29 de gener del 2009

Un variat gròs

Toca un postillo un poc variat, on hi pugui cabre des d'un punt den Federer amb es cap (desconeixia que fos legal) fins a vídeo cutre des Komando Liberació Manacor (KLM), un grupúscul renouer que se dedica a robar Papa Noels i que m'ha agregat en es Facebook perquè els hi faci un poc de ressó.


Però també perqué vos xerri des cofrare més famós de sa nostra història recent i ses notícies que es mitjans li brinden (terminó séptimo) i, perquè no, per ficar cançonetes mainstream amb ganxo, com aquesta , i perquè pengi un parell de fotos obligatòries (sobretot una, sa 1a) de ses passades festes: Nadal i Sant Antoni

Foto oficial de Nit Vella 2008/2009


Molt còmica: ses dones fent pose i en Juanju fent por


Què conyo feieu aquí?


Barrientos i Siulo, escena obligada


Robin i Tofito, Tofito i Robin, dos dets elements més actius a Sant Antoni

27 de gener del 2009

fotos Harold

Bones a tots!! avui no serà un UdV perque és molt més urgent publicar una mostra de fotos que té mestre Harold al Facebook ( Harold = niñocámara?) i que no me puc aturar de mirar perque les trob d'una bellesa extraordinària i després d'haverli demanat permís me veig amb s'obligació de penjarles. Són, segons ell, d'un recent viatge a Irlanda.














i aquí ses que més m'agraden











si algú té idea de fotografia i vol comentar es balanç de llums etc etc etc que ho faci perque jo no en tenc ni idea, només sé que trob aquestes fotos brutals!!!!

i aquesta com sa màxima brutalitat feta foto ;)


moa veim!