21 de febrer del 2008

Bocato di cardinale



Megaposteable curt half-amateur amb uns efectes que fan festa...

EL GUERRER DEL VENT VS. A17 & A18

BONUS: Llista amb es que actuen de moment a Dragon Ball Z: The Movie

pibito...20 anys!

Demà divendres, 22 de Febrer, se celebra s'aniversari des Pibito. Ja que 20 anys no se celebren cada dia, farem un poc de sopar a nes pis de Lesseps i després marxota clàssica a verlas. Sopar fàcil de pa amb oli i birres van a compte meu, sa neta és que dugueu alcohol a matar. Posam les 21.30 per sopar, feis una llista per saber quan de menjar i birres he de comprar, esper s'assistència de tots els cofrares

(by Pibito)

18 de febrer del 2008

Esports, política, rumors...

Rumor recent tret des forn, senyores i senyors... Nem a donar-li tota sa credibilitat que se mereix (o sigui, màxima).

Com molts de voltros sabeu, aquest duo que veis aquí davora eren sa parella més mediàtica de s'espectre polític català. Sí, sí, estic xerrant den Joan 'Dino' Saura i de sa mallorquina Imma Mayol, dos des líders d'IC-Verds...

Idò resulta que, després de bastants anys de relació, sa parella s'ha trencat i, com no podia ser d'altra manera, [ES RUMOR COMENÇA AQUÍ] tots dos s'han posat ses piles per trobar una nova parella.


Començam amb sa primera parella: segons ses fons consultades per CANSVELLS.COM, mestre Saura està liat amb na Marina Llansana, una al·loteta que com veis està bastant bona, i que curiosament és portaveu d'ERC i diputada en es Parlament de Catalunya. No está mal, podria ser un half-bombazo... però ara ve lo bò, agarrense que vienen curvas...


Segons sa mateixa font, s'està commentant pes cercles més íntims des boca a boca català, que es nou acompanyant de sa srta. Mayol és ni més ni menys que... Mr. OLEGUER PRESAS!!, crack del F.C. Barcelona i líder de masses...

No hi ha res confirmat, però com que es rumors molen un munt, aquí el deix. Això sí, per jo es rumor estrella des darrers dies (proporcionat pes crack entre es crack Mr. Lerdo) és es següent: sa vicepresidenta des Govern, na Maria Teresa Fernández de la Vega, s'ha casat recentment amb sa cussa vella des deports de TVE1, na Maria Escario. Es nivell de mediatisme de sa notícia és com a mínim de 9 entre 10. Aquí podeu trobar més info sobre es tema, hi ha mil foros que el recullen, aquest rumor.


Acab amb un altre tema half-polític, i que té a veure amb en Joan Saura. Resulta que es per tots estimat Federico Jiménez Losantos ha tret un peazo de llibre autobiogràfic, i un des capítols més commentats és quan explica que ell, en Josep Piqué i en Joan Saura eren militants des PSUC i protestaven en contra de ses centrals nuclears a Vandellós... Idò es colega se va enterar que es Polònia estaven pensant en fer-li's sa conya a aquest episodi de sa seva vida, i clar, va començar a mollar parides en contra d'aquest programa de tiriteros... AQUESTES

Òbviament, es tiriteros i separatistes no se varen tallar un pèl, i Dali Cebes....

LEE: Jornada 10

Bones al·loteia,

per fi s'ha recuperat sa half-normalitat, i Diumenge vàrem poder tornar a gaudir de 3 partits oficials de Lliga, després d'un Gener negre (virus FINDES) que ha deixat es calendari plagat de partits aplaçats.

Sa jornada va començar amb un Àngels den Tomeu - Atlètic Buidadotes que se va decantar a favor des llevantins (2 - 5), que segueixen en ratxa i ja s'han col·locat tercers a sa taula. Una vegada més, actuació estelar den Pau Kempes, que amb 3 gols va guiar es verdescs. Mestre Neta Vallejo va mullar després d'una llarga sequia i es capi, Joan 'Blade cleanings in the toilet' Cuads, també va contribuir a sa victòria amb un xixarro.

A les 5 se jugava es partit entre es colista i es líder virtual, o sigui, R de Rodett vs. New's Team. S'equip capitanejat per n'Arkitektur Bagur va plantejar un partit tremendament seriós, i va aconseguir que es partit no restés decidit fins a pocs minuts des final, amb un resultat de 8 a 4. Aquesta vegada va ser es capi des New's, Lluc Canovas, qui va guiar es seu equip a sa victòria amb 4 golets.

Es partit que tancava sa jornada enfrontava a uns Gerrets mermats per sa baixa den Jean Companyé, que tenia permís des club per anar a fer voltes amb bicicleta per París, i s'absència injustificada (i cada vegada més sospitosa) de n'Andreu 'il Pussa' Servera, contra unes Xapetes Taronges que fa setmanes que pateixen sa baixa des seu Capità, n'Urko (per cert encara no heu pagat!). Un altre des pilars de s'equip gerrètic, sa locomotora Manti, va arribar més de 20 minuts tard perquè s'estava rentant es seu majestuós membre després d'una buidada. Per sort, en Tomevet va poder arreplegar dos allegados i es partit se va poder disputar, amb un resultat final de 3 a 5 a favor des negrescs. Es partit va destacar per sa gran quantitat d'ocasions fallades per part des Gerrets, sobretot des killer Canovas Sr.


Resultats de sa jornada



Classificació de sa jornada




Estrella de sa jornada

Després de que es finde passat estés especialment inspirat en es dur camp del Banyoles, es petit des New's Team va tenir s'energia necessària per penetrar fins a 4 vegades ses xarxes rodètiques i ser clau per sa victòria. No hi ha dubtes que aquesta setmana en Lluc és es mereixedor de s'MVP.


Propera jornada

Ja hi torna a haver lio. Sa suspensió de s'enèssim partit per part des Tramuntana Six va provocar que es Buidadotes (cansats de no-jugar) contactassin amb ets Àngels den Tomeu i avancessin es partit que en principi s'havia de jugar Diumenge que ve. Des de sa Federació se proposa jugar a les 18:00 es partit aplaçat Àngels den Tomeu - Xapetes Taronges, corresponent a sa jornada 8, ja que aquests dos equips en principi no jugarien aquest Diumenge. Així, només descansarien The Buidadotes.

No mos podem despedir sense destacar es partidàs que tendrà lloc Diumenge 24 de Febrer a les 16 hores, que enfrontarà es primer i es segon classificats de sa Lligueta, i que podria ser decissiu de cara a saber qui serà es que s'endurà es moix a s'aigo i aconseguirà es títol de Lliga. Esperam que tots ets amants des bon futbol venguin a veure un partit que promet tensió, intensitat i bon futbol.

17 de febrer del 2008

només quatre fotos

iepa!!

aprofit un moment de relax per fer un petit resum gràfic des viatge de part de sa Cofradia per terres granaínes (s'escrit ja el va fer en Monxo fa un parell de dies)
en resum, sa mica de passeig i -sobretot- grans dosis de beures, tapes a balquena, paripés i comèdies vàries, etc... o com qualcú va dir, "sí, sí, tot això és molt guapo, però noltros hem vengut a beure!"

arribada i partida PT cap a ses primeres birres i tapes
després de ses primeres canyetes, unes bones gerrotes de birra (tinto de verano pe'n Manti) i kalkun que altre cubatot entre música de javis-bruts, crits i renou
un poc de tè, més que res per fer es paperot per allà
un poc de foto turística al mirador de San Nicolàs, amb s'Alhambra de fons


començant a degenerar
una imatge de gats com tantes altres
es moment cultural: Pati dels Ambaixadors (Palaus Nazarís, Alhambra) (photo by Gabri)
cansats de caminar i pujar escales, a sa Torre de la Veleta (Alcazaba, Alhambra) amb Sierra Nevada de fons
no sé què putes passava tot es temps amb això... algo relacionat amb so fumbol que no som capaç d'entendre
a perdre es temps amb un Barça que no s'ho mereixia... menos mal que mos donaven de beure i de menjar!


i com que ja estic cansat des ritme que du això per pujar fotos...
per un recull més extens de paperots, caretos i demés collonades alcohòlico granadines:
máomeno unes 450 fotos en picasa