10 de novembre del 2006

Si. Tiempos pasados, fueron mejores.

1976. Algún colgado decide producir la música de un tío mas que peculiar.

En esa década murió el R & Roll, pero nació el que, a posteriori,

sería el humano "ultra-anfetamínico"... Y no hablo de Bruce Lee.

PD: Sigue vivo.

festa freak dissabte 11 de novembre

Vos inform que sa festa de dissabte dia 11 de novembre a nes pis de lesseps començarà devers les 18.30-19.00 i acabarà tipo la 01.00, ja que passam pena de patir represalies per part dels veinats. Soparem aqui, comanarem pizzes familiars, així que pensau a dur pasta. Se vos recorda que s´ha de venir difressat; després sortirem de marxa, els que vulguin ho poden fer disfressats, i els que no, pensau a dur roba normal. ah, pensau que cadascú ha de dur es beure que vulgui. Per cert, no sé si en fires pensa venir o no: és igual lo que pensi, ha de venir.

9 de novembre del 2006

Super Perra


Aquí teniu un altre video. Fixeu-vos a nes final de sa classe. Tot està tranquil a una classe de Pompeu Fabra, quan sona un mòbil i apareix un super heroi conegut per tots...
PD: és un colega de classe de'n Gaspi que s'atreveix a tot. Amunt Buidadotes

Be whisky , mi friend!!


Aquesta va pels aficionats a n'es güiskatxos jejeje.

P.D: sobretot per en Cuadros i en Gaspi que després...

8 de novembre del 2006

Es Cans vells a Banyoles....!!!!!!!!!




No voldria passar per alt, una de les incursions més ràpides i decisives del comando Mallorca a les terres Banyolines... Els canvells Quenovas, Cómpani, Cuads i Xavipilla, amb el suport dels nadius Xavibanyo i Tommy Hailfiger -o com conyo s'escrigui- es van infiltrar, aprofitant el carnestoltes local, disfressats de 'Siurells'...El seu objectiu era clar: barrejar els seus líquids corporals amb les nines banyolines, i deixar així una empremta immemorial a la capital del Pla de l'Estany. Va ser una visita por todo lo alto, amb tots els seus systems, trajes i buidadotes frustrades... Cal dir que les nadives van resistir heròicament les entrades dels cans vells mallorquins, que molt experimentats van tirar totes les canyes que van poder!!!!!!!!!!!!... el resultat...totalment incert...

......... Es podran fer d'aquí uns anys nous parecidos razonables amb al.lotets banyolins????

......... Serà banyoles proximament una nova colonia mallorquina??? (després de l'eixample esquerre)

.......... i lo més important... pq deixeu que publiqui tots aquests dois???????????

aparició estelar

Bonesssss a tothom!!! Ja començava a ser hora de que "el bello" fes una aparició per aki! Realment és una putada estar lesionat i no poder contribuir en tant bona campanya que esta fent s'equipo the buidadotesss; per això don a conèixer sa meva opinió per fer-me una gran substitució per part de tot un Pau Compao crack futbolístic amb un gran palmarés a s'esquena!! Adjunt una foto molt seria d'aquest gran persontatge:

Que m'endeis d'aquest peça!! jejeje... Aprofitaré tambe per publicar sa foto oficial de "The Buidadotes"!!


I també volia fer sabre que des de sa grada se veuen una sèrie d'errors futbolístics per part de molta gent, especialment a s'hora de realitzar una falta o un xut a porta!!! Per això vaig fer una seqüència de fotos en un xut de Yihad, vulgarment anomenat Edu, en el que demostra la manera més eficaç per realitzar aquests tipus de xuts; per favor preneu exemple i així no haurem d'anar a cercar més pilotes...:

Notícia extreta de lfp.com



Bones jovençanos!!
Recordar que hi va haver un canvi en els horaris de la Jornada 5 (q els implicats vareu acceptar). Lexcel q vos enviï està actualitzat.
Comentaris jornada 5:
Es partidet (gris, per cert) entre imbatuts va acabar en victòria de Cocos Locos, q pareix que enguany poden plantar cara a Roca 29, amb es permís de aquests Gerrets, q enguany han apostat per un futbol ofensiu com cap equip practica. Anim als altres q prenguin nota.
Els Joves Tenres encara no han demostrat el futbol q diuen q tenen, i ses Buidadotes han inaugurat es casiller d victòries.
Au idó, mos veim diumenge!

Atenció: nova aparició del ministre en video


Bones a tots i cadascun dels, ja molts, membres d'aquest gran blog.

Navegant per aquesta gran xarxa anomenada internet, m'he trobat amb un document inèdit del ministre caldera. Tots coneixem els ja famosos videos del senyor Calde, creador del terme "buidar" no ho oblidem, per les gèlides terres sueques. El que no sabiem és que n'hi ha més i el més sorprenent, visitant altres racons de la geografia mundial.Per això, la meva sorpresa ha estat majúscula quan he trobat, al Youtube evidentment, un nou vídeo del ministre de tapeo per Donosti, com no amb una bona castanya!
El document gràfic no millora els anteriors, tot uns clàssics, però almenys aporta una mica de novetat i més varietat d'escenaris a les aparicions del ministre.
Bueno gent, així que ja sabeu, els videos del ministre estan penjats per sa xarxa, l'únic que hem de fer es trobar-los.

7 de novembre del 2006

més parecidos lejanos








juanito











tòfol / martí de sóller
(kutxi, marea)











caneti













xavi santvi











pau calada

Noves tecnologies

Se fa saber que:

S'està gestant un projecte a mig plaç que consisteix en sa gravació íntegra en vídeo des derbi The Buidadotes - Es Gerrets que se celebrarà a sa segona volta de sa lliga de s'Eixample Esquerre. S'encarregat de tan magne aconteixement serà en principi en Xavi Banyo, conegut per films com La muerte y el vagabundo o el remake de Reservoir dogs. Sa càmera utilitzada l'aportarà, com no, en Xisco P. Ramírez, president-fundador-propietari de:
  1. Es Gerrets
  2. Es G-6
  3. Sa MD-Corporeixon
  4. Es cicle de cinema "digali" clàssic
Una vegada enregistrats es 50 minuts de partit, es nostro estimat Xisco P., utilitzant ses seves suposades dots amb es Video Editor Visual System in the Page Gromenauer, editarà ses imatges, en farà un resum que "ríete tú" des de El día después, el penjarem al Youtube i posteriorment el treure'm a sa llum mitjançant aquest meravellós invent que és es Blog des cans vells.
S'accepten tots tipus d'idees, crítiques, ocurrències i aportacions vàries que contribueixin a fer d'aquest un projecte il·lusionant, que contribueixi a augmentar es nostro esperit imaginatiu, es nostro nivell d'autoestima i sa nostra recerca des plaer pur i dur.

Que vagi bé.

Marc

Intervenció estel.lar

Salut a tots i totes! Aprofitaré la meva primera intervenció en aquest espai electric, per alliberar-me d'un malestar que em corrou des de setembre. Fou un mes polèmic en el que les dues directives van utilitzar tot el seu poder mediàtic per fer-se amb els meus serveis futbolístics. Malauradament jo estava en un mal moment ("la vuelta al cole", síndrome postvacacional, problemes cardiorespiratoris, etc...) i vaig deixar-me estimar per tothom, fins i tot em vaig deixar retratar amb la samarreta verdesca. Aquella instantània va quedar a l'altura d'una grotesca pantomima quan un servidor es va deixar endur pel "lado oscuro" i convertir en còmplice de la descarada manipulació del contracte, que hores més tard seria incinerat i convertit en cendres. Les setmanes següents van anar passant entre insults i amenaçes de mort que, per fortuna, no es van complir. Avui, gairebé 2 mesos després, em declaro culpable d'aquests actes ruïnosos, i poso la meva galta a disposició dels buidadotes, perquè si encara els queda un bri d'odi el puguin alliberar. Visca els Buidadotes, Visca els Gerrets i Visca el Futbol!!!

una altra de similituds llunyanes forçades d'artifici




aki vos present la pareja del año: es primer es en cuadros abans de tirarse a ses drogues i es segon es en manti en els seus temps d'estudiant de ciencies politiques ( largo y perroflauta)

6 de novembre del 2006

En volem més!!!

The Buidadotes va aconseguir la primera victoria de la temporada en un autèntic partidas de futbet com marquen els cànons.
El partit va tenir de tot, gols, remontades, tensió, entrades dures, a destemps i sense intenció de jugar la pilota, nervis, faltes absurdes (pitades per l'equip contrari), qualque discusió, polèmica final (amb en Manti ficat pel mig i tot) i, sobretot, emoció.
L'inici del partit feia pensar que l'equip verdesc seguiria pels mateixos "derroteros" de sempre quan, mitjan la primera part, es va trobar amb un dos a cero en contra. No obstant, ahir si, l'equip va tenir poder de reacció i va aconseguir l'empat gràcies a dos gols obra de Juan Román Oriol Riquelme i Toni Villa maravilla Sureda.
Despres de la represa, Juan Palerm Sorín va marcar el tercer gol de The Buidadotes culminant una excel.lent jugada de'n Prosineski Llull, però Los Angeles d'en Tomeu aconseguiren novament l'empat amb una jugada desafortunada del porter que va tornar a fer encendre totes les llums d'alarma. L'extasis va arribar quan a falta d'un quart d'hora per acabar el matx, Sureda maravilla va fer pujar el definitiu 4-3 a favor de l'equip del magnat Roman Cuadranovitx. Els minuts finals varen ser d'infart per un equip que no volia veure com se li escapaven més punts i la por es va apoderar de tots els integrants de la plantilla que es tancaren al darrera al més pur estil Fabio Capello.
El millor del partit fou el croata Llull, encara que les aportacions dels jugadors del filial Xavi colsades Dani del Betis Pilla Rollos i, sobretot, Toni maravilla foren crucial per a la consecució de la tan esperada victoria.
Des de la redacció de s'esport només desitgem que aquest sigui l'inici d'una bona ratxa que porti a l'equip verd a ocupar els llocs més alts de la classificació.
Davant d'algunes veus crítiques externes que diuen que The Buidadotes neccessita amb caracter d'urgencia la figura d'un lider, només podem contestar que, vist lo vist ahir sobre el terreny de joc, queda demostrat que, amb bons o dolents resultats, la millor figura de l'equip és la seva compactació com a grup, on els seus integrants, a part de companys, son també amics que s'entenen dintre i fora dels terrenys de joc.

Per la seva banda, els Gerrets varen aconseguir una altra aclaparadora i fàcil victoria que demostra que, ara per ara, son un equip que es troba un esglaò per sobre de la resta, executant un futbet ràpid, contundent, eficaç i bonic.

ha arribat es ca més vell

ja arribat es ca més vell jeje, es Tofito vos saluda a tots i espera q aixo sia un desgavell digne de de sa federació de nacions serverines+sacoma!!!! q vos donin a tots

festa dissabte 11 de novembre

Atenció al.lots, com alguns de voltros ja sabeu, dissabte farem una festa a ca nostra (Pis Lesseps, Av. St Josep de la muntanya, nº 4, 1-1ª). Encara no sabem a quina hora serà, ja que estam dubtant entre fer-la a les 19.oo hores (rollo gala de tarde, i sobre la 1.oo partir) o fer-la es vespre, lo que seria una festa normal, després de sopar i quedar fins més tard. Ja s'informarà a tothom d'aquest detall. Es tema important és que serà una festa un poc freak, amb similituds a sa festa "amelio" de sa pua i a sa qual s´ha de venir disfrassat (o com conyo s´escrigui). Repeteixo, és NECESSARI venir amb disfraç (per favor xisco, evitem els espaguetti western), per això s'avisa amb antelació (si vos vareu disfrassar per sa festa de na mercè sancho, no ens vengueu amb excuses barates). Per cert, sa cuina estarà tancada, evitarem deixar qualsevol tipus de rotulador, ningú entrarà als quartos per pegar pinyols i, que jo sàpiga, no hi haurà melons (company...). Una altra cosa, noltros comprarem birres, així que estaria be que cadascú dugués s' alcohol que cregui que beurà (lo seu seria que xerràssiu entre els dels diferents pisos i vos organitzessiu), així com es refresc amb que ho vulgui combinar. Per ara res més, si hi ha novetats ja aniré informant. Per favor, anau confirmant sa vostra assistència (s´ha de convèncer en fires!).

Parecidos
















2 Toni Sureda?

aclaració

aclaració; evidentment, es d´adalt seria en Dapena i es d´abaix jo (marco), però s´ordinador no me fa massa cas. Crec que cal destacar, de parecidos lejanos I i II, a en Company (com no ho haviem vist abans?!), en Fregapane, en cuadros (sa camiseta d'argentina ho acaba d´arrodonir) i sa coincidència genètica més sospitosa que es recorda...Marc Cànoves (increible).
Per cert, The buidadotes aconsegueix sa seva primera victòria, molt lluitada, en un partit dur físicament i mentalment, on els 2 fitxatges van contribuir amb bon joc i gols a s'esperada victòria. Bé, esper que els cronistes de "l'esport", especialistes en el tema, expliquin amb tot tipus de detall sa gesta aconseguida per l´equip verdet. Au!

possibles "parecidos lejanos"?




Miki Dapena (protagonista School of rock)













Marco LLull...? (acid house)

Festival gerrètic i primera gran victòria dels Buidadotes

Agencia ESE

Jornada rodona per als equip de sa comarca llevantina que guanyaren els seus corresponents partits amb una gran demostració de joc i intensitat.
  • Els Gerrets 12 a 1, amb Toni Cànoves i a mig gas.

La jornada començava amb un enfrontament entre els Gerrets i els Joves Tenres. A priori l'equip negresc sortia de clar favorit després d'haver encadenat dues victòries consecutives. Un atractiu afegit del partit era la inclusió a la llista de convocats del mític Toni Cànoves (gran jugador, millor persona i pare i tio de dos dels integrants de l'equip) que va aportar les seves dots futbolístiques a l'equip gerrètic. Per altra banda, els Gerrets contaven amb la baixa de n'Andreu "puceu" que amb febre va caure de la convocatòria el vespre anterior.
El partit aviat va estar encarrilat i els Gerrets dominaven a la mitja part per 3 a 0 sense haver patit gaire. Al final un 12 a 1, resultat que confirma la bona ratxa i consolida l'equip a la part alta de la classificació, amb possibilitats de lluitar per una plaça de Champions.
Destacar la gran actuació de Xavi "Sanvi" que amb 5 gols va ser el màxim realitzador. Degut a la inclusió de Toni Cànoves, el capità Xisco, tancament per excelència, va tantejar la posició de lateral, fet que va resoldre amb gran solvència col·laborant com sempre amb les tasques defensives i contribuint amb 3 gols a la victòria del seu equip.

  • Els The Buidadotes aconsegueixen la primera victòria!

El partit no s'intuia fàcil. Partit molt igualat, rocós i ensopit amb moments de tensió i joc dur que finalment es va decantar cap a la major qualitat de l'equip verdesc.

Els The Buidadotes tenien les baixes del capità Cuadros i de Fire (amb compromisos internacionals) i de Gaspar (lesionat). I van optar per reforçar l'equip amb en Toni Sureda i en Xavi "pilla", dos reforços molt ben estudiats i que van ser determinants per la victòria.

El millor del partit la victòria molt necessitada per l'entorn verdesc i segurament Toni Sureda, que amb una entrega pròpia d'un ca vell se va carregar s'equip a s'esquena i va decidir l'enfrontament amb les seves accions. El pitjor, segurament l'anarquia del joc verdesc que reclama a crits un líder.

5 de novembre del 2006

Parecidos lejanos. Parte II (algo futbolero)


Razonables... si.



Gaspar "el bello"
Un poco tostado... pero es Moncho.
Para elegir... Se especula que soy yo (Edu)


"Mágico" Cuadros


La más acertada, ca vell por cojones... Company

Parecidos lejanos. Parte I

Ahi van unas "perlas" siguiendo la linea de parecidos razonables.


Marco Vallejo

Excelentísimo Agustín González (Gutierrez, trabaje coño!)

Esta es difícil, pero, simplemente Manty

Palerm (aunque Manty colaría)

Mi favorita. Todo un clásico, no hay que decir nada, no jodais.

Seguim amb ses similituds!


Que bé Frega com a jugador de Seattle Supersonics! Se fa dir Robert Swift. Veig que per jugar al menos se lleva sa cadena de barco que du pes coll!