26 de gener del 2012

LEE: Jornada 9c

Bones a tothom,

Diumenge passat vàrem gaudir d'una gran jornada a sa LEE, amb un nou derbi Gerrets vs NewBuiders, una nova pallissa de Racing Taura i dues derrotes dures per sa R de Rodett, que aspirava a sa 2a plaça.

Començam amb es derbi. Es Gerrets arribaven amb ses importantíssimes baixes den Tomevet i en Moe, així que era una oportunitat d'or pes The New's Buidadotes per posar a prova sa fortelesa des líder invicte, tot i comptar amb s'absència des seu crack Pau Company. Així i tot, es Gerrets varen tirar d'ofici i, sense canvis ni porter, se varen anar imposant de manera paulatina en es marcador fins a obtenir un resultat final de 7-4, que els deixa líders en solitari amb un partit menys que es seus perseguidors.

En es partit següent, Racing Taura va demostrar que és s'alternativa més sòlida an es domini gerrètic, i se va desfer dels Àngels Revival amb contundència (9-3). Per altra banda, R de Rodett no pogué treure cap punt des seu marató de dos partits, i caigué derrotat clarament davant Spartak Moreyov (3-9), i de manera més ajustada amb Mandandanga FC, que se col·loca, amb 9 punts, en cinquena plaça.

Molt interessant sa lluita que mantenen Spartak i Racing per sa segona plaça, sa segona volta se presenta apassionant!!

Resultats de sa jornada





Classificació






Pitxitxi






Propera jornada