23 d’octubre del 2008

Roncero iavoneres

Estimats cofrares, allegados, allegados de 2on/3er ordre i altres...després de molt de temps fent de lector des blog, he decidit que me feia ganes fer és meu primer post de s'histori des Cans Vells (tipo fora demanar permís a ningú ajaja).

Se tracta d' un postillo que he fet tipo "a lo averlas venir" arran d'un video que vaig veure a nes Bar Deportes (segurament ja l'haureu vist molts però no té desperdici).

Es un video de'n Manolete i de'n Tomas Roncero es dia des derbi At.Madrid vs R.Madrid. Es diari AS les va tancar dins una habitació i filmaven ses reaccions de tots dos.

En Roncero dóna molt de joc...i si pensaveu que ja no podia ser més madrilenyo...idoi aquí hi ha sa demostració de que encara ho és més de lo que pareix. Me vaig descoionar tot un dematí amb ses "frases" d'aquest "gran" comunicador, deixa bastantes "perles" (no per sa frase en sí, sinó amb sa manera de dir-ho) tipo: "esto es histórico...iros ya!! iros ya", "perooo que pitaaa ahooraaaa??" i lo millor de tot es quan hi ha es penal i es "Pipita" marca...mirau-ho!!

Au idoi! Esper que sa gent que no ho hagui vist rigui tant com ho vaig fer jo...i sinó res. Se quedarà com a un vídeo més.

22 d’octubre del 2008

Distortit



Iavonereu. Bé, després de passar-me un temps sense participar, ara vull mirar d'entretenir es personal un poc més amb unaltre postillo.

A mem si vos agrada, perque és un poc freaky.


Encara que sa foto de'n Diego pugui fer-ho pensar, es motiu d'aquest post no és parlar-vos des míster O'Bwan Flanaghan, un servidor, que va començar a s'OFM amb gran èxit gràcies a s'il·lustre convidat de sa foto, que té un palco reservat a Zorrilla cada diumenge que vulgui venir.


Ara en Diego no compareix fa un parell de jornades i no hi ha manera de guanyar un partit.


Idò no, es motiu és mostrar-vos es resultats d'un programa que he baixat, es seu nom és "Distortit", que amb un simple clic és capaç de canviar una cara d'un tio de sa manera que ara vos mostraré.








21 d’octubre del 2008

Un divendres per Bauxa

Bon vespre, cofrares.
Divendres vespre era per Manacor i vaig fer una visita a Bauxa (un des socis és en Jaume Juan, com bé sabeu).
En Toni Vives, conegut com a Tonino, que té una cama serverina, va ser es primer que vaig veure just entrar.


El conec de tota sa vida i em va fer molt de cas. Estava de DJ i, després de fer sa xerradeta, em va convidar a posar un poc de música.
Mentres feiem una Heineken i seguiem xerrant va comparèixer mestre JJ, participant a sa Fantasy, tema estruquen, i habitual comentarista d’aquest blog.


Jo havia avisat en Toni: “quan arribi en JJ el me presentes, que no sé qui és”. Li vaig explicar que el coneixia només des nostro cavellístic blog.
Quan va arribar (venia de sopar amb s'al·lota) em vaig presentar com “en Bua des cans vells” i va ser gròs.


No em va deixar tocar en terra en tot es vespre.
“En acabar-te sa cervessa ja diràs si en vols unaltre”, “Si vols posar música basta que ho diguis”. Em va fer passar darrera sa barra a servir copes i... amb una paraula, ses fotos ho diuen tot.


Mestre JJ fa fotos a quasi tothom que passa per Bauxa i les penjen a sa seva web.
Per cert, aquestes fotillos les va fer ell i ja figuren a www.bauxa.net.
Sa cofradia ha de rendir visita a n’aquest gran company que és en JJ, no ho dubteu.
Ara ja sabeu sa cara que té.


Jo anava vestit amb roba de feina, però una camisa blanca no mal diu.


Tothom se volia fer fotos amb noltros, jajaja. Quin disfrut!


A ses Festes hi haurà un vespre per visitar Bauxa. Segur.
En JJ mos espera amb sos braços oberts. Ja ho sabeu.
Em va fer sentir a ca meva, com podeu comprovar.
JJ, crack.
Salut cofrares!

TELECOFARRA DIVENDRES 24




Se commenta que demà possiblement s'acabin ses entrades.
Avui aniré a Gresca i intentaré que me'n fiin unes quantes!
Qui en vol?


TRIA SA MÚSICA DE SA TELECOFARRA!!

20 d’octubre del 2008

jitazo

he trobat que sa cofradia havia d'escoltar akest jitazo que en Gori Pomer ha trobat per es yutube.



PD: OFM, una mala ratxa la té qualsevol:

19 d’octubre del 2008

Va de Versions

Booones tipos, tipas, tipejos i tipejas.... Avui faig el primer intent per fer el meu primer post. Si tot va beee podreu escoltar una versió molt xula que no necessita presentació. Sergio Morales(teclats) i Pau (guitarra acustica i veus). Si sa cosa no ha anat bee aure perdut una estoneta, Que hi farem! Saluuut a tooooooots