22 de setembre del 2007

UN POC DE GALA DE TARDE...

Bon dia, migdia o lo que sigui a tots!

Per si qualqu no s'enrecorda, que deu ser un 80% de sa gent per mor de s'estat en que mos vérem ahir vespre per ca ses Suredes (gran festa per cert!), avui hi ha un poc de trui per ca nostra.
En Monxo ho va anomenar Julia's Party però li posau es nom que volgueu. Sa qüestió és fer un pasen y vean per Gran Via 435, 4t 2a. Per a que vos situeu millor sa parada de metro es Rocafort, sortida Rocafort-Diputació. Si un cas encara vos perdeu cridau-me (per si qualqu no té es meu número és 606457130)
S'únic requisit indispensable és que dugueu es vostro beure, hi haurà coses per picar però si voleu dur algo també va bé. Es pla és que podeu començar a venir a partir de les 6 perquè després a les 10 hi ha Ojos de Brujo en es Fòrum i partit del Barça, cadascú que faci lo que vulgui però a les 10 es pis se desallotja.


Au idò!

21 de setembre del 2007

Mercè 2007: Programa


Iepa fieres!

Un poc tard, però arriba es post sobre ses Festes de la Mercè, que pretén resumir ses activitats més destacades d'aquest llarg cap de setmana.... En principi posaré es concerts més o menys interessants, així com també altres systems que puguin interessar a sa cofradia. Esper que tengueu temps de mirar es concertillos de cara a avui, i de pas faceu tot lo necessari per poder fer es sopar/festa/akelarre/orgia de sa cofradia a final d'any. Abans de res, recordar que sa cofradia està convidada a una festa avui Divendres a ca ses Suredes (21:30 hora d'inici) i demà capvespre (tipo les 6) tenim un altre acte lúdic en es pis nou de na Marga: lo que en Monxo ha denominat Julia's Party. Au idò, empessamooooooooooss!!!!!







Divendres 21


20:00 Concert de Pecker, Mazoni + El chico de la espina en el costado, Red i Sage Francis a sa Plaça Joan Coromines (MACBA)

21:00 Concert de Five in Orbit, AZ Group i Asstrio a sa Plaça del Rei (davora sa parada de Jaume I)

22:00 Concert de Peret i La Troba Kung-Fú a sa Plaça Catalunya

22:00 Concert de Lorena, Bangra i Quijano en es Fòrum

22:30 Concert de Rauxa i Gertrudis + Ai, ai, ai + Los Manolos + Sicus en es Portal de la Pau (típic lloc de final de manifa)

23:00 Concert de Guillamino + Llibert Fortuny + Linn Youki + Cobla Jove de la Bisbal a sa Plaça de Sant Jaume

23:00 Concert de Quilate, Rapsusklei, Hocus Pocus i SFDK en es Fòrum

23:30 Concert de Virus, Athom Rumba, El Inquilino Comunista i Shy Child en es Fòrum

A part, concerts varis de grups ultra-desconeguts per sa meva persona (Chelis, Coki...) en es Fòrum



Dissabte 22

20:30 Concert 'Nit Sidecar' amb Poet in process, Sidonie, The Undertones i The Robocop Kraus a sa Plaça Reial

21:00 Concert de Verdcel, La Carrau i Betagarri a sa Rambla del Raval

21:00 Concert de Canimas, Jonah Smith i Adrià Puntí a sa Plaça del Rei

21:00 Concert de Marc Parrot, Techno Roman Project i Darga en es Moll de la Fusta

22:00 Concert d'Ojos de brujo + artista convidat en es Fòrum

22:30 Concert d'Ai, ai, ai i Estrellas de la Rumba en es Portal de la Pau

22:30 Concert de Jaime Urrutia i Los Ronaldos a sa Plaça Catalunya

22:30 Concert de Xazzar i Terrafolk a sa Plaça de Sant Jaume

23:00 Concert de Wonderfool Cosmetics, Cassius i Mendetz en es Fòrum

23:30
Concert d'Alberta, Love of Lesbian, Thrills i Jackson & His computer Orchestra DJ set en es Fòrum


A part, concerts varis de grups ultra-desconeguts per sa meva persona (Maniack, D.A.R.Y.L., Losoul...) en es Fòrum


Diumenge 23


18:00 Concert de Tupolev, Patrice, 08001 i Travis (21:30) a sa Fàbrica Damm (C/ Provença)

19:30 Concert de Cris Juanico amb la Big Band del Taller de Músics a s'Avinguda de la Catedral

21:00 Concert d'Abraham Boba, Ruper Ordorika + Quimi Portet (22:30) i Bob Brozman a sa Plaça del Rei

22:00 Concert de Celtas Cortos i Caja de Pandora en es Fòrum

22:30 Concert de Barrio Negro + Jaleo Real + convidats i Los Fulanos & Los Menganos + convidats en es Portal de la Pau

22:30 Concert d'Andrea Corr (sa bona de The Corrs), El Sueño de Morfeo (sa dona de n'Alonso) i Nena Daconte (sa fracassada d'OT) a sa Plaça Catalunya

23:00 Concert de Mariví Cabo i Miquel Gil + Sva-ters a sa Plaça de Sant Jaume

23:00 Concert de Triángulo del Amor Bizarro, Ghosts, Deluxe i Hard-Fi en es Fòrum

23:30 Concert de H-Kayne, El P, 7 Notas 7 Colores i Boom Bip Live en es Fòrum


A part, concerts varis de grups ultra-desconeguts per sa meva persona (Le Dust Sucker, La Ultra Violeta Experience, X Makeena...) en es Fòrum


Això seria lo més interesting musicalment xerrant de ses Festes de la Mercè 2007. Aquí podeu consultar es programa complet des BAM.

A part, com cada any, tenim es fàntastic Tastavins en es Moll de la Fusta (Divendres, Dissabte i Diumenge) i, pes més frikis/motivats/sans, sa Cursa de la Mercè (Diumenge a les 09:30). Aquí podeu consultar es programa complet de ses festes de la Mercè.

Au idò cofrares, a ballar!!

20 de setembre del 2007

setmanari musical: el retorno

Allegados y allegadas, gentes del inframundo y criaturas sin forma...es setmanari ha tornat! Es final de s'estiu ja és un fet, sa baixada de temperatures ja se coneix i per encalentir ses vostres ànimes donarem per iniciada se segona temporada de sa secció. S'intenció és que hi hagi vàries novetats com s'introducció de més sub-seccions, encara per determinar, una agenda de concertillos barcelonins i una posta en escena més espectacular gràcies a ses imatges d'en Manti que a partir d'ara apareixeran a s'inici de cada edició...(no sé si vos heu fixat però sempre que hi ha una càmera a prop d'aquest personatge acaba apareixent una imatge pes record...).




Aquesta no és una edició en si, només un anunci des retorn més esperat (no empecemos a chuparnos las pollas todavía)...Això si, vos deix una perla...



Au joves, fins aviat...salut, melomania i, com va dir un gran poeta de campos..."més val morir jove que gordar sa dona vella!"

Penós...

Vos imaginau Barcelona incomunicada, sense aigua, llum, combustible, etc. Pues això és el q farà ara Israel amb GAZA!

L'exèrcit israelià es prepara per aïllar Gaza
L'ONU alerta que tallar el subministrament de llum i fuel als palestins viola les lleis interancionals

El secretari general de l'ONU, Ban Ki-moon, ha demanat a Israel que reconsideri a decisió de declarar Gaza com a 'territori enemic' i li ha recordat que tallar el subministrament d'electricitat o carburant a la població palestina, com pretén fer el govern israelià, seria violar les lleis internacionals. En aquest sentit, la secretària d'estat nord-americana, Condolezza Rice, també ha dit que cal garantir les necessitats humanitàries.

Israel ha declarat Gaza territori enemic perquè considera Hamàs una organització terrorista, com també fan els Estats Units. A Gaza hi viuen un milió i mig de palestins i el govern israelià també preveu restringir el trànsit entre aquest territori i Israel, prohibir les transferències de diners i reduir les visites als presos de Hamàs que estan en presos israelianes. De fet, l'exèrcit israelià ha començat avui mateix els plans per aïllar Gaza.

La iniciativa d'aïllar Gaza ha estat del ministre de Defensa, Ehud Barak, qui ha declarat que cada coet llançat pels grups palestins 'ens acosta a una acció militar a Gaza'. De totes maneres, el ministre ha matisat que abans d'arribar a aquest extrem cal estudiar altres possibilitats, com és el blocatge de la zona.

A més de les condemnes de l'ONU, el president de l'Autoritat Nacional Palestina, Mahmmud Abbas, ha dit que la decisió d'Israel no farà res més que empitjorar les condicions de vida de milers de palestins. I el portaveu de Hamàs a Gaza, Fauzi Barhum, ho ha qualificat de declaració de guerra.

Por tiempos, post ràpid d'informació important

Ja se que serà un noticia més que comentada, però segurament hi haurà gent que ho vegi abans a un post que a ses noticies, m'ha sorprès de manera important i, a nes meu parer, és una noticia que pot marcar es rumb des Chelsea a sa Xampions. Encara no sé si creure-m'ho

En Mourinho, alias "en Espanya se hace teatro del bueno", se les pira del Chelsea

Desde el curro con amor, Rufire

19 de setembre del 2007

In Yonkis we trust

Un post de sa bíblia d'internet Yonkis mai fa mal...

Començam amb un temazo interpretat per una big band japo... Enorme!! (ara ja funciona)

Tokyo Brass Style - Maka fushigi Adventure (Dragon Ball Theme) - ZappInternet


Aquí vos deix un joquet (només per frikis amb ganes de PERDRE es seu temps). He arribat a sa tercera ronda amb 10 minuts d'intentar-ho... M'he cansat...

Politges?Contrapesos?Semiorugues?






Alerta nines!!!



PD: No sé qui me va dir que es vídeo en flash den Ramon el Vanidoso estava mal penjat. Aquí deix es link correcte...

18 de setembre del 2007

Catxondeo radiofònic

Vos faig un postet q a mi personalment m'ha fet riure mitja hora sense aturar. Es tracta de fragments estrets de El Radiador, espai d'humor dins el programa de radio de El Tirachinas de la Cadena Cope (uns des pocs q se salven i pq va d'esports).

Està molt bé pq fan cridades imitant de conya a nen Jose Maria Garcia, tot un dios de les nits radiofoniques esportives, i a altres com en Luis Moya. També fan una especie de zapping dels
programes de radio esportius.

D'una cridada d'aquestes ve el famos L de Lorenzo O de Ortiga...


Llamada de JM García a Stan Collymore



Jose Maria Garcia llama a Liechtenstein |



Luis Moya llamando un taxi



Garcia aprende Internet 2



Llamada de JM García a Zidane



* Per escoltar això heu d'entrar a la pàgina amb Mozilla Firefox

"Metring" a ses grans Ciutats

Fa temps, després d'haver escoltat algu que ho contava, vaig escoltar sa paraula "metring". Quan la vaig comentar entre es cofrares, molts van fer mofa de que això no podia ser i que era impossible i que m'estava flipant, etc, etc, etc.

Com que generalment no m'invent ses coses per fer-me es protagonista de cap situació ni per s'estil, mirau es vídeo que ha penjat avui el Pais sobre aquesta pràctica que, a part de ser estúpida, és realment perillosa ("atentos" a nes pinyo d'un des colegas).

Noticia Metring "El Pais 17/09/07"

Esper que amb això ja no vos quedeu flipats si qualque dia veis a aquesta penya fent de ses seves per Barna ja que hi ha moltes escenes (per no dir totes) es donen a nes metro de BCN. Si escoltau es video, a part de veurel, veureu que hi ha penya que inclus fa trajectes entre estacions diferents.

P.D: va dedicat a tots aquells que s'enreien de lo que vaig dir. Sa paraula és ridicula, ho sé, però no ma la vaig inventar jo, així que ara vos ficau pes cul ses burles i mofes. "Quién rie el último ríe mejor"

Desde el curro con amor, Rufire

16 de setembre del 2007

Video nostàlgic per excel·lència!!!!

Seguint sa línia oberta per mestre Nato, public un video de referència que ja feia molt de temps que volia penjar. No és tan bo com jo voldria, però és el que he trobat!!.
Be, mira-ho i recordau aquella nit màgica. Sobren les paraules.





I mirau com ho va viure mestre Puyal, barcelonista com pocs i que retratava fidelment el sentiments de qualsevol culé.