12 de gener del 2011

LEE: Jornada 9 (i 9.1)

Bon dimecres a tothom!

A un dia de dia 13, toca post d'inici d'any de sa LEE, per recordar es darrers resultats de l'any passat, comentar es partit de diumenge passat, i informar des tres propers partits de cara en es proper Diumenge.

Acabàvem s'any amb un megaderbi FC Gerrets - The New's Buidadotes, que mos va deparar un partit d'allò més interessant, amb alternatives (es Gipsy s'avançaren 0-1 i se col·locaren 2-2) però que acabà com quasi sempre: amb victòria gerrètica (5-2). Es partidàs den Manti (1 gol, 2 assists) i una defensa inexpugnable acabaren amb ses esperances NewBuiders i feren més líder es negrescs.
Per altra banda, es Güizas continuen perseguint es liderat i ho fan arrassant per allà on passen. Uns sofridors R de Rodett encaixaren sa que, si no mos fallen es comptes, és sa derrota més abultada de sa història de sa LEE (22-0).
Es Portals Kids segueixen sa seva línia ascendent, i endosaren un dur correctiu a Racing Taura (11-5), mentre que Spartak Moreyov segueix tercer després de derrotar Decadència FC (8-5) amb més problemes des previstos.
Finalment, Diumenge passat se jugà es partit aplaçat Mandandanga FC - Fausto Mamani Team, que acabà amb un ajustat 4-1 a favor des primers.


Resultats de sa jornada





Classificació



Pitxitxi



Propera jornada

10 de gener del 2011

Una de Varios a lo Canal Verde...:

Faig aquest post per donar un poc de vidilla a nes Blog i per tractar un tema amb es que vaig flipar quan ho vaig saber...

Video de sa despedida de n'Iñaki Gabilondo:
Efectivament, és vergonyós que un canal com CNN+ passi a ser un 24h de Gran Hermano...


Un altre video amb es que també vaig quedar bastant sorprés:

Wikileaks destapa un video on es veuen molt clarament els "Daños Colaterales":


I per finalitzar un poc de Canal Verde: un Documental molt interessant emitit ahir a La2:

Comprar, tirar, comprar. Pirámides de desperdicios