28 de març del 2008

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIA, PICA-PICA I MUSICA XINA

En Sergi, el meu jefe a l'ajuntament de Mataró, a part de crackot de les perfomances com alguns de voltros sabeu és un gran aficionat a sa fotografía. Dijous dia 3 d'abril inaugura una exposició molt guapa, amb musiqueta tradicional en directe i un poc de pica-pica. Qui li faci ganes ja ho sap...



Us proposo un viatge a la Xina. Vull que camineu per paratges de muntanya amb olor a herba mullada, que gaudiu d'allò que vaig poder veure i viure allà on neix l'arròs, us convido a observar el dia a dia d'homes i dones de les províncies xineses de Guangxi (广西省) i Guizhou (贵州), al sud-est del país. Persones de les minories ètniques, Yao (瑶), Zhuang (壮), Dong (侗), Miao (苗) o Gejia (各家) i que veieu el seu transitar pels camins que porten als camps de matí o de tornada a casa al capvespre, els seus rostres, marcats per anys de camp i per una climatologia adversa, els seus paisatges, bells i boirosos. En definitiva vull que veieu la seva força com a poble a resistir aferrats als seus camps i tradicions com ja ho van fer anteriorment els seus pares i avis amb els peus nusos inundats per l'aigua i clavats a la terra.

Lo que pensam tots d'en Ronaldinho!!!!

27 de març del 2008

LEE: Jornada 13

Iepa gent,

després de sa minipretemporada realitzada a s'stage illenc des Poliesportiu i Ca'n Simó, toca tornar a sa competició oficial. Diumenge se juga sa teòrica darrera jornada, desvirtuada a causa des múltiple partits aplaçats que queden per jugar (molts!). Meam si en acabar aquesta jornada me puc currar una espècie de nou calendari pes partits que queden i poder acabar sa lliga lo més aviat millor.
Sa jornada passada només se va poder jugar es partit de les 4, ja que ses inclemències meteorològiques varen desaconsellar sa pràctica de s'esport a ses hores posteriors. Es Gerrets s'imposaren en es colista Àngels den Tomeu per un contundent 11 - 5 que no reflexa sa lluita que hi ha haver dins es camp en tot moment. Es blanc-i-blaus demostraren que poden jugar de tu a tu contra qualsevol equip però, una vegada més, se veren mermats per sa seva falta de punteria davant porta. En Marc se va reivindicar com a killer anotant 4 dets 11 gols des Gerris, mentre que en Mantilla se va marcar una vaselina espectacular que va aixecar es públic des seus seients (i va matar un ocell, tb...).

Resultats de sa jornada




Classificació de sa jornada



Propera jornada

Un parell de cosetes

Bones a tothom cofrares. Després de molts i molts dies sense publicar res de res,ha arribat s'hora de publicar un parell de cosetes tant d'interés general com humorístiques.

S'Àrtic se'n va a mamar de bon de veres

Com ja vos vaig comentar, s'Àrtic s'en va a cagar però a base de bé. Aquests dies hem pogut comprovar que s'ha cruïat on tros enorme de gel, tan enorme com tota sa provincia de Burgos, ahí es na!!!Pos bé, sobretot noltros els Illencs haurem de posar pies en polvorosa d'aquí a res sino volem quedar anegatssss

Censura a Google Maps

Com a bon geògraf i utilitzador de tots el mètodes i tècniques de visualitzador de mapes, utilitzo es Google Maps com molt de voltros. Però lo que a lo millor no sabeu és que sa llibertat de ses imatges de Google Maps està en entredit. Per què? Pos per que segons la Xina i EUA es veu perillada i compromesa sa situació d'instal·lacions i bases militars en una possible situació de conflicte. O sigui que d'aquí res començarem a veure taques negres com ja passa a ses imatges que dona s'ICC en indrets com Montjuïc.


Títols catxondos

Avui dematí, riguent amb un dibuix que tenim a sa pissarra de sa nostra cuina, he pensat que segurament en devia haver a balquena i m'he posar a cercar. Però què cercava? Supos que es des meu pis ja ho deuen saber però pes altres, lo que he cercat han estat noms de pelis pornos que fan referència a pelis reals. Alguns són reals, d'altres són conya però val la pena passar-se per sa direcció que vos deix més endavant. Aquí vos deix una selecció que hem fet amb sa penya des curro (dedicatoria especial para Edu):

Vino a por trabajo y le comieron lo de abajo

Tócamela Otra Vez, Sam

Vaya Pollon El De King-Kong!

Coñodisea En El Espacio

E.T. El Peneterrestre

El Sexo Sentido: Veo A Gente En Bolas

La Manolilla Del Capitán Corelli

Pollemon, La Película

Salvad La Polla De Ryan

Alicia en el país de las verguillas

Penetreitor

Don Cipote de la mancha

Ya Se Quien Te La Chupó El Último Verano

7 Pollas Para 7 Hermanas

Bailando Con Zorras

La Banana Mecánica

La Guarra De Las Galaxias

El Cid Porculeador


N'hi ha moltes més aquí

Bé al·lots, es per que hagiu perdut uns moments de sa vostar interessantíssima vida amb aquest post

Desde el curro con amor, Rufire

Defensa personal [by Conxi]

El Ayuntamiento de Son Servera organiza un curso de defensa personal

El Ayuntamiento de Son Servera será el primero de Mallorca en impartir un curso gratuito de defensa personal para mujeres, según ha informado hoy el consistorio en un comunicado.

La regidora de Servicios Sociales del municipio, Conxi Penya, asegura que este curso servirá a las mujeres que se sientan desprotegidas o que hayan sido víctimas de la violencia de género.

Según Penya, el objetivo del curso es ofrecer a las mujeres unos cursos que normalmente están dirigidos al género masculino, de modo que además de dar un servicio "útil" también, opina la regidora, avanzan para una igualdad de género "real y efectiva".

El curso se impartirá el próximo 31 de marzo en el Polideportivo de la localidad y se ha organizado en colaboración con la Asociación Balear de Wing-Tsun

26 de març del 2008

Sky Sports - Support Spain

Vuelta de las vacaciones, tras acampada fiasco y mil pachangas de futbol, devolvamos al Blog un poco de dignidad...

Estamos rumbo a la Eurocopa 2008 y como buenos futbol freaks que somos, sabemos que ninguna selección británica ni Irlanda estarán en la Eurocopa. Atención a la promoción de Sky Sports para mantener un mínimo de audiencia: Apoyar a la Furia.

Half-tornant...

Després d'una enormes festes (i totes com aquestes) de Pasco, amb un Via Crucis per Granada posteable de totes totes, tornam a sa rutina...
Així i tot, la primavera trompetera ya llegó, i com tothom sap això és sinònim de soleiet, escotes, feromones i, com no, festes!

I, quan xerram de festes, no podem obviar sa més gran de ses festes universitàries: sa TELECOGRESCA!! Aquest any (finalment), i coincidint amb es 30 aniversari de sa seva fundació, la celebram dia 18 d'Abril (un dia abans de sa boda den Robin: avoneres), i de moment sa seva megachachiguay nova pàgina web ja ha anunciat es primers noms: Fundación Tony Manero, La Pegatina, Nothink i es DJ Sergi Domene. Ara queden es grossos, que s'aniran anunciant durant aquests dies (jo ja els se però no els publicar aquí per secret professional).

Com és tradició cada any, a sa Telecogresca sempre l'acompanya sa tradicional Cercavila (Dimarts 15, es dematí) i sa clàssica Festa de Dia, tot un festival de sa xumada diurna, que se caracteritza per dur un "digali" cantautor freak per actuar es dematí. Després des precedents d'anys anteriors (El Chivi, Paco Pil, Manolo Kabezabolo, Josmar...) aquest any han aconseguit mantenir es nivell d'anys anteriors i, com a Artista Estrella, tendrem es mític Cañita Brava! Sa novetat important d'aquet any és que no se celebrarà es Dimecres anterior a sa Telecogresca (o sigui, es 16), sinó Dimecres dia 9 d'Abril!

Perquè comenceu a pensar en venir, aquí vos deix es cartell de sa Festa de Dia (en molt breu vos penjaré es cartellarro de sa Gresca), realitzat pen Guille, allegado de N-ordre a causa des link que tenim des seu blog Tintaculo.

Per cert! Avui s'obrin ses llistes per ser matxacas, així que si voleu penjar cartells o estar a un torn de porta (jo ja no vos ajudaré) heu de passar pes despatx avui o demà sens falta!

DANIEL HIGIENICO "Canciones y otras cosas"



Auuup genteta!
Retorn a sa ciutat...
Divendres toca en Daniel Higienico a n'es Llantiol. Això és un teatret que està per devers es Raval. Entrada a 12 eurazos; però si mirau sa pàgina web des senyor Dana veureu que reservant-la via email surt a 8 eurets.