21 de novembre del 2009

Els dos darrers i me retir ja


Tot i s'alt risc de fer-me cansino, he trobat necessari postejar ses dues darreres creacions:


1. "don't mess with Lerdo"



2. Piscinazo, idea original by Compao (si no es post quedava massa buit...)



au, m'atur que si no això és un desastre...


P.D.: els més avispats ja hauran notat que en cap de ses photoshopeades s'ha vist encara involucrat ni un sol membre viril introduint-se dins sa boca oberta de sa camarera. Esper que se valori aquest esforç per part meva de no entrar "al trapo" amb una broma tan fàcil com tentadora, i procurar donar-li una altra volta de rosca a s'assunto xD

19 de novembre del 2009

LEE. JORNADA 3

Hola a tots.

En sustitució de s'habitual cronista, es nostro generalíssim, que és fora de terres catalanes aquest cap de setmana -jo també- i com espectador d'excepció de tota sa jornada 3 de sa LEE (si bé he de dir que no vaig veure sa 2ª part des partit Güizas-New's), m'atreviré a fer sa crònica de sa jornada, que evidentment tendrà un toc personal diferent.

Resultats de sa jornada.

Començarem diguent que, com a membre d'aquesta Cofradia, no puc dir que sigui neutral. Per tant, no amagaré ses meves totals simpaties -com s'ha vist a n'aquests darrers posts- pes cuatre equips cofràrics i carregats de cavellisme.

Es primer partit va començar amb un esperançador 2-0 a favor de The Buidadotes, amb dos gols den Paunovik. Tot duia a una clara victòria verda. Sa veritat es que The Buiders és un equip especial i ho vaig poder comprovar. Ho varen donar tot es verds durant tot es match, però no pogueren evitar que Àngels den Bartomeu donassin sa volta a nes marcador (2-3). En Nate, Vallejo, Cuads, Marco i Lliro tiraren de casta, amb poc joc, i conseguiren s'empat a molt poc des final amb un golàs de Maese Cuaderssen, que acabà es partit nefrat de per tot, tipo mutilat de guerra. Èpica i bemols i, per què no dir-ho, meritori empat.

R de Rodett. Aquest equip mereix un tracte especial. Després de ser colista durant tota sa temporada passada, amb aires renovats, enguany vol deixar rastre a n'aquesta LEE. Ha disfrutat des liderat durant dues setmanes i és actualment segón. Bon futbol, un porter carismàtic (Toni Crupi) tant dins com fora des camp, i un motivat Artur, donant ànims des de sa banqueta i amb bon joc es minuts que va jugar. 4-2 davant un Taura que estarà allà abaix ben segur, ja que va demostrar poca cosa.

Tomeuet. Sí, Tomeu, Tomeu i Tomeu. Havia sentit xerrar molt d'aquest jove, però lo que vaig veure diumenge passat no és un bon jugador. És un crack en tota regla. Es prestigiosos Gerrets tenen a ses seves files es millor jugador des torneig, amb molta diferència damunt es segon. Va fer 8 gols (molts de boníssima factura) i va donar un parell d'assistències per completar un 15-1 inapelable. Decadència va fer honor, altre pic, a nes seu nom i estarà també alla abaix amb sos Taura. Ja a s'hora de fer ses fotos, vaig voler estar a prop den Tomeu, per tenir aquest honor, i no em vaig equivocar. No digui Gerrets, digui Tomeu. Amb aquest jugador sou campeons, de calle! i més amb so darrer resultat que ara analitzaré. Vull destacar també es porterasso gerri, amb ses tretes llargues damunt es peu des company, i es bon fer den Kempes i en Cànoves, amb so gran esperit des dos des cabells llargs, Manti i Santvi, que donen un bon treball físic. S'equip més complet, que té es porterasso i -sobre tot- en Tomeu!!

Es marcador més inesperat, i sa gran alegría de sa jornada, va ser es 5-2 que endossaren es New's Team a nes temibles Güizas, a pesar de no comptar amb en Lluc. Vaig veure un Bruno molt ben posat darrera, un bon Sandro, amb bon desplegament físic. Es Pibito Sureda donant-ho tot, com sempre, i posant classe i saber estar allà davant. No puc dir gaire cosa més d'aquest match, perque s'avió m'haguès deixat si l'haguès vist acabar. Desde sa T1 vaig demanar informació via SMS, i vaig pujar a dins s'avió amb s'alegria de sa victòria que més content em va fer. Especialment perque seria un cop fort per sa Cofradia que es Güizas guanyassin sa LEE.

Resum final ò 'Informe Robwinson': Alegria d'aquest cronista, per haver conseguit 3 victòries i 1 empat sa Cofradia. Alegria també perque no vaig haver de patir cap enfrontament directe, cap derby.
Puc dir que es Gerrets seràn casi segur es campeons. Només poden ser molestats pes Güizas o es New's Team. Veig com a cuart The Buidadotes, seguit per R de Rodett (que encara no ha jugat contra cap equip d'adalt) ò Angels, que seràn 5è i 6è. I ses dues darreres places estàn bastant clares: es dos equips que hi ha ara.

Que ningú se molesti, però aquest és es meu punt de vista.
Bona LEE a tots!!


Propera jornada.



Classificació.


Pitxitxi.


PD: Falten a sa classificació des pitxitxi es dos gols des Güizas des darrer partit. A sa pròxima jornada tot s'actualitzarà. Salut i força!!

Gràcies, cofradia!!



Ha estat un plaer ser per aquí!!!

Galeria d'art


Quereseres Connection (by Penya)


Y ni esta (feat. Ultradate Waitress) (by Penya)


The Waitress Scream vs. Lerdo Fatality (by Artur)




Lerdo vs. Camarera Dada vs. Lerdo vs. Bigotes (by Penya)






Camarera gets fucked by Butanero (feat. Carama) (by Artur)

18 de novembre del 2009

CUSSA VELLA D'HONOR


Ja sé que aquest minipost ve amb molt de retràs... (falta de costum de postear per sa meva part). Però trob que, si bé hem gaudit de sa gran visita des ca vell d'honor, no pot passar desapercebuda una altra visita, no tan esperada i/o sonada, però no per això menys rellevant: sa cussa vella d'honor Madre Manti.
Sí senyors, encara que va ser "sólo para unos pocos", na Putxeta també va fer una sortidota per
BCN amb part de sa cofradia, concretament per un antro anomenat Karma que més d'un ca vell ha gaudit i repetit en ses seves xumades nocturnes. Com a bona cussa vella sa Madre Manti va rememorar vells temps, amb ses seves paraules "jo quan era joveneta ja venia per aquí", i se va marcar uns bailoteos amb un saber estar incomparable fins a altes hores.
VISCA NA PUTXETA!

FOTOS reBUdA

Aquí vos deix els links per accedir a les fotos. Estan dividides en seccions. Aereoport / Sopar i birres / LEE: jornada 3.

Esper que vos agradin. Més endavant faré un videomontatge amb ses fotos i musiqueta! xD


reBUdA Aeroport




IRISH BEERS + BIGOT DINNER




JORNADA LEE




17 de novembre del 2009

Calfarinetes

Me sap greu personalitzar,
no vos ho mereixeu sa resta de gent,
però he de tenir un detall especial
amb un ca vellarro que vaig conèixer
a Sant Llorenç, agost 2008, i li vaig fer
aquesta fotarra donant-ho tot.
Foterem una bona xumaire-xerradota.









Sa segona vegada que vaig veure mestre Santvi,
tots ho sabeu, va ser es dia des
I Kojon's UEFA Fantasy Struken Match.
Vaig seure ben a prop de tú també
allà per Ca'n Pedro, a s'estrucada.
Mira si et conec poc que ni sabia
qui era na Bel, afegida que la tenia
com a friend a nes fèisbuc (confusió total
amb una al·lota de Sònser, com et vaig explicar).







Però això és es cavellisme, sí,
una forma de vida.
Mestre Santva, Calfarinetes, el noi
de Sant Vicenç,
sa tercera vegada que el veia
en sa vida, diumenge passat me va
agafar com si fòs germà seu,
me fa seure dins es seu cotxo
i me dur davant sa porta de sortides
de sa T1 El Prat. Cagondeu!
Aqui el teniu a sa foto tot feliç.
He volgut fer públic aquest detall.
Ca vellisme, forma de vida.
L'havia vist dues vegades en
tota sa meva i sa seva vida.
Santvi i tots es que heu fet
posible que aquesta estància
meva a BCN hagi estat tan collonuda,
gràcies! Aquí teniu un germà.

En aquesta vida s'ha de saber fer de tot...

Es crack del bàsquet Pau Gasol intervé en un capítol de CSI Miami.

LEE, a la fí a s'Industrial

Som un buidadota, de sempre.
Vaig dur sa sort de veure un clàssic partit d'aquest peculiar equip que, plagat de figures, es capaç de lo millor i de lo pitjor.
Èpic empat a nes darrers moments després de anar guanyant 2-0 i posar-se 2-3.
No em podieu fallar.

L'any passat em vaig fer rodetter.
S'ugisme absolut de sa darrera plaça em va fer agafar simpaties per aquest club.
Ja se nota sa meva mà i ànims.
Tercers enguany, després de gaudir d'un momentani i gloriós liderat de dues setmanes.

Obvi que som un gerret!
I tant!
Teniu en Messi de s'Industrial que ell tot sol pot remuntar lo que faci falta, apart des cavellisme den Manti, Caud, Kemp i Mestre Santva.
15-1 espectacular amb un paupèrrim contrari i gols de tota factura.

New's Team.
Què puc dir!
Vos admir.
I ses meves crítiques davant sa derrota que patireu (davant es grans Gerrets) vos ha espolejat fort, per brindar-me aquesta magnífica victòria, 5-2, davant es difícils panesillos Güizas.

Gran Cofradia!
Gran LEE!



PD: Més imatges d'aquesta mítica jornada


extra, extra!




i una portada autèntica que és una brutor:


16 de novembre del 2009

You'll never blog alone..

Souvenir.

A buscar quién falta..












Y el resultado !


Puto redicul

Dues alumnes adolescents nord-americanes, un treball de castellà, un parell d'ortodòncies; resultat puta redicul. Només apte per gent amb sensibilitat per lo freak.

Una de Varios

El resum no està disponible. Fes clic en aquest enllaç per veure la publicació.

CAMARERA ULTRADADA (BY LERDO)

Després d'aquest finde històrich, comencen a sortir cosetes a la llum que fan encara més aberrant lo que hem liat aquest cap de setmana. Ojo a sa fotografia, extreta des grandiós vídeo [ENCARA NO HAS VIST AQUEST VÍDEO?] amb es discurs des ca vell conegut com "El puto Lerdo es un cinturon negro 4 dann" (by Toni Crupi). Ningú va captar aquest moment en directe, però té camí de convertir-se en una de ses imatges mítiques des Blog.
MINUT 2:29 :Amb tots voltros, sa CAMARERA ULTRADADA!

(Per cert, d'Oscar es comentaris que se marca mestre Arny durant es discurs...)




[XAVIER PEÑA + PHOTOSHOP + CAMARERA = ?]



Aquesta foto també hi ha de ser... Foto oficial des grupúscul! T1, 13 DE NOVEMBRE!




Si hi pitjau damunt la veureu en GRAN!!