23 de febrer del 2007

Karronya en el mundo

Bueno, esto es lo que encontramos si en GoEar.com ponemos "karronya"... lo mejor de todo la descripción que te dan del grupo/canción:

Description: Grupo mallorquín de vida efímera. La heroína trunco su trayectoría musical. Dieron al pueblo de Son Servera un lugar en la Historia del Rock.

The Great Global Action

Sí, ja sé que aquest vídeo és pur populisme i un exercici de màrketing d'alt nivell...però a que molaria?

Notícia del dia









Sí, al·lots, sí, estan posant es nostro Déu a s'altura des betun....










Menos mal que ses noves generacions pugen amb força...



Golazo den Giovanni do Santos (familia den Company)




Golazo den Bojan Krkic

Quins dos cans vells!!!!

Aquí vos deix a dos cans vells amb totes ses paraules. Increible lo que poden fer dos cans amb un puta catxarro que qualque humà no sap manejar, entre es que n'incloc. Auuuuuuuuu idoooooooooooooo




22 de febrer del 2007

NOTICIES AMB MAJUSCULES

gente, s'autor d'akest post ha vist com en darrers dies han aparegut diverses iniciatives relacionades amb es Carnaval de Banyoles mundialment conegut. Degut a sa meva estada a Girona akest cap de setmana a ca es meu germà (Nofrito) que està a dues pases de Banyoles na Rosa i jo ens estam rumiant sa possibilitat de venir. A tots dos mos fa moltes ganes i crec q seria es complement ideal per a completar sa delegació de sa confraria assistent a tant magne event. Q pasa? pues necessit informació per a resoldre es següents punts ja que sa inoperància històrica des meu germà me limita molt a s'hora de dissenyar es tema logístic:

1.- com puc arribar desde girona a banyoles d'una manera si més no barata i ràpida?
2.- devers kina hora hi sereu voltros? no sigui cosa que me rpesenti allà a les 3 des capvespre i voltros a les 10...
3.- demà faré una volta per girona per cercar una desfreça però en un cas extrem puc confiar amb es caudillo o algú q mos pilli algo al mercat dels encants?
4.- tema dormir, necessit tot tipo d'informació referent a akest tema ja q ned una mica. Quedam a dormir allà? en cas afirmatiu, a cobri o al puto carrer?


Són 4 detalls que m'agradaria tenir clars ja q no vull q akesta incurssió banyonil se converteixki en un autoderribo o algo parescut. Esper que avui vespre m'ajudeu a resoldre akestes dubtes

Gràcies a tots!!!!

Aturem la destrucció del Port Verd!!!

El Port Verd ja no és verd. A una velocitat espantosa la urbanització que fins ara era unifamiliar s'està convertint en una zona d'apartaments. En aquests moments hi ha unes 9 obres començades, totes amb la mateixa característica: on hi havia una casa amb el seu jardí ben cuidat s'ha projectat la construcció d'un bloc d'apartaments, 20 o 30, aprofitant al màxim el solar per treure màxims beneficis. Aquests apartaments no tenen cap coherència estètica amb la tradició de la zona i només duran a la seva degradació. Pareix ésser que això és només el principi ja que la majoria dels propietaris han venut pensant que la tranquil·litat i bellesa del lloc acabarà molt prest. A tot això l'ajuntament no fa res més que firmar llicències una darrera l'altra.

Volem manifestar el nostre rebuig davant aquesta situació que deixarà els serverins sense una de les zones mes belles del terme i que constata, una vegada més, que l'especulació urbanística i l'enriquiment d'uns pocs prevalen damunt el sentit comú i el benestar del poble.

idoi això! tenc a les meves mans una preciosa fulla de firmes a la qual, estic segur que vos agradarà afegir-vos-hi diguent-me: Noms i Llinatges, DNI, i la firma.. si pos el vostre nom servirà?

TEMA DISFRAS PER BANYOLES, COMO LO LLEVAIS?

Cofradia: per ordres d'es caudillo faig aquest post per a que sa anada d'es nucli dur a n'es Carnaval de Banyoles no se converteixi en una nedada a s'estany!

Hem de pensar un disfras ja! Bé, de fet, de que anirem disfrasats importa una merda! A mi ja m'han arribat propostes més o menys interesants (Rocamasises i Bibops, mist'n'pel, Negratas del Bronx, etc.)
Es tema és tenir material per disfrasar-se i es Caudillo opina que sa millor opció seria anar dissabte al Mercat dels Encants i firar a muerte per poder fer un disfras "rompedor".
Així que sa proposta és quedar disabte a les 13:00 h. allà i decidir i actuar arrassant amb totes ses frikades que valguin menos de 2 euros.
Qui tengui pensat venir, mos veim allà!! Qui no pugui venir, que se disfrasi de lo que vulgui o que avisi per a que li comprem ses seves coses.

Això és tot.

Per despedir-me, como no, propaganda de Greenpeace:

Desil·lusió

Desil·lusió. Així podríem definir, amb una sola paraula, les sensacions que ens va deixar el Barça ahir.
Que esta passant?, no ho sabem. La manca de gol és ja molt problemàtica, però el sistema defensiu ens està condemnant a l’ostracisme. Un equip teòricament molt inferior, no pot venir al Camp Nou i guanyar, i menys remuntant un resultat advers.
Molt hauran de canviar les coses en tan sols quinze dies per a que el Barça pugui aixecar aquesta eliminatòria i, d’aquesta manera, continuar defensant el títol.
I és que això ja comença a ser decepcionant. El que, fins fa poc, era el nostre puntal Ronaldinho, ja no meravella amb el seu joc espectacular mitjançant el qual era capaç d’aixecar un partit quan les condicions eren adverses. Ara, sembla ser un jugador mediocre que no fa més que estorbar el nostre ja de per sí embossat joc d’atac. En Xavi ja no és aquell director d’orquestra que era capaç de portar la batuta del millor conjunt del món fins al punt de semblar més una exhibició que un partit oficial. En Deco fa el que pot, però no basta, i n’Eto’o, lesionat durant tota la temporada, no fa més que escampar als quatre vents els problemes d’aquesta plantilla que ja no esta tan agermanada com en anys anteriors.
El Mister sembla que s’hagi quedat sense idees, sense sistema, sense rèplica,... . Hi posa voluntat, assumeix riscs, però no aconsegueix ni resultats ni bon joc.
Ara per ara, el Barça sembla ser un gran equip en decadència. Un equip que ha dominat durant els darrers anys, però que ja ha tocat sostre i que no pot fer altre cosa que baixar de nivell. Un equip que ha baixat aquell escaló que el mantenia per sobre de la resta.
Les dues competicions del “Kao” (Champions i Copa del Rei) estan gairebé perdudes. No obstant, queden 90 minuts més per seguir confiant, enguany si, amb un miracle, perquè l’equip no sembla estar en condicions de remuntar aquests resultats tan advers.
La lliga?, doncs allà esta. És l’única taula de salvació que ens queda per no quedar en blanc aquesta temporada. No obstant, vist com esta el pati, haurem de suar sang i tinta per fer-la nostra.
Hem viscut un somni que ha durat dos anys. Gràcies Barça!!!. Ara però, hem de tornar a la crua realitat, sofrir per intentar guanyar qualque títol i esperar que la temporada vinent, torní a ser triomfal per aquest gran equip que és el nostre.
Ara i més que mai, FORÇA BARÇA!!!!!!!!!!!!:

21 de febrer del 2007

Primavera Sound '07

Com bé ha commentat en Monx per aquí abaix, ets Smashing Pumpkins tornen! I tornen en es marc des festival més poppy-alternatiu de Barcelona, es Primavera Sound, que se celebra es dies 31 de Maig, 1 i 2 de Juny en es per tots noltros ja conegut Fòrum. Apart des Pumpkins, enguany es grups punters són, entre d'altres, Wilco, Mäximo Park, Los Planetas, Patti Smith, The Rakes, Grupo de Expertos Solynieve, Standstill (ídols den Deguer)... També hi ha DJ's de renom, per a qui li agradin ses pujades i baixades, com són Erol Alkan, Ivan Smagghe, Tok tok, Nathan Fake, DJ Yoda, DJ Hell...
És preu és de 85 € + gastos per es tres dies només fins avui, a partir de demà s'abonament costa 105 € + gastos. Encara no han sortit publicats es preus d'un o dos dies, s'haurà d'esperar...
Així que ja ho sabeu, per tots es fans d'Smashing Pumpkins o per qualsevol que no vagi molt escurat de pasta, acte lúdic recomanable 100%.
Per qui no conegui qui són Wilco, aquí vos pos sa meva cançó preferida d'aquest grup que alguns defineixen com una versió folk de Radiohead...



Aprofit aquesta entrada per recomanar-vos un grup que segurament se convertirà en un grup de culte. No sé d'on han sortit, jo els he tret des blog de l'amo en Feme (gustenpassen.blogspot.com). Es seu nom és Gonelles Morts. Aquí vos podeu baixar es seu primer disc i aquí es segon. Per fer boca, vos deix amb una cançó que han dedicat a tots es poperos de postal que pululen per Mallorca (menos mal que no venen a Barcelona...). Igualment, recoman baixar-vos es disc sencer, que té cançons que xerren fins i tot des Poliesportiu de Son Servera (per què serà?)...



Seguint amb es grups antisistema mallorquins (que sempre han brillat per sa seva ausència), he afegit a sa llista de vincles sa pàgina web des gran grup Rock & Press. Pululant per sa seva web m'he trobat aquesta foto des seu concert des Rock & Rostoll on, si vos fixau, podreu entreveure es senyor Neta, es senyor Xeva (el conec per sa motxilla) i a mi amb un cono damunt es cap (cómo no...). Aquí vos deix amb s'única cançó que he pogut trobar a sa seva pàgina, Ca na Palleva.

Children See, Children Do

Un video per pensar... es papas des blog que s'ho vagin pensant

20 de febrer del 2007

una de varios

bones a tots, torn per publicar una de ses meves recopilacions de varios però primer de tot volia celebrar amb tots voltros q ja hem passat ses 300 entrades al blog!!!! Mare meva això ja no hi ha ki ho aturi. Weno, com sempre, per punts:

1.- Repaset a s'actualitat blaugrana

a.-) Crec q per tots es sabut que el barça no està atravessant es seus millors moments, vale q som liders i q els octaus de final de sa xampions encara han de començar però hi ha una sèrie de dades q no són, ni prop fer-hi, esperançadores. Primer de tot recordar q el barça només ha guanyat un partit q se digui important i va ser contra el Sevilla al Camp Nou amb una més q dubtosa actuació arbitral. Ha perdut contra el Madrid al Bernabeu (2-0), contra es puta merda Chelsea a Stamford Beach (1-0), contra el València a Mestalla (2-0) i es derbi català a Montjuic per 3-1 ademés d'empatar contra el València a dins ca nostra. Si anam liders es perq contra es petits no hem fallat tant com els altres q, si més no , són encara més pellosos pero weno. Es resultats de s'enquesta pareixen optimistes però realment algú es planteja en serio q si ens trobam el Chelsea o el Manchester no mos donaran per s'anus? algú creu q serà un camí de roses guanyar al Liverpool? ah! i si algú creu q remontar s'eliminatoria copera al Saragosa es molt factible no compartesc sa seva opinió. Al meu pareixer es futur està negrot per akesta temporada a no ser q tornem a jugar sa mitat de bé q sa temporada passada que segur q mos bastaria per sentenciar sa lliga en akest mes i tapar el liverpool.

b.-) Com tots sabreu es nostre estimat Oleguer va ser víctima de una forta
pitada cada vegada q tocava sa pilota a Mestalla ademés de q se varen convocar manifestacions en contra de sa seva persona derivat des seu ja famós article. Se
varen repartir unes octavilles on se deia si no record malament que no era benvingut al regne de València per la seva promoció dels països catalans i per
donar suport a De Juana Chaos ademés de promoure el boicot a l'empresa valenciana Kelme. També se varen sentir alguns crits de guerra tipo: "Oleguer etarra, fuera de Mestalla". Realment creis que qualsevol persona que participés en akests actes, per a mi totalment despreciables, va llegir, ha intentat llegir o ha pensat que algún dia llegirà s'article de N'Oleguer?¿?¿?¿¿?¿ Aquest tema cada vegada fa més pudor i comença a estar demostrat que en akest puta pais allà on vivim sa gent cada dia se pareix més a un puta borrego. Ah! per es q no l'heu vist mirau es "uabeu vist?" d'akesta setmana. Els dos casos per a mi són totalment lamentables i demostren que hi ha massa gent que li VUMSG viure en democràcia o algo parescut.

2.- Jiménez Losantos

s'altre dia bucetjant per es youtube vaig trobar unes declaracions d'un personatge que fa bastanta peguera per no dir matera vamos. No faré cap comentari sobre aquestes declaracions pero voldria que les jutgesiu...



3.- Kryptonite

N'ori va penjar un video den Puyol gens menyspreable amb una banda sonora coionuda, se tracta des grup 3 Doors Down que no havia escoltat mai. Són un grupet de canción ligera que mira no fa gaire mal, vos deix akí es tema de Kryptonite que està molt bé.



també vos deix una versió que fan es Barricada de sa cançó "Sueño con serpientes" que crec que és den Silvio Rodríguez si no vaig malament, gens però gens menyspreable...





weno gent, en akest post he deixat es frikisme de banda pero no vos asusteu q tornaré...

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

com a bons aficionats del Barça, es Blog des Cans Vells és pessimista respecte als resultats des nostro estimat equip a final de temporada. Encara que sa majoria de noltros (71%) creu que se guanyarà alguna cosa aquesta temporada, s'opció més votada ha estat sa de any en blanc (29%), seguida de molt aprop pes súperoptimismes que pensen que ho guanyarem tot (25%). És curiós que ningú confia en una ratxa històrica del Madrid que mos arrebati es títol de Lliga, per què serà...
Avui comença sa Champions, i demà Barça-Liverpool!!

CARNAVAL A BANYOLES!!!


Com uns quants esteu ja "al tantu", aquest proxim cap de setmana és finalment el carnaval Banyolí, molt conegut i estimat per la comunitat mallorquina que, any rera any, ha enviat algun membre de la cofradia per fer-hi acte de prescència.

Aquest any la qüestió ha estat a punt d'enfonsar-se i caure en el ridícul més absolut. La impossibilitat d'assistir a la capital del Plà de l'Estany l'anterior cap de setmana, per part del nucli dur de la cofradia (alguns per viatge, d'altres per indisposició vírica xunguèrrima!!) va fer trontollar els fonaments del propi carnaval. L'alcalde de la Vila de Banyoles, el molt honorable Pere Bosch, va decidir, a instàncies de les peticions d'un servidor, ajornar a l'últim moment la festivitat carnavalesca, per tal que el nucli de la Cofradia es replegués i pogués organitzar una bona "entrada por tiempos" a la ciutat de l'estany ( els 857 litres per metre quadrat caiguts entre les 20:00 i les 20:03 del dissabte passat, no hi tenen absolutament res a veure, queda clar)....

El tema és que necessito saber quants veniu segur, i com més aviat millor, per :

1.- Saber si a l'hora de dinar hem puc emborratxar (tot sigui començar la festa aviat), o us he de venir a buscar a l'estació de girona.
2.- Si a part del molt estimat Conti (el meu cotxe, peugeot 205 "contigo al fin del mundo"), cal que vingui amb la "fragoneta" del molt estimat amic Quim (el fuster)... és a dir si sou més de 4
3.- Organitzar la possible acollida de la cofradia a casa en Harold (pq tard o d'hora anirem a dormir).


Si us plau!!! Tothom que tingui la intenció de venir que ho comenti ( Penseu que els 4 primers tindran la gran sort de fer el trajecte Girona-Banyoles amb el conti eh?)...

PD: el senyor i la senyora "Quena" han proposat, en cas de que el número de membres de la cofradia sigui excessiu, anar a dormir a l'Alberg de Banyoles ( preus molt raonables i un menjar que t'he cagues, això sí, hi ha quatre goteres jajajajaja....))

Au!!! K us follin doncs!!! Un peto a t0thom tets...i sapigueu que a Banyoles hi cabeu tots eh! jeje

19 de febrer del 2007

¿Los hermanos Dalton? (derribo i autoderribo)

A veure si ens posem les piles, que ens queda molt camí per tenir master en derribos.
Buscant pel gran invent aquest del youtube (en modo; "búsqueda sin criterio, palabra clave=dalton"), m'he trobat amb aquest tal Dalton. Un fiera, que ens vindria collonut per espantar còrpores i altres personatges eficaçment. Tot un exemple de derribo institucionalitzat.

Dalton derribant a un rapero que l.v.u.g.



Però, el meu interés inicial era trobar un altre Dalton, un person que és de Santvi i que per gran sorpresa meva ja està representat audiovisualment a internet. Perfectament etiquetable com a "loco del pueblo" aquest homo combina infantilisme amb alcohol. Tot i que demostra uns mínims de saber estar que el fan ser respectat (almenys per mi). Malauradament els videos seus són exclusivament d'auto-derribos.

Dalton autoderribant-se emulant a camarón. (compte amb els altaveus té una veu molt fina i aguda)

Classificació Lligueta

I avon ereu??? A falta des partit des gerrets vs cocos locos, aquesta es sa classificació final.


Buidadotes ses coses han anat fatal, hem caigut a nes pou de sa classificació. Resulta q es deforasport varen guanyar a nes Cocos!!, q juntament amb sa nostra derrota amb ells ha propiciat q ens adelantin a sa classificació; nedam!!!!
Bueno fieres, pensau q prest començarà sa xampions i hem de donar es callo eh!!!
PD: m'ha vengut gros es sistema imatge, pitjau a damunt i ho veureu bé

setmanari musical

No fa massa en xisco xerrava des terrorisme musical...quanta raó! Cercant noseque per Internet he trobat aquestes lamentables imatges que resumeixen sa situació actual des rock i altres estils a dins es panorama des mitjans de comunicació; se’n treu poc i transformat ridículament. Està clar que sa comunicació és benefici, per tant s’ha de vendre, i és comprensible que abans de treure material autèntic i de qualitat se dediquin a promocionar paròdies musicals que s’autoderriben davant ses càmeres. Be, observau s'escena i ja comentau lo que trobeu



i temazo...

Això és un Ca vell i lo de més són pantomimas




No només és el "capi", sinó que és l'ànima d'això que diem que és més que un club...

18 de febrer del 2007

Amistós entre cofradies passat per aigua

Selecció Cans vells 8 Selecció Rodets 4


Ha estat per davant de tot un partit entre confradies amigues. Sa selecció cavellística, amb components buidawaves i gerrètics, ha guanyat un encontre que es veia amenaçat per la pluja i el partit Barça-Valencia. En tot moment s'han pogut veure mostres d'alta estima entre bloggeràceos, i el partit ha quedat en segon terme davant els elogis que ambdós equips s'han dedicat. Potser exagero.
A nivell esportiu, s'han pogut veure coses força boniques. El combinat cavellístic ha desplegat un joc molt ràpid que ha posat en evidència algunes deficiències de concentració d'uns rodett's que no estàn actualment actius en cap competició (potser es pensaven que això des futbol era com fer un atac amb les cartes de magic i s'han trobat amb una criatura 6/6 arrolla, cruzapantanos, +3/+0 contra "elfos i enanos" i no se gira al atacar). Amb aquest panorama els rodett's s'han limitat a cremar manà.
Al final la pluja ha fet acte de presència i hem aprofitat per acabar el partit, d'aquesta manera hem pogut veure la segona part del nostre estimat i faltat de fortuna Barça.
La selecció cavellista ha estat conformada pels seguents personatges que trobo necessari anomenar; Palerm, Manti, Oriol, Xisco i un servidor. Esperem poder tornar a celebrar un acte de confraternitat d'aquesta mena, o qualsevol altre per tal de potenciar els ponts de diàleg entre les dues comunitats. Quelcom més que un trist link.