21 de desembre del 2010

9ena jornada: derrota


després d'una gran raxa de victòries tocava una final, un derbi amb totes ses lletres. Jugavem contra s'únic equip que no havia rovegat pols i això no són reptes per homes menors. Però es Gerrets són molt equip, i així va ser com es va escriure s'història des partit de diumenge.


Varem començar guanyant amb gol den Gines però sa falta de verticalitat i movilitat no mos va deixar anar fermant es partit i mos varem perdre en llargues seqüències de tocs a darrera. I, com ja vaig anticipar, quan es gerrets n'havien tengut dues ja anavem perdent 2-1.


Al començament de sa segona part 2-2 i al final del partit festival negrot per colocar un 5-2 final.


Res a dir, si varen guanyar va ser perque van ser millors.


Només ens queda aprendre com ho varen fer i imitarlos en lo que poguem i avisam a partir d'avui: segons quines coses que es Gerrets varen fer, nosaltres les farem molt millor a sa segona volta i també ho enterrarem amb un "això és futbol".


també vull aprofitar per donar ses gràcies a en Gines i a tota s'afició que va omplir de gom a gom s'estadi per presenciar es derbi.
Vamos Celtic que queda molt de bacallà per tallar!!


BONES FESTES A TOTS!!

Sa directiva Gerrètica i, per extensió, sa seva plantilla i sa seva afició, volen desitjar a tota sa Cofradia, i especialment es seus germans News Buiders, un pròsper any nou i unes bones festes de Nadal!


19 de desembre del 2010