21 d’abril del 2007

Cançó de l'estiu 2007!!

Aquest any sa cançó que més sentirem no sirà ni en polonès, ni en rus, ni ni en àrab ni en andalú!
enguany en menorquí!! Verigut!





Aprofit per resoldre una confusió que se veu que hi va haver fa uns dies quan algú es va fer passar per jo i va respondre a algunes preguntes de manera agresiva i poc respetuosa. Només vull dir que no era jo. (Va especialment per na Rosa)

Videos futbolistico-derribistics varis

Penjaré uns videos tipo light, vist q això està un poc turat.
Primer vídeo diga-li històric amb Frank Rijkaard com a protagonista. Es tracta d'un partit del mundial d'Itàlia 90 entre Alemanya i Holanda, on es dona un pique que ha quedat per la posteritat entre el nostre estimat Frank i en Rudi Vöeller (un altre ca vell per excel·lència). A partir d'això, podem dir q el poble ari li té bastant rencor i s'enrecorda d'aquesta jugada com si fos ahir. No vos perdeu sa part final q és on surt s'escopinada a matar den Frank a ses grenyes den Rudi. Sa cosa acaba amb tot dos expulsats.


Dos vídeos més de caire més derribístic:
1) el senyor Caminero fent-l'hi un trajot espectacular a nes nostre pepero més "estimat" , don Miquel Angel Nadal, q fa un bon redicul. (sa cosa va de cans vells com podeu veure)


2) Un altre detall de qualitat enorme, la famosa "Gravesinha"!(Explicació per a qui no sapi q és: El amago regate en el que la rotula, el menisco y el ligamento cruzado se ponen al servicio del espectaculo). Mirau com li qda es genollet...jajaja

20 d’abril del 2007

La mano de Dios

Esto seguro que Messi no será capaz de hacerlo...




Aquí me veo a mi mismo en este niño...

Proposta de secció....

Després d'aquest "aclaridor" sopar, tornant a ca meva, he estat pensant i donant-li voltes a quina podría ser la meva aportació al blog (tenint en compte la meva gran vocació futbolística i l'aportació que faig a ne's blog sobre aquest tema) i en concordança amb el que preten ser el meu futur, he pensat que podría fer una secció de spots bons... no sé, penjar anuncis polèmics, interessants, divertits, atrevits, ....

---------------------------

Bé, vist k me demanau acció, aquí vos deix una primera tria que he fet:

- Di no a las... drogas?
- Lencería fina
- Las cosas claras y el chocolate espeso

I per acabar, vos deix amb un anunci anomenem-lo.... estàtic:



Bé, esper que vos agradi... seguiremos informando

19 d’abril del 2007

Inaugurant sa secció Art...Leo Messi!

Perquè xerrar?

Versió Rac1 (no se veu massa bé). M'han caigut ses llàgrimes escoltant-ho...

Millor que Maradona?

Voltros direu...

FORÇA MESSI!

PD: En Puyal (Catalunya Ràdio) i n'Alfredo Martínez (Onda Cero) també s'apunten a sa festa...
PD2: Mes i Mes i Mes i Mes i Messi: reaccions de sa premsa internacional
PD3: Recopilació de sa majoria de locucions de sa ràdio des golazo


PD4: Fucking copyright!

18 d’abril del 2007

Del·len is here! jeje

Només era això, me feia ganes fer un poc es coió per començar.... vagi bé

17 d’abril del 2007

J de Jerrets!!!!

Doncs si, els jerrets volen tornar a ser campions i aquets són els jugadors que el club ha inscrit per aconseguir-ho.
A la defensa, l'expeditiu, contundent i eficaç Xisco Perrera Ballesteros
A les bandes, dos carrilers de la vella escola, d'aquells que pujen i baixen per la banda sense parar durant tots els minuts de l'encontre, Andreu Valderrama Manti i Santvi Camoranessi



A la medular, l'autentic motor de l'equip, el trident més temut de la lliga. Per una part, l'elegància desorbitada i la qualitat futbolística en mayúscules de Puceidin Zidane, que es troba acompanyat pel "sweet" Company Iniesta i per la jove perla de l'equip Dragan Lliric

I a la punta d'atac, com a referent ofensiu i autentic "killer" de l'àrea, Marc Canoves Bolic

horaris viñarock


Va, que ja queda poc...a veure si establim d'una puta vegada es vespre per fer es sopar pre-viñarock. Per que s'espera se faci encara més llarga vos deix els horaris de cada grup. Per cert tot poderós Caudillo t'han contestat a nes mail pes tema acampada?

PORTADES A L'ATZAR

TELECOGRESCA IS COMING (II)




Ja tenim cartells... un amb un look semi-gòtic i s'altre amb pinta de festa de Carnaval, però tots dos molt molons...
Com no, un any més, aquests cartells poden ser penjats per més d'un cofrare; dissabte en monx-manti i en palerm-fire me varen comentar que voldrien penjar, ho dic perquè...
ABANS D'AVUI VESPRE M'HEU DE DIR QUINS DIES VOS VAN BÉ I QUINES ZONES, PERQUÈ DEMÀ S'OBRIN ES TORNS!!
(RECORDAU QUE VOS HEU D'APUNTAR 3 DIES. ES DIA D'INICI ÉS ES 25 D'ABRIL)
Qui no m'ho digui abans d'avui vespre nedarà i se quedarà sense fer de matxaca perquè segur que entre demà i dijous s'omplen es torns de propaganda. Ja ho sabeu!

Bona Gresca a tots!

16 d’abril del 2007

Tiruriruriru, Tiruriruriru, THE CHAMPIONS......


Comença l’esperada Champions League i l’equip verdesc, cual Liverpool de Benitez, vol donar la més sonora de les campanades.
L’entrenador verdesc ha convocat a tots els jugadors disponibles per tal de jugar amb el factor rotació, però tot seguit, en aquest comunicat de premsa, repassarem les possibles alineacions.

A la porteria: l’ex porter del Tottenham Paul Monxo Robinson.

A la defensa: un líder sòlid, un ca vell per excel·lència (però amb un passat molt obscur) Agustín Gonzalez Hierro, la rapidesa i la subtilesa de Juan Palerm Sorin i la contundencia i la força de Genaro Edusso.


A la mitja: el trident del toc i l’elegància format per Bekenpauer, Nate guti i Oriol Roman Riquelme.




I a la punta d’atac: Gaspar “el Vello”, Marco (no diré el nom, mireu la foto) i el golejador argentí Juan Cuadros Cannigia.



Força BUIDADOTES I A PER LA CHAMPIONS!!!!!!

Noves maneres de fer política

No tot són xanxullos i mediocritat a sa política. Se veu que per devers es Madriles (concretamente a Rivas Vaciamadrid, vaia nomet també...) hi ha un ajuntament governat per Esquerra Unida. Direu, Esquerra Unida? Com pot ser? Pues supòs que perquè li posen humor, ganes i molta imaginació, amb lo que fan que ets habitants s'engresquin i agafin il·lusió a s'hora d'anar a votar.
Ara que arriba sa campanya electoral, s'han currat un system de vídeos promocionals amb un parell de personatgillos "digali" coneguts per donar-li un poc de catxondeo a aquest món tan gris i predeterminat des politiqueo.

+Aquí teniu sa pàgina principal des batle en qüestió, un tal José Masa

+Aquí teniu sa pàgina amb sa llista des vídeos realitzats

+Aquí teniu (via Youtube) es vídeo que més m'ha molat, l'amo en Pedro Guerra fent d'Odontòleg (comprendes la filosofia?) entrevistat per un sempre pillat Pepín Tre

+Aquí teniu sa notícia a El Periódico

+I aquí abaix, un il·lustració genial més den Guille, es creador de Tintáculo. Meam si endevinau qui són.

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

nou dilluns mordòric, nova setmana de 7 dies, però com sempre podem dir una frase atribuible a mestre Kempes: sa llum en es final des túnel és es Viña Rock...I avon eres? Bé, a lo que anam.
Ja tenim un retrat robot des gustos onanístics de sa cofradia: Es ca vell comú se fa una pruna al dia (47%), dins es seu cuarto (62%), utilitza sa seva imaginació per estimular-se (47%) i ho fa a lo clàssic, és a dir, manos a la obra (80%).
Reflexions? Vàries...
Per començar, s'únic 0 de s'enquesta mos permet afirmar que, si no hi ha hagut trampeo, sa totalitat de sa cofradia se masturba: això desmonta es mite de que ses dones no se toquen perquè (esper) ses dones SÍ participen en aquest blog, no¿? (bé xineta i galis amb es darrers comments...).
Una altra reflexió interessant és que és tan commentat TupperSex no ha estat molt fructífer, ja que s'opció Instruments varis s'ha quedat amb 3 vots... Si hi hagués un TupperSex per homos intuesc que ses coses serien diferents.
Sa major diversitat de s'enquesta ha estat a sa pregunta: Com? Casi fifty-fifty entre es que utilitzen vídeos i entre es que se pajeen self service, mirant es cel...
Finalment, sa meva opinió és que lo important és que tothom fa lo que vol amb es seu cos amb llibertat, i que cada vegada és menys estrany que se faci, que se'n xerri i que se commenti tot lo que se vulgui sobre es tema. Pau, amor, respecte i onanisme!



[OFF-TOPIC]
Després de pitjar es botó "Actualitzar" 100 vegades, he aconseguit comprar 6 entrades pes concert de The Police (Ejtiuart Cóppelan, nen, tu pa, tu pa, tu pa...). Com vos podeu imaginar, només en necessit una (màxim dues si sa senyora té previst venir...). Ses entrades m'han costat es preu mínim de 67 euros i avon eres. Així que ja ho sabeu, a abalanzarse cómo perros via comment, SMS o perduda qui tengui ganes de venir...

15 d’abril del 2007

Setmanari musical

Bones a tots, després d’un temps d’inactivitat obligat torna sa secció que tots estaveu esperant. Avui serà light, just per fer acte de presència a dins ses vostres insípides vides i recordar-vos que ses processons queden ja molt enrera.
Be, per començar, i a petició popular, vos deix amb un resum de sa biografia d’un dels grups des blog; Gipsy Kings:
“Los Gipsy Kings (Reyes gitanos en inglés) son un grupo francés de música. Su estilo es la Rumba Catalana, una fusión entre la rumba flamenca, el pop y varias tradiciones de canción ligera. Sus primeros discos fueron "Djobi Djoba" y "Bamboleo", muy populares en Francia a pesar de las críticas de los puristas del flamenco. Su álbum Gipsy Kings tuvo éxito en varios países de Europa, especialmente en Francia e Inglaterra. En 1989, Gipsy Kings obtuvo reconocimiento en Estados Unidos y aguantó cuarenta semanas en las listas de éxitos, cosa que muy pocos álbumes en español habían hecho. Otros álbumes son Estrellas, Mosaique, Love & Liberte y Este Mundo.
Los miembros de Gipsy Kings pertenecen a dos familias emparentadas: Los Reyes y los Baliardos (los Baliardos descienden del artista flamenco Manitas de Plata).”
Aquest grupillo ha estat més important de lo que sembla, sobretot a nivell internacional, i té ni més ni menys que 15 Lp’s d’estudi, editat es primer a 1987 i es darrer a 2006. Els seus components són els següents:
• Nicolás Reyes - vocalista principal
• Pablo Reyes - coros, guitarra
• Canut Reyes - coros, guitarra
• Patchai Reyes - coros, guitarra
• Andre Reyes - guitarra
• Diego Baliardo - guitarra
• Paco Baliardo - guitarra
• Tonino Baliardo - guitarra principal

En segon lloc volia aprofitar aquest espai per fer un petit homenatge a un dels protagonistes des darrer “uno de varios”, m’estic referint a s’al.lot que toca sa versió de pachelbel rock i li dona mil voltes al que va fer sa primera versió distorsionada. Idò resulta que aquest jove té 16 anyets i és gabatxo, i té una puta tècnica de guitarra que fa que els amateurs de pacotilla ens plantejem deixar aquest món. Ses seves influències, com podeu veure a nes seu “my space” són clares i evidents: John Petrucci (dream theater), Steve Vai o Joe Satriani…no me vull imaginar com tocarà d’aquí 10 anys. Vos deix un parell de videos per que admireu amb sa mateixa enveja que jo sa virtuositat des franxute. (1) (2)

Per acabar lo de sempre, dos discos molt recomanables; es primer és un classicot des bons, dels que marquen un abans i un després. Se tracta de una genialitat des mestre Robert Fripp (que toca a Bcn dia 19 d’Abril, per cert) o, el que és el mateix, es cos, s’ànima i es cervell de King Crimson (s’Lp no només brilla per lo musical, sa portada està considerada una de ses millors de s’història des rock). En segon lloc vull recomanar un disco no tan antic però igual de mític; Pearl Jam “Ten”. Segurament és es grup més important de lo que se va anomenar “grunge” juntament amb Nirvana i Soundgarden, gràcies en gran part a sa potent veu d’ Eddie Vedder.

-KING CRIMSON “In the court of the Crimson King” 1969
-PEARL JAM “Ten” 1991

I, com sempre, dos temazos:

Buckcherry "lit up"
John Denver "country roads"

Au, salut i melomania!

Curiós i útil

Precisament ahir xerrava amb sos companyeros de per Suïssa d'això dels radars, de si només els posaven per guanyar dobbers etc etc. Jo els hi deia que trobava per Andalussia trobava que ho tenien de puta mare: t'avisaven tipo "d'aqui a 500m tens un radar", i així reduies sa velocitat per ous (que a nes final és s'objectiu, no?¿?).

Pues acab de trobar una pàgina [link] que va actualitzant a nes Google Maps tots els radars i punts negres de ses carreteres espanyoles. De moment a Balears hi ha poca cosa: els de Palma i els de Son Servera, o sigui que va por ustedes:


Un parell de cosetes: me té intrigadíssim que per totes ses autopistes que he conduït, sigui quin sigui es país, se passen pes forro dels collons es límit de velocitat. "A ojo" jo diria que hi ha algo així com "sa regla dels 20Km/h", que és sa següent: si es límit de velocitat és dígali 'x', llavonses un 20% dels cotxes aniran a 'x + 20Km/h', i tipo un 5% a 'x + 2 * 20Km/h'.

Aquesta setmana he estat conduint un cotxo de lloguer per Alemanya i és un puta gustasso pitjar s'accelerador a fondo sense cap tipo de remordiment (com ja sabeu allà moltes autopistes no tenen límit de velocitat). És curiós que siguin es país amb menys accidents d'Europa... o això deien ahir els colegues, que tampoc en tenc cap informació fidedigna. Però m'ho crec, perquè com més condret és es país millor condueixen i menos lleis necessiten. I a Espanya hi ha mooolta gent que no té gens de capet a sa hora de conduir [link1] [link2].

Hom podria dir "és que tenen millors carreteres!". Uhmmm.... no. Jo diria que sa diferència amb ses autopistes españoles no és tanta. I ademés, inclús a Alemanya si un tros té perill evidentment te limiten sa velocitat. I a ses rectes: a córrer (lo que fa tothom, vamos).

Allà on hi hagi intel·ligencia, bona fè i saber estar sobren ses lleis. Lo chungo és que tothom se pensa que en va sobrat d'intel·ligencia, bona fè i saber estar. I qui estigui lliure de tota culpa que tiri sa primera pedra de costo.