19 de juliol del 2007

Festival del humor

Darrerament, llegir es Marca és garantia de xapada de cul instantània. Com a mostra, 5 portades publicades a ses darreres dues setmanetes... Sa més divertida, sa d'avui mateix. EL MADRID ESTÁ DISPUESTO A PAGAR LA CLÁUSULA DE 60 MILLONES!!!. UG.





Tal vegada tot plegat estigui relacionat amb sa recent incorporació a sa direcció des diari des senyor Eduardo Inda, tot un especialista en portades sensacionalistes degut a sa seva anterior feina: director adjunt des prestigiós diari El Mundo a ses Balears.

Bé, per fer espassar tanta pantomima i imbecilitat, una cançoneta mai fa mal... Crec que es s'embedded des GoEar està deshabilitat però si hi pitjau damunt va directly a sa pàgina de sa cançó...

LCD Soundsystem - Tribulations (TEMAZO)



Record es system que va penjar mestre Neta (ay no, que va ser en Fire!) per baixar-se cançons des GoEar, i que (valgui sa redundància) és sa neta. I demà cap a Mallorca, cofrares!!!!

16 de juliol del 2007

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

me ve un poc gros fer posts, se veu que he quedat mermat després des finde Summercasero, amb uns inicis d'angines half-mordor que han fet que es mister hagi decidit reservar-me i no alinear-me a sa plantilla de Telefònica de moment. Però bueno, es blog és es blog, i es post amb es resultats de sa setmana ha d'estar allà.
Sa cofradia ha triat sa postura a 4 potes (44%), tb coneguda com perrito, com sa més plaentera a s'hora d'anar per feina. Sa cosa ha estat ajustada, ja que sa postura ella damunt (38%) pareixia que remontava al llarga de sa setmana, però al final s'ha quedat amb sa segona posició. Es clàssic missioner (18%), potser per lo clàssic, s'ha quedat molt enrera a sa tercera i darrera posició.
Supòs que algusn s'hauran demanat com és que no n'he posades més, de posicions, ja que, com bé explica és llibre de capçalera obligatori per tot bon cofrare (La pareja multiorgásmica), són moltes ses posicions i mecanismes a s'hora de practicar sexe. Però vaig pensar que aquestes tres eren possiblement ses més clàssiques i típiques en es món occidental. Am I wrong? M'agradaria que fos així i que, a més, m'ho expliquéssiu. Ja sé que és una utopia (i més en es summertemps que corren) però seria nikihayden que sa penya (ojo, que no en Penya, que tb) s'animàs i tragués a sa llum ses seves pròpies experiències i/o postures més divertides, originals, estimulants, etc, etc. Record que es comments se poden fer des de s'anonimat, tb...:P:P

Ale, a follar! (i si no se pot, per algo hi ha sa senyoreta d'aquí dalt...)

Informació variada

Bé al·lots, ja torna a ser dilluns, però que hem de fer. Mirant-ho pes costat positiu ja queden menys dies per tornar a s'illa i deixar BCNMordorland, almenys a s'estiu. Per tal d'amanir una mica aquests dies vos faré un postillo tipo light de lo que passa pes món.

1- Xapapote a Eivissa

Supòs que ja ho haureu vist tot però bé. Pos resulta que fa uns dies que es buc "Don Pedro" va encallar aprop de s'illa d'Eivissa i va vessar fuel per sa seva costa. Fins ara ho tenien mig controlat però ara resulta que aquesta taca ha traspassat sa seguretat i està arribant a nes parc natural de Ses Salines. Si sa situació era xunga ara és gravíssima. Esperem que s'arregli aviat per que això és indignant.(Manty, manifestació ipsofacto!!!!!!)

2 - Esports

Es futbol és injust, i si no que li diguin al Barça i ara a Argentina. Avui vespre s'ha jugat sa final de sa Copa Amèrica 2007 i Brasil ha guanyat 3-0 a Argentina. Per lo que he llegit ha estat sa tònica de tot es torneig: Brasil ha deixat de jugar a "jogo bonito" i ha passat a "jogo efectivo". D'aquesta manera, es brasilers han ofegat sa qualitat d'Argentina, que no ha pogut fer res per evitar sa derrota, ni en ses més de 30 pilotes a pilota aturada que ha tengut (faltes, corners...) Tot s'ha de dir, a nen Messi li han anulat un gol amb es 2-0 a nes marcador per fora de joc, que sembla que no era i que possiblement hagués canviat s'història. Per acabar de rematar, han triat a nen "Ropinho" alias "bicicletes d'aturat" com millor jugador des torneig.

En quant a altres esports sa noticia curiosa ha estat a Roma. A sa Golden Gala, torneig d'atletisme i proves vàries, Salim Sdiri,un saltador francès va ser ferit per una "jabalina" mentre se preparava. Es colega que va llençar sa jabalina es diu Tero Pitkämäki i és finlandés. Sortosament, es "gabaché" no va sortit ferit greument però tot i així se li va clavar sa "jabalina" fins a 7 cm.


Aquest home es s'afectat
3- Cinema

Per acabar vull mencionar una peli que m'ha fet gràcia. No perque l'hagi vista ni perque vulgui fer una crítica. Avui mentre llegia es diari, he trobat un article sobre fills de famosos que protagonitzaran pelis. Pos bé, sa filla d'en John Travolta (tot un ca vell) protagonitzarà una pelicula que du per nom una referència directa a nes nostre blog: "Old Dogs". Crec que mereixia la pena mencionar-ho.

De moment això es tot. Rufirestone, Cans Vells.com, Barcelona

Desde el curro con amor, Rufire