27 de desembre del 2006

I Federations Serverines XMas Cup

Se fa saber que:

S'ha reservat pista per jugar es triangular demà Dijous de 16:00 a 18 pico, a s'estadi d'herba des Poliesportiu 'Es Pinaró'. S'ordre des partits serà es següent:

  • Començarem es torneig amb un mega-derbi: The Buidadotes intentaran venjar-se de ses dues derrotes patides contra Es Gerrets a sa competició oficial. De 16:00 a 16:45, a Canal + Deporte 1
  • Sa cosa continuarà amb un Es Gerrets - Mallorca Soldiers. Es serverins intentaran donar sa sorpresa contra s'equip gerrètic. De 16:45 a 17:30, retransmès per sa Serverina.
  • Es darrer partit des torneig serà un apassionant The Buidadotes- Mallorca Soldiers. Es locals procuraran que es partit sigui un mer tràmit. De 17:30 a 18:15, a porta tancada.
Es guanyadors aconseguiran es prestigi esportiu que atorga tan magne aconteixement, i qualque cubata d'un colega perdedor, si s'altre en té ganes.
Esperam que tots i totes gaudiu de s'espectacle i vengueu, tant a jugar com a mirar.

Au idò, fins demà!

25 de desembre del 2006

Resultats de s'enquesta


Bones a tots,

aquí es resultats de sa darrera enquesta. Es personal ha destacat es bon paper de Es Gerrets durant tot es partit (26%), juntament amb s'estratofèrica palomita de n'Edu (26%). Sa pilotada den Cuadros (19%) i s'afició (15%) també estan allà.

Don't Push Towards the Stage

Es pròxim dissabte 30 concert de Don't Push a nes Bar Ca'n Lliro de Manacor. En principi havia de ser a Artà però no sé ben bé per quin motiu s'ha suspés. Esper que faceu pinya i vengueu a disfrutar un poc des "hit tras hit" i des xistes den Marc imitant n'Eugenio.

Com no Red Ribbon també tocaràn per fer un revival des concert de s'estiu.

Vos deix amb un parell de links des passat concert a Sa Pua pq ned per penjar ses imatges.

http://www.youtube.com/watch?v=iwvW0337wW8

http://www.youtube.com/watch?v=HSblRRM8O-g

http://www.youtube.com/watch?v=u1vJRhT1jUg

24 de desembre del 2006

Teràpia de xoc de The Buidadotes (plan B)

Després d'un inici de temporada paupèrrim, The Buidadotes arriben al Nadal amb la moral per terra. Mentrestant, a Mallorca, el seu líder a la sombra Tofito (germà de Fofito i Miliki) es trenca el cap per reconduir la situació esportiva del seu estimat club.

Veient el nul potencial ofensiu de l'equip, el pèssim acoplament de les seves peces, el baix rendiment de l'eterna promesa Màgico Cuadros i amb el fantasma del descens rondant les seves ments, Tofito ha cregut convenient canviar l'activitat futbolística per una altra de vessant més artística.

Aquest document gràfic pertany a un stage de pretemporada realitzat al Valle de los Caídos, on van perpetrar un patètic intercanvi de lliçons de ballet clàssic amb cracks del Real Madrid com Guti, Figo, Raúl, Míchel Salgado i Fernando Sanz.
Des de l'encara latent cèl·lula barcelonina de "El Món Esportiu" encoratgem aquesta plantilla a perseverar en l'aprenentage d'aquest noble art, i els desitgem un futur ple d'èxits que faci oblidar el trist pas de l'equip per la lligueta de l'Eixample Esquerre.

Ànims Buidadotes i... Bon Nadal!