2 d’abril del 2008

Una de mescles

Bones cofradia !!
Després de ses ressaques pròpies en temps de profunda religiositat, (...) abans d'exàmens i treballs...
Faig sa meva primera aportació "postística".
Cercant, cercant, entre youtuvídeo i youtuvídeo, n'he trobat un parell de posteables que feia estona que volia penjar i d'altres que acab de veure i sentir, això va de mescles entre vídeo i, com és lògic, de so. I res, ara que se pot, vos les deix per suquí:

Arctic Monkeys vs The Killers - Somebody told me
Sa imatge no és de lo més treballat, fotos a balquena i tal, però sa mescla està bastant bé.



Green Day vs Oasis vs Travis vs Eminem - Boulevard of Broken Dreams
Aquest ja té vídeo incluit, mesclat també amb cada un dels grups, amb un dels èxits musicals des grup americà, ses aportacions d'Oasis des del principi i de Travis a mitja cançó i amb una entrada final des protagonista de 8 mile.
Personalment, bona mescla.



Queen vs AC/DC
Una mescla que ben pocs haguéssin plegat.



The Killers vs Muse - When You Were A Starlight
Dos dels bons amb els seus dos hits. Falla a qualque minut, tema enllaçament de tons, però ho sura bastant.


Una de ses més bones:
Police i Snow Patrol, segons s'autor amb Every car you chase, original títol i bona mescla.



I acab amb una de ses cançons més conegudes de cada un dels grups:
Depeche Mode vs Muse



Au idò, això és tot.
S'intentarà anar fent més aportacions, un poc d'aportació femenina a nes blog no deu fer gens de mal.
Besades i Salut!!

LEE: Jornada 14

Bones artistes,

diumenge passat se va celebrar sa catorzena i darrera jornada de sa LEE, amb només dos partits en joc a causa (una vegada més) de sa incompareixença (avisada es Diumenge migdia) des Tramuntana Six, que amb sa seva absència entregaren tres punts d'or a s'Atlètic Buidadotes. En canvi, es partits que se disputaren foren s'R de Rodett - FC Gerrets i es Xapetes Taronges - New's Team. Ambdós partits acabaren amb empat, curiosament després de que es conjunts teòricament superiors (tant Gerrets com News) s'adormissin i veiessin com ets equips més febles (Rodis i Xapis) se li pujaven a ses barbes i els hi remuntassin es partit. Es primer partit acabà 8 - 8, mentre que es que enfrontava en es líder amb es tercer classificat tengué un trepidant resultat final de 10 - 10. Amb aquests resultats, es New's en tenen prou amb una victòria en es seus dos propers partits per fer-se amb so campionat de Lliga. En canvi, es Gerrets varen desaprofitar s'oportunitat d'apropar-se en es líders i necessiten gairebé un milacre per optar a sa primera plaça final.


Resultats de sa jornada




Classificació de sa jornada





Properes jornades (partits aplaçats)

Au idò, nem per feina. Com podeu veure a sa classificació, no hi ha ni un fucking equip que tengui es seus 12 partits jugats, i com és lògic i natural a tota lliga, s'hauran de jugar es partits aplaçats. Per tal d'acabar com més aviat millor sa LEE i poder passar a fer una hipotètica CLEE (Champions League de s'Eixample Esquerre), he fet tot un system de politges amb contrapesos per tal de tenir sa cosa llesta en 3 setmanetes. Això implica que es més perjudicats pes calendari (es verdescs Buidadotes) haurien de jugar dos partits un mateix dia (en aquest cas Diumenge que ve). Com que de moment es capi Buidadota no m'ha dit que no (tp que sí) don per fet que vos va bé i que eu surareu... Aquí va es calendari previst per ses properes tres jornades, perquè vos ne faceu una idea... Ale pues, a mamar!

1 d’abril del 2008

Motivator

Se veu que darrerament se com a estan posant de moda es MOTIVATORS. Què és un Motivator? Pues un Motivator sorgeix d'agafar un foto qualsevol i afegir-li un fons (generalment) negre i un text addicional que la complementi...

Per Internet n'hi ha a matar, si ho cercau a Google Imatges en voreu de molt bones. Aquí vos deix dos exemples enormes (es des YMCA és de culte).



































Es companys de Gresca, grans persones però millors frikis, han trobat una web on és tremendament fàcil crear es teus propis MOTIVATORS. És aquesta d'aquí: http://diy.despair.com/motivator.php
És molt simple, només has de penjar un foto que tenguis a s'ordenador, triar quin fons vols, si prefereixes orientació normal o paisatjada, i posar-li un títol i subtítol... En Berni, ca vellot de Gresca i mentor meu a Seguridad, no ha tardat en dedicar-me un regalet... Aquí el teniu.




Obviously, jo no he volgut ser menos i ja he fet es meus primers pinitos, meam que vos semblen... Vos anim a tots (especialment en ets amants de ses portades) a crear es vostros MOTIVATORS

















M'he motivat (valgui sa redundància), aquí en teniu un parell més...






























Telecogresca 08

AAAAAAUP!

Ara que a sa nova web de sa Telecogresca ja han confirmat es nous grups, me vaig amb suficient legitimitat moral com per penjar (en exclusiva a CANSVELLS.COM) es dos cartells creats per aquest any. A mi m'encanten, meam que en trobau voltros (pitjau a damunt per veure'ls "en todo su esplendor").

1ST ONE: 70'S, by SAUL




2ND ONE: MONO CREW, by JORCHO





Com podeu comprovar, es grans noms d'aquest any serien La Excepción, Betagarri, The Pinker Tones i Dorian, encara que Fundación tancant sa Gresca poden fer sa seva festa, i es tal Sergi Domene se veu que es un DJ conegudillo de Flaix FM, emisora gens escoltada per sa cofradia... Ale ido, ja vos avisaré quan se comencin a vendre entrades!!