30 de març del 2011

Bones a tothom,

Sa lliga s'acaba, per alguns aquest Diumenge serà es darrer partit de sa LEE, a alguns equips encara els hi queden fins a 4(!) partits, però lo que està clar és que hi ha emoció a gairebé qualsevol part de sa classificació. Ara que acabam, m'agradaria recordar ses regles que primen en cas d'empat final, que resumint són exactament ses mateixes que a sa LFP.
  • En cas d'empat entre dos equips, primarà es goal-average individual.
  • En cas d'empat entre dos equips, i empat en es goal-average individual (dos empats o victòries alternatives per sa mínima), primarà es goal-average general.
  • En cas d'empat entre tres o més equips, primarà es goal-average extret dets enfrontaments individuals entre aquests equips.
Seguidament pas a relatar sa jornada anterior, que va començar amb una sorprenent (per sa contundència) victòria de Racing Taura davant Fausto Mamani Team (19-8), amb nou gols de sa seva estrella i capità Jaume Taura. Es partit següent no se va poder jugar degut a s'Ugisme d'R de Rodett, que perden es partit per incompareixença. Seguidament tengué lloc un disputadíssim i rocós partit entre Decadència i Spartak Moreyov, que se decantà a favor des segons (1-2) per pur atzar. Finalment, es plat fort de sa jornada, es derbi entre tots es derbis (i des qual encara es departament de Premsa NewBuiders encara no ha fet crònica) entre The New's Buidadotes i FC Gerrets acabà essent un nou passeig dels imbatuts gerris (2-6), que de sa mà d'un Jami majúscul i d'un Manti màgic, segueixen amb sa seva ratxa històrica (15 de 15).


Resultats de sa jornada



Classificació



Pitxitxi



Propera jornada



Ojo!! Hi ha partits en dissabte!!! Fausto Mamani Team, The New's Buidadotes, Racing Taura i Spartak Moreyov, esper que a tots vos vagi bé s'horari. Mirau bé ses hores perquè les he canviades, a petició des The New's Buidadotes. Aquests horaris són provisionals i estan subjectes a canvis, ja que encara no he concretat amb sa pista si ho tenen buit.

També he canviat s'hora des partits de Diumenge, a petició des Güizas.