11 d’octubre del 2007

Culés cridaners & Una altra cosa

Trescant trescant per sa secció TV3 de Youtube m'he trobat aquestes dues perles.

Sa primera és un recull de crits i insults varis pronunciats pes conjunt de personatges arquetípics coneguts amb s'expressió "Soci del Barça". Sí, sí, es de sa radio, sa pipa i sa boina...



Es segon vídeo és un altre recull des millors moments des darrer programa den Buenafuente a TV3. Mola veure-ho, ara que ja ha perdut mola de sa gràcia que tenia a sa gloriosa època de TV3 (Sense Títol, La cosa nostra, Una altra cosa...). Grans Follonero, Sebas, Reyerta, Carlitos....

10 d’octubre del 2007

La Massa de chinos!

Imaginau que anau tan tranquils pes carrer... amb es vostro MP3 musica cumba, ji ji ja ja.. o xerrant per telefono... i de repent una massa de caretos grogs de chinos vos señala i peguen un crit... Shangaii!!!!!!!!!!! i venen a saco cap a voltros... jojojojo... que farieu?? En aquest video teniu un parell de solucions a sa pregunta per si no en teniu ni idea... jajajaja. Que ho disfruteu!!

Pilar '07 (Old Dogs desembarcation)

Al·lots, mo n'anam a Saragossa!!!


Es dos Natos, mr. Pibi, 'Havanero' Cuadros i jo (i s'allegado Eguzki)ja tenim es bitllet de camiona comprat (25 € nar i tornar: sa neta).
Partim a les 17:00 de Divendres i tornam a les 09:00 de Dissabte. Serà de veure sa secció eu pas puta dins es bus, espectacle assegurat!
Se commenten unes possibles incorporacions de n'Arnau, Frega i Lluc (encara no confirmades), que farien més grossa sa cofradia, i es possible fitxatge bomba des nostro estimat Manti després des seu PERIPE per terres ...
Qui se vulgui apuntar ha d'anar a www.alsa.es i cercar per Barcelona (Nord) - Zaragoza. Potser a ses hores que he dit ja no quedin places, però tenim sa sort de que hi ha busos pràcticament cada hora, així crec que se pot montar una bona expidifren...


Aquí vos deix es programa vespertí des Divendres:

20:00 h.: INTERPEÑAS METAL ’07: ICED EARTH + ANIHILATOR + TURISAS + BARÓN ROJO. Organiza: FEDERACIÓN INTERPEÑAS DE ZARAGOZA. Pabellón Interpeñas (c/. Miguel Servet).

20:00 h.: Festival PUNK-ROCK. AGRESION + NON SERVIUM + MENOSPRECIO + LA BROMA DE SSATAN + THE STALENTAOS. Pabellón Sociocultural de Casetas.

20:30 h.: PLAZA SANTA CRUZ. BANDAS: BANDA DE MÚSICA DE TARAZONA.

21:00 h.: HÉROES DEL SILENCIO. Estadio de la Romareda.

21:00 h.: Retransmisión en directo del concierto de HÉROES DEL SILENCIO en la Romareda. A continuación: NIÑOS DEL BRASIL + LAS NOVIAS + KARHE + DISCO MÓVIL hasta las 06:00 h. Pabellón de Fiestas de Valdespartera.

21:00 h.: PARQUE DE LAS MARIONETAS. TÍTERES PARA ADULTOS. TEATRO DE MARIONETAS DO PORTO (Portugal) “Miseria”. Carpa Bagdad del Parque Grande.

21:00 h.: FUEGOS ARTIFICIALES. Plaza Europa.

21:00 h.: HUMOR EN SAN BRUNO: LOS McCLOWN “En pie de guerra”.

21:00 h.: PLAZA DEL JUSTICIA. FOLK: PA-SA-TRES (Aragón).

21:00 h.: AZZERO + TRANZE + VATIKANO ROJO. Centro Cívico Delicias.

22:00 h.: INDEPENDENCIA EN CONCIERTO. Radio Zaragoza y Ayuntamiento de Zaragoza presentan: XHELAZZ + VIOLADORES DEL VERSO. Paseo Independencia.

22:00 h.: DENOMINACIÓN DE ORIGEN. GRUPO FOLKLÓRICO ARAGONÉS “LA FIERA”. Plaza del Pilar (Fuente de Goya).

22:30 h.: LUIS EDUARDO AUTE. Sala Mozart del Auditorio.

22:30 h.: PLAZA DEL JUSTICIA. FOLK: TRENCACLOSQUES (Valencia).

23:00 h.: GATOS PARDOS, PICOS PARDOS. TRUKITREK “TBO vivo”. Plaza de San Agustín.

23:00 h.: “BRAVURA MAÑA”. Acróbatas Taurinos. Plaza de Toros de Zaragoza.

24:00 h.: RONDA FOLK. Grupo: EXALÓN: Recorrido: Plaza del Justicia, Temple, Plaza de San Felipe, Torrenueva, Alfonso I, Prudencio, Plaza del Justicia.

24:00 h.: DENOMINACIÓN DE ORIGEN. RONDA JOTERA. GRUPO FOLKLÓRICO ARAGONÉS “LOS BATURROS”. Recorrido: Delegación del Gobierno, Bayeu, Espoz y Mina, Plaza Santa Cruz, Cinegio, Ossau, Mártires, Plaza España, Coso, Alfonso I, Plaza del Pilar.


Com veis, es past-half-mordor, però lo important (i lo dolent) és es xumar.

A matar maño!!

Cinema 2008

Bones cofrares. Fent un poc es capullo per internet m'he trobat amb dues pelis que s'estrenaran en 2008 i que tothom coneixerà, ja sigui perque són "secuelas" d'altres pelis molt conegudes o per ser adaptacions de sèries mítiques. Pos bé, de moment n'he trobat dos que faran ses delicies d'algun des nostres col·laboradors.

A n'es primer cas és una peli que continua una saga ampliament coneguda per tots (ja que n'hi hagaut tres anteriors i van llençar a sa fama a nes seu protagonista). Sí al·lots, és John Rambo (o Rambo IV), N'Stallone, que es deu aborrir, s'embarcat a aquest projecte del qual es director, productor, guionista, cambrer, massatgista.....Vamos, ho controla tot, igual que va fer amb sa Rocky Balboa fa una mesos. Sa sinopsis de sa peli vendria a ser aquesta;

En Rambo IV (Rambo 4) John Rambo (Stallone) es reclutado por un grupo de misioneros católicos para defenderlos de los piratas durante una misión humanitaria en Birmania. Pero a pesar de sus esfuerzos son secuestrados. Rambo tendrá que reunir a un grupo de mercenarios para rescatarlos.

Trailer de John Rambo



A n'es segon cas, encara que de moment són rumors, s'adaptació és d'una sèrie mitiquíssima de ses quals, amb tres paraules ja sebem es nom: KITT, TE NECESITO. Pos sií al·lots, Knight Rider (o El Coche Fantástico com ho coneixiem aquí) torna a ses pantalles. De moment no es sap gaire res sobre sa peli a part de tres coses; es protagonista, en principi, no serà en Hasselhof per raons obvies, en segon lloc es cotxe no serà es mític Pontiac Firebird Trans Am sinò un Koenigsegg CCX i en tercer, es doblador de'n KITT tampoc serà es mateix, perque està mort. De moment no hi ha ni trailer ni res, només un pòster promocional.



Aquí ho deix de moment.

Desde el curro con amor, Rufire

8 d’octubre del 2007

Esports

Aprofit que esteim en es moment setmanal que sa sra Kepa s'apodera des mando de sa tele (Ventdelpla...ah!en Sentve tb el mira...) per fer un post "digali" curiós sobre s'actualitat esportiva, tot i obviant s'espectacular estat de forma de sa terna Messi/Iniesta/FCB...

1) Dida, què lies?

Vos pos en situació. Partit de Champions League Celtic de Glasgow - Milan. Minut 92. El Celtic acaba de marcar es 2-1 que li dóna sa victòria davant es rossoneros. Surt en es camp 1 des 99% d'escocesos borratxos que hi havia en es camp en aquell moment que, molt content pes resultat, li pega una galtadeta en es porter del Milan (sr. Dede) tipo: "se sieeeeeente!!". Aquest, sorprès per s'acció, arrenca a córrer darrera ell intentant tornar-li es derribo... Quan veu que li és impossible pillar a sa fiera, simula un atac cardíac (qual Santvi pes Raval) i cau estés, protagonitzant un paripé de proporcions considerables (i ridícules...). Tot un espectacle.





2) Velles glòries

Aquest cap de setmana, dos mites vivents de sa història blaugrana han marcat es seu primer gol de s'actual temporada. Se tracta, com tots sabeu, des dos darrers autèntics killers que ha tengut el Barça a sa seva història recent: Patricio Kluivert i Maximiliano Gastón "Maxi" López. Es primer va encetar es marcador a sa victòria del Lille contra el Valenciennes (de penalt, però amb estil) i "La Gallina" va ser clau a sa victòria per sa mínima de s'F.C. Moscú. Com podeu veure, es nombrós públic estava extasiat davant es golàs de "El Alemán". Com veis, una mostra més de sa patètica i vergonyosa actuació des Sr. Laporta a sa presidència del Barça, deixar partir aquests dos futurs "Pilotes d'Or".






3) Hepta trick? Hat trick seven? 2(Hat Trick) + 1?

Aquí tenim un cas que passa molt poc sovint (per no dir quasi mai) es en món des fútbol, a no ser que xerrem de Tercera Regional o d'un partit Roca 29 - Angels den Tomeu. Es sr. Afonso Alves, davanterarro del Herenveen (equip de sa 1a divisió holandesa) va clavar 7 xixarros aquest cap de setmana en es partit de lliga contra l'Heracles (equiparro), que va acabar 9-0. Per si no ho sabíeu, n'Alves va ser Pitxitxi de sa passada Lliga Holandesa amb 34 gols, i no va ser Bota d'Or perquè es coeficient d'Holanda divideix per X es gols totals, cosa que provocà que es trofeu se'l quedàs es nostro amic Totti amb 26. Tothom coneix es nivellarro de ses defenses holandeses, però no deixa de tenir es seu mèrit [link a un article des Marca amb proeses similars...]. Aquí teniu un vídeo amb sa tracalada...




4) A lo Bird

Canviam d'esport i passam a xerrar del Madrid. Jojo, és broma. Ara toca Bàsquet. Aquest cap de setmana ha començat (amb molt de suspens [link1] i [link2]) sa lliga ACB, i es major protagonisme se l'ha enduit un tal Jimmie Hunter, jugador del Polaris World Murcia, que s'ha marcat un canastón (amb una mà, després de rebre un tap, en es darrer segon i des de darrera es taulell) que li ha donat sa victòria en es seu equip. Sa jugada té certes similituds amb una mítica cistella que va clavar es master Larry Bird en es seu temps (es number 1 d'aquest gran vídeo) . Jugóoooooooon!!!





5) Adéu, Abe

Acabam amb una notícia luctuosa (dolorosa para los de la ESO). Aquest cap de setmana ha mort es mític pilot de motos Norifumi "Norick" Abe, un clàssic des 500 c.c. conegut per molts de noltros (en Monxo el tenia en gran estima), amb 3 victòries i 17 podis en es seus 10 anys de carrera motociclística (sempre amb Yamaha). Va iniciar sa seva trajectòria a s'any 1994 i fins fa 3 anys no havia deixat es món professional. Sa fortuna ha volgut que en Norick morís amb un accident de motocicleta, sí, però quan passejava per (curiosament) Kawasaki, una ciutat japonesa, i el va envestir un camió que havia efectuat una maniobra ilegal. Valgui aquest vídeo (on surt s'Scooter que conduïa en es moment de s'accident, i també es logo d'Antena3 en es mono) com a reconeixement a sa seva carrera.




6) Cultura i struken

Aquest finde servidor i senyora hem pegat de manera improvisada per Roma. Poc temps per disfrutar-la, lo just per intuir lo bé que s'hi deu viure... Valguin aquestes imatges per atestiguar s'eixida.






















i 7) Resultats de s'enquesta

Penj en es temps de descompte s'imatge amb es resultats de s'enquesta de sa setmana passada. Per un estret marge de vots (17 a 14) sa cofradia creu que en Messi s'endurà sa Pilota d'Or aquest any, front en es que pensen que se la mereix però que encara no l'aconseguirà... És curiós que no hi hagi cap vot afirmant que no se la mereixi...

Macropost "un poc de tot"

Per començar donar ses gràcies a sa confraria per ses diverses mostres de suport i felicitació que he rebut aquests dies, especialment mestre Sentve i mestre Kempes per es suport logístic duit a terme mitjançant tasques d'operari.



Vos faré 5 centims de lo que han estat i seràn aquests dies.



Divendres 5 entrega i correcció d'aquest projecte que m'ha durat 1 any i 6 dies.




En resum, 8 persones que durant aproximadament 1 hora realitzen un exercici de crítica (normalment ultraderribística) damunt un projecte que es darrer any ha copat sa teva vida. A nes meu cas es projecte va agradar molt a nes tribunal i no vaig tenir problemes.









Dissabte 6 ceremònia de graduació (pos ses fotos per lo ridícul de sa situació)










Dimecres 10 a les 22:00: Torna es cicle de cinema.






Amb un peliculón encara per determinar que se seleccionarà d'entre els comments que deixi sa gent. Confi amb mestre Marco Llull com a principal membre des jurat.





Dijous 11 a les 22:00


Partidillo de pretemporada entre cofrares.


Dissabte 12 Sopar de sa Confraria


Tot i que encara està per confirmar, s'està comentant un sopar de confraria a ca mestre Sentve. Jo me faria càrrec des sopar i d'un poc de beure tipo vinet i cervesa.


A falta de comprovar sa viabilitat de sa situació, es tema estaria en incendiar tots els documents generats durant aquest any des projecte. Es plat fort seria sa "quemá" de ses dues macromaquetes sobre ses quals torrariem sa carn, assumint els perjuducis per sa nostra salut que mos pot causar es fet de consumir i inhalar els fums d'uns materials que jo crec altament cancerígens.

Baratillo

Ses oficines gerrètiques se sotmeten a reformes. Surten a disposició de sa confraria aquests elements:

- Taula de dibuix i cadira (en principi reservat sa sa senyora Marga)

-Un sistema de canterano (no massa gros) de 6 calaixos.

-Sofa cama iavoneres

-Sistema d'armari

-Sistema d'armaris i estanteries (todo en 1)

Au idò tot dit!!