1 de desembre del 2006

El "Sabio de Cala Bona"

Foto de archivo. Antes de dejar el mundo del entrenamiento regional de élite. El mismo Cruyff le ofreció un puesto de "segundo" en el Barça, el lo rechazó por el equipo de sus amores, el Albacete.

sera q he tengut episodis de cavellisme?



en algun moment de la meva vida he estat a prop d'arribar a ser un ca vell? no se, jutjau voltros...


aki hi ha un dels majors cans vells mallorkins, ki no recorda les seves frases com: "bon vespre a tots i sobretot a totes", doncs ara mirau-me a mi posseit per el seu esperit:

30 de novembre del 2006

Fire fent d'entrenador


Bueno al·lots com que això des blog pareix que està perdent un poc de força i a petició popular de sa seu Buidadota des carrer Mallorca, vos deix aquest video de sa meva actuació com a entrenador de sa setmana passada contra es Cocos Locos. Pes qui no saben res, en aquest moment (min 24 de sa primera part) navem 2-2 contra es tot poderosos Cocos Locos (liders indiscutibles de sa lligueta amb cap derrota a nes seu casiller). Dic això per explixar sa meva reacció final. De totes maneres es meu objectiu secundari per penjar aquest video es sa meva passió i dedicació a nes nostro estimat equip.
Aupa Buidadotes que a sa segona volta arrasarem (o ho intentarem "por lo menos" )

PD: per cert es video no es cap montatge, ma varen grabar sense que jo m'enteres

Això és un cas de bullying!!!


Vos deix un altre vídeo que va fer ses delícies a sa seu Buidadota del carrer Mallorca. Supos que molts ja l'haureu vist. Pes que no ho han vist, posau en marxa els altaveus i sentiu sa suplica de n'Edgar...

Pinyols de penya


Vos deix un vídeo amb pinyos varis. Es que sa gent és la hostia. Per mi, es més espectacular és es de sa branca de s'arbre, vaia hostion que li pega.

29 de novembre del 2006

Viatge a Normandia (II)

Al·lots, sa cosa va avançant. Acabam de fer una reunió per decidir quatre cosetes més des viatge. Aquí les deix, pes que no hi éreu.

-Se li han de pagar 20 euros a en Xisco en concepte de pot, per pagar es menjar i beure des primers dies, per a que no haguem d'anar a comprar en arribar...Si no li podeu donar en mà abans de divendres a les 9, li ingressau al compte que en Xisco escriura a un comment.

-Cadascú a de dur una tovallola i, si en teniu, un sac.

-S'alcohol dur l'hem de dur d'aquí, així que qui vulgui alcohol dur, ja sap lo que ha de fer...Noltros durem whisky.

-Allà no hi haurà molts caixers, així que duis sa possible pasta que hagueu de gastar en mà.

-Pensau a dur CD's, jocs, tot tipo de pollades i, important, es carnets!

-Lo més important, hem quedat a les 5 AM de dimecres a ca nostra per partir.

Au idò, a matar!

"Blade Runner", by Ridley Scott.... Un clàssic dins el cine clàssic!



...segurament un dels monòlegs més emotius del cinema modern... és la màquina, més humana que el propi home...? Deixeu-me donar un toc 'frikie': Cinc frases per definir el nostro destí al.lots... Cinc frases, tan sols, per imaginar tot allò que volem fer i mai ens hem atrevit... Penseu-hi tets... Sobretot, en per què havia de ser una màquina qui ens dongués aquesta puta lliçó de vida..
Disfrutau com a bons cansvells de les sàvies paraules de la novel.la de Philip K. Dick (gran títol jeje: "¿Sueñan los androides con ovejas eléctricas?").... Ridley t'estimo! jajaja..

P.D. : Siusplau, que entri ja Blade Runner dins la llista de Jornades de Cinema Clàssic...(de nou)...

En Alemania aseguran que el Barça quiere a Klose

Notícia d'avui al diari sport.

El meu gran article tècnic sobre el jugador publicat al diari on comentava que era tot un "killer del área" pareix q ha arribat a la secretaria tècnica de ca'n Barça (supós que més o menys tothom el va llegir o va sentir a xerrar ja que hi varen haver expressions que varen ser objecte de caxondeo).
Hauria estat millor q ho haguessin fet aquest estiu i no ara. De totes formes, això pinta a estratègia per desestabilitzar la gran estrella de l'equip hanseàtic de cara a la gran final de la setmana que ve, que es també tema de votació a la nostra gran novetat del blog, l'enquesta.

Com ja vaig dir sa setmana passada un poc de frikisme blaugrana no pot fer mal al blog (millor dit estic a classe de programació fins als ous i no tenc res més millor que fer).

Demà reunió pre-normanda

Al·lots. Quedam demà tipo les 10 per fer una sopada a casa per comentar es viatge a normandia. Fins demà. Avisau a qui correspongui.

28 de novembre del 2006

Una jornada més


Per cert gent. Aquest és es post nº100! enhorabona!!

Més vídeos...




Bones a tots,
després de veure n'ari vatanen donant-ho tot, aquí uns vídeos que també tenen a veure amb sa velocitat, però un poquet més ridículs...es segon vídeo no se carrega, així que el deix aquí...


PD:Com heu pogut comprovar, he inaugurat sa secció "Enquesta de sa setmana" amb una pregunta clau pes nostro futur, vos deman que si teniu idees que se puguin traslladar a una enquesta me les faceu arribar per mail i, si mola, la penjaré

Rocco, 2ª entrega

Aquestes 3 instantànies deleitaràn a aquells roccomaniacs que no van tenir prou amb la primera entrega del serial; ROCCO GRAN CA VELL.Com a gran ca vell que és, fa la siesta amb els ulls oberts a l'estil gandalf (altre ca vell), i adopta una posició de defensa que el fa més perillós malgrat l'aparent relaxació. Recomano ampliar la zona facial de l'animal lloat.
Amb un ull sempre fixat en l'objectiu, Rocco, no desaprofita cap oportunitat per donar-se plaers terrenals. En aquest cas, arturo (s'antitesi de ca vell), no té cap mirament alhora de practicar una fel.lació en tota regla davant de la mirada encuriosida del personal.

En Rocco és gran, i ho sap, sinó com s'explica aquesta predisposició per la iconografia. Molts reis i nobles van veure com pintors inútils eren incapaços de donar aires sobirans als seus retrats. Rocco no necessita d'aquesta manipulació, ell ja és un emperador. Res més.

27 de novembre del 2006

Autoescuela Básica I

Para los que van a conducir camino a Normandia,
aqui teneis unas clases prácticas del Sr. Ari Vatanen.

Cànoves i Tomeu


Aquí vos deix una gran foto de'n Cànoves (Spike a s'ambient telecogresca) amb un des cans vells més grans vistos mai damunt sa nostra illa.
Amunt Buidadotes

P.D: foto extreta de http://www.fotolog.com/all_photos.html?user=telecogresca

Reunió pre-Normandia

Hauriem de fer una reunió pre-viatge per acabar de decidir es tema. Ha de ser bé dimarts o bé dimecres, jo dijous no puc i divendres ja partesc. Proposau un dia.

Temes a discutir:
- Acordar itinerari i horari.
- Distribuir cotxos.
- Fer recollida de doblers per fer sa vaca i jo aniria a comprar dilluns o dimarts per tenir sa gelera plena i no perdre temps amb anar a comprar.
- Fer sa llista de sa compra.
- Acordar es possible programa de visites a puestos.

... i moltes altres bobades que puguin sortir.

Gerrets, simplement sublim!!

Roca 29 acaba el partit 3 minuts abans degut a la seva impotència front al vendaval Gerrètic
L'equip negresc guanya per 12 a 6 als campions de les passades edicions.
Malament han començat les coses per els Gerrets quan als 5 minuts de joc el marcador de 0 a 3 reflexava l'eclipse del joc negresc. Roca 29 sense Esteve,un dels seus puntals, i amb un Tomeu que surt d'una llarga lesió, han començat el partit amb moltes ganes i després d'un gol en pròpia porta i dues badades defensives s'han posat per davant. Però l'equip de l'eixample esquerra no s'ha acovardat i amb paciència i sense desesperat ha anat assolint el nivell al que ens té acostumats. Joan Company, que ha estat especialment acertat, colocava el 3 a 1 amb un gran xut amb l'esquerra que encarrilaria la remontada gerrètica.
S'ha arribat al descans amb un 4 a 4 que deixava tot per decidir a la segona part. Ben posicionat damunt el camp els Gerrets han actuat com a grans cans vells que són i han anat aprofitant les ocasions sense descuidar en cap moment l'aspecte defensiu. Als 10 minuts de la segona part el marcador ja era de 8 a4, el partit tenia clar color negre. La diferència ha anat oscilant, sense baixar mai de 2 gols, mentres transcorrien els 15 minuts que separaven els Gerrets de la seva sisena victòria consecutiva i que tancava la millor volta de la història del conjunt gerrètic.
Al final i en vistes de la impotència de Roca 29 d'arribar a la porteria dels Gerrets, han acabat demanant per donar per acabat el match a falta de 3 minuts del xiulet oficial. Els Gerrets, obviament han accedit.
Aquesta victòria deixa a Roca 29 a la zona mitja de la taula, cosa que pot beneficiar als The Buidadotes en el seu objectiu d'accedir als Play-off.
Una nota destacable de l'enfrontament és el debut del nou porter dels Gerrets"Nanu", que ha tengut una gran actuació defensant la porta dels de la camiseta negra.
Andreu ha acabat el partit amb molèsties als isquiotibials. Demà se li faràn les proves corresponents però a peu de camp les sensacions eren bones i el menescal del club ha afirmat que no eren greus.
L'equip un per un:
-Joan Company: Decisiu. Les seves intervencions han estat decisives en moments claus del partit.
-Joan Cànoves: A l'ombra. El de can Lliro ha estat més apagat del que ens té acostumats però el seu treball és indiscutible.
- Manti: Treballador: El de Son Servera ha agafat el ritme de la competició i de l'equip i ho dona tot al camp, amb major o menor acert, tant en defensa com en atac.
- Xavi Santvi: En la seva línea. Amb diferència el que més quilòmetres ha recorregut en el partit. Sempre actiu i participatiu amb una entrega i acert davant porteria digne d'un crack.
- Andreu Servera: Docent. Andreu va assolint el nivell que tots coneixem. Ha donat tota una lliçó de futbol als seus marcadors dels que cada vegada se'n desfeia. Ha acabat el partit amb molèsties.
-Nanu: Gran debut. El de Sant Vicenç ha esta molt acertat i molt comunicatiu en tot moment amb la defensa negresca. La seva adaptació ha estat total i les seves intervencions claus per la victòria.
-Xisco Parera: Solidesa defensiva. El capità ha estat puntal de la defensa gerrètica. Ha contribuit a la victòria amb un gran gol.
La setmana que ve els Gerrets han aplaçat l'enfrontament contra els Cocos Locos (lluita per el lideratge) ja que tant el capità Xisco com Company tenen compromisos internacionals. El proper partit serà ja el derbi contra els The Buidadotes del proper 17 de Desembre.

26 de novembre del 2006

VIRTUOSISME

Dos videos de virtuosisme pur i dur.

...Es primer: Michael Camilo - From Within. Tros extret de sa peli "Calle 54", d'en Trueba (es que se beneficia n'Ariadna Gil no, s'altre, es seu germà gran. Aquell que té un ull així un poc p'allà, un poc camaleon ell). Vaja virtuosisme, i vaja bon rollo que dóna sa cançó. I com s'aferra s'estribillo!

...I es segon... oh!, OH!!: Tony Royster Jr. (Drum Solo), dotze (12!!) anyets que me té s'al·lotet! A sa primera part d'es video ell encalenteix, se prepara... i a partir de sa meitat es tio (bé, es nin) fa que se te caiguin els ous enterra.

I per cert, ja que xerram de virtuosisme:


(!!!) Bufff! No comment!

***

P.D.: En Donald Rumsfeld, ara que se pira, s'ha cansat de guardar ses aparences (una perla de video! No vos ho perdeu!).

PP.D.: aquest àrbitre virtuós no ho serà, però que està fet un artista no se li pot negar! (i amanerat ho és un rato llarg) Pareix que és real, però és tan exagerat que me costa de creure...