26 de maig del 2007

Porque argentino soy

"Porque argentino soy, y vos sos la alegria de mi coraaassonn... daria la vida por verte campeón..."
Del mundial de Corea-Japó:


Qualsevol semblança amb sa selecció espanyola (més enllà de sa idiomàtica) és pura casualitat.

...i aprofit per agrair es reconeixement d'en Compao Segundo cap a sa comunidat rodètica des post previ a n'aquest.

Au, saludos helvètics!!

BonusVideo: Riquelme torna a sa selecció [link]

25 de maig del 2007

EH, QUE SOM JO!

Un divendres demati totsol a sa feina és lo més gran, és sa neta. Fer dues telefonades en tot es dematí per veure com està es tema obra i per avall, ja se pot considerar feina trob. Això és Nikky Hayden!
Aprofit aquest factor per fer postillo totalment prescindible comentant quatre temes frescos que estan a s'ordre del dia.
- OFM, passa a ser sa web més visitada per molts de cofrares, se pot dir que ha canviat ses nostres vides. Ja s'haurien de fer posts a lo futbolitis analitzant sa situació de cada equipo, estaria interessant.
D'ahir destacar ahir es 2-0 del Llevant de mestre Tofis a nes potent Barça des mestre Parera, ses llargues negociacionts tot s'horabaixa per fitxar en Belletti i en Silvo (redactant contracte i tot) varen deixar en Xisco sense pensar amb s'equip titular i més pendent de s'economia. Resultat just.
Mestre Nato, ex-lider va fer aigües per Madrid, 5-1 patetec, un lider no pot caure tan humiliat! (es canvi tàctic de darrera hora no degué donar resultats).
Lo altre resultats previsibles.

- Donar s'enhorabona a nes blogs allegados, Rodis i Tudats (es turats han posat segona darrerament i m'agrada molt sa secció "eu pas puta" amb una foto il·lustrativa des tema).

- Per cert aquest finde seré baixa pes tercer derbi oficial Gerrets- Buiders, sort !

Ale ( com diria la sr. Kepa) men vaig a s'aeroport, Vagi bé això!

24 de maig del 2007

setmanari musical: tipo light

Que passa cofrarillos, es tema examens+currar-me es setmanari = MVE, però algo sempre caurà, tot i que sa qualitat i s'extensió no sigui sa mateixa d'altres setmanes. Res, tres video més ses recomanacions i va que xuta...(lo important és sa continuitat supòs):

Es primer l'he penjat per donar a coneixer un instrument enormement destacable a dins es mon de ses curiositats musicals. Se tracta de sa guitarra Picasso, empleada pes mestre Pat Metheny i que disposa ni més ni menys que de 42 cordes (seria una mescla entre guitarra i arpa, ja ho veureu):



Aquest és per recordar una trobada de varis cracks musicals des moment que hi va haver a Londres a 1968: Se deia Rock and Roll Circus, estava organitzat pels Stones i acollia a lo milloret des panorama rocker de finals dels 60. En aquesta ocasió hi ha en Mitch Mitchell (Jimi Hendrix Experience) a sa bateria, Eric Clapton (Cream) a sa guitarra, Keith Richards (Rolling Stones) a nes baix i John Lennon (Beatles) a sa guitarra i veu. Sa pantomima en forma de presentació des principi també té lo seu...



I per acabar un tema d'un disco relativament recent que s'ha convertit en un punt de referència a dins es rock, segons sa meva sempre humil visió melòmana. Se tracta de "master of puppets", de Metallica, extret des seu disco gravat amb s'Orquesta Filarmònica de San Francisco ("S&M"). No és sa primera vegada que se junta es rock amb música clàssica, però aquest enregistrament crec que és especialment impactant



Avui es discos recomanats son dos directes, dos directarros millor dit. Rock'n'roll pes quatre costats!

- HUMBLE PIE "Performance-Rockin' The Fillmore 1971
- THIN LIZZY "Live Dangerous" 1978

I temazos

Rory Gallagher "A million miles away"

AC/DC "Rock and Roll singer"


Salut i melomania cofrares!

Ponte el capuchóooon, protege tu vida.... no dejar un bombo, es muy importante!!!

En reacció a ne's derribo des caudi..... he decidit deixar es vaguisme de banda i cumplir amb ses "obligacions bloggàceas".... bé, he recopilat una sèrie d'anuncis d'akelles petites coses plasticoses que mos eviten sa descendència i sa presència de MTS, vamos...CONDONS. Aquests són un parell (mallorquí) dels molts k paren per sa xarxa.... esper k vos agradin.












(P.S.: Per ki no entengui inglish ni franxute, lo k diu es nin és "mu mare m'ha donat permís")





Después d'akests spots tan sexuals.... seguirem amb es tema, però ara ve un GAG...


I ara per finalitzar aquest postatxo vos posaré un "videoclip condonal"...


Au, a follar s'ha dit! Però amb condons, eh? jejeje

CUT! CUT! CUT!

23 de maig del 2007

Una portada més


Aprofit un descans des puta projecte per fer una portadeta més




ENHORABONA!

Voldria deixar constància d'un parell de coses:

1.- Hem arribat als 500 posts i això no fa més que pujar. Destacar també sa consolidació de sa secció Produccions Cansvells.com amb unes darreres aparicions estelars, ses primeres aportacions de na Xisca que unit amb s'augment de sa quantitat i qualitat des posts provinents de fèmines fan que sa participació femenina sigui una realitat creixent i que millori cada dia. També saludar a Marco Llull i animarlo q segueixi editant sa seva gran secció Setmanari Musical que va camí de convertirse en una de ses seccions de referència d'akest blog.


2.-Hem traspassat sa barrera de ses 30.000 visites. A poc a poc sa xarxa cofrare s'està estenent per tot el món. Per Son Servera hi ha hagut penya q m'ha demanat per akest blog i m'ha dit q ,al manco, riuen quan el visiten. Fins i tot hem rebut sa visita de embaixadors de partits polítics com el Independents de Son Servera via coment i sempre tendrem s'ànima d'esquerra unida via Manti "Piscinazos" Penya.


També voldria dir a tothom q cada dia mola més akest blog, ses millores q introdueix es Caudi (sempre vigilant) fan q estiguem a l'avantguarda del disseny blogistic. Sa qualitat conceptual de ses portades de premsa va creixent dia a dia (especial menció) i es posts, en general, cada dia són més i millors. Per vos vull dir a tots q akest acabarà sent el millor Blog de la xarxa, si encara no ho és...

Fins aviat penya i recordau: Salut i feina per ses dones!

ANUNCI IRLANDÈS

Hola people,

Com que jo quan miro la tele he de mirar aquest anunci he pensat que seria bona idea compartir-lo amb vosaltres. Només és perquè us feu una petita idea del gran problema que hi ha a Irlanda (i molts altres països) en aquests moments.

ADVERTÈNCIA: si no us agraden les escenes explícites potser millor no el mireu.



Cheers!

Frega i avon eres?

Vist que mestre Dellen no fa cas a ses seves obligacions bloggeràcees, aquí vos deix un recull de lo milloret de sa parrilla publicitària. Nato no deixis de fer es Setmanari Musical que ja seria la ostia! Per cert, tema SM como lo llevais¿?



Y una maratóooooooooooooon-oh oh oh-oh oh oh-oh oh ohhhhhhhh.........




I said la, la la la laaaaa, la la la laaaaa, la la la, la la la........



Tu!

Tipo light...


Plou, i a dafora bufa es vent....


Seguim amb un que s'ha viciat massa en es Need for Speed... Però què pretens?



I, per acabar, i també relacionat amb sa velocitat, escena de teatre absurd...
No hi ha massa llum, però s'intueix es cego que duiem....

22 de maig del 2007

Quan el futbol és sentiment, quan el futbol és poesia.

De concertillos

Ja fa una setmana que un parell de cofrares i bàsicament tota sa cúpula des R de Rodets mos varem deixar veure per "sa Razz" per assistir al concert de Bloc Party.
Sa cosa va anar bastant nikel i va molar lo seu. Vos deix amb qualcun video d'aquesta gent q grava enmig des concerts (obviament sa qualitat no es de lo milloret)

Es teloners "Biffy Clyro" tot un system de directe rotund q ens va deixar bastant flipats, sobretot en es q casi no els coneixiem. Menció especial a n'Artur q ho va donar tot i més disfrutant com un boig amb bandera d'Escocia inclosa.
Tema: Living is a Problem Because Everything Dies



Es grup des vespre Bloc Party, no va decebre i tb va donar tot un recitalot.
Tema: Like Eating Glass



I troçet d'un altre hitarro des repertori, Banquet



Amb això, vos podeu fer una petita idea (a qui li pugui interessar) de lo q va ser es tema

I q gran és sa música en directe!

100 libras esterlinas

Dire Straits (malos momentos) se presenta así a través de la BBC, en el Old Grey Whistle Test en 1978. El nombre del grupo (originalmente Cafe Racers) viene de su situación al llegar a Londres, con solo 100 libras para vivir y comer 5 personas y grabar un disco. Hay que joderse lo que cundieron...



Sultans Of Swing, en 1984, con algo mas de pasta en los bolsillos...

21 de maig del 2007

Fatídic 20 de maig


Lletra representativa

Escoltant i escoltant sa fucking cançoneta den Sentve, me n'he donat compte de que, encara que me mola cantidubi, no entenia una puta paraula de lo que m'estava contant es tipejo que la canta. Així que m'he baixat sa lletra des meravellós Internet, i m'he quedat igual. Amb molt d'esforç, he intentat sa traducció English - Old Dog i m'ha sortit això. Per cert, és grup se diu Nightmare of You. No se si són EMO's però es nom (i sa lletra de sa canço, una miqueta) dóna que pensar.


Dear Scene, I Wish I Were Deaf

Vaia paripé, ojalà estés sord


You were one step behind in that dismal school of mine
Needle and percocet instead of books on students desks
We were so charming, but the future was alarming
And now don't you go look so proud
Yes, guess who's laughing now?


Me seguies en aquella patèteca escola de mines (sa meva escola)
Agulla i Bisolvon enlloc de llibres a taules d'estudiant
Érem tan níkels, però es futur era tan mordor
I ara ja no n'estàs tan orgullós, eh?
Sí, endevina qui s'està xapant ara?

And we've learned that life is one big game
Where the winners are all getting paid
So stop dragging your feet behind
You can't live with the folks all your life
So on those days home in your car
We jerked the steering wheel to the median
Joking that we'd end our lives
But we weren't joking all the time


Hem aprés que sa vida és un paripé
A on es guanyadors sempre són recompensats
Així que deixa de seguir es ritme
No pots viure amb sa cofradia tota sa vida
I en aquella època amb so cotxo
Estiràvem es volant cap a sa mediana
Fent conya de que la palmaríem
Però no féiem conya tot es temps

"Start a band or throw a brick"
You lazy hipsters make me sick
Don't clap your hands; don't start to dance
Don't let them know that you're a fan


"Monta un grup o tira un totxo"
Els alternatas de postal com tu me posen malalt
No facis mambelletes, no comencis a ballar
No els deixis saber que ets un fan

You may be living in Manhattan
But where are you really from? (Have you forgotten?)
Kid, you may be playing your music loud
But it's drowned out by your mouth


Pots estar vivint a Porreres
Però d'avon eres? (Ja no te'n recordes?)
Niño, pots estar tocant sa teva música a matar
Però s'ha ofegat a sa teva boca



No saps de què estic xerrant? Mira això...

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

abans d'entrar a commentar es resultats de sa darrera enquesta, vull fer un homenatge en es cracks que varen fer possible es 0-6 d'ahir...

Amic Pichu, t'estimam...

A part d'això, sa pamema en forma d'estudi sociològic d'aquesta setmana dóna es següents resultats:
  • Fins a 19 persones admeten estudiar menys D.B. (època coneguda com "després de sa creació des blog") que A.B. ("abans des blog")
  • Fins a 12 persones admeten mirar (o editar) es Blog en es seus llocs de treball (hi ha més de 12 cofrares currant? ho dubt...)
  • Fins a 10 cofrares admeten haver disminuït sa seva mitjana onanística diària per culpa de sa creació des blog
  • 10 membres de sa cofradia han constatat sa impossibilitat d'entrar dins es quarto i posar-se a fer net per a causa de s'existència des Blog (OFM tb ajuda...)
  • Fins a 14 persones encara troben divertit posar Quin system! a ses enquestes...
  • 5 cofrares han deixat d'anar a córrer perquè preferia mirar es blog. Sa pregunta torna a ser òbvia: qui coño anava a córrer A.B?
Au idò, a seguir així!

GRAN MOMENT BECKHAM

Un poc de futbol NPFGM

Això és avorrir-se

Bon dia al·lots. Com ja molts debeu saber sa Cofradia ha naufragat a ses semifinals. Tant Buidadotes com Gerrets van perdre es seus respectius partits i es queden a les portes de la gran final. L'única cosa positiva que podem treure d'axò és que hi haurà enfrontament entre es dos equips per sa tercera i quarta posició. Bé, això només és un apunt. Es meu post va d'una cosa diferent, molt diferent. Sa meva conclusió és que sa gent s'avorreix i molt i com que no té res a fer, pos experimenta coses noves. Bueno al·lots, voltros direu

http://www.goear.com/listen.php?v=a16d830


Des de el curro con amor, Rufire

20 de maig del 2007

De Caniggia a Renton

Aquí está, con retraso, el vídeo de la pelada de JC... Así se gana una apuesta

Cocktail d'acabats

Diuen que es fred afecta a ses neurones. Digue-li a un rus..

Estic segur que més d'un ja ho ha vist, però pens que aquest video no pot faltar. NO COMMENT...