7 d’octubre del 2011

LEE: Jornada 01

Bones a tots,

Després de s'impacte causat per s'irrupció des ja mític equip F.C. Cansvells, arriba es moment de tornar a posar en marxa sa Lliga de s'Eixample Esquerre, versio 7.0 o similar. Enguany comptam amb 9 equips disposats a donar-ho tot damunt s'asfalt per tal de succeir es Güizas, que en un acte de covardia impropi d'un equip format per mallorquins han renunciat a defensar es títol i deixaran via lliure per tal que altres esquadres intent s'assalt en es campionat (palmesanos havien de ser? :P). També comptam amb ses baixes d'uns ugistes Fausto Mamani Team, i des surferos més irregulars de sa història: Portals Kids. Per altra banda, s'incorporen dos nous equips, tots dos amb sabor a clàssic: Àngels Revival (format per antics integrans des mítics Àngels den Tomeu) i Los Kikos (com es seu nom indica, relacionat amb es Güizas).

Així, vos deix els horaris per sa primera jornada de Lliga, que comença aquest Diumenge 9 a s'Escola Industrial.


Salut i LEE!!

5 d’octubre del 2011

Espectacular, per fans de 'The Big Lebowski'


Living Lebowski, Dude from 89.3 KPCC on Vimeo.


Increible document que reflexa sa convenció anual de frikis de 'El Gran Lebowski'. Si l'heu vista més de tres vegades, o si simplement heu vist alguna vegada en Manti fent de 'Jesús Quintana', és obligatori veure aquest gran vídeo!


Glòria a Su Notíssima!!

3 d’octubre del 2011

F.C. Cansvells, som líders!!

Ha passat una setmana però fins ara no hi podiem trobar sa classificació actualitzada a sa web. Després de 3 jornades s'Ef Sí Cansvells s'ha situat al capdavant de sa classificació, això és èpic!!!

Vos adjunt sa captura i sa minicrònica que vaig fer via comment Dilluns passat!


Bon partit ahir, amb alternatives, guanyàvem 1-0 amb bon gol den Soleiro, però tres nedades defensives posaren un 1-3 que posava es partit molt costa amunt. Però va ser llavors quan sa maquinària cofràrica va començar a funcionar i en dues accions des killers de s'equip mos varen posar amb igualtat (3-3). En es darrers minuts vàrem ser una apisonadora i només es pal, es porter i sa mala sort varen privar-mos de sa tercera victòria consecutiva.

Avui tenim partidarro contra U.E. Cillit Bank, on hi juga es cunyat des Chillo!!!! A matar o morir, al·lots!!




PD: I Diumenge començam sa LEE, señores. Enguany 8 equips apel·laran a sa èpica i intentaran relevar es Güizasç!

2 d’octubre del 2011

Russell Kane


Un "parecido razonabilísimo" molt comentat per activar una mica es blog, que coneix ses hores més baixes de sa seva història.
Caudillo Máximo Primero, el Hispano.