20 de gener del 2007

sant antoni

donat q ha passat sant antoni i no hi hem fet cap menció al blog posaré un parell de gloses, als coments se pot aprofitar per penjar casdacú ses q trobi adients no?

1.- ses alotes de sa pobla/se pinten per anar wapes/i tenen una puta cotorra/q hi poden sembrar patates

2.- en el cel hi ha una lluna/ enrevoltada d'estels/sa meva dona en te una/ enrevoltada de pels

3.- a darrera d'una mata/vaig sentir cantar un puput/i va ser un veata/q forçava un geperut

4.- per tots son conegudes/ses putes rubias de bote/que tenen es xox tan negre/com es puta xapapote

Au idò! salut i visca sant antoni!!!!

19 de gener del 2007

PAGAFANTAS (3)

Ja havia vist aquest video des pagafantas, i feia temps que estava mosca... però per fi ho he pillat. Aquest tio no se nom Alberto, com mos volen fer creure, sinó que és clarament s'actor Eloy Yebra (conegut per ses seves intervencions a nes Sense Títol, a sa peli "Los chicos del barrio", Torrente2, etc. etc. etc):

Mos n'anam de putes a Madrid


Gent! S'està comentant aquests darrers dies sa possibilitat d'anar a Madrid. Resulta que divendres 16 i dissabte 17 de Març els "The Ugly Bitches" tenen dos concertillos a Madrid. Estaria bé anar-hi aprofitant els concerts i de passada liar-la per allà com estam acostumats a fer-ho per tot allà on anam.

Ses dates des concert en principi són ses dites, però estàn per confirmar.

A ca meva tenc còpies de sa maqueta que han tret darrerament i que podeu comprar pes modest preu de 5 €. Crec sincerament que hem de fer pàtria i anar a Madrid a acompanyar a nes grup.
A més, unes sortides a matar amb n'Àngel Rios i en Carlos Roldàn per Madrid poden ser apoteòsiques i no poden fer massa mal!

En seguirem xerrant però confii en que s'hi apunti gent!

nous avenços

El resum no està disponible. Fes clic en aquest enllaç per veure la publicació.

Classificació i jornada 11


Jornada 11

16:00 F.C.Gerrets vs Ses Bistis
"s'equip negresc no se pot permetre cap error si vol seguir amb ses seves apsiracions a n'es títol de campió de lliga"

17:00 Els Angels d'en Tomeu vs The Buidadotes
"Uns millorats Angels podrien ser una bona víctima en s'escalada dels verds cap al playoff"

18:00 Ses Xapetes Taronjes vs Deforasport
"Partit disputat dels rivals directes dels buidawaves"

19:00 Roca 29 vs Cocos Locos
"Partit que pot significar la primera derrota dels imbatuts líders en front a un Roca 29 que pareix haver recuperat el seu nivell de sempre"

Eto'o & Neng

A falta de que el crack Samuel torni, sa mica de vídeo que mostra sa visita del neng a ca n'Eto'o.
Quanta falta mos fa aquest home!!!com diu es neng al final: "me dijo que está obsesionado con marcar, este cuando salga neng!la q va a liar!, a mi me pasa lo mismo los jueves pensando buaaah cuando llegue mañana!!!Eso es actitud neng!!hay q ir predispuesto a todo neng!!q digan este pavo se lo está currando!
quin fiera!
Veureu quan torni, preparau-vos per disfrutar!

18 de gener del 2007

per fer unes rialles fàcils


Bowling Bloopers - video powered by Metacafe

Xavi, haurem de cercar una bolera pes raval...

Terrorisme musical

Escoltau, jutjau i indignau-vos com he fet jo.

Cançó original (per tots coneguda i estimada):



Versió ben feta (per tots coneguda i respectada):



Versió Autoderribo sense cap tipo de criteri ni autoestima (comercial, per tots odiada, esper):

Autoderribo del pagafantas

Aqui teniu un vídeo molt system sobre un tal Alberto a qui li ve super gros es tema entrar a matar a una famella amiga seva q va més encesa q un misto. Aquest vídeo està donant molt de joc al món internetero i crec q també pot donar molt de joc en es nostre estimat blog, ja que a més convida al debat.
Està tret d'un blog on ja li han tret molt de suc. Vos deixaré amb un fragment on explica un poc s'historieta q veureu. Hi ha més explicacions a part d'aquesta parrafada pels q vos interesi més es tema.




Aunque el vídeo habla por sí solo, la verdad es que suscita infinitos comentarios. Se trata en realidad de un documento vibrante que en apenas siete minutos, y sin pretenderlo, presenta un drama humano concentrado, la historia de un tipo, Alberto, que ha perdido el autobús, como dice la chica en el glorioso comienzo, lo cual hace que sin esperarlo se encuentre en una situación con la que probablemente había estado fantaseando durante años: él a solas con la protagonista de sus sueños, completamente borracha y con unas irrefrenables ganas de sexo. El vídeo despierta a partes iguales una importante carga de morbo, básicamente porque la chica está muy bien y no para de enseñar su cuerpo semidesnudo y de insinuarse digamos que descaradamente al individuo que graba con la cámara, y una especie de indignación ocasionada por la frustración de las expectativas, ya que el bueno de Alberto resiste heroicamente sin avalanzarse sobre una víctima que anhela ser devorada.

Sin embargo, está claro que bajo todo esto hay un trasfondo, no demasiado difícil de imaginar, por otro lado. Y es que ahí entra en juego el término pagafantas, que yo desconocía hasta hoy mismo. Al parecer, en una primera y fugaz difusión del vídeo se incluía este texto:
"El pagafantismo es una lacra en nuestra sociedad. Un pagafantas es un ser el cual piensa que vive en el medievo, y cual juglar o trovador, todos de ciudad, debe engatusar a las mujeres a través de inocuos piropos y paternales gestos. Suelen ser sacos de sparring por parte de dichas féminas, las cuales los utilizan de colchón a la hora de explicarle absolutamente todos sus problemas, delante de un café o de una fanta."


HAGAN SUS APUESTAS!

"Campionooones...! Campionooones...!"

R de Rodett i n'Amunike vos conviden a fer ses vostres apostes sobre quin és ES PITJOR 11 DEL BARÇA DE SA HISTÒRIA.

Es mestre Cànoves ja ha deixat sa seva elecció:
"angoy a sa porteria, bogarde, a sa mitja, sanchez jara/quique estebaranz/richard witchsge pen rochemback (un motta desmillorat...), i a sa davantera (encara que estic d'acord amb sa dupla) falten grans noms (xavi escaich, jordi cruyff, óscar arpón, angelito cuéllar, jari litmanen...)..."

"Pol·lomenos" esperam es veredicte des mestre Company! (a ver si t'estires i mos il·lustres amb sa teva saviesa futbolera cavellina! I per cert, t'he de passar ses fotos de cert divendres que varem sortir per Razz...).

Properament, com ha proposat en Marc, se pot fer una enquesta entre tots els noms recopilats.

joder, casi casi fa plorar !!!!

akest video casi casi fa plorar gent,

Sant Canut

Estimats membres de sa cofradia:

Divendres dia 19 de Gener se celebra a tot el món catòlic sa festivitat de Sant Canut, un des més catxondos des nostro santoral. Amb aquest motiu, se ve celebrant una espècie d'homenatge a sa marihuana per ses universitats de s'estat espanyol.

Es darrers anys, sa majoria d'associacions cannàbiques s'han apuntat en es carro i han decidit celebrar una sèrie d'actes per commemorar tan magne event, amb lo que Sant Canut s'ha acabat convertint en es patró (patró? cofradia? patró?) de tots es fumetas...
Com vos podeu imaginar, sa premsa se dedica a desprestigiar sa festa, però així i tot cada vegada comença ser més coneguda (i comentada).
Per cert, sa foto d'aquest colega és de pur culte, m'encanta sa frase "Paranoja i Zabrinutost". I, per cert, si està en llengua eslava, perquè es tio és negre?










En resum, ja que a sa inmensa majoria de sa cofradia mos va venir gròs Sant Antoni (i a molts mos ve enorme des de fa molts d'anys), propòs sa celebració de Sant Canut divendres dia 19 a sa seu borrelliana de sa cofradia. Ja sé que estam en plena època d'exàmens, però matar un parell de neurones no pot fer gaire mal. En principi sa celebració ha de consistir en una fumadota popular, acompanyada d'un fil musical i d'una bona dosi de surrealisme i converses intrascendents, tot regat amb abundants litres de cervessa. De fet, aquesta celebració no deixa de ser un homenatge a ses grans fumades des pis den Nato, Tofito & Co. de fa uns anys per Palma. Per això seran necessaris:

  • Matèria prima:
    • Marihuana (Xavi Santvi compta amb 2 xivatos de sa teva amiga corpòrea pes pis borrellià)
    • Chocolate (Manti no nedis)
    • Paper "a balquena" (supòs que d'això no en faltarà)
    • Tabac (system de politges)
  • Cervesa a matar (d'això se n'encarreguen es visitants)
  • Una seu adaptada a s'event (d'això se n'encarreguen es borrellians)
  • Artilugis varis (bongs, cachimbes, pipes, grinders, pastissos, CD's, politges, catenàries...)
  • I, lo més important, GENT! Estau tots convidats (voltros també, cofradia des Rodets!), esper que anigueu commentant sa vostra presència a s'acte durant aquest dies.
Casualment, s'acte coincideix amb sa I Mostra d'Articles Sexuals de sa Cofradia de Gallines Velles. Esperem que ses dues experiències puguin acabar fusionades en un cocktail de plaer i brou... Això ho deixam a s'esperit aventurer de cada un...

Res més, només comentar que s'hora d'inici de Sant Canut seran les 11 des vespre.

Quin system i Visca Sant Canut!

Per acabar, vos deix amb dos clàssics que van cómo anillo al dedo en es tema en qüestió.






17 de gener del 2007

Jornada des Cicle de Cinema "dígali" Clàssic


Després des parèntesis per Constitució, Nadal, Nova York i altres, torna es cicle de cinema. Estam en època d'examens, però una estona de cine no pot fer massa mal.


Aquesta és sa llista:


1. Apocalypse Now, Francis Ford Coppola, 1979

2. La leyenda del pianista en el océano, Giuseppe Tornatore, 1999

3. West Side Story, Robert Wise + Jerome Robbins, 1961

4. El último emperador, Bernardo Bertolucci, 1988

5. Cowboy de medianoche, John Schlesinger, 1969

6. El tesoro de Sierra Madre, John Houston, 1948

7. Sólo ante el peligro, Fred Zinnemann, 1962

8. Barry Lyndon, Stanley Kubrick, 1975

9. Chinatown, Roman Polanski, 1974

10. La chaqueta metálica, Stanley Kubrick, 1987

Esper ses votacions!!

"Spot" de Roberto Baggio

¿Que será lo que anuncia Roberto Baggio?

UN POC DE SANT ANTONI, DELICATESEN CALDE

Iepa, com ned penjant post ! U.G !
Aprofitant que avui és Sant Antoni vos deix una delicatesen més des ministre Caldera, quin crack!
Això és sa berenada que s'arrien a Artà de bon dematí ( video de l'any passat)


El Club de la Comedia a la casa blanca

Aprofit ses poques feines i es sistema de politges instalat a classe q m'està enfonsant, per fer un poc de show amb els merengues. Ja sabeu q fa uns mesos q a la casa blanca tenen un president en el qual li ve Ultra Gros (U.G) , don Ramon Calderon, i q es dedica a fer-se autoderribos constants a base de nedades alhora de fer declaracions.

Ses darreres declaracions han estat tot un exemple de ficar-se en problemes tot solet. Es boníssim com aquest home xerra davant des mitjans de comunicació diguent tot lo q en aquells moments li passa pes cap. Sa plantilla per lo vist ha respost i no s'han tallat massa (tipo "Basta ya de soltar mierda por esa boquita").
Altres personalitats del madridisme, com es ca vell Martin Vazquez, també estan flipant amb aquest crack.


No he trobat cap vídeo de nedades anteriors, tipo aquella on feia de rappel diguent com guanyarien no se quants títols i com es veia celebrant a la cibeles, tot ple de banderes madridistes i d'espanya.
Si qualqú té qualquna perla d'aquestes ja sap...

També aprofitaré el dia de sant antoni per un sistema de gloses vistes ahir a Manacor: Comissions, batles corruptes / blanqueig i clientelisme / a Mallorca s´urbanisme / és una casa de putes.
Sa vivenda és molt cara / i està ple de pisos buits / i en tenir-ne 38 / jo encara viuré amb mumare.
Autoderribo

Old dog in New York City

Hey man!! Whazzup!!
Volia penjar quatre fotos des viatge per Nova York d'aquesta setmana. És tot un system de viatge, digne de sa cofradia.

Típica imatge de Nova York amb els taxis grocs

Unes converses existencials amb s'estatua de sa llibertat de fons



Empire State

Systemot de carrers

Brooklyn Bridge amb s'Skyline de fons




Budweiser+Jumbo Hot Dog+NBA=American Way of Life

Sobrassades, botifarrons, llangonisses? ido no, boies!


Vista des d'es Rockefeller Center (70 pisos)


Ara des d'abaix



Enmig de sa zona de ses galeries d'art hi havia aquests cartells, supòs que per minvar s'indignació de sa gent que surt d'un lloc on te volien cobrar 120 mil € per una obra que pareixia feta per un al.lot de 4 anys!


Rampa helicoidal des Guggenheim den Wright





Demoiselles d'Avignon d'un tal Picasso


System by Mondrian

Pollock!!


Com no, mestre Warhol

Imatge des meu debut internacional com a baixista amateur, un Creep a l'americana que inevitablement me va fer pensar amb en Cuadros!

can barça

Aquesta entrada la faig perquè veig que ses coses a can barça no carburen. Ahir vespre, tot i haver guanyat, varem oferir un espectacle lamentable que seria comparable a mi si me poses un tutú i volgues representar el lago de los cisnes.

Ses coses no van be i tots ho sabem. No es normal que un ekipo que defensa es titol de Campio d'europa s'hagi de jugar es pase a octaus en el darrer partit, que no pugui guanyar un partit de dos al Chelsea i que s'empati contra el Werder a Alemanya. Tampoc es normal que s'ekip q defensa es títol de lliga i se marca com a objectiu repetir sa gesta no pugi fer un millor paper a dins es Bernabeu, perdi contra l'espanyol de sa manera q varem perdre i guanyem al sevilla amb unes mes q afortunades ajudes arbitrals. Ses coses no tiren, som els mateixos q l'any passat pero sense en Larsson, vale q tenim lesions d'homes molt importants i q sa pretemporada potser no hagi estat de lo milloret pero som el barça conyo!!!!! això pot acabar molt malament, de moment el madrid ja du els mateixos punts q noltros, amb un partit mes vale, amb una crisi del copón que cada dia sa premsa accentua, jo no se com aniria sa lliga si no hi hagues crisis al Madrid.

Afegesc una opinio d'un lector de Sport que avui se publica a veure q en trobau:

Alves...y a renovar a Saviola

Ahora que parece más claro que Belleti ya no seguirá con nosotros, es cuando hay que activar ya el relevo con el mejor lateral derecho del mundo: Alves.

Es la hora, el momento justo y también la forma de saber si Laporta realmente arrancó a Del Nido una primera opción o si nuestro presi hizo el primo con la cesión de Saviola al Sevilla.

De cualquier forma, este jugador tiene que ser del Barça porque es el mejor y porque debilitaríamos al Sevilla con su contratación, aunque, tratándose de Del Nido solo cabe esperar un camino lleno de piedras y problemas (el presidente del Sevilla tiene barcelonitis aguda y debería estar en la UVI).

El jugador nos acaba de hacer un guiño situando a Rijkaard como mejor entrenador del mundo. Pues a por él.

En otro orden de cosas, hay que renovar a Saviola, no hay muchos goleadores como el y no hay que negarse a la evidencia, lo contrario sería de necios.

16 de gener del 2007

15 de gener del 2007

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

un dilluns més, enquesta nova, i publicació des resultats de s'enquesta anterior. Com era de suposar, Quin system! ha obtingut es suport majoritari de sa cofradia (15%), mentre que ca vell ha estat allà (12%). Altres hits companyístics destacats han estat: Mecagondena que som de beneit! i Sistema de politges (9%), i Traje, Sempre podem dir... i No, no...si,si...no, no, no.... (8%).

PD:Durant aquesta setmana me n'he recordat d'altres expressions (pechuga, buidawaves, por tiempos, etc) que haguessin donat per una altra enquesta, es puta Compao té més lèxic que sa RAE.

14 de gener del 2007

Bon inici de 2007 pes equips serverins, calabonins, santjoanencs i manacorins

Bones a tots. Degut a ses vacances sa lligueta havia quedat una mica abandonada, però avui l'hem reiniciat.
Per s'equip verdesc ses coses han sortit bé a pesar de ses penoses circumstancies amb ses que hem hagut d'afrontar un des 4 partits a vida o mort que mos queden. Només 4 des components de sa plantilla més nombrosa de sa lliga (Monxo, Oriol, Nato i Fire) s'han presentat a nes partit d'avui. Ha estat penòs. Per diferentes circumstàncies tipo malalties (Marco Llull), estudis (Edu), lesions (Cuadros), estades a Mallorca per vacances (Pau Company) i quedades de treball de'n Palerm, mos hem quedat en bragues!!!!!. Per sort, i per molt que mos pesi, hem d'agrair sa col·labració de'n Company vell i en Cànoves que han vingut a jugar (a mig gas perque ells jugaven després) i s'ha pogut disputar es partit. Ha esta un partit tens i disputat. Hem començat guanyant 1-0 (he fet es meu primer gol en sa lliga jejejejejeje). Després mos han remontat i avançat fins a 1-3, però a sa segona part mos hem omplert d'orgull i coratge i amb més cor que tècnica hem aconseguit un resultat final de 3-3. A destacar sobretot que a n'es darrer gol, hem fet una triangulació de llibre que mos ha permès rematar lliure de marca. De totes maneres mos ha fet un bot es cor quan a n'es darrer minut mos han fet un palo i mos hem acollonat. Però bueno, un punt que mos treu des farolillo.

En quant es Gerrets en sa seva linia. També han estat justos d'efectius, però almenos eren equip per jugar. Es resultat ha estat de 5-2 a favor des gerrets. Segons s'enviat especial Manty, en Puça ha fet un seguit de "canyos" espectaculars!!!

Bueno al·lots, enhorabona a tots!!!!

Amunt buidadotes, a pes play-offs!!!