10 de febrer del 2011

LEE: Jornada 11

Bon dijous a tothom!!

Abans de partir cap a Madrid vos deix ses dades de sa pasada jornada, així com els horaris definitius des partits d'aquest Diumenge.

Des partits de la setmana passada, cal destacar es partidarro The New's Buidadotes - Mandandanga FC, un partit dur, tens i disputadíssim que va acabar des costat verd-i-blanc (5-4) gràcies a ses miraculoses intervencions des tercer porter Monxo i a sa qualitat diferencial den Ginés, que amb quatre gols va voltejar es partit. Destacar es lamentable comportament des gipsy Tofito, que se va dedicar a picar a s'estrella rival amb improperis típics d'un partit de 2a Regional. Es Comité Antiviolència s'està estudiant es cas, per veure quines mesures pot prendre per evitar actes similars en un futur.
S'altre partit de sa jornada fou un enfrontament desigual (19-2) entre es totpoderosos Güizas i uns superats Racing Taura. Es guixaines segueixen fortíssims en sa seva lluita pes títol de Lliga. Per altra banda, es Gerrets FC guanyaren per via administrativa, degut a sa incompareixença d'uns lamentables Portals Kids, que no avisaren en cap moment des seu 'escaqueo'.


Resultats de sa jornada



Classificació



Pitxitxi



Propera jornada

Hi ha hagut algunes modificacions tant a s'horari com en ets emparellaments, revisau-ho bé i no nedeu!! ;)