19 de març del 2012

LEE: Jornades 14/15/16

Bones a tothom,

Torn a fer entrada després de 3 setmanes de perreria, per reflexar com va sa LEE ara que se comença a acostar es final de temporada.

Començam es repàs amb sa Jornada 14, que només va poder celebrar un partit, un contundent 9-2 de Racing Taura davant es colista Decadència.
A sa jornada 15 se celebraren 3 partits, d'on destaca sa victòria des líders FC Gerrets (10-5) davant Decadència (amb reaparició den Tomevet després de 2 mesos d'inactivitat), sa derrota ajustada de The New's Buidadotes davant uns renascuts Los Kikos (4-5) i sa victòria de Mandandanga FC davant Àngels Revival (8-5)
Finalment, Diumenge passat se va disputar sa Jornada 16, on es partit estrella enfrontava es líder FC Gerrets davant Los Kikos, que venien enratxats. Un partit amb alternatives, on es gerris s'arribaren a col·locar 4-3 a favor, però on ses múltiples baixes i es poc rigor defensiu des líders desembocaren en una gran victòria des roses (6-4), que se col·loquen a una fantàstica 3a posició. Es partit de les 18 enfrontava a dos equips de sa zona baixa, i finalitzà amb victòria important per Àngels Revival (5-2), que se col·loquen a un sol punt de s'equip que varen derrotar, un R de Rodett en hores baixes. Finalment, es partit de les 19 hores pintava a partidàs entre dos equips igualats a sa classificació, però Racing Taura destrossà literalment els Spartak Moreyov (14-3) i se col·loca a només dos puntets des líder, amb un partit més. Pareix ésser que hi haurà emoció fins al final!!

Resultats









Classificació





Pitxitxi

Al loro amb en Manti, històrica tercera plaça a sa classificació de màxims golejadors de sa LEE.





Propera jornada