31 de juliol del 2007

Festa Estival BCN

Al·lots i al·lotes, vos deix aquí qualcuna que altra imatge de lo que ha estat una de ses millors festes de pis a BCN en lo que duim de trajectòria a sa Ciutat Comtal.

Vos pos un poc en situació. Es senyor Xeve havia decidit montar una festeta en es nostro pis Divendres dia 27 per celebrar es seu 25è aniversari, que havia estat dia 12 de Juliol. Sa cosa ja estava mig encarada, 4 mails enviats en es personal i es cofrares mentalitzats. Però llavors, en Xavi, amb es making friends habitual de tot banyolí, va conèixer un xileno que resulta que havia llogat un piset a ses Rambles una setmaneta (a raó de 200 €/dia) per montar-li una festa de 30è aniversari a sa seva al·lota sueca. Mr. Xeva li va commentar que perquè no fer sa festa junts, i així va ser.

Ja vos podeu imaginar es parepè... Aquell pis situat a davant mestre Tofito Colom se va convertir en una nova Torre de Babel, on passejaven suecs, irlandesos, xilenos, argentins, catalans, mallorquins i qualcún que altre santvicentí... Per acabar-ho de rematar, s'havia decidit que seria sa Festa de sa P, i que tothom havia de venir disfressat de qualque cosa que comencés amb aquesta lletra. Hi ha haver de tot, pastanagues, palmeres, playeros (noltros), Papa Noels, palomitas, pijames, protons, princeses, pijas, policies (autèntics) i, sobretot, paripés de tota índole...

Aquí en deix una petita mostra.


Foto de grupo amb mestre Xeva & banyolins & BCNines



Mestre Sentve demostrant ses seves arts amatòries



Sa coha s'embruta (devia estar sonant Confusion!)



Sentve & Neta caretos, Puceu saber estar habitual



Ay Xaaaaaaaaaaaavi......



Paripé de DJ's, encara que paresqui lo contrari en Nato no sobava


Secció "que dolent es xumar"




Pucedur, Xileno1 (Vladimir) i Xileno2 (Pato)



Una de ses cançons des vespre

1 comentari:

Nate ha dit...

quina festota!! realment de entraria en es top five de festes de pis per bcn, sense dubte!
La localització del pis i l'ambient que es va aconseguir allà de dins va ser molt nikel. Moments mítics ses "pinxades" com a dj's (tipo dj reproductor windows media) i ses liades pes balcons esquitxant a sa penya amb ses pistoles d'aigua. També destacar com mos varem quedar sense una gota de líquid i sa partida de mestre sentve en es darrers minuts de partit a comprar birres; tot un ca vellot..