23 de desembre del 2006

Valdés Compilation

Bones a tots,
què tal ho duis per Mallorca?
A mi encara me queda una dia de festeta per aquí, meam si "aprofitam"...
Nate, sa sortidota a matar pa pa pa per Manaclot què? Tipo light?
Bé, com que veig que per aquestes dates es Blog quedarà un poc orfe, faré una aportació una mica atípica, que farà ses delícies des nostro estimat Manti...Realment se veu que es porteret també ajuda a guanyar lligues i champions.

N'hi ha més d'un, de vídeo així, però he triat aquest perquè crec que és es que té ses millors imatges i, sobretot, sa millor música.

Au idò, Bon Nadal a tots!


22 de desembre del 2006

BOMBAZO!!

Recentment es Ministre més estimat d'aquest blog, aprofitant que es plató d'IB3 s'havia quedat buit després de s'informatiu, i visiblement afectat pes carajillo/carajillos que s'havia pres per acabar amb els nervis del directe, va enxufar ses càmeres per dedicarmos tota una felicitació nadalenca de ca vell.
En primicia, per tots voltros: felicitació
nadalenca d'es Ministre
. Dedicat a tots els cans vells!



Zorionak!!

21 de desembre del 2006

Derribot de Jose Maria Garcia hablando inglés

Aqui vos deix amb un document d'àudio extraordinari de tot un ca vell des mitjans de comunicació, líder d'audiència de les nits durant molts d'anys. No m'enrollaré molt pq tic fent sa maleta per partir cap a Mallorca però qdau-vos amb sa de hits q molla.
N'hi ha dos claus: "màxim mandatari" i "I spell you: L de Loooorenzo, O de Ooooortiga" (jajaja quin joc varen donar pes viña rock)
Però això no es tot, vos heu d fixar amb es derribot a lo Ureña q fa a sa pobre recepcionista tipo "we are speaking in english", "4, 5, like the ski", "vamos a ver" o es "you are incompetent,... and corrupt"
Quin systemot!!

Parecidos dins Telefònica

Me va costar reaccionar quan el vaig veure per primera vegada, però dissabte passat teníem sopar d'empresa i, amb dues copes de més per part d'un i altre, ja no hi va haver dubte.
En Calde, a part de ser ministre, actor, i presentador del temps, també es enginyer...




Per cert, aprofit (dios Company que gran) per informar-vos que ahir vàrem tenir dues visites des d'Estats Units, una des de Xile, una des de Brasil i una des d'un país desconegut.
System!

20 de desembre del 2006

World Press Foto

...igual no vé a cuento, però què putes!:

Per els que no vareu ser a temps d'anar a veure aquesta exposició a n'es CCCB, aquí hi ha sa web dels premis World Press Photo amb totes ses fotos a l'abast des vostre cursor (sa exposició va acabar aquest mateix diumenge).

Bàsic llegir ses explicacions de cada foto
. Algunes d'elles son realment angustiants (llegir sobretot s'explicació d'aquesta foto!). D'altres fotos son com un cop de puny a sa cara. En canvi qualcunes fins i tot te fan somriure.

Fotos molt molt bones, vos ho recoman fort!


Aquí teniu també ses millors fotos de l'any segons es diari Time. Són molt més light que ses anteriors. Clar, són fetes "por y para yankees".

P.D.: quin oi de món... no?

19 de desembre del 2006

actualitat pre-nadal

un parell de punts:

1.-el barça, es nostre estimat barça ha perdut sa final des FIFA World Club Cup contra l'internacional de porto alegre. Va ser un puta partit pellos, varem fer mes oi q un puta kilo de merda i un puta ekipo de picapedrers mos va guanyar. Estic d'acord en que se pot considerar una competició menor donat que son pocs partits i que es rivals no són d'altura, vale, pero si són pocs partits i es rivals no son gaire bons mes facil ho hauriem de tenir no? ido no, encara hem tengut coions a perdre. Esta clar q akest ekip es coionut per guanyar sa lliga pero ses finals no són lo nostre joder. Contra l'Arsenal les varem ben putes, recordem que es gran merit de guanyar akella final va ser es sistema de politges Larson i sa puta monya den Belletti. Sa final de sa supercopa d'europa contra el sevilla crec q no importa dir res i sa de diumenge no varem poder superar sa pressio de l'internacional, joer tio, a veure si aixo s'arregla

2.- Estic començant a moure fils per es triangular de nadal, es partits crec q tots estarem d'acord en ferlos al poli i 6x6. Falta discutir es format des triangular, m'explic: a veure si ho hem de fer en un dia o en un parell. Ferho en un dia per jo es pellos perq jugar dos partidets en un dia pot adulterar sa competi donada sa resistencia mitja des participants. Jo vot per ferho en tres dies, un partit cada dia. Sa meva opinio es que cada ekip presenti sa seva plantilla en una data maxima, aixi si algun membre no pot venir els dies acordats no es podran fer fitxatges de darrera hora. Tambe hauriem de decidir es dia/dies de sa competi. Tambe hauriem de discutir es nom no? jo vot per Federations Serverines Xmas Cup, sona be no? Supos q en s'ekip q representam es q mos kedam a mallorca tot l'any hi serem en Juanito, Manu, Juli,Pau calada, LLuc, singa i jo pero encara no ho se, he de discutir ses seves elevades fitxes...

3.- No criticare s'enquesta de sa setmana pero com q es buidadotes no trobam molt on votar en proposare una d'alternativa, on fins i tot m'atrevire a ferla per seccions: Que de tot aixo vos fa mes rabia?

a.-) opcions per buidadotes:

i.-) en manti
ii.-) s'actitut general den canoves
iii.-) q es gerrets guanyessin es derbi

b.-) opcions per gerretots

i.-) en manti
ii.-) s'actitut general den canoves
iii.-) que no s'hagi inventat un sistema de ternals per aturar els anims i s'esperit buider

c.-) opcions per a tothom

i.-) en manti
ii.-) s'actitut general den canoves
iii.-) ses comilles den cuadros (fan moltissima rabia)
iv.-) una dona sense follera
v.-) un peta q no tira
vi.-) el madrid
vii-) es podio des FIFA world player d'akest any

4.- Per acabar nomes volia dir q comença a ser hora de pensar es tema nochevieja d'enguany

18 de desembre del 2006

Espiritu Buidadota

Un video que muestra el espíritu Buider: El resultado, es siempre lo de menos...

Mala qualitat des material gràfic

Com a cap des departament de producció he de dir que es material gràfic recollit ahir a nes derbi és bastant dolent.
Gran decepció. Una vegada analitzat tot es material gràfic recollit ahir he de dir que és de baixa qualitat.
Sa gran majoria de fotos estàn desenfocades o mogudes i ses que no estàn tallades o no tenen massa interés.
Els videos surten mel, ben enfocats, se veuen super bé. Es problema és que només hi ha un gol dels 11 que se varen marcar i diverses tomes s'aturen just a nes moment des xut. Hi ha també un gol que només se sent perquè qui estava filmant enfocava a una altra banda. Sa majoria de videos no serveixen per massa cosa. Intentaré fer un montatge però no promet res. Per altra banda se senten alguns comentaris verdescs cap a moments des partit no massa lloables.

Dedicació especial pel capità Magico Cuadros

Vist q es tema "rabona" durant es derbi ha donat molt de joc, aqui t dedic una sèrie de rabonas pq t quedis amb sa tècnica, tot i q he de dir q sa es teu estil va ser molt més depurat.

Pablito "el payaso" Aimar: http://www.youtube.com/watch?v=n7tAkc-dEDw&mode=related&search=

Ricardo "Quadresma": http://www.youtube.com/watch?v=wsfmZbhDihg

Tampoc voldria q olvidesis es tema "elástica" així q t posaré un altre video del teu gran deixeble q surt fent un parell d'obres d'art:

Ronaldinho:http://www.youtube.com/watch?v=iRqlLcTY0AA&mode=related&search=

Enquesta pellosa!

Estimats membres des blog,
escric per posar de manifest el meu total desacord a la merda d'enquesta q ha redactat el nostro, cada pic menys estimat administrador Canoves. Ja li vaig comunicar anteriorment que no m'agradava gens la seva poca imparcialitat a la hora de confeccionar l'enquesta, en les quals evidentment mai hi haurà una referència a la seva pròpia persona, però aquest pic ha arribat massa enfora i sa meva indignació es total i absoluta.
Per això, em dirigeixo a nes molt honorables buidadotes i tota gent de bona fe per fer un boicot en tota regla a aquest ridícul d'enquesta. Evidentment, crec q sa millor manera serà no votant cap opció.
Ja posats a comentar-la trob a faltar com una de ses coses més destacables la jugada q el senyor fire coneix molt bé i en la qual va donar tot un recital de ca vell, saber i estar i de kaiser de sa defensa. En Canoves, en un u contra u amb en fire va intentar desbordar-lo però en fire no només li va llevar sa pilota, si no q va fer una mitja volta i va sortir amb la pilota controlada de dins s'area al més pur estil Beckenbauer. Tot i això, lo millor va ser es gest de l'aranya alhora de prendre-l'hi sa pilota: aixecada de braç (rollo ves a prendre pes cul) i un "venga hombre" (tipo fa una estona q t'arrosegues pes camp i encara m voldras fer un traje).
Au au buidadotes no mos podem deixar trepitjar d'aquesta manera. A por ellos!

Cicle de cinema "digali" clàssic, improvisant...

Bones a tots,

veient que en Xisco no ha tengut de temps d'organitzar ses votacions des cicle de cinema per avui dilluns, i comptant que ahir me varen regalar un pack de DVD's de 'Los Hermanos Marx', propòs tancar s'any visionant una peli marxiana.
Ses pelis que hi ha són:

1)Un día en las carreras (any 1937, 105 minuts)
2)Una noche en la ópera (amb s'archifamosa escena des camarot, any 1935, 87 minuts)
3)Tienda de locos (any 1941, 79 minuts)
4)Los Hermanos Marx en el Oeste (any 1940, 77 minuts)
5)Una tarde en el circo (any 1939, 83 minuts)

Molaria que sa penya que tengui pensat venir voti quina peli s'estima més (com mola aquesta expressió), i si la vol V.O.S. o doblada.

Au idò, llarga vida al cicle!

Resultats de s'enquesta



Bones a tots,
aquests són es resultats finals de s'enquesta d'aquesta setmana. En 'Màgico'Cuadros ha tengut un recolzament majoritari (26%), mentre que sa pallissa gerrètica viscuda avui s'havia quedat amb un 23%. Quin system segueix allà donant-ho tot, aquesta setmana amb un 15%.

Demà una altra.