17 de novembre del 2007

NEW'S GENERATION

AQUI NOS TENEIS...

mañana debutamos en la competicion..
NEW'S TEAM DESEA BUEN INICIO A TODOS LOS EQUIPOS.





16 de novembre del 2007

Many ways to...

...open a beer bottle.

Una cofradia de motivats se monta un vídeo realment niki amb moltes cervesses i algo d'imaginació...

M'ha fet pensar amb sa mítica secció, poc en boga darrerament, Produccions CANSVELLS.COM. Edu, Sentve, no creis que podríem montar algo original si mos hi posèssim?




Acab amb sa única cançó que he trobat per Internet des nou disc d'Antònia Font. Aleeeegriaaaa

Ah, no, no acab, encara...

Resultats de s'enquesta

Interessantíssims es resultats de s'enquesta de sa setmana passada, amb gairebé un empat tècnic entre ses dues grans maneres de torcar-se es cul. No ha estat massa comentada en es Blog però a sa vida real es cofrares han tengut grans xerrades sobre es tema. Lo més curiós és que tothom creia que sa seva era The Only Way, i sa majoria se sorprenien molt quan veien que no tothom s'ho rentava com ells. Així,podem veure que sa cofradia s'inclina (mai més ben dit) per rentar-se es cul d'assegut i per darrera (40%), però per un estretíssim marge sobre ses torcades de dret (38%), que tp poden fer gaire mal, se veu... Molt més enrera s'han quedat es romàntics que se'l renten en es bidet, mètode que encara que no ho cregueu és més utilitzat de lo que se pensa...

Au idò, gent, a cagar!!!


14 de novembre del 2007

Portada "Extra Lliga" 07-08. Torna el cutre-paint


Theremin

Arrel d'unes visites en es blog den Joan Miquel Oliver, he descobert aquest trasto. Meam que vos pareix.


El theremin (theremin, théremin o théreminvox), llamado en su versión primitiva aetherophone (eterófono), es uno de los primeros instrumentos musicales electrónicos, y el primer sintetizador de la Historia, inventado en 1919 por el físico ruso Lev Serguéievich Termen (quien luego afrancesó su nombre a León Thérémin).

El diseño clásico consiste en una caja con dos antenas. Se ejecuta acercando y alejando la mano de cada una de las antenas correspondientes, sin llegar a tocarlas. La antena izquierda (desde el punto de vista de un ejecutante diestro) es horizontal y con forma de bucle, y sirve para controlar el volumen: cuanto más cerca de la misma esté la mano izquierda, más baja el volumen, y viceversa. La antena derecha suele ser recta y en vertical, y sirve para controlar la frecuencia: cuanto más cerca esté la mano derecha de la misma, más agudo será el sonido producido.

Originalmente, el timbre de los theremines se asemejaba a algo entre un violonchelo y una voz humana: no en vano su inventor, además de físico, era violonchelista. Hoy en día existen incluso modelos que participan de la tecnología midi, lo cual les posibilita tener, virtualmente, cualquier timbre que se desee utilizando un sampler o muestreador. Actualmente existen multitud de firmas que comercializan versiones transistorizadas de teremines (los originales estaban fabricados con las, entonces novedosas, válvulas de vacío). Posiblemente la casa Big Briar (antes Moog) sea la que goza de mayor reconocimiento en la fabricación de teremines, y su modelo Etherwave Standard se puede calificar como el estándar de calidad de sonido en el mercado actual de teremines a transistores.



Aquí mos expliquen com funciona es tema, i mos interpreten un megaclàssic...




Com veis, es puta trasto ni se toca, simplement s'han de moure ses manetes cap a una i altra banda, i ja sona... Voleu més exemples?

  • Crazy, es hit de Gnarls Barkley, amb es Theremin com a solista [PITJA! (enorme!)]
  • Claire de lune, de Debussy, interpretat per na Lydia Kavina [PITJA!]
  • Don't Worry Be Happy, amb un petat que s'ho curra tot (Theremin inclòs) [PITJA!]



I, per acabar, dedicat a s'expert en Cultura Musical des Blog, Mr. Marco Llull, un clàssic de B.B. King, The Thrill is gone, interpretat per un al·lotet de 8 anys de nom Quinn Sullivan. En volem una opinió...;)

PRENSA BUIDER


Comença sa lliga!!!

Bones a tots!

Després d'una llarga espera, torna amb més força que mai sa per tots coneguda i estimada lligueta de futbet; torna sa


Lliga de s'Eixample Esquerre


Aquest any sa lliga l'organitzam es Cans Vells (més concretament en Xisco!) després de sa penjada de botes de sa majoria d'integrants de ses mítiques Xapetes, a causa de sa plaga de lesions i es desgast físic i psicològic de totes aquestes jornades.

Enguany tenim només 7 equips, ja que equips mítics com Deforaesport, Roca 29 o es campions de l'any passat Cocos Locos, per un motiu o un altre, no han volgut continuar a sa lliga.

A canvi, tenim 3 noves i mediàtiques incorporacions; per una banda, es nouvinguts New's Team, format per ses noves generacions de sa Cofradia i 4 allegados (Pibito, Lluc, Brunetti, Canovas Sr., Gines, Xevi...), aspira a donar sa sorpresa i deixar es Cans Vells a s'estacada. Per altra banda, sa Cofradia de R de Rodett s'ha animat i també ha fet un equip (Artur, Joan, Gropius...) amb ganes de donar guerra. Finalment, tenim es Fabra Coach, un equip format per allegados den Xavi Pilla, que aquest any jugarà a s'equip Tramuntana Six.

Res més, vos deix amb es quadre dets equips que formen sa lliga, i amb ets horaris de sa primera jornada, prevista per aquest proper cap de setmana...



Concurs de Fotos www.cansvells.com

Ja sé que arriba una mica tard però ha sigut per "causas ajenas a mi voluntad". Sa foto guanyadora de sa primera ronda va ser "aubes porkines" seguida per es cignes den Penya i després sa pseudopresentació den Manti (?). En aquesta nova edició sa foto desafiant és sa següent:

Títol: La Xampions lic

Es senyor Llull celebrant sa seva victòria a damunt es Barral de Heineken en el marc de s'aniversari den Jordi.

Au idò cofrares, a veure si akest cop es reben més fotos, teniu de temps fins diumenge. Salut!

13 de novembre del 2007

Antònia Font: Disc nou




Coser i cantar
, escrit així, amb "i" llatina, és es títol des nou àlbum d'Antònia Font, un disc que, dinamitant es concepte de grans èxits, revisa lo bo i millor des seu repertori en companyia de sa Bratislava Symphony Orchestra.

Amb una cinquantena de músics de corda i vent interpretant ets arranjaments realitzats pes cel·lista i compositor contemporani Miquel Àngel Aguiló, es quintet mallorquí descobreix una perspectiva inèdita des maridatge entre pop i sinfonisme.

Aprofitant els recursos que ofereix s'orquestració sense abdicar de sa seva essència mediterrània, Joan Miquel Oliver (guitarra i composició), Pau Debon (veu), Pere Manel Debon (bateria), Joan Roca (baix) i Jaume Manresa (teclats) reconstrueixen un total de vint temes, inclosos himnes com Alegria, Robot, Vitamina Sol i Tots es motors, en un treball d'absoluta referència que se va publicar, via Blau-Discmedi, es 12 de novembre (o sigui, ahir...). Dos CD i un DVD que reuneix tots es clips de la banda i estrena un making off de sa gravació per celebrar sa primera dècada de llum d'una banda indispensable.

Llistat de temes:

CD 1
Mecanismes
Tokio m'és igual
Dins aquest iglú
Alegria
Vitamina sol
Jo, robot
Vos estim a tots igual
Wa yeah!
Bamboo
Productes de neteja


CD 2
Amazones a sa lluna
Armando Rampas
Astronauta rimador
Holidays
Robot
Portaavions
Tots es motors
Alpinistes-Samurais
Batiscafo katiuscas
Vehicle lunar


DVD
Pel·liculeta: Els mecanismes (Documental lo-fi) i videoclips.


FONT: Ritmes.cat

Se troben a faltar grans hits half-repudiats ja pes grup, véase En s'estiu, Fa calor o Viure sense tu, però s'haurà de veure què tal sóna sa cosa amb tanta orquestra...

Vos deix una raresa dets Antonia, una versió d'una cançó den Serrat anomenada Kubala (o Cubata, en vs. Rodett)

Com sempre, only in Firefox

12 de novembre del 2007

Exemplars de gimnàs







(vos deix aquí algunes impressions extretes de sa meva vida a nes gimnàs, estàn també publicades a nes blog del partido. Estic perro, com sempre. Esper que rigueu un poc.)


Es mi intención, e intenciono, la de hacer unos breves comentarios (siempre, objetivos y contrastables), sobre uno de los espacios “mas de moda” de nuestra preciada sociedad. Si señores, si, quiero referirme al gimnasio, aquel espacio donde se forjan musculaturas desde la proteinidad para los fines mas dispares. Dentro de estas paredes constituidas por la robustez de las “máquinas” se pueden encontrar animales de diferente calaña, incluso me atrevo a decir que de diferente especie.

Tenemos por un lado al “hombre total”, es decir, aquel que se sabe de la importancia del físico como algo histórico, prácticamente desde la antigüedad griega. Dicho ejemplar humano rebosa músculo por los cuatro costados, ejecuta los “ejercicios” con suma precisión y depurada técnica. Algo bello de ver. Se pasea por el gimnasio como si fuera su casa, creo que preferiría ir desnudo por varias razones, entre ellas para demostrar que allí dentro no es ningún tiburón de las finanzas, sino un ejemplar de la naturaleza admirable. Normalmente posee una dieta severa y domina a la perfección el vocabulario y los conocimientos necesarios para la vida en el gymnos: “máquinas, series, repeticiones, oblicuos, inferiores, superiores, cuadriceps, isquiotibiales, bíceps, tríceps, dorsal, batidos, hidratos, pausa de minuto y medio, decathlon, y un largo etcétera. Puede que en “el mundo exterior” sea tendero, camarero o ingeniero, en realidad nadie lo sabe, lo que esta claro es que allí dentro es uno de los reyes. Un triunfador de vida sexual agitada pero selectiva, puede tener momentos de altiva autoestima en los que puede llegar a masturbarse mirándose el bíceps constreñido.

En contraposición al “hombre total” se deja ver por allí el “pusilánime incorregible”. De dudoso éxito sexual, tímido y bien proveído por un arsenal de harapos “recién comprados” (camisas lisas, zapatos nike, toalla de nh hoteles, chándal ellesse de los 90, gafas y un perfecto peinado estilo “raya al lado”). Dicho ejemplar pretende reconciliarse con la carne que lo constituye después de una larga vida de estudios que le han proporcionado un buen empleo, pero claro, con un trabajo y una corbata no basta para follar, así que se apresura al gimnasio con la intención de correr durante dos horas, hacer 1500 ejercicios de pesas y 900 abdominales para “estar en forma”. Evidentemente al salir del recinto se zampa 10 croissants de chocolate, 3 menús de mcdonalds y un heladito. Con lo cual el pobre pusilánime no consigue alcanzar el cuerpo de aquella revista que le compro su mujer insatisfecha, la cual aprovecha las horas de gimnasio para follarse uno de sus jóvenes alumnos de inglés, robusto, viril y con potencia sexual. En “el exterior” es considerado un triunfador laboral, puede llegar a chupar pollas superiores mientras babea. Sin embargo dentro del gimnasio es lo que era en la escuela, un perdedor, un objeto de abusos que se deja recomendar por el “hombre total” mientras se minimiza su pene y se constriñe su escroto. El periodo de vida de dicho ejemplar en el gimnasio suele ser de una semana. Vota a CIU, es “buena persona”, y tiene apadrinado un niño en Zaire por 1 euro al día.

Se dan más grupos de mamíferos que acuden al gimnasio, entre ellos el mío caracterizado por cierto interés en la forma física, interés que se ve colapsado en cuanto empieza la sesión de “fit yoga” en la que nos embobamos admirando madres y jóvenes moviendo el trasero. En ese punto perdemos el norte y nos armamos de grandes dosis argumentativas para próximas masturbaciones. Bastante más endebles que “el hombre total” podemos llegar con los años a:


A)el estadio hombre total

B)estadio “físico aceptable”

C)continuidad en estudios (masteres, doctorado...): “pusilánime incorregible”.

D)Cárcel por violación.


Sin embargo la tesis que subyace a mis tesis sociológicas en el ambiente del gimnasio son las siguientes: El darwinismo no solo es materia académica sino que tiene su ejemplificación más clara en el gimnasio. Solo los más aptos duran largas temporadas en el gym y su triunfo es absoluto. Los ejemplares débiles van cayendo por momento, o en su defecto alcanzan el nivel de “hombre total”. Cabe mencionar que en el mundo civilizado el darwinismo esta obsoleto, hospitales, medicinas, políticas sociales… dan fe de ello. Sin entrar en consideraciones valorativas concluiré que en la “jungla del gimnasio” hay algo muy digno: el “esculpirse a uno mismo” (parafraseando un camarada) a base de sufrimiento, disciplina, y sin esteroides, hormonas o operaciones de 5000 euros en “corporación dermoestética” hacen del gimnasio un espacio loable, a veces contaminado, pero loable.

Cicle de Cinema dígali Intermitent (abans conegut com a clàssic)


Dimecres 15 de Novembre
22:00


1. Cowboy de medianoche
http://www.filmaffinity.com/es/film906560.html

2. Hannah y sus hermanas
http://www.filmaffinity.com/es/film948248.html

3. Fargo
http://www.filmaffinity.com/es/film336111.html

4. Dear Wendy
http://www.filmaffinity.com/es/film894452.html

5. Perdición
http://www.filmaffinity.com/es/film207165.html

6. La lista de Schindler
http://www.filmaffinity.com/es/film656153.html

7. El crepúsculo de los dioses
http://www.filmaffinity.com/es/film536488.html

8. Amelie
http://www.filmaffinity.com/es/film151039.html

9. Mifune
http://www.filmaffinity.com/es/film575104.html

10. Johnny cogió su fusil
http://www.filmaffinity.com/es/film746268.html


Aprofit per avisar de que avui és es darrer dia per arreplegar sofas, taules, estanteries o cadires de ses oficines. Tot lo que quedi demà s'en va PT a nes carrer.

11 de novembre del 2007

postillo ràpid

Totalment necesari postear això...




i per acabar; imaginau: Caracas, una discoteca, festivalot, Dj Carl Cox pinxant, subidon des 15 i 'de perrente' un penjat se posa a pegar tirs...





+ Bonus track: