17 de novembre del 2010

Quiz Parecidos

Aquí va un petit joc visual sobre "parecidos razonables" entre jugadors de futbol i cofrares o coneguts. Reconec que alguns fan una mica de pell, però ni ha d'altres que crec que estan aconseguits.

Bueno, allà va:

1:









a) Sion
b) Vallejón
c) Canoves

2:























a) Cuadros
b) Manti
c) Monxo

3:

















a) Manti
b) Edu
c) Tofol

4:























a) Gaspar
b) Canoves
c) Monxo

5:























a) Vallejón
b) Gaspar
c) Arny

AND THE BESTS

6:
















a) Oriol
b) Palerm
c) Tolo

7:























a) Canoves
b) Tofol
c) Pau Company

LEE: Jornada 5

Tornam un dimecres més amb sa informació sobre sa Lliga més mediàtica des planeta, comentant sa darrera jornada des passat diumenge.
Sa jornada va començar amb un duel entre dos equips amb tres punts (Racing Taura - R de Rodett), que se va saldar amb una sorprenentment còmoda victòria pes primers (8-3), degut a un partit excessivament fluix des vermellencs. Sa jornada continuava amb un duel interessant: es Portals Kids s'enfrontaven a The New's Buidadotes, de cara a dirimir qui podria aspirar a competir amb ets equips punters de sa categoria. Finalment, després d'un partidàs (cronica aquí) es N&B s'imposaren als portalers per un ampli 7-3. Posteriorment, assistirem a un desigual partit entre uns sòlids Güizas i uns Fausto Mamani Team que com a mínim varen poder celebrar dos gols (19-2). Es quart partit de sa jornada presentava una nova prova de foc pes líder Spartak Moreyov, que derrotà de manera ajustada (8-5) a uns batalladors Mandandanga FC. Per acabar, es FC Gerrets s'imposaren a Decadència FC en un matx sense gaire història (1-12).


Resultats de sa jornada




Classificació




Pitxitxi




Propera jornada

16 de novembre del 2010

Es que no m'he pogut estar

Acaba de sortir pes bon programa d'humor que fan a Rac1, "La competencia". He rigut tant que no he he pogut evitar compartir-ho amb tots voltro, i així col·laborar una mica en es nostro bloc. Jo, particularment, m'he xapat fort. Aquí va!!!



Desde el curro con amor i dedicat a sa cultura Forast, Rufire

una de Fotos Yonkis

El resum no està disponible. Fes clic en aquest enllaç per veure la publicació.

14 de novembre del 2010

5ena jornada: cop a damunt sa puta taula!


grandiosa victòria del Celtic a damunt uns Portal Kids molt combatius però que han claudicat a davant un equip que avui ha demostrat "saber estar" per davant de tot.

Es partit ha començat amb un vendaval d'atacs dels Lletugues amb Philadelphia que, per variar, no ha fructificat gens i amb tres atacs dels portalencs s'ha arribat a un 3 a 0. Només un gol den Mágico Cuadros a maquillat una mica el marcador i amb el resulta de 3 - 1 s'ha arribat al descans. Aquesta primera part no ha tengut no hauria tengut més història si no hagués estat per una falta, que pareixia molt tova, den Bruno a un rival ha obligat a aquest últim a retirarse i així deixar als Kids amb els efectius justos per encarar tot el que restava de partit. Aquest fet, que podria haver quedat en pura anècdota, ha esdevingut vital per els interessos verd-i-blancs.

Al començament de la segona part no s'han fet les errades d'anteriors partits i això ha permés certa tranquilitat a ses files dels NB i a base de cap i testosterona hem empatat el partit. Amb l'igualada al marcador s'han viscut grans moments de futbol on sa endemoniada movilitat dels portalencs rebentava sa defensa verd-i-blanca però es topava amb un inmens Sergi cada vegada. I així ha estat com amb un contratac magistrlament conduit per Ginés, que avui ha aportat la seva muntanya d'arena a aquest projecte en el lloc de Pibito que és a una rave a Brusel·les, ha acabat amb gol i per primer cop ens posavem per davant en el marcador.

A partir d'aquest moment el cansament ha començat a fer presència a les files dels Kids sumat la impossibilitat de fer canvis i la clara voluntat nostre de no deixar escapar una victòria, que necessitavem con saire que respiram, ha provocat poca claretat per atacar i molts desajustos defensius. Sa situació ha estat aprofitada per nosaltres que no hem perdonat i hem rebentat sa banca sumant fins a 7 (bingo) xitxarros en total. 7 - 3 i tres punts vitals que demostren que no anirem de puta comparssa en aquesta lliga i que, tot sigui dit, mos coloquen a danvat es Rodets que avui han fet puta pell contra es Racing Taura.

1x1

Sergi, inmens. Gegantí a la porteria i pegant cuatre crits quan no feiem ses coses del tot bé.

Andreu, galàctic. Sa tècnica d'aquest home alucina a propis i extranys.

Cuadros, buidat. Fallón al començament ho ha arrelgat mullant ademés de buidarse en defensa.

Sandro, roquer. Una roca tant a davant com a darrera demostrant que sa familia Llull és més rostida que es pa de 4 dies.

Vallejo, capità. Sense fer es millor partit a seguit demostrant perque és e capità de l'equip amb una fluidesa i col·locació que han sigut vitals.

Ginés, estrella. ha sigut l'autèntic catalitzador de la victòria. Qualitat per els 4 costats.

Bruno, redemció. Clar en defensa però molt travat en atac. S'ha engatat de pilota en un parell de contratacs massa valuosos però ha expiat els seus pecats amb dos xixarros a ses acaballes del partit.

TERMÒMETRE

Puja
- sa confiança de s'equip i sa pegada
- es sistema de canvis
- com molen ses camisetes

Baixa

- lo justets que hem anat en defensa
- ses ocasions fallades
- que els equips que han de jugar després entrin dins es camp quan s'està jugant.

Reflexió

Gran partit però vull transcriure sa frase que ha pronunciat es jugador portalenc que du un puta moño ple de polls i cascarrulles: "que vergüenza perder contra estos". Des d'aquí només posaré una frase que ja vaig penjar al Facebook i que avui té un significat brutal: "los payasos que hablan demasiado acaban pr quitarse la máscara y mostrando que son... payasos" .- Winston Churchill.

També vull dir que els Portal Kids no anaven tots del mateix color. Es dia que s'impugni un partit per una cosa d'aquestes es Caudillo tendrà una patata calenta que haurà de resoldre. Anem a posar-hi remei abans de que passi!

I per acabar un temazo per motivar a sa penya!!!