17 de juny del 2010

Gmaileant sa reBUdA

Quin innocent, jejeje!! Me vareu armar aquesta de dia 3 a dia 13 de novembre de 2009.
Es Caudillo m'ha passat s'enormíssima megacadena de mails que vos creuareu sense jo saber absolutament res de res i, sa veritat, he flipat megamolt i, perquè no, m'he emocionat unaltre vegada.


Venga, un resum-recull. Que m'ho he passat de cine llegint tot això, jojoojoj. I recordant aquells tres dies, que esper se puguin repetir...


CAUDILLO

Amics i amigues cofrares tutti,

Segurament alguns de voltros ja sabeu de què va es tema aquest, d'altres segurament flipin d'estar rebent aquest mail, i d'altres directament no el llegiran perquè estaran ocupats donant de menjar a un porc vietnamita o escalant una muntanya de l'Alta Ribagorça. Idò per tots voltros, aquest mail té com a objectiu començar a
conscienciar a sa penya per sa rebuda que li volem oferir en es nostro CA VELL D'HONOR, es per tots estimat i respectat MIQUEL BUA.

Per qui no ho sapi, mestre O-Bwan arriba Divendres dia 13 de Novembre a Barcelona, a passar un finde amb sa cofradia, i s'ha comentat de fer-li una rebuda a s'aeroport amb tots els honors habidos y por haber, per posteriorment endur-mos-el de cervesses per sa city, iacabar tot es paripé amb un sopar cofràric multitudinari per celebrar
sa seva visita i, ja que hi som, es tercer aniversari des nostro estimat Blog.

Ahir se va fer una reunió en petit comité, formada pes cans vells Kempes Sr, Kempes Jr., Sion i jo mateix, on se varen començar a perfilar ses quatres línies mestres des
Projecte Bwan, i on varen sorgir bastantes idees de cara a que es es Show sigui complet.

Vos faig un resumet de com aniria es tema, de cara a que sa gent vagi donant idees, opinions, propostes, consideracions, objeccions, crítiques, derribos, autoderribos, redículs i altres herbes.

DIVENDRES 13 DE NOVEMBRE

- Quedada cofràrica tipo les 16:00, amb litrones vàries i trastos necessaris per sa rebuda (veure secció "Trastos"). Partida PT cap a s'aeroport.
- Arribada de Mestre Bua a les 17:40 a Barcelona El Prat.
- Recepció cofràrica tipo les 18:00, fotos, autògrafos, fans histèriques, pancartes, entrega de diplomes i altres paripés. (veure secció "Recepció Aeroport").
- Partida cap a BCN en bus de línia o tren. Arribada prevista a sa city tipo les 19:00.
- Acompanyament de Mestre Bua en s'hotel on s'ha d'hospedar, situat a Carrer Pelai.
- Comparsa cofràrica en direcció a s'Irlandès situat a Plaça Urquinaona, per seguir es ritme xumòric, tipo les 19:30.
- Sopar de Germanor, sobre les 22:30, en principi s'ha comentat al Tasca i Vins, emplaçament habitual des Dinar de Regidors.
- Sortidota a matar pes Centrum, sense més intenció que anar a Matar (pa pa pa) i que es Ca Vell Bua vegi de què es capaç sa cofradia quan s'hi posa.
- Retirada des gruix cofràric tipo les 7 AM.
- Inici de Festa pen Toni Sureda.

Ara pas a relatar-vos ses idees que se mos han ocorregut de cara a sa
recepció a s'aeroport.

RECEPCIÓ AEROPORT

- Pancartes i cartolines amb frases com: "In Bua We Trust", "Benvingut a casa, Ca Vell", "You'll never Blog Alone", "Yes, We Bwan", "Penya Mallorquinista Tomeu Tatxa", "4-5-1 Bua".
- Fans femenines esvalotades, tipo Cris, Xisca, Marga, Lida, etc, demanant-li autògrafs i fent-se fotografies amb s'estrella.
- 2 motivats fent de "Seguratas" (pinganillo, ulleres de sol, etc).
- 1 motivat equipat amb un micro que se marqui una entrevista ràpida, tipo jugador de futbol.
- Entrega d'un diploma conmemoratiu com a 1r classificat de sa Manager List de s'OFM (sa temporada acaba justament aquell Divendres) + Collar Hawaiano.
- Entrega d'un contracte de 3 dies i d'una Camiseta Negra per formar part des Gerrets en es partit de Diumenge (jugam contra Decadencia).

TRASTOS

- Un Bombo o similar de cara a fer càntics tipo "Bua, pa pa pa, Bua, pa pa pa" o "Pa, pa, pa pa pa, ese Bua, oe". Una bocina d'estadi en su defecto.
- En Popescu, mascota Lessepiana, basiquíssim.
- Es Ca Vell de peluix que varem guanyar dissabte per barraques, nova mascota de Borrell.
- Pancartes i cartolines vàries.
- Pancarta Cans Vells (From Viña).
- Micro.
- Càmera de vídeo per gravar es show.
- Collar hawaiano.
- Càmera de fotos currada amb molt de flaix, com ha de ser, per deixar-li encegat.
- Litrones.
- Algun tipo de Radiocassette amb himnes tipo "We Are the Champions",
Himne del Mallorca, Viva la Vida, etc.

De moment això és lo que tenim, només dir que en principi sa idea és quedar AQUEST DIVENDRES CAPVESPRE per preparar es tema Trastos (liderats pen Manti), en principi en es pis Mallorca com a base d'operacions. Apart, AQUEST DIJOUS se farà una nova edició des dinar de regidors (enviare mail apart), en es FresCo d'Urquinaona (regentat pes ca vell Lluc), i allà se podran donar més idees per acabar de perfilar sa Performance.

Bueno, fins aquí es 1r mail preparatori, esper que vos motiveu tots una mica i que, entre tots, fem que en Bua tengui un Cap de Setmana com se mereix a terres catalanes.

Mos veim!

Marc

PD: Peazo tochaco!


Aquest mail va fer començar un tinglado que vareu dur amb un saber estar increïble fins dia 13, dia de sa meva arribada a El Prat.


CUADS

Roma no se hizo en dos dias...
penya tema infraestructures i superestructres...
se comenta, se diu, de quedar akest diumenge a seu gerretica per enllastir es tema de material i logistica, para los de la LOE, repartir tareas. Aquest diumenge qeudam a les 17 a sa seu borrelliana on farem un petit comite i decidirem com repartim mos repartim es cotarro:

1-compra de bombo
2-disseny de pancartes
3-obtencio des trajes per es "seguratas"
4-realitzacio de pancartes
5-material de possible fabricacio domestica: micro, pinganillos...
6-cantics
7-possibles idees extres, just ses q tenguin punch
8-comentar es partit des mateix diumenge
9-possible expusio des güizas de sa lliga

lo seu seria q tohom vengues, ja sabem tots lo q fot a ses hojas de ruta es tipic "varem dir q von encarregaveu de comprar cartolines" "no podem".."mordor"
si tots hi som tots decidim...qui no pugui venir q delegui sa seva voluntat a un q si q ve i au...
hi ha un cert grupet de gent q no podem venir a sa rebuda a sairpot (tipo jo) lo seu seria trobar idees per es q arribam mes tard, tipo "esperar vestit de botones a sentrada de shotel"

aixo pot ser una de ses gestes mes recordades q haguem fet penyaaaa...
confirmau assistencia de diumenge per favoree!!
pd: force (tofito) procura tenir sa veu bé per poder cantar a lo king africa amb es bombo..
salut i...bombonaas de butanooooooo!!!!



EDUSSO

No podré asistir a los preparativos pero si estaré en pleno rendimiento para el finde de ejecución...
Algunas ideas...
Recibir a Bua en el aeruopuero con un coche, ¿Mantimóvil?, que tenga colocadas dos banderillas en los dos extremos frontales, tipo coche institucional para trasladarlo al hotel y colocar una tela a modo de alfrombra roja para que entre en el coche... Por supuesto chófer con boina y guantes blancos, parafernalia de apertura servicial de puertas etc, etc...
Alguna crítica...
El tema del bombo nos puede dar problemas en el aeropuerto, por lo que un desembolso ecónomico no procede...



MARCO

Be penya, be, això és s'actitud!
Tema Cotxo: Santvi Car npfgm. S'únic problema és que després s'anada cap a BCN totsol amb es xófer pot ser un poc UG. Si aconseguissim N/5 cotxos (on N és es numero de gent) seria molt bò perquè podriem arribar a montar comitiva. Lloguer de Microbus?!? jojojo
Tema Bombo: S'excusa davant s'autoritat competent és que venim a rebre en es nou Campió del Món de X (on X pot ser Lluita Grecorromana, CorfBall, Mountain Bike amb patins, Bobsleigh...), que arriba directament de Kuala Lumpur. Tema desembolos jo tp m'ho havia plantejat, potser amb un covo de sa roba pot quedar prou currat... No crec que sigui barato un fucking Bombo!


BRUNX

hola! la camara de video es importante desde los preparativos. los inicios tambien tienen que estar grabados!!! filmar el curro previo, discusiones, derribos, administración, seguimiento, sistemas de poleas conicas, etc. "basicomente Charly".
Estoy viendo la posiblidad de hacerme llegar el traje-disfraz de papanoel a Bcn, le estoy dando vueltas a una serie de temas, que podrian tener su gracia. En las ramblas, hay/se alquilan, carrozas de caballos. Pasearlo como galan que es, disfrazarlo a él tambien,... se puede hablar con las estatuas que hacen cosas en las ramblas, hay uno vestido de mono, otro de Michael jackson, Ronaldinho, que cuando lo vean pasar le griten algo relacionado con él (rollo, tothom el coneix a Bcn). sin dejar de lado el tema eficacia/precio. se puede dotar de "paperins-serpentines a la gente que justamente este al lado de su hotel" y que se los lancen. la gente que no lo conoce, que por casualidades de la vida podran gozar de ese momento tambien juegan un papel sorpresa interesantisimo. tengo una americana azul-grisacea que se presta para entrevistador, camarografo, segurata... bueno seria ir todos en un autobus de linea, invadido por todos y dar una buena vuelta... alguna lagrimita le caerá..
no dejen de pensar cositas, yo le sigo dando vueltas a la cabecha
salute



McCAUD

Respecte al tema Papa Noel, Brunx (seria sa neta com a contrapunt surrealista), n'Edu va a Mallorca finde, te'l podria pillar. Na Marga també ve aquest Divendres, o sigui que també podria passar per ca teva a cercar-lo.
Lo des paperins ho veig clau, ja sigui a sa sortida a s'Aeroport o com a moment espontani total. Molaria que en Cuads ho mogués via hotel, en repartís per sa penya que hi hagués a recepció en es moment de sa seva arribada... Seria DIOS.


CRIS

B-R-U-T-A-L!!!!!! això ha de ser històric per tots noltros i més per ell!! jo càmara de video 0 xq jo i ses "noves tecnologies" no som gaire amics... Només dir, que ses fans femenines hauriem de dur una camiseta que posàs I LOVE BUA com a mínim, a part d'una aptitut d'histèria tipo fans de n'enrique iglesias... Fins ara totes ses propostes són ultra-necessàries, encara que sa des bombo, com bé ha dit edu, pot ser complicat, no hauriem de tenir problemes amb es mossos de s'esquadra. Au ido!!


CAUDI

Acta de sa reunió cofràrica de Diumenge dia 8 de Novembre, per sa rebuda de mestre Bua

Pancartes grosses:
-You'll never Blog Alone-> Pis Mallorca
-Benvingut a casa, Ca Vell -> Pis Borrell

Cartolines:
- 4-5-1 Bua
- Eu passaras puta
- In Bua We Trust

Micro Sion, o possibilitat micro Singstar pis Mallorca (Preguntes les prepara en SION)
Megafono Tofol
Segurata Tofol i Edu

Camera mordor
Camera Nate la du n'Antrax
Camera fotos Xisca

Cinta ca vell d'honor (la fa en Frega)
4 camisetes de cada color (estampat Ca Vell Bua)
- B de Bua
- The Buadotes
- Buerret
- New's Bua
Diploma OFM (el fa en Manti)
Discurs Lerdo en es Sopar
Sortir: A verlas

Pitos
Poval
Paperins

Tasques:
- Tasca i vins, Decathlon Marc i Kempes, Paper Pancarta Bruno,

M'he deixat es tema fans esvalotades:
- Camiseta blanca pintada amb permanent "I love Bua".
- Corazones amb pintallavis
- Trencitas
- Llibreteta per autografos
- Anar-hi a matar quan surti, amb es Seguratas



TOFITO

s'efecto 100 és un puta bulo, quan revisem a veure si es menu que hi ha per sopar té gluten confirmarem s'assistència meva i de na Rosa


CAUDILLO

...i 100!
jajajaja Brunx ets un màquina. Pobres Hotmaileros no entenen s'esperit Gmail....
Niki Penya
Un parell de dades:
- No embarca maleta
- Me farà una perduda quan embarquin



BRUNO

atento! :
És molt clau (key) que li facis una perduda quan suposis que esta volant i tingui el movil apagat (en este momento el numero al que llama esta apagado o fuera...).
d'aquesta manera quan mestre o'bua encengui es telèfon movil cuando aterrice en Barcelona, te llegara el tipico sms de Miquel Bua "ya esta disponible para hablar".
Este hecho hara saltar las alarmas (guarden la compostura) de que le quedan unos minutos para que salga por la flamante puerta (10 minutets aprox).
no?
a matar !!
PD: estar penden del email, m'ha fet perdre una mica es compas de la classe Xd




MANTI

aup gent! m'he currat un diplomilla. aqui l'adjunt.
Si qualcú te qualque sugerencia que m'ho faci saber. però aviat perque en 15 minutets l'imprimire i me pirare a mirar si suram es tema canpartas...


CAUD

Bueno penya, es Caudi torna a tnir Gmail, vaig responent cosetes:
- S'únic problema de sa pilota és que ell no embarca. Jo ho veig un poc peliagut. Lo que sí havia pensat era sa possibilitat de firmar-li ses T-shirts els integrants dels equips Diumenge, perquè ja m'ha dit que vendrà a veure'ns...
- Lo de Rocco és una frikada un poquet massa friki, no se fins a quin punt ell el coneix. Com trobeu, igualment. Maybe algo així com "L'excel•lentíssim ca vell pòstum Rocco" o "Es Totpoderós Ca Vell Rocco". Lo de "Cuadros Llinas" per jo sobra. I es "complau" intenta juntar-ho, que amb es guió queda mordor. Després des Don sobra es punt. Després a sa firma també ficaria lo de Ca Vell Pòstum.
- Tema quedada Divendres: Jo quedaria per dinar en es Pans de Sants, tipo 3:30, birreo i cubateo, tren cap a Aeroport, i dsprés bus enllaç T2-T1 per ser allà a les 17:15 màxim.
- Papa Noel gens descartat, de fet segueix en marxa. Jo crec que sa neta es ficar-li ses camisetes dins una caixa i dins un sac, i que li doni.
- Tema Mobil, Brunx, jo no tenc aquest avís, però si tu el tens, per envant.
- Suresh, Penya, t'he borrat es comentari minut 0 de partit.
- Cuads, confirma presència, idò, però rajant des teu pis dient que segurament no s'apunti ningú més o similar... Sa intenció és que arribi amb els ànims half-baixos. Tranquils que sospitar no sospita res de res...
ANTRAX! És clau una Cartolina amb un gran UG
PIS MALLORCA! Com duis sa pancarta?? Noltros la tenim ja casi acabada!!


MARCO

Tema pancartes, que feim es meu germà i jo, està fet. N'hem comprat 5, quatre estan fetes (4-5-1 Bua, Benvingut a casa ca vell, in bua we trust, i eu passaràs puta), sa cinquena serà sa UG. Ale!


SIONEL

Es teus collons, un dia sense mirar-ho i pareix que he llegit es llibre d'honor de sa Pirandello!
No fa falta dir que això pot superar un cap d'any facilmanti, això serà massa!
Tema periodista, necessit:
- Mocador vermell per evitar possibles agressions policials
- Acreditacions, MARC men pots duur una i li aferr una foto meva?? !
- micro CUADS , MANTI, CRIS, EDU pensa a dur-lo
- auricular en tenc, lo que si qualcú en té tipo d'aquests ultra grossos niria nikel
- niré en camia color buidadota
- me posaré un símbol des BLOG TV
- jaqueta no ho tenc clar, amb sa camia ja faré
- corbata si qualcú me la vol durr niria bé, jo no en tenc
tema logístic, com quedam? hem de fer una macroquedad demà a qualca lloc! i que ningú faci tard!
Es dia B està apunt d'arribar al•lots, amos buiders!



CANO

Al•lots, UG és poc, però allà voy!
• TOTHOM (repito, tothom) HA DE SER DAVANT ES PANS & COMPANY DE SANTS A LES 15:30, PER PREPARAR-HO TOT I COMENÇAR SA XUMADA.
• Agafarem es tren de les 16:30 per anar cap a s'Aeroport, i posteriorment pillarem es Bus cap a sa T1, per arribar allà sobre les 17:15 (ell arriba a les 17:30)
• Un cop allà, mos col•locarem a sa sortida de sa penya i esperarem s'arribada.
• Una vegada surti per sa porta, ses Fans esvalotades (Cris, Lida, Marga, Bel i Laura?) i es seguratas (Tof i Edu) aniran a asediar-lo, mentre els altres feim tot es renou possible.
• Després serà es torn des reporter i es càmera (Sion i Pau), que li faran una breu entrevista.
• Passarem a s'entrega de regals, amb s'aparició des Papa Noel Brunx, i li entregarem lo següent: Diploma OFM, Diploma Cofràric, Banda "Ca Vell", Poster Iniesta i en Brunx li treurà ses 4 camisetes dels equips de sa LEE de dins es sac. Entrega de camisetes i fotos amb es president de cada club.
• Un cop fet tot es paripé, abraçades, plors & co, pillarem es bus de tornada i anirem tots a acompanyar-lo en es seu hotel (Carrer Pelai).
• Després, sa ruta continuarà fins a sa Cervesseria La Abadia, situada a Rosselló amb Enric Granados [MAP], on degustarem ses millors cervesses del món en Cofradia. (s'intentarà fer una avanzadilla per veure si està molt petat, i si no hi cabem anirem a s'Irish d'Urquinaona).
• A les 22:30 tenim es Sopar, en es Restaurant Tasca i Vins, situat a Diputació entre es carrers Bruc i Girona [MAP]. Menú 2 (amanides, truita, embotits i torrada de primer, i parrillada de carn de segon). En Lerdo se marcarà un discurset èpic i sa penya ho donarà tot. IMPORTANT ARRIBAR PUNTUALS, DE CARA A SORTIR D'ALLÀ MÍNIMAMENT PREST!
Després de sopar s'ha dit d'anar al Dixie (a Marina) a fer cubatas a matar fins que mos treguin, per després entrar a sa Discoteca BeGood, que se veu que Divendres es GRATIS. S'altra opció és Enfants, però sa idea d'estar plegats fent cubis fins a les tantes (màxim les 4) mola.

Coses a tenir preparades per avui:
1. Pancartes (Borrell i Mallorca)
2. Cartolines (Llulls)
3. Micro i Càmera PRO (Sion)
4. Càmera vídeo (Antrax) i Càmera foto (Xisca)
5. Pitos i bombo (Marco Llull)
6. Banda d'honor (Frega)
7. Poster "Bua, The Legend" (Artur)
8. Peluix Ca Vell (Borrell)
9. Diplomes (Manti)
10. Camisetes (Borrell)
11. Litrones fresques (responsabilitat de TOTS)
12. Sac i disfraç Papa Noel, Catifa Vermella, paripes varis (Brunx)
13. Popescu (Toxic Twins)
14. KIT Fans Esvalotades (Girls)
15. Megàfon? (Tof)

Coses a tenir en compte:
1. De cara en es Seguratas de s'Aeroport, estam esperant es "Campió del Món de Pesca Submarina", i s'Aeroport d'Origen el decidirem quan vegem ses "Arribades".
2. De cara en es curiosos que venguin a demanar què coño estam fent, propòs que cadascú contesti algo diferent.
3. OJO amb es tema Xuming a s'Aeroport, que no quedi molt cantós.
4. Es pagament de totes ses coses gastades (Camisetes, Bandes, Pitos y Flautes, Poster, etc) se liquidarà en es Sopar, sumant-ho en es compte comú, i dividint-ho entre tots ets assistents.
5. És un acte lúdic pes disfrut cofràric, recordau que és una enorme oportunitat per DONAR-HO TOT. No volem Batins, Rajades, Gallinismes ni similars.
6. OJO a ses possibles cagades prèvies, tothom mutis via Facebook i CANSVELLS.

Juraria que està tot, si trobau que m'he deixat algo no dubteu en comentar-ho....


A MATAR O MORIR, COFRADIA, TODAY IS THE DAY!!!


TOF

tema megafono m'ha vengut enourmous
na rosa i jo vendrem a sopar
tot i qe no duc una barba molt prominent ntentaré ferme una perila-bigotet de segurata propòs q en cànoves se faci es bigot de mexicà tot sigui per es punch)
jo duré una càmara de fotos però no la podré manejar tot es temps per incompatibilitat entre sistemes foto i segurata
aniré vestit tot de negre duré una espècie de pinganillo xapucer i ulleresde sol


CRIS

OHH YEAH!!! Si senyo00r!!! Tot queda perfectament aclarit, però dir què de fans que jo sapi serem poques però bones, Marga Lida i jo.( xisca avon eres??). Na Bel i na Laura no vendran a nes paripé de s'aeroport xq casi bé ni el coneixen ( s'enten) però tu xisca no tens excusaa!!! ;) Bueno, també dir a n'en Bruno i a n'en Sion que els hi durem es respectitus traje i micros.
Per acabar també necessit dir penya, que tot aquest montatge m'ha fet estar durant uns dies "nerviosa" (avui pareix que juga el Barça-madrid!!) i ultra pendent des gmail que amb toot això te més vida que mai!!! i m'encantaaa!!!!! Ha estat molt motivant fins ara, però lo bó és que ara arriba lo millor... AMOS BUAAA!!!!!!!
Besos, i fins prestt!!!


BRUNX

claro npfgm
tema paperins??
pilota i permanent al final?
sabeis como anda Bua del corazón?
amatá!
PD: me han puesto una multa por dejar los renos en doble fila, lo paga la cofradia no?Xd



TEKOSO

Puta xusma! Quiiiina enveeeejaaaaa!!!!
Vull documents gràfics a balquena!!!!!! de tot !!!! tema aeroport i de sa seva reacció sobretot!!!!!!!
Tema Diploma: se va comentar ahir pes pis Mallorca que potser seria guapo fer-li sa entrega a nes sopar després des "discurs llagrimeta Lerdo".. jo ho deix caure... (més que res perqe me molaria veure algo en directe...)
Caudillo pensa a firmar-lo.
Aaaau Bua-fans donau-ho tot. mos veim a La Abadia
jo fent una presentació i pensant amb es paripé aeroport me vendrá ug ug...


ARNY

Popescu es baixa!


BANYOLES

SOU UNES PUTES MÀQUINES!!!!!..joder aquest homo es posarà a plorar, en repetides ocasions!!!!
Sou molt grans, i no m'ho hagués volgut perdre per res del mòn..però a aquestes hores encara estic currant, i per una serie d'entrebancs que han sortit no podré pujar a barcelona.. mereixo la mor, ho sé...
ens la veiem pròximament gentusa!!! i cuideu-vos molt joder!!


MARGA

AL·LOTS AQUEST VESPRE SERÀ RECORDAT PER TOTS I CADASCUN DELS CANS DE SA COFRADIA. MÉS JOVES O MÉS VELLS CREC QUE PUC AFIRMAR QUE TOT AQUELL QUE VA ASSISTIR A ALGUNA PART DE TOT ES PUTA TINGLADO VA RIURE S'ÀNIMA I SE VA SENTIR PART D'ALGO MOLT GRAN!!!
SOU GENIALS! ENHORABONA A TOTS!



XAVI PENYA

Diooosss...! els no hi poguerem ser presents volem un complet
publi-reportatge des susodicho aconteixement! queremos saber!!
- Quantes vegades va plorar es Senséi Búa?
- Es system de seguretat de s'aereoport no se vos va tirar damunt?
- Vareu aconseguir movilitzar ses masses anònimes?


CAUDILLO

I recordau!!
ARRIBA A BARCELONA I ES UN CA VELLOT
ARRIBA A BARCELONA I ES UN CA VELLOT
SA COFRADIA EL VE A CERCAR
I ES TIO HA FLIPAT
MIQUEL BUA ÉS UN CA VELLOT!
(cantat amb melodia "Fernando Torres Liverpool n. 9")




Vuit coses per acabar:

1.- No hase falta desir nada más.
2.- Gallina de piel.
3.- Gràcies amics.
4.- Ara me cau sa llagrimeta.
5.- Sempre recordaré tot això que heu fet per jo.
6.- Una abraçada.
7.- Meam si torn.
8.- Què putes, fins aviat!