6 de juny del 2008

parides a balquena...

Aquí vos deix un parell de cosetes d'aquestes que envia sa gent per email. Fakes o no, xapada de cul asegurada.

Anuncio de trabajo (publicat a n'es Diari de Mallorca!):


Incendi a una casa avon hi havia marihuana...:


Ejecutiva sordomuda:


I ara un parell de videos de gent molt estresada a s'oficina


Fernando Torres the Liverpool's number nine

El Viña


Cartellarro
60 € + gastos
26, 27 i 28 de Juny
Paiporta (València)


Qui té lliure?

+ info a : http://www.vinarock.com

5 de juny del 2008

LA HISTORIA DE LAS COSAS

Sa mica de vídeo per a que reflexionem un poquet sobre nostre món.. si teniu 15 minutets no està mal gastar-los mirant es vídeo... avís q tb es un poc toston...

Res, que el món està xungo, però de moment encara ens queda es, ja famós, "un altre món es possible"



4 de juny del 2008

Estandartes Forast

Latre imitando a un par de los mas grandes forasts de la Historia... Justo Molinero y Celestino Corbacho. Que risa...










3 de juny del 2008

Bar Playa Eu Pas Puta

Sí, al·lots, sí, un des bars més mítics des municipi serverí, que acull sa clàssica xocolatada de Sant Joan, regentat per un tal Mauricio Caccianiga (jojo) i on hi ha currat sa cofrare Cris Cuadros, ho va passar putèrrim ahir capvespre per culpa d'un 'cap de fibló'. En Biel Capó, ex-Televisió Serverina, mos en fan cinc cèntims des des Diario de Mallorca... (posa Bar Punta Roja però tota sa vida ha estat Bar Playa)

Un tornado destroza un bar en el que había 80 personas en Costa de los Pinos

Los trozos de uralita quedaron clavados como flechas en un coche, pero no hubo heridos

Unas 80 personas que ayer disfrutaban de la tarde en la terraza del bar Punta Roja, en la Costa de los Pinos, se llevaron el susto de sus vidas. Una gran masa negra cubrió el cielo y la concurrencia tuvo el tiempo justo de refugiarse en el interior del local, de apenas 30 metros cuadrados, antes de que un tornado arrasara el exterior, destruyendo el tejado y haciendo volar mesas y sillas. Los trozos en que quedó deshecha la cubierta de uralita salieron despedidos y se clavaron como flechas en la chapa de un coche aparcado allí cerca. Con tal fuerza que un hombre no podía sacarlas. A pesar de la violencia del fenómeno, no se registraron heridos, aunque el local sufrió importantes daños materiales.
Testigos presenciales explicaron ayer que el fenómeno comenzó sobre las tres y media de la tarde de ayer, cuando en la terraza del bar Punta Roja, junto a la playa de Costa de los Pinos, se encontraban unas 80 personas.

Los clientes del local vieron cómo se aproximaba rápidamente una gran masa de nubes negras, y de repente descargó una fortísima lluvia. Todos corrieron al interior del local, que tiene una parte construida de unos 30 metros cuadrados, y cerraron las puertas. Fue entonces cuando alcanzó el lugar el tornado, que se llevó por delante la cubierta de uralita, arrancó de cuajo las vigas de madera del tejado y lanzó despedidas las sillas y las mesas que había en el exterior del local.
"Hemos pasado mucho miedo, lo recordaremos toda la vida", explicaba uno de los testigos poco después del fenómeno. El "cap de fibló" se dejó notar en el lugar durante apenas dos minutos, pero se debieron de hacer muy largos para las ochenta personas que permanecían hacinadas en el interior del local. Luego descargó en el lugar una fortísima tromba de agua por espacio de una media hora. En un pluviómetro instalado en Son Sard la compañía de agua de la localidad, se recogieron 46 litros de agua en 32 minutos.
En el incidente no se registraron heridos, porque todo el personal se refugió rápidamente en el interior del bar. Pero una vez finalizado el fenómeno, el gerente del local, Mauricio Caccianiga, descubrió que varios de los trozos en los que quedó deshecho el tejado de uralita habían quedado clavados en la chapa de su coche, como flechas. Los fragmentos habían impactado con tanta fuerza que un hombre no podía arrancarlos.
El fenómeno quedó localizado en un lugar muy concreto, por lo que no ocasionó daños en las casas de los alrededores. La intensa lluvia provocó inundaciones en las fincas agrícolas de la zona, mientras que la carretera de Cala Bona a Costa de los Pinos quedó interrumpida ya que quedó cubierta por los restos del porche del bar.

CLEE: Semifinals

Bones a tots,

diumenge passat vàrem poder celebrar sa penúltima jornada de sa temporada, amb dues apassionants semifinals de Champions i es partit d'anada de sa UEE (l'any que ve passarà a dir-se Ramon de Carranza).
Sa jornada començà amb es partit que enfrontava es Tramuntana Six amb ses Xapetes Taronges, dos equips que, d'una manera o altra, havien donat sa sorpresa a sa fase de grups i que aspiraven a un lloc a sa final. Es partit no va tenir gaire més història degut a sa gran quantitat de baixes de s'equip orange, i a sa serietat des tramis. Es de Palma s'imposaren 4 a 1 i ara esperen es Gerrets a sa final.

Sí, senyores i senyors, heu sentit bé! Es Gerrets derrotaren per primera vegada en es New's Team en un partit espectacular (8 - 7) i posen un peu a sa finalíssima 3 anys després de caure contra es mític Cuixot Mecànic. Se podria dir que es partit fou un calc des darrer matx New's Team - Gerrets, on es gerris s'avançaren clarament en es marcador i es New's remuntaren de manera èpica, amb sa diferència de què aquesta vegada sa diferència era massa àmplia (8 a 3 a falta de 15 minuts) i no hi va haver temps per sa èpica, a pesar de tenir en Lluc sa darrera ocasió amb es temps ja complit. Ses aportacions des recuperat Eguzki i es cedit Monxo varen ser claus per sa glòria gerrètica, que a pesar de patir es seu clàssic bajón de final de partit varen saber solventar s'eliminatòria i ara veuen que poden acabar sa temporada amb es títol més desitjat...

Es Diumenge acabà amb s'Atlètic Buidadotes - Àngels den Tomeu, partit d'anada de sa final de sa UEE. Es buiders no varen tenir gaires problemes per derrotar es colistes de sa LEE i deixen més que encarrilat es primer títol de sa seva història, després d'aconseguir una àmplia victòria per 7 a 2. Des d'aquí animam ets Àngels a buidar-se en es darrer partit de sa temporada, que coses més rares s'han vist en es Coliseu Industrial...

Resultats de sa jornada




Estrella de sa jornada

Aquesta setmana tres jugadors de tres equips diferents han agafat es paper de killers de s'àrea i, amb un hat-trick per hom, han contribuit a ses victòries des seus respectius equips. En Xavi Pilla, en Sionel Parera i en Marc 'Caudi' Canovas tenen s'honor de ser ses estrelles de sa penúltima jornada de sa temporada. Ara tots tres aspiren a una Copa, que s'afegirà a ses múltiples que aconsegueixen setmana rere setmana a sa barra de qualsevol bar.

Una copa más, per qui?


Propera jornada


Ses Xapetes Taronges han demanat s'aplaçament des partit pes tercer i quart lloc de sa CLEE, així que aquest Diumenge només se jugaran ses dues finals (a les 19 i a les 20 hores, per motius logístics) i s'altre Diumenge (15 de Juny) se jugaria s'altre partit (a les 19 hores).

1 de juny del 2008

McDonalds Fantasy Football

Bueno gent, aquesta lliga es una cosa semblant a sa UEFA Fantasy Football, però envers de se sa Copa de Europa, es de s'Eurocopa. He creat una lliga, tots aquells que esteien registrats a s'altre lliga podran fer servir es mateix compte. Feis es vostro equipillo i juntauvos a sa Lliga des Cans Vells amb aquest codi:

32192-6382


Ale, no badeu que d'aqui una setmana acaba es plaç per apuntar-se!

Link de sa McDonald's:

http://es.fantasy.euro2008.uefa.com/