25 de setembre del 2008

Poster Corporatiu

Es moment de sa publicació de ses cançons gravades a San Xisco Tous Estudis s'acosta de manera "lenta i dolorosa" però ningú quedarà decebut. De moment vos haureu de conformar amb es poster de temporada 2008 elaborat per sa sempre diligent Rosa.



d'aquí a 5 dies, és a dir 120 hores, penjarem ses cançons, magreheuvos es llom mirant es poster mentrestant.

Cicle de cinema argentí a Ca´n Dinsky

Diarios de motocicleta

Venga joves, que el Che no passa de moda! Ara que s´acaba d´estrenar una nova pel.lícula sobre aquest personatge, aprofitau per veure aquesta i ampliar coneixements o distintes versions del tema. A les 21.30, horari de tardor, començarà aquest film de Walter Salles, a on hi apareixen actors com Gael Garcia Bernal o Rodrigo de la Serna. Estrenat a 2003, relata la vida del revolucionari en els anys anteriors als fets pels quals és conegut. No vos ho podeu perdre, pegau un poc a passar una estona agradable i enriquidora en un entorn còmode i acollidor com és sa galeria de Ca´n Dinsky. Vos hi esperam!

24 de setembre del 2008

Projeccions Mercè '08

Bones a tots,

aquests dies hem pogut disfrutar a Barcelona de les Festes de la Mercè, unes festes que donen molt de joc, any rera any i que enguany no han estat menos. Sa veritat és que quan hi ha les festes, la ciutat viu un ambient especial que impregna tots els racons...
Aniré per feina. Dimecres passat, anant de concert en concert, vàrem passar per Plaça Sant Jaume just en el moment en que es realitzava un espectacle de projeccions a sa façana de s'Ajuntament. Sa veritat es q va ser tot system que ens deixà captivats i del qual vaig poder immortalitzar un petit moment...



Ara en donen!

Fotetes







UNA ALTRA VISIÓ DE LA PROSTITUCIÓ


Després d'aquests dies de noticies i més noticies sobre la nova llei de l'abolició, la legalització i moltes coses més de la prostitució, (sobre la qual podeu informar-vos i documentar-vos a moltissims llocs) vos deix aquí amb un altre punt de vista una mica diferent. Molts l'etiquetareu de feminista, alarmista, drastic, ... lo que volgueu i més però no deixa de ser real.

Vos deix també una entrvista de radio a dues exprostitutes, bastan interessant:
http://www.elpais.com/audios/sociedad/explotacion/sexual/elpaudsoc/20080923csrcsrsoc_1/Aes/

Personalment me qued amb: ..... los clientes son lo principal, si los clientes no pagan las chicas no trabajan.
Evidentment, si no hi hagues "puteros" no hi hauria putes.

Be aqui vos deix amb s'altre punt de vista.

La prostitució és una estructura dissenyada per i per als homes. La dona convertida en una mercaderia i en un producte per al consum de l’home. El domini de l’home sobre la dona.

L’ús de tòpics aparentment innocents i innocus com: “la prostitució ha existit sempre i sempre existirà”, o “és la professió més vella del mon”, com si es tractes d’un fenomen de la naturalesa, inalterable per l’acció humana, està molt astes i és comunament acceptat per la societat com un fet amb el que hem de conviure com ho fèiem amb la pluja, el sol, els terratrèmols.

El manteniment d’aquests falsos i intencionats clixés contribueix a mantenir els privilegis, les avantatges i el domini dels homes sobre les dones.

Inclús s'arriba excusar els beneficis de la prostitució, assegurant que a moltes prostitutes els agrada la seva professió, que sense la seva tasca hauria més violacions de dones, que soluciona el problema de la peculiar i específica necessitat biologica-sexual dels homes, irrefrenable i incontenible també per naturalesa, que escolten als clients, ect.; en una paraula, que l'important tasca social que realitzen les prostitutes, de no existir produiria una enorme catàstrofe en les nostres societats.


Ja no entraré en si la prostitució és o no voluntària, aquest no és el punt de vista que exposo.


PD: Les dones no son mercaderies a les quals tractar com a purs productes els quals pots utilitzar només per que el teu poder econòmic et permet tenir aquell poder sobre aquella PERSONA.

23 de setembre del 2008

El poder de la situación

Bones a tots i a totes. Aquest vídeo es algo llarg, però també interessant. Durant sa segona guerra mundial va sorgir sa psicologia social, per intentar explicar o entendre com una persona pogués transformar individus racionals en masses totalment obedients. Al vídeo hi apareixen una sèrie d’experiments per demostrar la importància de l’ambient dins la naturalesa humana, tema central de la psicologia social.





pd: S’ha fet una pel•lícula de l’experiment de la presó. No se com sa diu sa peli però en ella s’exagera bastant, ja que moren bastants de subjectes. Per sa vostra tranquil•litat, dins l’experiment real, no mor ningú.

Motivators

Buenos dias a tothom.
Ahi van unos motivators!

..toda la vida pidiendo pitis.. xD






Espero que sea de vuestro agrado!
Un saludö, desde Sa Coma Festival City