31 d’octubre del 2009

Arrós covat



Nova sèrie d'animació estrenada fa uns mesos a TV3, molta molt sa part gràfica i s'historieta té un punt molt xulo. Vos deix es primer capítol, de moment en duen 9 i en principi sa sèrie en té 12. Meam què en trobau!

Anau alerta que no se vos covi s'arròs!!!! ;)


LINK A SA PAGE

30 d’octubre del 2009

DES DE L'EXILI WITH LOVE

VERSIÓ OFICIAL:

Estimats cofrares,

Vos escric en aquest dia tan entranyable com és la celebració de l'aniversari del nostre "magnífic" Caudillo per agraïr públicament la manera en que ha sabut assumir i manejar totes les funcions i poders que li vaig otorgar en el moment de la meva partida cap a terres mallorquines.

M'omple de goig i satisfacció veure com la lliga de l'eixample esquerra segueix omplint setmana rere setmana els diumenges, abans extremadament ressacosos, dels cofrares habitants de la ciutat comptal. Vull expressar també la pena al veure l'absència de l'equip "Ses Xapetes", primera samarreta que vaig vestir a la LEE, un l'any previ a la creació del ja mític equip dels "Gerrets" i d'assumir les funcions d'organitzador de la LEE.

Des de terres mallorquines, un sentiment d'enyorança inmensa m'invaeix cada vegada que obre el blog i records aquells anys de despreocupacions, irresponsabilitats, festes, concerts, marxes i, sobretot, poca feina que vaig passar per Barcelona i maleeixo milions de vegades el moment en que em vaig veure forçat a tornar. Uns anys que culminaren amb la creació del "blog dels cansvells", un donar forma a un col·lectiu on l'amistat, el respecte, el companyerisme i l'alegria en són pilars mestres, un col·lectiu digne d'elogi i d'admiració en aquesta societat nostre que dia a dia ens mostra que s'han perdut aquests valors tan humans. Una societat corrompuda, individualista i irrespectuosa amb tot i amb tots, en definitiva, una societat que necessita mà de "cavell".

Esper que sabeu valorar el moment que heu tengut la sort de viure. "Carpe Diem", cansvells. Carpe Diem, però seguiu així, sou l'espurna que encén el foc de l'esperança en aquests temps de crisis. Sou la llum que il·luminarà el camí de tots aquells que no el troben.

Als meus companys Gerrets. Recordar els principis que uneixen l'equip, la constància, la solidaritat, l'esforç, la lluita,... No caigueu en la temptació de la facilitat de l'absurd, com han fet els nostres coneguts "Rodets". El camí no és sempre fàcil. No faceu cas a les falses alegories de qualitats que no tenen i seguiu com sempre.

Atentament,
Un cavell fundador a l'exili mallorquí...


VERSIÓ COFRARE:

Ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! Com estau fieres??

Caudillo! molts d'anys tio!! Menos mal de tu per assumir ses funcions de presi de sa LEE...

Ostia! he vist que heu començat sa lligueta!! men record den Canoves potant els espaguettis! jajaaja! Per cert, he vist que ses Xapetes han pirat?? ja ho val! Ses portades mel també! Quina enveja cabrons! Maltocpesta es dia que vaig partir! cagondena!

Cogondell quina puta eveja, meam quan vos centrau! que sou una guarda de perduts! al manco no me fareu tante enveja!

Rodetts líders?? jajjajaajjajaa! no pot ser mai!!! han tret es talonari?? res, els Gerretots com sempre els mos passarem per forro!! Força Gerrets!

Bonda i disfrutau cabrons, voltros qu podeu!
Xisco

Japi bírsdai míster caudi !!

Tribut from caudi to caudi (i per què no dir-ho: en vistes d'un possible pacte-villarato pro-rodett)

27 d’octubre del 2009

Parado Magnètic

Després d'emocionar-mos amb "Vaig Fort", després de fer-mos patir a "Sa Comunitat den Panereta" i després d'encoratjar-mos a lluitar per sa terra a "300. La reconquesta de Mallorca"... arriba un document inèdit: es making of de :

"Parado Magnetic" Folklorica


Sobren es termes...


26 d’octubre del 2009

Primera edició de : Que la sigan mamando!

LEE: Jornada 1

Bones a tots,

una nova temporada ha començat a s'Eixample Esquerre, i una primera jornada apassionant mos deixa sa sorpresa, de moment, de sa temporada. R de Rodett LÍDERS! S'equip rossonero s'ha aupat a sa primera plaça després d'una contundentíssima victòria (11-4) davant un Decadència que ha pagat es Pato des debut, i que molt hauran de progressar si no volen treure es cap des darrer lloc de sa classificació, vist com està es nivell aquest any. Perquè sí, es tres partits següents varen ser una mostra diàfana de que aquesta temporada pot ser una de ses mes igualades de sa història.
Primer de tot, partidarro entre es subcampions Güizas i uns reforçats Atlètic Buidadotes, que va acabar amb un resultat (5-1) que no reflexa sa igualtat que hi va haver en es terreny de joc (2-1 al descans). Es Buidadotes segueixen sense pegada, i això a una competició d'aquestes característiques és clau.
Després, els New's derrotaren a uns renovats i esforçats Àngels den Bartomeu, amb un resultat ajustat (4-2), després d'una primera part sense gols. Sembla que es New's tornen a agafar pes amb ses reincorporacions den Gines i en Bruno, i es fitxatge estrella de n'Antrax Llull.
I es darrer partit de sa jornada va enfrontar es Gerrets amb una altra novetat d'enguany, es jovenets Racing Taura, que varen posar en més problemes des previstos (1-2 al descans) als vigents campions, que ho varen arreglar (7-3), un dia més, gràcies a sa màgia den Tomevet, ses bones actuacions des nou porter gerrètic, i es recolzament de sa resta d'integrants de s'equip.

Com dèiem, interessant primera jornada, que deixa entreveure una LEE històrica. Esperem que tots es seus integrants estem a s'altura de sa competició i no oblidem que, al cap i a fi, això no és més que un joc.



Resultats de sa jornada



Classificació



Propera jornada

Amb motiu de sa festivitat de Tots Sants, es proper Diumenge s'Escola Industrial tanca, amb la qual cosa no hi haurà jornada de LEE (virus FIFA). Sa Lliga se reanudarà d'aquí a 15 dies, Diumenge 8 de Novembre.