18 d’octubre del 2010

LEE: Jornada 1

Vos salud un any més des d'aquest humil blog per relatar-vos lo que ha donat de sí sa primera jornada de sa millor lliga de Futbol Sala de s'Eixample Barceloní, en concret sa per tots coneguda Lliga de s'Eixample Esquerre, o LEE pes més allegados.

Enguany se presenta més apassionant que mai, ja que hem arribat a sa xifra rècord de fins a onze equips, amb la qual cosa tenim una hora més de futbol (a partir de les 15 hores), i sa novetat de que un equip descansa setmanalment.

A sa primera jornada mos va tocar descansar en es Gerrets, amb la qual cosa me vaig quedar sense poder veure cap partit, però es nou redactor/migcampista des The New's Buidadotes ha fet una bona crònica [link aquí] des partit estrella de sa jornada, es The New's Buidadotes - R de Rodett, que acabà amb un (6-5) a favor des verd-i-blancs.

Per altra banda, Portals Kids, Spartak Moreyov i Mandandanga FC s'estrenaren a sa LEE amb victòria. Es primers apabullaren es també nouvinguts Fausto Mamami Team (17-2), mentre que es darrers s'imposaren a uns desconeguts Forasteros per un resultat prou curt (4-2). Per altra banda, s'equip soviètic va derrotar a Ràcing Taura en un partit disputadíssim (6-4). Finalment, es Güizas segueixen fortíssims i, comandats pes germans Mir, se posen líders, després d'arrassar (19-2) amb es colistes de l'any passat, el Decadència FC, que no ha tengut sa reaparició que esperava.

Resultats de sa jornada

Classificació

Pitxitxi

Propera jornada

ACTUALITZACIÓ: Finalment no hi ha Derbi i es Calendari torna al seu estat anterior. Per altra banda, es partit Forasteros - Fausto Mamami Team queda aplaçat. Aquí abaix podeu veure es partits des proper Diumenge.

A petició NewBuider, hi ha una modificació en es calendari LEEístic, i tendrà lloc es primer Gran Derbi de sa temporada, tot un FC Gerrets - The New's Buidadotes. Tothom al·les SAT a s'estadi Industrial!!!

17 d’octubre del 2010

The New's Buider

Clicar para ver mejor..

debut

Trepidant debut de sa fusió des Buiders i des News avui capvespre a s'Escola Industrial. Amb l'equip al complet s'ha presentat la nova esquadra verdiblanca, amb molta ilusió i ganes de fer bon paper en aquesta nova edició de sa Lliga de s'Eixample Esquerra.

El partit ha acabat amb victòria per sa mínima per part dels New&Buiders per 6-5. Sa primera part ha acabat per 2-0 per s'equip cofràric. El primer gol ha estat de l'icombustible Toni "Pibe" Sureda que li ha fotut sa cartera al porter Rodet quan estava a punt de rebre un dòcil passada d'un defensa. El segón ha estat obra de Mágico Cuadros que amb un gol marca de la casa (punteta i per el pal curt) incrementava es compte golejador verdiblanc.

Al començament de sa segona part ha sigut un vendaval rodètic. Han sortit enxufadíssims i es N&B no han sabut d'on els hi venien es tocs. S'igualada ha arribat a sa velocitat de sa llum. En aquest moment s'ha vist una mica de pèrdua de fuelle per part de l'equip presidit per el Sr Vallejo i ell mateix amb una jugada individual per banda i un fort xut que ha tornat a decantar sa balança cap el nostre costat. A partir d'aquest moment el partit s'ha romput. Oportunitats a les dues àrees, moments travats i gols a rompre. Els desajustos defensius dels dos equips han permés que s'arribés al minut 22 amb empat a 5 i hasigut aquí quan el Pibe ha decidit el matx amb un xixarro que certificava els tres primers punts.

El recompte de gols és el següent: Hat-trick des Pibe i un gol per en Cuadros, Vallejo i Andreu.

L'home del partit ha sigut en Toni Pibe Sureda que amb els seus tres gols i la seva pressió ha desesperat les files Rodètiques.

El Brazalete és per en Vallejo que en els moments de dubte s'ha posat l'equip a l'esquena i ha estirat des carretó.

Especial menció mereixen ses germanes Abraham, en company, en Sion i en Nicola que han assistit al nostre partit inaugural.