia Andréses

– Beach Boys, The Los Chicos de la Playa

– Boy George Chico Jorge

– Brooks, Mel Melchor Arroyos

-Brown, James Jaime Marrón

– Burton, Richard Ricardo Palanquín

– Bond, James Bond Vínculo, Jaime Vínculo

– Cash, Johnny Juanito al Contado

– Chapman, John Juan Buhonero

– Clay, Cassius Casio Arcilla

– Cross, Cristopher Cristobal Cruz

– Cruise, Tom Tomás Crucero

– Cranberries Arándanos (versión local: Los Pacharanes)

– Dire Straits Horribles Apuros

– Doors, The Las Puertas

– Eagles, The Las Aguilas

– Electric Light Orchestra, The La Orquesta Luz Eléctrica

– Fields, Sally Salida Campos

– Foreman, John Juan Capataz

– Fox, Michael J. Miguel J. Zorro

– Holden, William Guillermo Cogido

– Hope, Bob Berto Esperanza

– Hood, Robin Petirrojo Capucha

– Hitchcock, Alfred Alfredo Atagallo

– Irons, Jeremy Jeremías Hierros

– Jackson, Michael Miguel de Juan

– Miller, Arthur Arturo Molinero

– Mason, James Jaime Albañil

– McQueen, Steve Esteban de la Reina


– Michael, George Jorge Miguel

– Newman, Paul Pablo Hombrenuevo

– Nicholson, Jack Juan de Nicolás

– Olivier, Laurence Lorenzo Oliverio

– Oldfield, Mike Miguelito Campoviejo

– Palmer, Robert Roberto Palmero

– Popeye Ojosaltón

– Rogers, Ginger Gengibre Rogelios

– Rocky Rocoso, Rocoso dos, Rocoso tres...

– Sellers, Peter Pedro Vendedores

– Supertramp Superpordiosero

– Simon, Paul Pablo Simón

– Shields, Brooke Arroyo Escudos

– Sting Picadura

– Simple Minds Mentes Simples

– Taylor, Elizabeth Isabel Sastre

– Turner, Tina Tina Tornero

– U2 “Tu también”

– UB40 “Tu ser 40”

– Village People Gente de Pueblo

– Who, The Los Quien

– Wet, Wet, Wet Húmedo, Húmedo, Húmedo

– Wonder, Stevie Estebitan Maravilla

– Wood, Natalie Natalia Madera


A pesar de tenim un nom horrorós, i de gaudir dormint amb prepúbers, en Miguel de Juan era un mestre... Com a mostra, un embed...

Una de varios

bones a tots, com sempre per punts...

1.- S'actualitat blaugrana cotitza a l'alça donada sa gran quantitat de noticies que apareixen i que val la pena comentar.

a.- ) Sa primera , per a mi, es sa victoria d'ahir en front d'un fluix Racing. Se va desplegar un gran joc i tot i que es resultat no va ser molt abultat se va gaudir de moltes opcions de gol, gran partit de Zambrotta q va exercir de gran carriler i de iniesta q li dona 1000000 de voltes a en Ludovic. Es crack del Barça (lease Ronie) va fer es dos xixarros, un de falta directa i un de ca vell rematant de cap. Resulta q es dia q hi ha sa segona millor entrada de sa temporada al camp nou gracies a s'expectació de sa reincorporació den Leo i en Samu en Ronie se surt, ja q no va tenir cap por a encarar contraris i mostrar sa seva millor cara. Aki deix un video amb ses genialitats den Ronie "maravillas" amb una mica de musica estipastapa perq el disfruteu:



b.-) sa segona cosa a comentar es sa entrada den Leo Messi, sel va veure be, d'aki a un parell de partits mare meva serà imparable. Derivat d'això s'emprenyada den Samuel Eto'o que no va voler sortir quan faltaven 5 minuts. Se li hauria de dir a akest tio q el barça es mes important q ell...

c.-) suport brutal de sa graderia al senyor Oleguer.
Perq vegeu de kina pasta està feta akest tio s'ha de recordar
que ahir va sortir a jugar amb ses seves Kelme tot i sabent
q s'havia rescindit es seu contracte de sponsorització, kin
màkina, recordar q abans des contracte ja duia ses Kelme per, segons ell, comoditat. Per fer una mica més de sang vos deix un link a El Lector Opina de Sport:

Un poco de comprensión para Oleguer

També vull fer un resum de unes declaracions de Beguiristain (q cada dia crec q serveix menos). Es tio diu q no li agradaria gens q akestes declaracions de n'oleguer influisin en sa valoració des mateix com a futbolista. Que s'ha d'interpretar això com a desig o com a amenaça...?


2.- donat que es nom més acceptat per definir es grupetxo des cans vells es confraria, me deman a veure si hem de fundar una confraria que surti per setmana santa a son servera. Mos diriem, com no, confraria des cans vells i tendriem una bandera on se veurien ses Totes crucificades. Derivat d'akesta iniciativa també seria lo seu montar un grup tipo KKK on es nostro objectiu seria exterminar gent com es niñato des metro de valència (Remember)

3.- seguint amb so remembers de mítiques series de televisió (gracies a Tv3 per dur-mos s'anime japones) vos pos s'opening d'una de ses millors series q s'han fet mai:



4.- sa primera cançoneta q vos deix a veure q vos pareix

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

un dilluns més, es despertador torna a sonar i, més prest o més tard, m'he d'acabar aixecant. A part d'això, també toca penjar nova enquesta i publicar lo que heu opinat sa setmana anterior. Aquesta setmana passada, dues frases de sa cofradia s'han alçat amb es liderat... Com no, Quin system (15%) repeteix victòria a ses urnes, però aquesta setmana es vertader triomfador ha estat No pot fer gaire mal (15%), en referència en es recentment estrenat Xat des cans vells. Altres opinions majoritàries han estat ses següents. Mola perquè te pots fer passar per un altre i fer autoderribos, (12%) totalment demostrat dissabte a les tantes des vespre. Pot donar molt de joc (11%), diuen altres, després d'una sessió de prunes (encara que siguin de set hores...).
Au idò, ara arriba s'enquesta!

11 de febrer del 2007

Welcome to the real world

Cocos Locos Campions de la fase regular

F.C. Gerrets 4 - Roca 29 5
Cocos Locos 7 - The Buidadotes 1

Havia de passar. Després de tres partits amb victòria tirosa i ajustada els Gerrets perden la lliga en l'enfrontament contra el seu botxí de passades temporades que pareix trobar-se en el seu millor estat de forma.

Partit vibrant, intens, i ben jugat pels dos equips que s'ha decidit amb qualitats individuals. Ambdos equips han desplegat un joc ràpid i eficaç, ben posicionats damunt es camp en un match digne de veure. Res se li pot retreure a l'equip negresc que ho ha donat tot i ha mantengut s'esperança fins a nes darrer moment.

Molts poden ser els motius de la derrota. Els rumors estaràn en boca de tots. Uns diven que és sa sortida a matar de tres dels components que acabaren a les 9 des dematí per ca sa llobi escoltant remixos polítics de minoria absoluta. Uns altres diven que es motiu ha estat sa baixa d'un jugador que havia estat present a totes ses victòries: Manti, s'equip te necessita!. Uns altres malintencionats diràn que és sa presència per primera vegada a s'història d'un buidawave dins sa convocatòria gerrètica. Sa veritat és que Roca han estat millor, amb tres grandíssim jugadors. Que han deixat a mitja plantilla negresca amb sa cintura desunida. Alguns encara cerquen sa pilota.

Declaracions del president i jugador Xisco:
"Estic content amb l'equip. Ha estat un partit disputat i es resultat és just"
"Quedar segons no és mal resultat. S'objectiu era sa champions i estarem allà com a segon cap de sèrie"
"Hem de ser conscients de ses nostres limitacions. A nes fons som gerrets, dies més grossos, dies més petits, però gerrets, mai peix espasa o anfós a la marinera, gerrets"

Xavi Santvi:
"no se pot sortir a matar un dissabte, colgar-se a les 9 des dematí, aixecar-se a les 2 i voler estar diumenge a nes millor nivell"
"S'entrepà de petxuga no ha fet tant de mal com sa paella de s'altre dia"

El crack:
  • Araña Nocillov. Actuació estelar que ha evitat una golejada dels Roca.
  • Tomeu. Ha romput sa cintura a sa defensa negresca.

En Dandy:

  • Andreu "Puceu" Servera. Elegant, precís i desbordant.

El Duro:

  • Barbut de Roca. Coces i entrades per turar un tren

Vaya día:

  • Porter de Roca. Ridícul en sa celebració dels gols finals. S'ha de saber perdre, però també s'ha de saber guanyar"

Els Gerrets tornen a jugar demà contra Els Angels den Tomeu. Els-hi basta un empat per esser matemàticament segons a sa lliga.

Oh Baby! El retorno del pagafantas...

Al·lots,

això no s'ha quedat aquí...
Amb tots voltros, el retorno del pagafantas!!


Frases ja mítiques:
Metalera:"Alberto, eres un puto EMO core de mieeeerda..."
Metalera:"Alberto, deja de sacar la lengua y cómeme el coño..."
Metalera:"Pienso que deberíamos meter un poquito así de ssexxo..."

Gran, molt gran...

Otra de maestría

Conociendo el garrulismo generalizado que reina en la Cofradía sobre la figura de Carlos Sainz, aquí os dejo un didáctico video del que es el mejor piloto de rallies de cuantos lo han intentado(incluyendo a Ari Vatanen...)