24 de desembre del 2006

Teràpia de xoc de The Buidadotes (plan B)

Després d'un inici de temporada paupèrrim, The Buidadotes arriben al Nadal amb la moral per terra. Mentrestant, a Mallorca, el seu líder a la sombra Tofito (germà de Fofito i Miliki) es trenca el cap per reconduir la situació esportiva del seu estimat club.

Veient el nul potencial ofensiu de l'equip, el pèssim acoplament de les seves peces, el baix rendiment de l'eterna promesa Màgico Cuadros i amb el fantasma del descens rondant les seves ments, Tofito ha cregut convenient canviar l'activitat futbolística per una altra de vessant més artística.

Aquest document gràfic pertany a un stage de pretemporada realitzat al Valle de los Caídos, on van perpetrar un patètic intercanvi de lliçons de ballet clàssic amb cracks del Real Madrid com Guti, Figo, Raúl, Míchel Salgado i Fernando Sanz.
Des de l'encara latent cèl·lula barcelonina de "El Món Esportiu" encoratgem aquesta plantilla a perseverar en l'aprenentage d'aquest noble art, i els desitgem un futur ple d'èxits que faci oblidar el trist pas de l'equip per la lligueta de l'Eixample Esquerre.

Ànims Buidadotes i... Bon Nadal!