16 de desembre del 2006

tensio

molt bones a tothom

ja nomes queden hores perquè arribi el moment q tots esperam, aquell moment que volem q arribi d'una vegada per totes. Hi ha hagut molts comentaris per encalentir s'ambient q pot ser q juguin un paper dema pero ja se sap que en futbol pot passar de tot.

S'ekip Buider format per la clase obrera mallorkina, que fa de s'honor i sa veritat ses seves raons de ser, que no atura ni quan sap q tot está perdut, q per ses venes des seus jugadors corre sa mateixa sang que per ses venes den Maradona, que mai se fa enrera ni davant sa mateixa mort, ha d'afrontar un partit que pot marcar ses fites de ses seves vides.

S'honor d'un home, sa vida d'un home, millor dit un home se fa en els moments dificils. Se li ha de donar forma en les ocasions que la vida es presenta més dura, quan les circumstàncies són més desfavorables, quan cada passa q hem de donar només ens posa davant una passa més dura.

Ekip Buider, recorda el camí que t'ha duit fins aqui perq si estás aki és per el camí que ja has fet pero si te mantens es per el camí que te queda per recorrer. Ekip buider, pensa en tots els que han lluitat amb els nostres mateixos ideals contra l'imperi de torn, l'alè de tots ells t'acompanyarà en cada xut, en cada passada, en cada crit, en cada passa.

Pot ser que demà les coses no vagin així com noltros voldriem, potser el resultat no serà el més ens hagués agradat però vos puc assegurar que això no passarà si jugau amb el cor, si en cada acció que dugueu a terme li donau tota sa força de sa vostra ànima, si hi deixau sa vida en cada pilota, si lluitau per molt més que voltros mateixos.

Desde Mallorca i sense poder participar en el partit vos saluda es capità de sa cel·lula buiderMallorkina. Sort i a deixarvos-hi sa pell!!!!!

FORÇA BUIDADOTES!!!!!

altres fotos de concentracions...

donat q en falconetti afirma enrecordar-se'n de mamare i de sa mare den gaspar en una de ses seves famoses festes ,com enuncia en un dels seus comentaris de per aki abaix,vos mostrare una foto des seus dies de mamporrero com ell diu.Aqui se'l veu sobornant un cavallet perque no el deixi malament a davant els seus amics Napolitans. Se'l veu tot solet, es molt extrany que no hagi convidat els inseparables amics llerreds, deu ser pq li agrada tant q no ho vol compartir? crec q la seva careta ho diu tot...






FORÇA BUIDADOTES COÑO!!!!!

15 de desembre del 2006

Quin porteraso!!!!


Bueno, vist que això va de fotos i ridiculs, aquí va una de ses que son espectaculars. En ple moment d'intoxicació etílica en Cànoves fa un burdo intent d'imitar-me! Aquí el teniu,Marc "Angoy""Crowe"

PD: sa pròxima publicació: fotos vàries

Amunt Buidadotes

Concentracion Llerretica

Aquí está la realidad del equipo que aspira a todo. Ese equipo que quiere dar ejemplo a los niños...
Este impresionante documento gráfico muestra la "manera" de concentrarse del equipo Llerred. La foto corresponde al fin de semana pasado en algún local entre Villarroel y Valencia.
Mantendremos en anonimato el nombre del fotógrafo por miedo de éste a represalias.



PD: El Honorable "ser superior" Canovas, es duda para el partido debido a un desgarramiento anal.

PD2: El Sr. Xavi Santvi tampoco jugará el derby. Algunas fuentes afirman que sigue inmerso en este tipo de "encuentros".

PD3: El Sr. Pereira, alias "Falconetti", dueño del local donde se tomó la foto, si asistirá.

Canvi de system

Bones a tots,
m'imagin que sa majoria de voltros ja haurà vist que es blog ha canviat un poc, ja sigui s'aparença externa com sa manera d'accedir-hi i/o registrar-s'hi. Aquest post intentarà orientar-vos perquè no nedeu més de lo suficient.
Resulta que es masters de www.blogger.com han decidit juntar-se amb amb es gran Gmail i que, a més, han realitzat una sèrie de canvis a s'estructura de sa web. Sa veritat és que ara m'és molt més còmode, ja que no tenc que canviar es puta codi HTML cada vegada que vull fer algo. A canvi, vos ha putejat un poc perquè s'antic login i password que utilitzàveu per accedir com a membres s'han quedat antiquats.
Ara, per crear una entrada, ja no heu d'anar www.blogger.com, sinó a beta.blogger.com. Allà s'ha de posar un compte de gmail i sa contrasenya des compte. Se pot dir que Blogger s'ha mig integrat dins Gmail, i es membres de Blogger s'han de fer de Gmail. (Aquest punt no és del tot segur, hi ha rumors de gent que ha pogut accedir a través de Hotmail...Edu o Llobi m'agradaria confirmació).
Per fer un comentari, en canvi, tant podeu posar es nom i contrasenya anteriors com es compte de correu. Sortira es vostro nom igualment.
També hi ha rumors de que sa pròpia pàgina de Blogger te convida a fer-te un compte de Gmail, si això no és cert digau-ho i jo puc enviar-vos invitacions a qui les vulgui.
No se si heu entès res. Si no heu entès algo, de què i avon eres i feis un comment o enviau-me un mail.
Ah, i per cert, Barça-Liverpool i Madrid-Bayern.

14 de desembre del 2006

Calde's Fan Clup i derribo a IB3

Missatge enviat ahir vespre a el temps d'IB3 per mestres Cánoves, Feme i jo.

Buenas noches,

Soy Francisco Parera, vecino de Llubí. Les queria donar la enhorabuena por vuestro pograma. Tengo 83 años y cada dia miro el parte, porque cuando me voy a encatravar me viene muy bien saber si hara bueno o si me conviene mas quedar por casa.

El miercoles dio el parte un joven que no havia visto nunca y me pareció quelo hacia muy bien. Puede ser que sea de Llubí? Es que me suena de aberlo visto por el pueblo. ¿Que lo volvereis a sacar? ¿O solo saldra en fiestas?Un saludo para Xesca y otro para Juan, que es muy chistoso y de Porreras como mi mujer.

Francisco Parera

Resposta cordial d'Ib3:

Bon dia, moltes gràcies pels comentaris.
El jove que va sortir dimecres no és de Llubí, és de Manacor i,de moment,farà substitucions, quan algú estigui malalt o de vacances. En Joan no és de Porreres, és d'Algaida.
Per coincidències de la vida té elmateix nom que en Joan Barceló de Porreres que surt a donar el temps perl'informatiu balear. Però no és el seu fill i tampoc família.
Salut i a veure si ara va d'aigua que fa falta!!Atentament,El temps d'Ib3


Sa resposta dóna peu a una sèrie de preguntes existencial relacionades entre sí.

- realment era creible es nostro missatge per ser contestat amb tanta cordialitat?
- no era molt evident que és un missatge per xapar-se?
- vol dir això que hi ha gent que escriu aquest tipo de missatges?
- imaginau lo que ha de ser obrir es correu cada dematí?
- deven contestar a tots els mails? siguin de sa temàtica que siguin?

jo ho provaria...

i sa gran pregunta que diu poc des que contesta els mails, què putes fa un homo de 83 anys apassionat de s'encatravar enviant un mail?

13 de desembre del 2006

Toma de contacte

Kins Mestres!!! o com és més corrent de llegir per akestes rodalies....KIN SYSTEEEM!!!
Primerament volia comentar que ja som un digali "assiduo" a pitjar es link de sa barra des mozilla k me duu a nes blog des cans vells ja que sempre hi ha genero de calidad per fer quatre riaies, i sinos sempre me keda votar kin system a ses enquestes setmanals.


I bé comunicarvos que es dia de sa constitució no és només un dia de "festa" per es ke currau o estudiau o de "no classe" per es k només estudiau, sino que concretament aquest dia de sa constitució 06 va ser es debut de tot un mediàtic a nes món de sa meteorologia, va sortir en pantalla es MINISTRE CALDERA, amb un altre acte de voler xupar camara com ja hem vist en anteriors ocasions (sa graduació etilíca no era sa mateixa, tot s'ha de dir).



Pes que ho varem veure (m'incloesc) diré que es tio ho va fer de puta mare va donar una predicció super completa i no gens cansina, només assimilable a sa des "Ronnie" de sa meteorologia, en R. Picó. Va ser un debut estelar, en tota regla, sa de s'informatiu va deixar caure es seu nom varies vegades minuts abans de s'entrada en pantalla (fet k fa de que disposi de fotos d'akell moment, ara que no les vac fer jo, les va fer un altre mediatic com es mumpare, kin killer), se notava que era sa primera vegada perquè hi havia moments en que el podies sentir tragar saliva desde Son Servera (records a sa gent de per allà), es divendres va tornar a sortir, va utilitzar es mateix format pero aquest pic ja sense nyirvis i ho va bordar, KIN SYSTEM!

dit això i veguent que en Marco ja se m'ha anticipat deix caure unes quantes fotos d'aquells moments.








Nota: tenc problemes logistics, nomes men deixa pujar una....bé si en marc m'informa de com fer-ho ja en penjaré més!
Salu2 a tots es cans vells que pudulen per aki!

PD: si tecletges "cans vells" a sa barra des google te posa...no quiso decir "canovelles" (kin system! xD)
PD2: a ver quan feim un sopar system de cans vells (millor en tornar de nadal i fora etsamens) tipo xino aquell o toreros i després feim una bona sortida erratica!

Minister of clouds

Quin puta system!
aqui teniu a nes ministre es dia des seu debut donant es temps. Quin crack! pareix tot un ca vell des meteoròlegs!Quina pose, quins gest, quina indumentaria marcant paquet!
Per cert, aquest gran document gràfic hi és gràcies a un col·laborador d'aquest blog, q esperem s'apunti ben aviat: n'Artur.

La Edusinha



De unos remotos inicios nace la Edusinha, una de las acciones acrobàticas de nuestro querido futbol. En este fragmento de partido apreciaremos como un jugador lo da todo por el equipo! Weno, casi todo... Actualmente esta joya del futbol americano esta jugando en un equipo llamado buidadotess en el que deja sus delicias para su más premiado público.La Edusinha es una acción defensiva a la que llamamos despeje y éste crack mediàtico futbolístico nos ha demostrado su forma peculiar de realizar esta acción. véanlo ustedes mismos!!

Hemos tenido ocasión de entrevistar-le solo una vez i sus unicas palabras fueron:

"Eo solo penso en samba"

11 de desembre del 2006

Otra de fotos explicativas

No es necesario que os suelte unas lineas en plan metáfora, ni que os explique que me vienen ideas y reflexiones desde la observación de la naturaleza...
Pero en todo caso os explico la foto, seguro que algún jugador bolsabasurenque no entiende el significado:
El jugador "Buider" le mete una patada en los cojones con la punta de la bota al jugador "Llerret"

Resultats de s'enquesta

Bones, aquí teniu es resultats de s'enquesta de sa setmana passada. Es canvi de system de Blogger i es meu viatge a Normandia han provocat que es darrers dies no s'hagi pogut votar. Esperam que no se torni a repetir. Com podeu veure, guanyador Edu Zaplana, seguit de molt aprop pes gran Michel Salgado.