20 de març del 2009

Sorteig Quarts de Final i Semifinals de Champions League 2009







Au idò, Bayern a quarts (amb es factor camp en contra) i Liverpool o Chelsea a semis (amb es factor camp en contra). Sempre podem dir que podria ser pitjor.....

En principi, ja hi es dies pes quarts i ses semis del Barça:

Barça - Bayern
Anada: Dimecres 8 d'Abril (Plena Setmana Santa)
Tornada: Dimarts 14 d'Abril (Antena 3 avoneres)

Semifinals
Anada: Dimarts 28 d'Abril (Pre-Viña)
Tornada: Dimecres 6 de Maig (Festa de Dia de Telecos)

A sa UIB també reben




Tothom ha sentit xerrar, o vist infinitud de vídeos, sobre ses brutals càrregues policials efectuades es dematí i capvespre de dimecres a Barcelona. Idò resulta que a sa UIB també hi va haver jaleo. Mirau aquesta notícia o es vídeo que teniu aquí damunt per veure com les gasta sa Policia Nacional per sa carretera de Valldemossa. S'ha de dir que ses imatges no són tan espectaculars com ses de BCN però com a mínim té sa seva gràcia es desenvolupament de s'acció i, com no, sa diversitat de càntics que se marquen ets estudiants...

17 de març del 2009

Di Stéfano, un cavell

Ses moltes referències a nes mestre Di que he vist darrerament en es blog i via mail (tema estruquen) em conviden a redactar aquest post.
Vaig tenir sa sort de conèixer es cavell Di a un sopar multitudinari, en es que em va signar un autògraf, que guard.
Es restaurant estava en un primer pis d'un hotel mallorquí. Acabat es sopar, vaig baixar a sa cafeteria. Sa barra estava a nes costat des darrer escaló que pujava a nes restaurant.
Abans de demanar sa consumició corresponent, arriba mestre Di. El vaig saludar de nou i el vaig convidar a prendre una copa. No es va negar, per sort.
B: “Una copa para el maestro”.
D: “Balantiiine, con hieeelo”.
B: “Otro, con coca-cola”.
Es cambrer de torn mos du dos Ballantine’s, un carregat amb gel, s'altre tipo cubata, es meu.
Li dic:
B: “Qué suerte la mía, tomar una copa con la gran saeta rubia”.
Atenció a sa resposta:
D: “La carreeeeta rubia. De recorrido cooorto y de aliento laaargo”.
Em vaig descollonar viu! No ho oblidaré en sa meva vida. D'aquí sa transcripció clara i precisa de sa frase més de 10 anys després.
Aquest cavell d’honor, aquest sí, va guanyar cinc copes de europa i es més vells el comparen amb sos mítics Pelé, Cruyff i Maradona. Jo no l’he vist jugar mai. Crec que molts des que xerren d’ell tampoc (no hi havia tele quan ell jugava).
Vaig tenir sa sort de xerrar una bona estona amb ell i convidar-lo a una segona copa. Va contar anècdotes i mos va fer flipar i riure una estona.
Potser hauriem d’obrir una secció tipo cansvells amb famosos o mítics i que cadascú conti sa seua. No?

Se buscan modelos con ganas de gresca

Para compensar los cánones de belleza actual, Tyra Banks y el equipo de su programa “America’s Next Top Model” (la próxima supermodelo americana) tuvieron la brillante idea de hacer unas audiciones para mujeres que midieran menos de 1,73 metros, mínimo permitido por este duro y competitivo sector. Como puedes imaginar y con medidas tan estándar, lo normal es que cientas de aspirantes se agolparan para realizar la prueba de acceso al programa televisivo y acabara todo como el rosario de la aurora. En un momento dado, se formó una reyerta, que acabó con tres personas arrestadas, seis heridas y la calle llena de zapatos y restos de ropa.



Dones

16 de març del 2009

Un poc de llit...

Després d'un post d'acció, sempre cau bé una mica de tranquil·litat. Aquesta cançó la transmet i es videoclip que s'han marcat no mereix que l'ignorin. Trobava que mereixia sortir des youtube directe i perquè no, actualitzar es bloguet.

Au idò, la deix caure... Oren Lavie amb "Her morning elegance"





El trobareu a:
http://www.myspace.com/orenlavie


Salut!!