12 de juliol del 2007

15 y mas hechos del verano

Saludos. He aquí una fugaz post-intervención desde el curro.

Las situaciones mas comunes del verano en Mallorca. Pero no las únicas...

1. Hombre alemán mayor de 40 años, empapado en crema solar, incapaz de clavar una sombrilla en la playa.

2. Juanito en La Havana.

3. Tófol haciendo temblar el suelo en una pseudoespectacular tirada en el voley.

4. Parejas inglesas, mayores de 50 años, con cara color rojo extremo, no por el Sol, sino por el alcohol.

5. Inglés ultracavell mayor de 70 años, ojos rojos 115%, embolingado a mas no poder sin perder la compostura.

6. Niño alemán rubio con gafas de Sol excesivamente coloridas y camiseta de Alemania con el 13.

7. Matrimonio alemán. Él con bigote, sin patillas y un corte ciertamente militar. Ella, rubia, con una estética anclada en los 80 y abundante pelo sobacal.

8. Mujer inglesa cuarentona tirando los trastos a todos los camareros mientras el marido les dice a estos, "follaos a mi mujer ya" y todo queda entre risas...

9. Camarero español sobre bicicleta tipo mountain bike bastante hecha polvo.

10. Hamaqueros, nacen en mayo y mueren en setiembre.

11. Spanish "Buitre" en las zonas de marcha y/o entradas de los hoteles.

12. Camarero español verborreando obscenidades a niñas extranjeras de 12/13 años en presencia de los padres de estas (Los cuales, claro, estan totalmente embolingados).

13. Peugeot 206 tunning conducido por moreno, delgado y peinado estilo cenicero.

14. Inglesas de unos 15 años ultraguarras, dispuestas a ser folladas hasta dentro de un contenedor.

15. Extraño olor a cosmético en toda la franja de la playa...

etc, etc, etc...

Salud!

Una de videos

Continuant amb sa mediocritat general que està regnant al blog darrerament, postillo q no cerca ni molt menys pujar la mitja del nivell de qualitat.

En primer lloc, un video diga-li peculiar que m'han passat avui a la feina on surt mestre Ronaldinho ballant una gran cançó a una disco ben aferrat a una poltra. Es vídeo tret d'Aquí hay tomate es titula "Ronaldinho refregando y erecto" (qdau-vos amb sos toquets en es culet des final, no si sa fiera no es beneit)



APROFITAREM el tomate per mostrar en Jorge Javier Váquez, presentador q se sol riure de tothom quedant-se bastant panxo, tot cego a la marxa de l'orgull gay que es va celebrar a Madrid fa poc. Es vídeo al principi mostra les imatges i després la reacció de jorge al tomate diguent-lis "hijos de puta" a nes de se lo q hicisteis, quan ell sol actuar així amb tothom. La contestació d'aquests darrers tb bastant bona...



Tant de vermell del tomate m'ha fet recordar es San Fermín de fa uns dies. Una festa caracteritzada per la multitud i pels setentots més aberrants (Kempes per quan es puta post amb un parell de fotos???). Vos podeu fer una idea amb el q feia la penya es dia des chupinazo


(llàstima q no he trobat es tio q va pegar una cagada d'allà a dalt)

Avui encierro complicat des copon... quines putes enganxades amb es toro perdut! Això sí, q cauen de bé es cabestros..



Ara un parell de vídeos de japos q són la polla... dentro vídeo! (patetec)

Aguas calientes


Amb dos ous


Un poc de tetris??


i avon eres?? un poc de cul en pompa spfgm


Hi ha molts videos d'aquests pes youtube... putes japos q pillats q estan!

Per acabar hitazo d'un grupillo q he descobert fa poc


Bueno fieres, esper que tothom estigui disfrutant de s'estiu. Es nucli borrellístic demà se desplaça a nes Summercase!! seguirem informant..

Messi again

Perdonau sa insistència amb aquest homonet, però és que s'ocasió s'ho mereix.

Ahir se disputava sa segona semifinal de sa Copa Amèrica (sa primera la va guanyar Brasil per penalts després d'un 2-2 amb Uruguay), que enfrontava ses seleccions de Mèxic i Argentina. Argentina se va avançar amb un gol des lateral del Manchester Heinze, i pels voltats des minut 60, va arribar això:

GOLAZO DE MESSI




Argentiva va acabar guanyant 3-0 [link notícia Marca] amb un gol de penalt den Riquelme, i amb un partidarro d'aquest darrer i de mestre Leo.
Diumenge 15, a les 23:00, per Canal +, sa gran final... Vos ho perdreu???

11 de juliol del 2007

Un poc de Comèdia

Ahir, es mestre Cànoves i es seyor Santva varem venir a fer-me una visita a sa seum del carre Mallorca, més buida que mai. Entre conya, birra i porret vàrem estar xerrant de sa decadència des blog en moments de vacances. Però va sortir una dada que crec que val la pena que seguim respectant: durant lo que duim de blog ha sortit quasi bé un post per dia. Per això he cregut oportú intentar seguir amb aquesta mitja, gens menyspreable. Com que s'altre dia es va publicar una part des programa "Sé lo que hicisteis la última semana", aprofitaré es "tirón" per publicar un troç d'un monòleg de n'Àngel Martín que ma va fer gràcia. Es tio es bastant bo i ses gesticulacions també fan gràcia.



PD: a destacar es moment que es propi Angel Martin no pot aguantar-se es riure quan imita sa veu des melicotó. Si busqueu per "Ángel Martín" a ne's youtube en trobareu d'altres

Desde el curro con amor, Rufire

10 de juliol del 2007

Locura Messiànica

Leo Messi, com a crackot q ja és, comença a acumular un club de fans q fan lo q sigui per tocar-lo. Mirau sa famella loca aquesta, ja coneguda com la chica que cae del cielo, que se tira a matar des de sa grada, i en Messi q ho veu i se queda flipant. Es comentarista molt bo: "Q te parece Ricardo q te caigan ahorita del balcón, ahi a tu cuarto??"



Visca el Barça!

9 de juliol del 2007

Qui s'apunta?

Ai de voltros si no el mirau...

Resultats de s'enquesta

Bones a tots,

dilluns de resaca santfermínica, toca postillo amb resultats. Es tema gelats (cómo lo llevais?) ha estat allà, sembla que sa gent no miri es Blog però amb sa tontery hi ha hagut 32 vots cofràrics, me cauen ses llàgrimes només de contar fins a 32. Quan hem d'anar en cofradia a Porreres i posar-mos a encalçar pineres a matar? Seria sa neta.
Reincidint amb s'esperit críptic de sa majoria de línies bloggeràcies (menos ses que fa mestre Fire, que són para todos los públicos) mollaré un sempre podem dir que veníem a posar un aparato d'aire acondicionat i me quedaré tan ample.
Res, a lo que anàvem. Sa cultura ximística (uffff ¬¬,) de sa cofradia ha imperat en es resultats de ses votacions sobre es nostros gustos gelàtics-gelatístics-gèlics, ja que s'ha imposat (encara que per un estret marge) es turisme de bolla i cucurutxo (22%) davant es clàssics polos prefabricats. D'aquests darrers, es que s'enduu sa pauma és es Magnum Blanc (19%), seguit des no menys interessant Calippo (16%).
Des d'algun sector cofràric se m'ha increpat perquè només he posat es Magnum Blanc a s'enquesta, i no els altres. Sa meva resposta ha estat (i és) que es mític Magnum és i serà es blanc, independentment de si agrada a o no a tothom. S'arribada des Magnum Blanc en es cartell de Frigo va suposar tant d'enrenou com s'aparició des Pandilla Drakis (com a mínim!), essent sa sensació d'aquell estiu i des següents. Seguesc pensant que està líder de s'ATP des Magnums, encara que a sa pàgina de Frigo no hi hagi estadístiques. Toma rollazo de 6 línies.




PD: Es sector BCNístic de sa cofradia exigeix un post/reportatge fotogràfic sobre lo que se commenta que va ser una de ses millors festes de s'any a Son Servera: The Barathon. Xineta, Quedres, Tekes, Monxo (vaia cego que duies), Do Pibe, Lluc, qui sigui...