29 de gener del 2007

Video GREENPEACE

Lo promes es deute! I anau alerta perquè ara no hi haurà qui m'aturi,,,

8 comentaris:

Xavibanyo ha dit...

k be manti... veig que ets un tio compromès amb el mon que t'envolta!! auguro per tu un gran nombre de descendents (minim 6) - saps el pilo de sopars i dinars de familia que tindràs????!!! Yuhoo!!! -...

Ah!fixeuvos amb el tio... quan comença a fer-se gran, rotllo adolescent, és clavat al senyor "Nate" jajajaja....

xavi santvi ha dit...

bé capità enciam! És un bon video, que talment batinitza...ejem perdò..vaticina que més tard o més dora acabarem autoderribant-nos com a espècie.
Que collons haurà de passar per que això canvii? Suposo que fins que la mar no arribi a plaça catalunya no començerem a pensar-hi. Llavors el senyor Hereu o Clos de turno, a banda d'autoderribar-se amb algun magne event de contingut buït(tipo fòrrum), instal.larà un sistema de ponts i canals hidràulics, per tal que tothom pugui arribar al corte inglès i l'fnac sense necessitat de nedar. El canvi climàtic, pot donar molts diners, només en sistemes de contenció d'aigüa o refrigeradors industrials aquesta gentota es poden forrar!!!

Nate ha dit...

està clar q mos autoderribam com a espècie... ja he tingut més d'una vegada sa conversació amb es senyor Xava "Banya" d q lo millor seria no tenir fills pq només sofriran com a cabrons (no només pensant amb es canvi climàtic).
Arribarà es moment en q aquest país serà un puta desert de merda, ja q el nostre clima passarà a latituds superiors. Menos mal q els aris tipo cuads, nato o jo podrem passar com a nord europeus i ens permetran l'entrada als paisos on el clima serà acceptable...(cagondei de dir parides...)
per això tampoc no sé pq ens preocupem tant per protegir es litoral si d'aquí poc serà un món subaquàtic i els derribos urbanístics tipo Andratx seràn relíquies submarines

company ha dit...

Bona Manta. Jo estic amb en Sentva, estam davant un problema d'enginyeria hidraulica i es enginyers hem de començar a estudiar sa maquinària a col·locar.
Problemes d'abastiment d'aigua no el tendrem perquè mos vessarà per damunt, però bè, és rudimentari sistema de politges i contrapesos per aixecar edificis (és meu projecte final de carrera) entrarà amb acció; es tema mobilitat serà molt pràctic, només implicaria pujar a un major nivell es sistema rails i catenàries.
Si fallàs, Derribos Ureña, S.L, ja posaria tota sa màquinaria en marxa (giratòries, retroexcavadores i cissalles) i es camions banyera farien viatges a balquena, així aconseguiriem superar es nivell freàtic futur.


Joan Company, arquitecte tècnic

Xavier Peña ha dit...

no els dels millors, però com que està relacionat...

Marc ha dit...

Dios Quempes quin puta system!!!
T'hauràs quedat a ple després d'aquest recital des vocabulari gruístic...

xavi santvi ha dit...

clar que si senyor kempes! De fet amb el sistema de politges per aixecar edificis, podriem traslladar un per un, tots els habitatges afectats a dalt del tibidabo.
També es podria fer una cúpula de vidre o metraquil.lat per intentar mantenir la ciutat sota la mar, i gestionar la temperatura de dins mitjançant calderes de querosè, no sé? Jo, malauradament sóc de lletres, quan això passi potser estaré borratxo vestit amb draps i vaticinant l'apocalypsi a les rambles. Això es feina d'un arquitecte tècnic industrial!

Llorenç de Pina ha dit...

Molt bé Tekisss!! Fa falta un poc de consciència...

... ara pensa, que tant d'estar a casa, tanta Play, tant d'ordinador, i tant d'emprar sa torradora per fer sandwichs de nocilla ... es despilfarro energètic que suposen.
En canvi, estar enmig de la Rambla, bevent birres des pakis (que òbviament se refresquen amb algun sistema tradicional pakistanès no contaminant) és totalment ecològic... repensat es teu nou estil de vida, homo...